Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=459)
-   -   İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=90283)

sudem8 15-06-2009 07:26 PM

Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı

Alıntı:

redflowers Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 466336)
Canım benim gerçekleşmiş dileklerim hayatımda çok önemli bir yere sahip olan dileklerimdi ve çok çok özel dilekler. Eğer bunları yazarsam özel hayatımı da yazmam gerekecek. Bunu yapamayacağım için maalesef dileklerimi de yazamıyorum.

Ama çok ufak bir şey olarak şunu söyleyebilirim ayrıntıya girmeden; çok tanışmak istediğim 2 kişi vardı ve yıllardır gitmem istediğim bir tatil yöresi. ben oraya meditasyon adası diyorum çünkü ormanın içinde bir ada sessiz sakin. O iki kişiyle tanıştım hayatıma açılım sağlayacak olan insanlar ikiside ve 1 hafta sonra yanımıza tanışmama aracı olan kişiyi de alarak o meditasyon adasına tatile gidiyorum. Bu benim dileğimdi, ben iki dileğimi aynı An da yaşıyorum hemde sürpriz bir şekilde.

Diğerleri çok özel maalesef ama son ikisi gerçekleştiği zaman söz veriyorum buradan da yazmış olacağım.

Sevgiler.

canım dilerim bütün dileklerin gerçekleşir...O0

saman 16-06-2009 12:03 PM

Alıntı:

cibelce Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 466777)
...

Bu arada cuma akşamları bir kaç haftadır bende sizlerleyim. haftayada sizlerle olucam inşallah.

cuma akşamı ne var ki??dusun2

cibelce 16-06-2009 12:24 PM

Alıntı:

saman Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 466898)
cuma akşamı ne var ki??dusun2

Sevgili Yurdahal'ın başlattığı her hafta perşembeyi cumaya bağlayan gece saat 00:00 da dilekte bulunuyoruz. konuyu en başından okursan arkadaşım daha iyi anlarsın :) sevgiyle kal

yurdahal 17-06-2009 12:11 AM

Sevgili Arkadaşlar,
burada güzel bir hareket başladı son zamanlarda. Böyle olunca benimde motivasyonum yükseliyor.

Başarı hikayeleri çekim yasasındaki en önemli etkenlerden biridir ve başarılarımızı paylaşmak, aslında mutluluğumuzu paylaşmaktır.

Hepinizin bildiği gibi oldubil.blogspot.com adresli blogu, sadece evrene dileklerimizi yollamak için kullanıyoruz.

Şimdi bir de yeni blogumuz var. İsmi ise : Oldu Bildim... Oldu!

Bu blogta gerçekleşen dileklerimizi anonim olarak ya da kendimizi tanıtarak paylaşabileceğiz.

Ne kadar çok kullanıcı olursa, her birimiz için o kadar faydalı ve etkileyici olacaktır.

Haydi hepimizin katılımını bekliyorum.

Sevgiler
Yurdahal

saman 17-06-2009 09:05 AM

Alıntı:

cibelce Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 466906)
Sevgili Yurdahal'ın başlattığı her hafta perşembeyi cumaya bağlayan gece saat 00:00 da dilekte bulunuyoruz. konuyu en başından okursan arkadaşım daha iyi anlarsın :) sevgiyle kal

hmm.. perşembe akşamı yani,, onu biliyorum ve orada oluyorum zaten :) ben cuma akşamı başka bir faaliyet mi var acaba dedim :)

teşekkür ederim,
sam

saman 17-06-2009 11:39 AM

Alıntı:

yurdahal Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 467005)
Sevgili Arkadaşlar,
burada güzel bir hareket başladı son zamanlarda. Böyle olunca benimde motivasyonum yükseliyor.

Başarı hikayeleri çekim yasasındaki en önemli etkenlerden biridir ve başarılarımızı paylaşmak, aslında mutluluğumuzu paylaşmaktır.

Hepinizin bildiği gibi oldubil.blogspot.com adresli blogu, sadece evrene dileklerimizi yollamak için kullanıyoruz.

Şimdi bir de yeni blogumuz var. İsmi ise : Oldu Bildim... Oldu!

Bu blogta gerçekleşen dileklerimizi anonim olarak ya da kendimizi tanıtarak paylaşabileceğiz.

Ne kadar çok kullanıcı olursa, her birimiz için o kadar faydalı ve etkileyici olacaktır.

Haydi hepimizin katılımını bekliyorum.

Sevgiler
Yurdahal

oldu.bil'e bende mesaj bırakmıştım ..ama göremiyorum.. ne yazdığımı hatırlamıyorum, o yüzden oldysa oldu bildim..oldu diyemiycem s45apk
teşekkür ederim,
sam

alestason 17-06-2009 03:11 PM

oldubil harika bir blogtu hem yazmak hemde yazılanları okumak benim için çok keyifliydi.
şimdi bir blog daha :) teşekkürler yurdahal hanım.

yurdahal 17-06-2009 04:08 PM

Sevgili Sam,

Mesajın anonim miydi? yayınlanmamış mesaj yok aslında

saman 18-06-2009 09:51 AM

şimdi bir daha baktım,,

tarih aşağıya doğru ilerliyormuşs45apk
mesajımı buldum, şu an tekrar oldu bildim :)

teşekkür ederim sevgili Yurdahal,
sam;

saman 18-06-2009 07:48 PM

bu akşam burdayız diğil mi:) veee burda http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tml#post467352 :)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:35 PM.