![]() |
Sevgili yurdahal, Yazın çok güzel ve açıklayıcı olmuş.Ellerine,emeğine sağlık.Bende perşembe günü katılıcam.Sevgiler |
Güçleniyoruz:) Hoşgeldin Duru79 |
yurdahal emeğine sağlık. Paylaşımın için teşekkürler. |
PErşembe gecesi katılımını bekleriz sevgili Azime_1 |
Sevgili Yurdahal, öncelikle yazını zevkle okudum ve arşivledim. Perşembe akşamı bende katılıyorum. Yalnız konuyla ilgili olarak, isteyin sonra unutun gitsin diyorsunuz ya, bu arzuları serbest bırakmanın bir yolu var mı acaba ? Bazan mümkün olmuyor bu. Sevgiler |
Bazen isteklerimizi unutmak zor gerçekten:) ben çoğunlukla olumlama yaptıktan sonra, kişisel gelişimle alakası olmayan sürekleyici bir kitap okuyorum. Kitaba kendimi o kadar çok kaptırıyorum ki, yaptığım olumlama aklımdan uçup gidiveriyor. Hatırladıkça da yine kendimi oyalacak bir kitap ya da uğraş buluyorum:) |
sevgili Yurdahal çok güzel bir paylaşım olmuş. perşembe gecesi saat 00.00 da bende sizlerleyim.. |
Hep birlikteyiz:) |
işte bu harika olmuş. çünki ben işmle alakalı o kadar ayrıntı düşünüyordum ki yukarıda verdiğiniz olumlama hepsini toparlıyor. bunu öğrendiğie çok sevindim. paylaşımınız için çok teşekkürler sevgiler |
Alıntı:
demek istediğini çok iyi anladım.hemen uygulamaya bakış açımı değiştirmeye başladım bile:) sevgiler. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:54 AM. |