NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ...

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
art56art56

Süper. O zaman sadık bir eş olmasının yanında voltajı yüksek olmasını da istemelisin :D hadi bakalım hayırlısı. Belli mi olur canım bu işler eskiden elektrik mi varmış :D yeni yeni moda bunlar. Ben ilk görüşte aşka inamıyorum. Birinden hoşlanırsın sonra tanıdıkça aşık olup olmadığını anlarsın sonra da bitmeyecek bir sevgi inşa edersin. O aşamadan sonra da evlenip çoluk çocuğa karışırsın hayırlısıyla :D inşallah ;)

Ben de ilk görüşte aşk'a inanmayanlardanım. Sevginin zamanla, emekle geliştirileceğini düşünüyorum. Fakat emeğe olan saygının olmaması, aşkı da etkiliyor. Hep karşımızdakinin güzel, bakımlı, çekici olmasını isterken, biz ne kadar sevgiyi hakediyoruz. Çok sevdiğim Şener Şen'in Eşkıya adlı filminde şöyle bir konuşma geçer; Eşkıya sevdiği kadınla biraraya gelemez bir türlü, buna karşın kadına her zaman yakın olan ve onu çok seven Ağa , kadın tarafından yine de sevilemez, Eşkıya'ya şöyle der; "Sen sevdiğin için ne yaptın? Ben onun için her şeyi göze aldım"...
Sahi biz sevdiğimiz için ne yaptık? Sevgiyi alabilecek kadar ona hizmet edebiliyormuyuz?

Ben de ilk görüşte aşk'a inanmayanlardanım. Sevginin zamanla, emekle geliştirileceğini düşünüyorum. Fakat emeğe olan saygının olmaması, aşkı da etkiliyor. Hep karşımızdakinin güzel, bakımlı, çekici olmasını isterken, biz ne kadar sevgiyi hakediyoruz. Çok sevdiğim Şener Şen'in Eşkıya adlı filminde şöyle bir konuşma geçer; Eşkıya sevdiği kadınla biraraya gelemez bir türlü, buna karşın kadına her zaman yakın olan ve onu çok seven Ağa , kadın tarafından yine de sevilemez, Eşkıya'ya şöyle der; "Sen sevdiğin için ne yaptın? Ben onun için her şeyi göze aldım"...
Sahi biz sevdiğimiz için ne yaptık? Sevgiyi alabilecek kadar ona hizmet edebiliyormuyuz?

düşündüğüm biri olduğu için başkasından elektrik alamıyorumdur belki de...

işe gidiyorum geliyorum.eve kendimi dar atıyorum yorgunluktan.ama tatlı yogunluk tabi.emeğinin karşılığını maddi ve manevi alınca insan mutlu oluyor...s456

KPSS de daha bi düzen oturtamadım.forumdan bi öğretmen arkadaş plan yapmış,yardım etçek sağolsun...
son zamanlarda ertelememenin çok önemli olduğunu anladım.iş hayatında bu daha da önem kazanıyo.erteledikçe insanın kafası onda takılı kalıyo.insan psikolojisinin iyi olmasının en büyük nedenlerinden biri de yapacağının en iyisini,ertelemeden yapmak.bunu şimdi çok daha iyi anlıyorum...

Şşşttt kalbin rahat dursun 07.07 tarihine kadar. Ya da koyver gitsin aşk nazlı bir şey kapına her zaman gelmez. :)

Şşşttt kalbin rahat dursun 07.07 tarihine kadar. Ya da koyver gitsin aşk nazlı bir şey kapına her zaman gelmez. :)
evet aslında kalbimi bu sene harekete geçirmek istemiyorum.benim için kritik bir yıl.hem iş,hem ders,hem aşk bu bünye bunu taşımaz...ooo67ama yine de herşeyin hayırlısı diyorum...krzm67

Böyle söylersen (Allah korusun da) nurtopu gibi bir çekirdek inancın olmasın sonra :)

Hem taşıyan var şekerim %90 karşındaki insana bağlı bişey ;) Anlayışlı olmak önemli iki taraf için de...

Ya evli olanlar napsın şekerim, kocayı mı boşasın ayol? :D

Böyle söylersen (Allah korusun da) nurtopu gibi bir çekirdek inancın olmasın sonra :)

Hem taşıyan var şekerim %90 karşındaki insana bağlı bişey ;) Anlayışlı olmak önemli iki taraf için de...

