Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=459)
-   -   İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=90283)

ataqata 05-02-2009 11:30 PM

arkadaslar yeriniz varsa bu akşam bende sizlerle beraberim:)

henna 05-02-2009 11:41 PM

yurdahal hanım,
bu geceki meditasyona çok az kaldı.
ilk defa aranıza katılacağım, önerebileceğiniz birşey varmı?
şuan ne yapabilirim?
gece 00.00'da ne yapmalıyım?

siiyam 05-02-2009 11:54 PM

Sevgili Henna konunun ilk sayfasını oku hemen...
Basitçe şöyle;tam saat oniki de rahat bir yere geç ve dileğini kafanda canlandır 10 dakika boyunca ve sonra dileğini bir deftere yaz..
sevgiler

lale85 10-02-2009 03:43 PM

yurdahal bu söylediklerini uygulamaya başlıcam ama kafama takılan bişey var ben isteklerimin gerçekleşiceğine tüm kalbimle inanıyorum diyelim ama geçmişte yaşadığım olumsuzluklardan dolayı buna bilinçaltım inanmaz bunun için öncelikle bilinçaltının temizlenmesi gerekmiyor mu yoksa benim buna inanmam yeterli mi yani bilinçaltının bi önemi yokmu bu durumda

yurdahal 10-02-2009 03:57 PM

Normalde bilinçaltımızda kodlanmış olarak uyuyan bir çok anı var tabii ki. İnanın bunlar bizim anımsadıklarımızdan bile fazla çoğunlukla. Saf bir şekilde inanmak aslında en geçerli yöntem olmasına rağmen, bazen geçmişe yönelik temizleme çalışmaları da yapmamız gerekebilir. Forumda bulunan telkinler bu konuda yardımcı olabilir sanırım. Telkinler hakkında detaylı bilgiye sahip arkadaşlar eminim gerekli yönlendirmeleri yapacaklardır. Ayrıca tavsiye edebileceğim diğer bir yazı var bu konu ile ilgili. Forumda " evrene bağlanmayı yeniden hatırlayın" isimli yazıyı bulun ve okuyun. Eminim çok yararı dokunacaktır.

Sevgiler

Yurdahal

P.S. Bu arada Perşembe geceleri yaptığımız çalışmada sizi de aramızda görmek isteriz.

lale85 10-02-2009 04:58 PM

bir sorum daha olucak yurdahal.isteklerimi kağıda yazarkan örneğin ben zenginim demek yerine ben zengin olmak istiyorum demek doğru olmaz mı yani ben kağıda ben zenginim yazdığımda bu bana inandırıcı gelmez

yurdahal 10-02-2009 05:10 PM

İsteklerimizi sahipmiş gibi ve şimdi ki zamanda yazmamız çok önemli. İstiyorum ile biten cümleler, sürekli isteme eylemini çağıracaktır ve işe yaramayacaktır. Bence üzerinde bu kadar yoğun sorgulama yapmadan, safça ve detaylarda boğulmadan çalışmalara başlaman en iyisi olacaktır.

Sevgiler
yurdahal

marine 11-02-2009 11:59 AM

merhaba arkadaşlar, tüm mesajları okudum, çok güzel şeyler yazmıssınız:) yarın gece sizinle beraberim. saat tam 00.00'da.... sevgi ve ışıkla

yurdahal 11-02-2009 12:16 PM

Aramıza hoşgeldin sevgili Marine:)

huzurr 11-02-2009 05:40 PM

Yarın gece bende sizlerleyimsuper

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:14 AM.