![]() |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Yurdahal, hepimizin hayatına ışık tutacak çok güzel bir cevap bu. Teşekkürler25889 Dileklerim hazır, saat 23:00 ı bekliyorum. Bir de 00:00 ı tabiy789 |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı saat 23 olunca ne yapıyorsunuz nasıl uyguluyorsunuz... |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Evet buradayız sevgili arkadaşlar; her iki meditasyonda da sizlerle birlikte olacağım. Hepimizin dileklerinin en hayırlı şekilde gerçekmesi için 23:00 'te ya da 00:00'da on dakika... sevgiler Yurdahal |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı İsteklerimizi imgelediğimiz, ya da olumlamalarımızı tekrarladığımız 10 dakikalık bir meditasyon yapıyoruz. Birlikten kuvvet doğuyor:) |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı imgelemeyi nasıl kolaylaştırabiliriz... |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Evet imgelemek her zman düşündüğümüz kadar kolay olmuyor, bazen ben bile zorlanıyorum. Zorlandığım zamanlarda zihnimde, imgelemede yapıyor olmak istediklerimi içsel konuşma olarak kendime anlatıyorum. Bazen isteğimle ilgili bir olumlamayı meditasyon süresince tekrarlıyorum. Sakin bir meditasyon müziği, severek bulunduğum bir ortam olmasını tercih ediyorum. kimi zaman tütsü yakıyorum. bir çok yöntem denenebilir. Kendinize hangi yöntemi yakın hissederseniz onu uygulamalısınız. |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Sevgili Arkadaşlar; bu gece yaptığımız her iki çalışmayı da derinden hisettim. Birlikteliğimiz için teşekkür ederim. Haftaya buluşmak üzere, sevgiyle kalın Yurdahal |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı yurdahalcım bu akşamda hep beraberiz hepimizin dilekleri bütünümüzün hayrına olacak şekilde kabul olur inşallah |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Amin... |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı herkese selam nerdesiniz arkadaşlar dün akşam enerji harikaydı.... kimsenin sesi sedası çıkmıyor yurdahal hanımın işi olabilir o yok diye biz burayı boş bırakmayalım lütfen süreklilik her zaman çok güzel bizler birlikte olalım birlikten kuvvet doğar sevgi ve işiğiniz bol olsun..... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:57 AM. |