Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=459)
-   -   İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=90283)

shamanic 09-01-2009 12:38 PM

gerçekten keyifli bir çalışmaydı.. sevincli

bir bütün olabilmemiz ve bunu tekrar forumumuzun sayfalarına yansıtabilmemiz hepimiz için önemli bir adımdı.. ark5

sevgili yurdahalcım böyle bir başlıkta toplanmamıza vesile olduğun için teşekkürler.. super

yaşamının her alanının sevgiyle dolmasını dilerim.. kiss3
http://img507.imageshack.us/img507/3...6020jc1kb9.gif

sevgiler..

ziyaretcixy 09-01-2009 12:42 PM

çok güzel bir yazı olmuş tşk ederim yurdahal.

ışıkk 09-01-2009 12:51 PM

benimde çok ilginç bişey oldu arkadaşlar gece, annemler pek ilgilenmezler, inanırlar çekim yasasına vs. ama işte kaç kere söylediysem böyle uygulamaları yapmadılar.biliyoruz ki kendiliğinden olması gerekir hani kimseyi zorlayamayız.normalde çok geç yatarlar mesela gece birbuçuk falan gibi ve benim odamda oturuyoruz hep.ben de içimden dedim ki akşam içimden "saat onikiye kadar yatın lütfen" y789. sükunetle bekledim.öyle söylediğimi bile unutmuşum.y789 aaaa baktım ikiside onikiye on kala uykumuz geldi dediler gittiler.her gece geç yatarlar normalde.asla onikide yatmazlar.ben çalışmamızı bitirdim güsseelce. saat 00:35'de geldiler uykumuz kaçtı dediler aşağı kattakiler gürültü yapmışlar.dusun2.

işte çekim yasası.sevincli.Aysuncum tavsiye ederim canm birdahakine, valla odada kimse kalmaz girmezler bilemy789 sevgiler..

alestason 09-01-2009 02:28 PM

bende dün akşamla ilgili hisettiklerimi yazmak istedim.
herkes gibi bende harika bir deneyim yaşadım.yurdahala bunu bana yaşattığı için teşekkür ediyorum.biz kız kardeşimle beraber katıldık.yarım saat önce başladık biz daha iyi konsantre olmak için.
elimden geldiğince imgeleme yapmaya çalıştım aklım bazen çok farklı düşüncelerede kaydı ama yinede güzel bir deneyimdi benim için.
birde ben özellikle bunu imgelemediğim halde gözümün önünde hep yeşil ışıklar vardı ve kendimide hep bu yeşil ışığın içinde gördüm bunun bir açıklaması olabilirmi acaba.
ayrıca uykumdada çalışma yaptığım isteğimi gördüm buda sabah kalkınca beni ayrıca çok mutlu etti.

ziyaretcixy 09-01-2009 02:32 PM

hayalleriniz için günde 2 defa çalışma yapabilirsiniz

sabah 5.00-6:30 arası herhangi bir saatte
gece 11:30-1.00 arası herhangi bir saatte (yatmadan)

bir yada iki yöntem belirleyin. ne yaparsanız nasıl yaparsanız yapın en az 1 ay uygulayın.... 1 hafta sonra endişeye kapılmayın yani : D

gün içinde fikirler gelebilir. Sezgilerinize güvenin...

Ve en önemlisi kendinizden bir şeyler vermektir. Ozman tüm kapılar açılır.

aysegul_tirtil 09-01-2009 02:35 PM

dünyanın etrafında sizlerle olmak müthiş bir deneyımdı.ben kısılerı enerjı formunda gördüm ve herkes pembe ısıklar içindeydi.cok güzeldi.haftaya aynı yerde aynı saatte dünyanın etrafında görüsürüzy789

aysun_mrt 09-01-2009 02:52 PM

Teşekkür ederim

Sevgili Işıkk,

Teşekkür ederim. Sen nasıl aileni çekim yasasıyla gönderdiysen, bende farkında olmadan ailemi çağırmış oldum. Haftaya dediğin gibi yapıcam. Yada şimdiden söylemeye başlıyim :-)

sevgiyle

Aysun

Alıntı:

ışıkk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 234266)
benimde çok ilginç bişey oldu arkadaşlar gece, annemler pek ilgilenmezler, inanırlar çekim yasasına vs. ama işte kaç kere söylediysem böyle uygulamaları yapmadılar.biliyoruz ki kendiliğinden olması gerekir hani kimseyi zorlayamayız.normalde çok geç yatarlar mesela gece birbuçuk falan gibi ve benim odamda oturuyoruz hep.ben de içimden dedim ki akşam içimden "saat onikiye kadar yatın lütfen" y789. sükunetle bekledim.öyle söylediğimi bile unutmuşum.y789 aaaa baktım ikiside onikiye on kala uykumuz geldi dediler gittiler.her gece geç yatarlar normalde.asla onikide yatmazlar.ben çalışmamızı bitirdim güsseelce. saat 00:35'de geldiler uykumuz kaçtı dediler aşağı kattakiler gürültü yapmışlar.dusun2.

işte çekim yasası.sevincli.Aysuncum tavsiye ederim canm birdahakine, valla odada kimse kalmaz girmezler bilemy789 sevgiler..

tiriniti 09-01-2009 04:58 PM

sadanimyaa işte böyle hep kafam karışıyor olduğum yerde sayıyorum. Bir yerde düşünün ve unutun deniyor diğer yanda 21 gün yada 1 ay devam edin deniyor ya ne olur bunun bir reçetesi vardır sanırım ??????????

ziyaretcixy 09-01-2009 05:12 PM

Alıntı:

tiriniti Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 234314)
sadanimyaa işte böyle hep kafam karışıyor olduğum yerde sayıyorum. Bir yerde düşünün ve unutun deniyor diğer yanda 21 gün yada 1 ay devam edin deniyor ya ne olur bunun bir reçetesi vardır sanırım ??????????

Sevgili triniti Bilimsel olarak 21 gün....
Ama ben tavsiyelerimde 1 ay dememin sebebi 21 gün boyunca tam randımanla yapamayabilirler. Aradaki açıkları bu şekilde telafi edebilmeli diye...
2 ay yapabiliyolarsa ne mutlu onlara :D

tiriniti 09-01-2009 05:19 PM

teşekkür ederim bu iiyi oldu :))))

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:22 AM.