nurbanucm ben üçüncü göz olayıyla yakından ilgilenioyrum..bana o arkadaşı yönlendirebilirmisin lütfen şimdiden teşjkkürler
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
iyi değilim....sadanimsanki yıllaaaar yıllardır çalışıyormuşum da mesleki yıpranma dönemindeymişim.......neutrali5 hala bitmedi mi benim bu çilem Allahım............. ağla2 daha dün tanıştım çocuklarla.bugün çok zor geçti yaaaaa.agl34üzerimde bir yılgınlık,bir tükenmişlik,bir bıkmışlık,bir asabiyet.....hala şu depresyonu atlatamadım gitti yaaaa. o kadar da çabalıyorum.napim ben bu kafayı,keseyim mi.rt67sınıfın düzenlemelerini bile zoru zoruna yaptım bugün.kendimi motive etmeye çalışıyorum,ay sonu alacağım maaşı düşünüyorum yok....!
aman yoook ben iyice karar verdim.benim nefesi kuvvetli birine acil okunmam lazım. b456 çabuk göze gelen biriyim.yoksa bu gidişat beni korkutuyo.....88a
işler daha bi yoluna giriyor...........956kgittikçe alışıyorum sanki......................
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.