![]() |
öncelikle böyle bir aktivite için çok teşekkür ederim. ben istediklerimi yarım sayfa ''var'' mış gibi yazdım.yani sonlarına sahipmişim gibi ekledim.ama bunlar genel şeyler hemen olacak gibi değil.(evren ne yapsın. sevincli ) ama olabilir de. şimdi bunları hergün tekrar yazmam mı gerekiyor.yoksa sadece okuyup inanmak mı? perşembe akşamı görüşmek üzere.wave |
Alıntı :"Sevgili Işıkk, Öncelikle şu anda sevdiğin, çok mutlu olduğun bir işte çalıştığını varsayalım. arkadaşların sana " İşler nasıl Işık? Her şey yolunda mı?" şeklinde bir soru sorsalar nasıl cevap verirdin? - İşimden çok menunum, herşey yolunda! şekilnde bir cevap mı verirdin. Yoksa işinin detaylarını mı anlatırdın? Bence olumlamanı belirlerken bu kriterleri göz önünde bulundurmak gerekli. İşten beklentilerin ne? - huzur, yaratıcılık, bol kazanç, mutluluk? eminim hepsini istersin. Fakat seni hangi işin, hangi ortamın bu aradıklarına götüreceğini her zaman bilmen mümkün değil. Bizler kavramları 5 duyumuzla algılayabildiğimiz ve tarif edebildiğimiz kadar açıklayabiliyoruz ancak. Oysa yukarıda saydıklarımızı bize verebilecek tanımadığımız bir çok olanak var. bu yüzden ben sana şöyle bir olumlama tavsiye etmek istiyorum. "Ben çalıştığım işte çok mutlu ve başarılıyım. İşim bana bolluk ve bereket getiriyor. İşimde yaratıcılığımı ve becerilerimi dilediğimce kullanabiliyorum" Yukarıdaki olumlama bir örnek. Mümkünse olumlamaları 4-5 cümleden uzun tutmayın. İnanın detaylandırmak bilmediğimiz meziyetlerimizi devreye sokmamamıza neden oluyor. Bu arada bu olumlama ihtiyacı olan tüm arkadaşlar içindir. İsteyen dilediği gibi kullanabilir:)))" Daha önceki açıklamalarımdan yukarıda bir alıntı yaptım. Sorunun cevabını orada bulabilirsin. Sevgiler |
Bu arada birşey daha hatırlatmak istiyorum. Bu çalışmayı her hafta yapacağımızı unutmayın. Her perşembe gecesi bir dilekte bulunacağız. Bu yüzden herşeyi bir kereye sığdırmaya çalışmayalım.:))) |
Bende katılıyorum ve perşembeyi sabırsızlıkla bekliyorumç harika olacağından eminim Teşekkürlerrrrrrrrrrr |
Alıntı:
sevgiler. |
perşembe gecesi kardeşimle bende sizlerleyiz. sabırsızlıkla bekliyoruz. görüşmek üzere. hoşcakalın. |
dilek kutusu yapmaya bende kalkıştım bir defa ama bu kezde dileklerimi nasıl yazmalıyım kısa bir cümlemi olmalı yoksa her ayrıntıyı tek tek yazmalımıyım diye düşündüm.çok ayrıntılı olmayan bir kutu oluşturdum ama sonra yanlış bir şey yaptımmı acaba diye düşündüm durdum.yani hazırladığım kutu beni iyi hissettirmeyince vazgeçtim.acaba doğrusu nasıl olmalı sevgili ışık biraz ayrıntılı olarak bahsedebilirmisin dilek kutundan. |
Sevgili Yurdahal, sitemizin yeni yıldızı !!! yıldız diyorum cünkü yıldız olup ışıgını bizimle paylaşan o kadar cok arkadasımız varki . . . . sen de bu güzel paylasımınla bizi bilgine,deneyimine ortak ettin,cok teşekkürler. Perşembe akşamları görüşmek üzere, |
Teşekkürler Selero, Burada olmak gerçekten çok güzel. Ben bu forumda yıldızlarla ışıl ışıl parlayan bir gök kubbe görüyorum. Perşembe gecesi ise gökyüzünde hep birlikte göz kırpacağız;) |
Alıntı:
özetle sevgili arkadaşım, seni ne iyi hissettiriyorsa onu izle.demişsin ki kutu olayı beni iyi hissettirmedi.o halde sezgilerini anlık duygularını izle,evren zaten bize yol gösterir.metod :dilemek,istemek. yöntem:evrene güvenmek,iyi hissetmek... yardımcı olabilmişimdir umarım kendimce. Perşembe gecesi büyük enerjiyle burdayız.teşekkürler Yurdahal. sevgiler. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:23 AM. |