![]() |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı bende katılıyorum bu gece iyiki varsınızy789 |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Hepinize güzel katılımlarınız için teşekkür ederim. İyi geceler. |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı şu an saat 23:40 ve be-n 00:00 bekleyemeyecem. yarın iş var malum hemde kardeşimin pc . ama sizinle olacağım arkadaşlar. bol şanslar art56art56 ben de buluşma saatinde yatağımda imgeleme yapacağım. haftaya perşembe daha mutlu isteklerimiz gerçekleşmiş olarak tekrar ( ve 23:00 de olursa sevinirim ) buluşuyoruz ok ?? ?t678 |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı hayatta uyumaya niyetim yok gozümden uyku süzülüyor ama hayır şu anda yapılanın çok ama çok olumlu sonuç vereceğine inanıyorum hem kendim hemde arkadaşlarım için o yüzden yılmak yok:)))uyku bekleyebilir ama mutluluk bekleyemez:::::) |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı yurdahalcım cok teşekkür ederim çok güzel bir çalışma oldu emeğine yüreğine sağlık katılan tüm arkadaşların ve beni bütünümüzün hayrına olacak şekilde tüm dileklerimiz kabul olur inşallah... |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı ben bu çalışmayı yeni gördüm. eğer geç kalmadıysam bende katılmak isterim. |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Alıntı:
|
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı güneşim bunun geçi olmaz.. bu haftayı kaçırdın her perşembe günü 00.00 yapılıyordu ama bu perşembeden ihtibaren yurdahal 23.00 ve 00.00 da yapalım dedi.......herkes saati duyana kadar böyle yapılacak gerisine artık isteklere göre yurhahal hanımla hep birlikte kararlaştırırız ..ben 23.00 de yaptım seni de aramızda görmekten mutlu oluruz... |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı bayşegülcüm teşekkür ederim cevabın için. birde hangi meditasyonu yapıyorsunuz bu konu hakkında da bilgi verirseniz sevinirim. sayfaları biraz gezindim ama bulamadım |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Yazmak çok etkili gerçekten, okuyunca zaten yazdığını o anda sendeki etkisini anlıyorsun hemen. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:25 PM. |