![]() |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Ben sahaja yoga da öğrenmiştim. Sol elime isteğimi Ben adım soyadım ve olmuş gibi -dılı geçmişle ya da şimdiki zamanla yazıyorum. Sonra sağ elimin parmaklarını avuç içimi açık bırakıp kürek gibi yaparak birleştiriyorum. Ardından sol avucumun içinde elime değdirmeden sağ elimle saat hizasına 3-5-7 kez orayı sanki kazıyormuş gibi çember çiziyor ve sonra elimdeki negatif enerjiyi atıyorum. Bunu bir çok defa yapıyorum o anda. Bırakma anım ellerimdeki sıcaklığın geçip serinleme ve hafifleme olması halidir. Başka bir yöntemi ise Shiri Matajinin fotoğrafı yanına yine yakın geçmiş dılı geçmişte yazdığım dilek mektubunu bırakıyorum. Ben iş başvurularımdan olumlu yanıt almak için yapıyorum. Cevaplar geliyor ve işe başlıyorum. ama sadece iş dediğim için o niyetlerimde istediğim gibi işler olmuyor deyip bir kaç ay çalışıp çıkıyorum. Şimdi artık hem niyetimi geniş ve ayrıntılı yazdım, hem de olumlamalarım ve eft m var. En güzel iş benim, en başarılı benim.. :D İşle ilgili olumlamalar Evrendeki tüm kapılar önümde sevgiyle açılıyor.. Ben Sevdiğim işi/ şeyi yaparak para kazanıyorum.. Ben kendi işimi kendim yaratıyorum. Ben kendi işimi kendim yaratacak güçte/yeterlilikteyim.. |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Alıntı:
|
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Evrenden isteme benim Allah inancıma ters. Evrenden isteyip te birşeyler olduğuna inanlar zaten gavur.Gavurlar içlerindeki boşluğu atmak için bu gibi bir takım saf salatalara inanıyorlar.Veya Allah kafirlikleri iyice azsın diye istediklerini veriyor.Ama yazıyı okuyunca bu düşünceden çok insanın hedefine kitlenmesi ve onun için bir çaba sarfetmesi gerektiği ortaya çıkıyor.Bu gibi şeylerin altına imza mı atarım. |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Alıntı:
Bunu bir İngiliz"God",bir Alman "Gott",bir Türk "Tanrı" olarak adlandırabilir..Tabii ki hiçbiri "Allah" lafzının yerini alamaz..Çünkü başlıbaşına özel bir isimdir. İnanan ve inanmayan herkesin de "istediği" takdirde dileğini yerine getirendir.. |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Bende telekült üzerine alışacak bir grup arıyordum varım görüşelim |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı şimdi bende yanınızdayım.perşembeleri dua etmek hep önemliydi benim için çocukluğumdan beri babam cuma gecesi diye adlandırılır ve annemle kuran okurlardı gelenekel bir o geceye ayrıcalık gösterirdik.siteyi gezerken öğrendiklerime çok duygulandım veeee aranızdayım.super |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı ben bugün okudum konuyu tesadüfen rastladım her perşembe mi geçerli acaba :) sayfalara bakındım ama anlamadım çok fazla şey yazılmış :) ama iyikide yazılmış çok hoşuma gitti eğer her perşembe geçerliyse 12 ye az kaldı :) |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Bende varım.Yurdahal yazınızı okuduktan sonra evet bu dedim anahtar kelime sağlıklı olacağım değil sağlıklıyım.Bu zamana kadar olacak mastarını kullanıpta olamayanlardan olmuşumdur.En önemliside isteklerinizin kimsenin bilmemesi hakikaten ne zaman ben bunu istiyorum diye birine söylediğimde onu elde edemedim. |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı bende varım ve çok az kaldı bu günde yapılıyordur inş :) |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı evet bende tesaduf persembe yazdim isteklerimi kisa ve oz 1.erken kalkmak istiyorum 2.okumak istiyorum 3.dahada bakimli olmak istiyorum 4.dahada enerjik olmak istiyorum bunlari unutmammi gerekiyor orasini anlamadim simdi sorum su istemekle dogrumu yaptim ,enerjik olacagim demedim lutfen yardimci olurmusunuz tesekkurler |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:02 AM. |