Ya evli olanlar napsın şekerim, kocayı mı boşasın ayol? :D

nur topu gibi hehehe girlhaha
eee evli olanlar evlenmeden önce düşüncekti KPSS yi şekerim kahvesmiley

zaten ben kaçtıkça üzerime geliyo kısmetler.çekim yasası değil itim yasına inanıyorum ben artık y789

cuma günü okula müfettişler geldi.sene başından beri derli topluydu masamın üzeri.bu cuma nasılsa hafta sonu gelmezler dedim,masanın üzerini biraz dağıttım.pat diye gelmesin mi adam ooo67hadi iraz bakalııııııım.....biraz panik yaptım ama hemen geçti.çok rahat bi iletişim içindeydim müfettiş amcayla.girlhahadosyalarımı inceledi,beğendi,eksik yanlarını söyledi,çocuklara Atatürkü sordu,zıplayan kurbağa yaptı,nereli olduğumu,ne mezunu olduğumu babamın işini vs.öğrendi,gitti.çok şükür bunu da atlattık...
çekirdek telkinlerimde 1.part bugün bitti.10 gün dinledim,3 gün ara verdim.onun da etkisi oldu mutlaka rahat iletişim kurmamda...

Senin kişisel gelişimindeki başarılarda şüphesiz telkinler çok rol oynamıştır. Ama unutma ki bu telkinler; sadece seni gittiğin yolda hedefine daha hızlı ulaştıracak bir araçtır. İş yine sende bitiyor ya da güç senin içinde, artık ne dersen de. Bu gücü harekete geçirecek olan yine sensin. Yine unutma ki; sen istemezsen hiç kimse ya da hiçbir şey seni üzemez. Başarılarının devamını dilerim. Küçük dostlarına benden selamlar y789

Senin kişisel gelişimindeki başarılarda şüphesiz telkinler çok rol oynamıştır. Ama unutma ki bu telkinler; sadece seni gittiğin yolda hedefine daha hızlı ulaştıracak bir araçtır. İş yine sende bitiyor ya da güç senin içinde, artık ne dersen de. Bu gücü harekete geçirecek olan yine sensin. Yine unutma ki; sen istemezsen hiç kimse ya da hiçbir şey seni üzemez. Başarılarının devamını dilerim. Küçük dostlarına benden selamlar y789
bu dediklerinin hepsinin bilincindeyim.herşeyin telkinle bitmediğini,bunun sadece bana yardımcı olacağını,işin bende bittiğini çok iyi biliyorum.yine da sağol...bu arada emir ya da öğüt verici cümlelerden hoşlanmıyorum....

nur topu gibi hehehe girlhaha
eee evli olanlar evlenmeden önce düşüncekti KPSS yi şekerim kahvesmiley

zaten ben kaçtıkça üzerime geliyo kısmetler.çekim yasası değil itim yasına inanıyorum ben artık y789

Yahu belki o insanlar evlendiği zaman KPSS yokmuş :D sen hep gençler mi giriyor sanıyorsun bu sınava. :) (avukat gibi hissettim bir an kendimi neyse)y789

Yalnız şekerim dikkatinden kaçmaması gereken bir nokta var çekim yasası olumsuz yargılardan anlamaz.

Gelmesin/gelmemeli dersin anlamaz o gelir.
Bitmesin/bitmemeli dersin yine anlamaz biter.

Biliyorsun ki istediğimiz herşeyi olumlu bir şekilde ifade etmeliyiz.

valla isteyen evliyken isteyen nişanlıyken isteyen anneyken kpssyi halletmeye çalışır.tabiki sadece gençler girmiyo hayatım,biliyorum.girlhahaben bekarken halletmeye çalışçam inşallah.ama yine de kısmet diyorum.nasipten öte geçilmez..........

pek rahat oluncak bi dava değil.işi sıkı tutup düzenli çalışınca başarcaz inşallah...

Rahat ol dediysem kalem bi yana kitap bi yana değil canım aaa stressiz ol, inan, kendinden emin ol, aşılamaycak engeller yerine kendine engelleri aşacak basamaklar bul anlamında demek istedim canım.

kahvesmiley
Sözlerimin de altını çizmek istedim.

krzm67smil56

uzun zamandır yazmıyorum.beni sorcak olursanız işe gidip geliyorum.KPSS çalışıyorum.bayramda bol bol tatlı et yedim,kilolar da geldi...bad45.yürüyüşe başlamak istiyorum.biraz nette uzak durup kitap okumak istiyorum.bu aralar cilt bakımıma dikkat ediyorum.......böyle işte.......gulensmiley

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri