Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=459)
-   -   İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=90283)

Sultan 24-12-2009 10:48 PM

Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı

bende katılıyorum bu gece iyiki varsınızy789

yurdahal 24-12-2009 11:39 PM

Hepinize güzel katılımlarınız için teşekkür ederim. İyi geceler.

mavihuzur 24-12-2009 11:44 PM

şu an saat 23:40 ve be-n 00:00 bekleyemeyecem. yarın iş var malum hemde kardeşimin pc . ama sizinle olacağım arkadaşlar. bol şanslar art56art56
ben de buluşma saatinde yatağımda imgeleme yapacağım. haftaya perşembe daha mutlu isteklerimiz gerçekleşmiş olarak tekrar ( ve 23:00 de olursa sevinirim ) buluşuyoruz ok ?? ?t678

çok_mutlu:) 24-12-2009 11:48 PM

hayatta uyumaya niyetim yok gozümden uyku süzülüyor ama hayır şu anda yapılanın çok ama çok olumlu sonuç vereceğine inanıyorum hem kendim hemde arkadaşlarım için o yüzden yılmak yok:)))uyku bekleyebilir ama mutluluk bekleyemez:::::)

bayşegül 25-12-2009 11:59 AM

yurdahalcım cok teşekkür ederim çok güzel bir çalışma oldu emeğine yüreğine sağlık
katılan tüm arkadaşların ve beni bütünümüzün hayrına olacak şekilde tüm dileklerimiz kabul olur inşallah...

gunesim 25-12-2009 12:20 PM

ben bu çalışmayı yeni gördüm. eğer geç kalmadıysam bende katılmak isterim.

gunesim 25-12-2009 12:26 PM

Alıntı:

hasırşapka Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 569348)
Evrenden isteme benim Allah inancıma ters. Evrenden isteyip te birşeyler olduğuna inanlar zaten gavur.Gavurlar içlerindeki boşluğu atmak için bu gibi bir takım saf salatalara inanıyorlar.Veya Allah kafirlikleri iyice azsın diye istediklerini veriyor.Ama yazıyı okuyunca bu düşünceden çok insanın hedefine kitlenmesi ve onun için bir çaba sarfetmesi gerektiği ortaya çıkıyor.Bu gibi şeylerin altına imza mı atarım.

benim düşünceme göre Allah evren kanalıyla bize enerjileri gönderiyor. ön yargılı olmadan önce bu konuda biraz bilgi sahibi olmaya çalış istersen.

bayşegül 25-12-2009 12:30 PM

güneşim bunun geçi olmaz..
bu haftayı kaçırdın
her perşembe günü 00.00 yapılıyordu ama bu perşembeden ihtibaren yurdahal 23.00 ve 00.00 da yapalım dedi.......herkes saati duyana kadar böyle yapılacak gerisine artık isteklere göre yurhahal hanımla hep birlikte kararlaştırırız ..ben 23.00 de yaptım seni de aramızda görmekten mutlu oluruz...

gunesim 25-12-2009 02:08 PM

bayşegülcüm teşekkür ederim cevabın için. birde hangi meditasyonu yapıyorsunuz bu konu hakkında da bilgi verirseniz sevinirim. sayfaları biraz gezindim ama bulamadım

Subconscious 25-12-2009 05:59 PM

Yazmak çok etkili gerçekten, okuyunca zaten yazdığını o anda sendeki etkisini anlıyorsun hemen.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:25 PM.