![]() |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Canim benim ,Allahim sen ol dersen olur .Emreye yardim et |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Rabbim bütün hasta kullarına acil şifalar versin... |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Perşembe gecesi yine biraradayız. İstekler hazırlansın:) |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Bu perşembe bende varım inşallah |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı benn bu hafta da EmrE için dilekte bulunacağım. . Siz de dastek olunn, dostlarr actionsmile iy iki varsınız. . |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı ben de bu hafta varım ve ilk emre için:) |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Bugün ben de katılacağım. |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı bu haftada varım.varım. dileğim emrenin iyileşmesi için |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı bu hafta bende katılacagım ama ilk olacagı için saat bu gece 11 di degilmi bana saati tam veririmisinz sevgiyle kalın... |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı 23.00-23.10 ve 00.00-00.10 arasındaa, 2 defaa actionsmile |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:21 AM. |