![]() |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı güzel bi yöntem bende yapmaka istiyorumo gün. |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı merhaba bende sizinleyim insallah bu akşam çok büyük enerji kitlesi olacak |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Bugünde yapıyormuyuz arkadaşlar. |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı blissykoştum ama yetişemedim arkadaşlarrt67,bende araya sıkışcaktım ne güzelsevincli,yapılmış sanırım...sevgileractionsmile |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Yetiştin Gülpor'cum sevincli Her Perşembe gecesi 00.00 da yapılıyor, yani tam gece 12.00 de. Ben bu hafta katılamıyorum maalesef. Ama benim için de güzel şeyler dileyin olur mu? Yarın Bursa Tıp Fakültesinde beyin emarı taramam yapılacak, güzel sonuçlar almak istiyorum. Dualarınızı, iyi dileklerinizi bekliyorum, sevgiyle kabul ediyorum ve teşekkür ediyorum. Sevgilerimle. |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı senin için dua edeceğim redflowers... |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı actionsmile Alıntı:
|
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı BU HAFTA BENDE KATILIYORUM ARANIZA SEVGİYLE KALIN |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Arkadaşlar; Her Perşembe gecesi olduğu gibi, bu hafta da ben aranızda olacağım. Hadi bakalım, bu hafta sağlam bir kalabalık bekliyorum. Benim, çalışmaya başladığımız günden beri birçok isteğim gerçekleşti. Sevgili Redflowers'a ve sağlık problemi olan tüm arkadaşlarımıza, kalbimizden akan yeşil renkte şifa enerjilerini bir kaç dakika yolladığımızı imgeleyerek başlayalım çalışmalarımıza; ardındanda isteklerimize odaklanalım. Hepinizi çok seviyorum. Yurdahal |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Canımsınız sizler benim ark5 Gönderdiğiniz tüm şifayı sevgiyle kabul ediyorum ve katlanarak sizlere geri dönmesine niyet ediyorum. Cumartesi akşamı sizlere çok sağlıklı olduğum haberlerini vermek için can atıyorum. Sevgilerimle kiss3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:50 PM. |