![]() |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı arkadaşlar aşağıda stepnaz ın eklediği resim ComRad3 ün yiğeni emre. kafasında küçük bir yara zamanla büyümüş. kafasının arkasında su birikmiş kafası büyümüş ameliyat olmuş ama kafasını küçültememişler. durumunda hala bir düzelme yok. perşembe akşamı emre için şifa göndermenizi rica ediyorum. şimdiden çokkk teşekkürler. umarım hepinizin istekleri tez zamanda gerçekleşir. kiss3 |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı ay canım benim çok geçmiş olsun. Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah... |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Allah acil şifalar versin |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Allah acil sifalar versin insallah. |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Arkadaşlar, sizden yarın akşam saat 23.00 ile 23.10 arasında ve 00.00 ile 00.10 arasında Emre nin iyileşmesi için dilekte bulunmanızı, dualar etmenizi bekliyoruz. . Bilin ki biz bunu yapacağız; vereceğiniz her türlü manevi destek için şimdiden teşekkürler. . |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı inşallah iyileşir canım benim fotoyu görünce içim burkuldu. Allah büyüktür... |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı hepinize slm ben almanyadan yaziyorum cocuk hydrocephalus olmus diye düsünüyorum ben burada doktorum beyninde su birikintisi oluyor onun icinde su resorbe etmedigi icin beyinde birikiti yapiyor. beyin ctsi yapildimi eger ögrenmek isterseniz beni özel msnden yazabilirsiniz info@debeinstitut.com tekrar cok gecmis olsun allah yardimciniz olsun benim oglumda olmustu |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı allah şifa versin inşallah |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Evet arkadaşlar, yarın hep beraber bu güzel kardeşimiz için birlik olalım. Madem resmi de var, onu sağlıklı koşup oynarken imgeleyelim. İmgemizde mutluluktan neşe saçtığını hissedelim hep birlikte. Biliyorsunuz çalışmalarımızı bu aralar hemsaat 23.00 te hem de 00.00 da yapıyoruz. Böyle özel bir durumda, hep birlikte her iki buluşma saatinde de çalışmalarımızı yapalım. Sevgilerimle Yurdahal |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:35 PM. |