Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=459)
-   -   İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=90283)

nevresim 11-05-2009 10:53 PM

Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı

güzel bi yöntem bende yapmaka istiyorumo gün.

bayşegül 28-05-2009 11:52 AM

merhaba bende sizinleyim
insallah bu akşam çok büyük enerji kitlesi olacak

cibelce 28-05-2009 01:07 PM

Bugünde yapıyormuyuz arkadaşlar.

gülpor 28-05-2009 01:52 PM

blissykoştum ama yetişemedim arkadaşlarrt67,bende araya sıkışcaktım ne güzelsevincli,yapılmış sanırım...sevgileractionsmile

Belgin ∞ 28-05-2009 01:59 PM

Yetiştin Gülpor'cum sevincli Her Perşembe gecesi 00.00 da yapılıyor, yani tam gece 12.00 de.

Ben bu hafta katılamıyorum maalesef. Ama benim için de güzel şeyler dileyin olur mu?

Yarın Bursa Tıp Fakültesinde beyin emarı taramam yapılacak, güzel sonuçlar almak istiyorum. Dualarınızı, iyi dileklerinizi bekliyorum, sevgiyle kabul ediyorum ve teşekkür ediyorum.

Sevgilerimle.

Siyahça 28-05-2009 02:20 PM

senin için dua edeceğim redflowers...

gülpor 28-05-2009 02:38 PM

actionsmile
Alıntı:

redflowers Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464122)
Yetiştin Gülpor'cum sevincli Her Perşembe gecesi 00.00 da yapılıyor, yani tam gece 12.00 de.

Ben bu hafta katılamıyorum maalesef. Ama benim için de güzel şeyler dileyin olur mu?

Yarın Bursa Tıp Fakültesinde beyin emarı taramam yapılacak, güzel sonuçlar almak istiyorum. Dualarınızı, iyi dileklerinizi bekliyorum, sevgiyle kabul ediyorum ve teşekkür ediyorum.

Sevgilerimle.

Öylemi girlhaha,çok sevindim yetiştiğime,dualarım ve iyi dileklerim en çokta senin gibi yüreği güzel insana...

naz78 28-05-2009 02:44 PM

BU HAFTA BENDE KATILIYORUM ARANIZA SEVGİYLE KALIN

yurdahal 28-05-2009 02:48 PM

Arkadaşlar;

Her Perşembe gecesi olduğu gibi, bu hafta da ben aranızda olacağım. Hadi bakalım, bu hafta sağlam bir kalabalık bekliyorum. Benim, çalışmaya başladığımız günden beri birçok isteğim gerçekleşti.

Sevgili Redflowers'a ve sağlık problemi olan tüm arkadaşlarımıza, kalbimizden akan yeşil renkte şifa enerjilerini bir kaç dakika yolladığımızı imgeleyerek başlayalım çalışmalarımıza; ardındanda isteklerimize odaklanalım.

Hepinizi çok seviyorum.
Yurdahal

Belgin ∞ 28-05-2009 03:02 PM

Canımsınız sizler benim ark5

Gönderdiğiniz tüm şifayı sevgiyle kabul ediyorum ve katlanarak sizlere geri dönmesine niyet ediyorum. Cumartesi akşamı sizlere çok sağlıklı olduğum haberlerini vermek için can atıyorum.

Sevgilerimle kiss3

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:50 PM.