![]() |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı rehberliğiniz için çok teşekkür ederim sevgili yurdahal, çok faydası oluyor, sağolun :) bu gün alışveriş yaparken "aa bunun fiyatı uygunmuş bunu alayım" dedim.. sonra aniden "iç ses" dedi ki : ' hani zengindin niye uygun fiyat arıyorsun,,'' bu bilinç altını nasıl ikna ediyorsunuz,arkadaşlar.. eğitilebilir mi sizce, :)))))))) dertyidea3 sevgiler sam :) |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı sevgili saman , izmirde çok arkadaşın var :))) bilgin olsun sevgilerrrr kiss3 |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı siyahçacııımmm lütfen artık olumsuz kelimeler kullanmamaya çalışalim olurmu tatlım.... kelimelerin enerjisine sanırım artık inanıyorsundur demi kuşum" bolluk ve bereket içinde yaşamayı seçiyorummmm" |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı kuşum??? hy789 seni seviyorum tiriniti! sevincli evet haklısın, ne düşünürsem onu çekerim, neyi dilime dolarsam o gelir başıma...teşekkürler hatırlatman için canceğizim... |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı merhabalar yurdahalcım, affına sıgınarak bir şey rica ediyorum.bu perşembe günü yapacagımız çalışma sırasında 14 haziran da yapılacak olan öss sınavına girecek olan tüm öğrencilere enerji gönderebilir miyiz? benim kızım da sınava girecek...... toplu olarak yaparsak daha güzel olur diye düşünüyorum tabii sende uygun görürsen şimdiden çok teşekkür ederim.sevgimle kucaklıyorum.. |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı bu akşam saat 00:00 da dimi:) herhangibir tavsiyeniz olacak mı sevgili yurdahal, bu sefer kaçırmıyım :)) teşekkür ederim sam; |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Alıntı:
ben şimdiden dua etmeye başladım bile Allah zihin açıklığı versin emekleri boşa çıkarmasın hakeden kazansınactionsmile |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı bende bu gece sınava girecek herkesin çok başarılı olmasını dileyeceğim. 00:00 da görüşmek üzere. |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı canlarım benim hepiniz o kadar iyisiniz ki.... hepinize teşekkür ediyorum ve hepimizin hayırına olacak şekilde dileklerinizi sevgiyle kabul ediyorum |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı canım siyahça sen akıllı bir kızsın aradığın neyse bulucaksın ve ne düşünüyosan o olucak ... sevgiler bende seni seviyorummmm kiss3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:24 PM. |