Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=459)
-   -   İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=90283)

derya hanim 20-11-2009 03:54 PM

Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı

ne gibi dilekler olabilir hayatimda en buyuk dilegim erken kalkmak hayattan zevk almak bunu nasil yazacagim deftere istemek dmissiniz istiyorum olmuyor yziyorum olmuyor erken kalkmak istiyorum diye yazdim olmadi

Herr_Mannelig 08-12-2009 04:57 PM

çok güzel bi yazı olmuş teşekkürler

isteklerimizi yazmanın mantığını tam kavrayamadım ama daha öncede okumuştum yazıyı bida okuyum dedim şevk geldi yazdım ben de isteklerimi.
yalnız kağıdı iyice katlayıp kırmızı bantla bi güzel bantladım.
niye?
kimse okumasın diye.nolur nolmaz biri alır okur mokur sonra kendimi çok kötü hissederim.birilerinin acımasına ihtiyacım yok krz56

acaba diyorum aklıma esince gene yazsammıki,yoksa şu andan itibaren unutsammıki.tabi sürekli aklımda olması gereken isteklerimde varda.
neyse..

esen27 08-12-2009 06:32 PM

Alıntı:

derya hanim Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 571126)
ne gibi dilekler olabilir hayatimda en buyuk dilegim erken kalkmak hayattan zevk almak bunu nasil yazacagim deftere istemek dmissiniz istiyorum olmuyor yziyorum olmuyor erken kalkmak istiyorum diye yazdim olmadi

ö zaman şunu sor neden olmuyor sorular sor cevabını bulacaksın engelleyen nedir gün içinde görmek istemediğin ne var erken kalkınca neler bekliyor soruları çoğalt cevap sende
umduğunu bulmanı seçiyorum
sevgiler

darkdays 08-12-2009 10:47 PM

en kısa sürede yaşadığımız yerden uzak biryere taşınmayı orda çok güzel ve çok mutlu yeni bir hayata baslamayı seçiyorum .
inşşallah olucak.ablamın işinin uzak biyerlere çıkmasını istiyorum ama burda çıkma ihtimalide var inşallah uzak biyerlere çıkacak eger öyle olursa bize tasınıcaz inşallah :)

yurdahal 13-12-2009 04:39 AM

Merhaba Sevgili Arkadaşlar;

Uzun süren yoğun dönem süresince burayı biraz ihmal ettim. Yine de her Perşembe gecesi içsel olarak sizlerle birlkteydim. 17 Aralık Perşembe günü Yay burcunda Yeni Ay var. Bu Yeniay'da özellikle eğitim, öğrenim, basın, yayın, yabancı dil ve yabancı ülkeler ile alakalı dileklerde bulunmak çok iyi olacaktır. Ben bu Perşembe özellikle bu konulara odaklı istk ve dilekte bulunacağım. Böylece Yay burcunun gücünü de arkama almış olacağım. Hepinizi çok özledim. Sevgiler Yurdahal

yeni bir hayat 13-12-2009 01:06 PM

Çok teşekkürler sevgili yurdahal,
Bir yay burcu olarak bu habere çok sevindim..Bu aralar da eğitimle ilgili pekçok hedeflerim vardı, bizimle paylaşman iyi oldu..Özellikle ocak ayı farklı konularda eğitim projelerim var.
Perşembe akşamları yalnız değilsin,hep birlikte bu çalışmalara devam ediyoruz..Yazılarını da çok özledik.
Daha fazla birarada olmak dileğiyle..

Sevgiler..http://i0912.hizliresim.com/2009/12/13/2784.gif

Işıldayan Safir 13-12-2009 01:12 PM

Alıntı:

yurdahal Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 573731)
Merhaba Sevgili Arkadaşlar;

Uzun süren yoğun dönem süresince burayı biraz ihmal ettim. Yine de her Perşembe gecesi içsel olarak sizlerle birlkteydim. 17 Aralık Perşembe günü Yay burcunda Yeni Ay var. Bu Yeniay'da özellikle eğitim, öğrenim, basın, yayın, yabancı dil ve yabancı ülkeler ile alakalı dileklerde bulunmak çok iyi olacaktır. Ben bu Perşembe özellikle bu konulara odaklı istk ve dilekte bulunacağım. Böylece Yay burcunun gücünü de arkama almış olacağım. Hepinizi çok özledim. Sevgiler Yurdahal

Yurdahalcım ben burçlardan hiç anlamam ama terazi burcuyum mesajın beni heyecanlandırdı. Bu bi işaret olabilir mi acaba teraziyle ilgili verebileceğin güzel haberler var mı acaba utananadam

derya88 13-12-2009 03:32 PM

bende katılmak istiyorum saati kaç acaba sevgiyle kalınnn

momismyhope 15-12-2009 01:31 PM

Yurdahal hanım verdiğiniz bilgi için çok teşekkür ederim.

Ben anne olmak istiyorum.Anne olmayı seçiyorum.Anne olduğuma inanıyorum.

Bu isteğimdeki olumlamam.

Ben benim.

Ben kadınım

Ben anneyim.

Bu andaki annelik halimi sevgim,saygım,şükranlarım ile sararım.

nurnur 17-12-2009 11:47 PM

saat 00:00'da dileklerimizi gerçekleştirmek üzere enerji çalışmasını unutmayalım.... sevgiler..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:01 PM.