![]() |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı ne gibi dilekler olabilir hayatimda en buyuk dilegim erken kalkmak hayattan zevk almak bunu nasil yazacagim deftere istemek dmissiniz istiyorum olmuyor yziyorum olmuyor erken kalkmak istiyorum diye yazdim olmadi |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı çok güzel bi yazı olmuş teşekkürler isteklerimizi yazmanın mantığını tam kavrayamadım ama daha öncede okumuştum yazıyı bida okuyum dedim şevk geldi yazdım ben de isteklerimi. yalnız kağıdı iyice katlayıp kırmızı bantla bi güzel bantladım. niye? kimse okumasın diye.nolur nolmaz biri alır okur mokur sonra kendimi çok kötü hissederim.birilerinin acımasına ihtiyacım yok krz56 acaba diyorum aklıma esince gene yazsammıki,yoksa şu andan itibaren unutsammıki.tabi sürekli aklımda olması gereken isteklerimde varda. neyse.. |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Alıntı:
umduğunu bulmanı seçiyorum sevgiler |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı en kısa sürede yaşadığımız yerden uzak biryere taşınmayı orda çok güzel ve çok mutlu yeni bir hayata baslamayı seçiyorum . inşşallah olucak.ablamın işinin uzak biyerlere çıkmasını istiyorum ama burda çıkma ihtimalide var inşallah uzak biyerlere çıkacak eger öyle olursa bize tasınıcaz inşallah :) |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Merhaba Sevgili Arkadaşlar; Uzun süren yoğun dönem süresince burayı biraz ihmal ettim. Yine de her Perşembe gecesi içsel olarak sizlerle birlkteydim. 17 Aralık Perşembe günü Yay burcunda Yeni Ay var. Bu Yeniay'da özellikle eğitim, öğrenim, basın, yayın, yabancı dil ve yabancı ülkeler ile alakalı dileklerde bulunmak çok iyi olacaktır. Ben bu Perşembe özellikle bu konulara odaklı istk ve dilekte bulunacağım. Böylece Yay burcunun gücünü de arkama almış olacağım. Hepinizi çok özledim. Sevgiler Yurdahal |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Çok teşekkürler sevgili yurdahal, Bir yay burcu olarak bu habere çok sevindim..Bu aralar da eğitimle ilgili pekçok hedeflerim vardı, bizimle paylaşman iyi oldu..Özellikle ocak ayı farklı konularda eğitim projelerim var. Perşembe akşamları yalnız değilsin,hep birlikte bu çalışmalara devam ediyoruz..Yazılarını da çok özledik. Daha fazla birarada olmak dileğiyle.. Sevgiler..http://i0912.hizliresim.com/2009/12/13/2784.gif |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Alıntı:
|
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı bende katılmak istiyorum saati kaç acaba sevgiyle kalınnn |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Yurdahal hanım verdiğiniz bilgi için çok teşekkür ederim. Ben anne olmak istiyorum.Anne olmayı seçiyorum.Anne olduğuma inanıyorum. Bu isteğimdeki olumlamam. Ben benim. Ben kadınım Ben anneyim. Bu andaki annelik halimi sevgim,saygım,şükranlarım ile sararım. |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı saat 00:00'da dileklerimizi gerçekleştirmek üzere enerji çalışmasını unutmayalım.... sevgiler.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:01 PM. |