![]() |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı khkh56 E dilediysen napalım olacak bir şey yok, elden ne gelir. Sen Perşembe diye niyet edip yaptıysan o olmuştur zaten merak etme girlhaha Ama ben belirtiyim yine de, yarın Perşembe. Bu akşam yatcaz kalkcaz, yarın akşam yatcaz kalkcaz heh oldu mu sana Cuma. Atla otobüse gel o zaman Erdek'e. Sabah kahvaltısında buluşuruz. İndiğinizde ara sen beni kiss3 |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı dl78dl6744a |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Bugün burdayız değil mi. saman gibi yatıp kalkmıcaz yani o perşembeyi atlayım cumaya uyanmış olmasın bi daha uyaralım şimdide olsun geçmiş de gelecekte yok ya. |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Alıntı:
arkadaşlarr bu gece enerjilerimizi yoğunlaştırıp hayatımıza güzellikleri çekelimmk8908k8908k8908 |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı bunları yazdım bi kenara sevgili arca ve gülpor,, :)))) http://i44.tinypic.com/6fo187.gif |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı bunları yazdım bi kenara sevgili arca ve gülpor,, :)))) Keşke dileklerinide yazsaydın yanına gerçi ben senin için bol bol sevgi ve enerji gönderdim evrene belki uyumuşsundur diye sevinclilütfen kabul et |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı dün gece siteye giremedim sanırım bir sorun vardı ama büyük bir çoğunluk oradaydı ellerimde öyle bir ağırlık vardı ki yoğun bir çekim hissettim huzur vericiydi |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Alıntı:
iyiliğinizden başka ne dileyebilirim ki sevgili arca :)) ayrıca güzel dilekleriniz içinde teşekkür ederim,, sefkiler; :)) |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Arkadaşlar,bu sayfayı unutmadık değil mi? İsteklerimden biri gerçekleşti.956k Yenilerine devam.. Teşekkür ederim..Teşekkür ederim..Teşekkür ederim..96kl |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı yeni bir hayat hatırlattığın için teşekkürler 2 haftadır hep kaçırıyorum perşembe gecelerini şimdi telefonuma hatırlatma yazdım :) bu hafta kaçırmayacağım teşekkürler. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:09 PM. |