NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ...

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
iyi o halde her şey yolunda :) tüm güzellikler seninle olsun.

canim ya sorma bende bayramda fazla tatli yedim sanirim kilo almisim.bende yuruyuse bslycm

MERHABALAAAAAAR
BEN GELDİİİM AYLARDIR YAZMAMIŞTIM,SİTE DEĞİŞMİŞ.BENİ SORARSANIZ BİR TÜRLÜ DÜZENLİ DİNLEYEMEDİĞİM ÇEKİRDEK TELKİNLERİMİ TEKRAR DİNLEMEYE BAŞLADIM.BU SEFER SABIRLA,UZUN SÜRE DİNLEMEYE KARARLIYIM.İKİNCİ HAFTADAYIM.ŞİMDİLİK BAŞAĞRILARI,ASABİYET,ÖFKE MEVCUT.AMA SABIRLA DİNLEMEYE DEVAM SEVGİLER...s456

bugün telkin,olumlama ve nefes çalışmalarımın 18. günü.çelirdek elkinlerim geçen ıl hiç başağrısı falan yapmamıştı,bu yıl öyle fena yaptı ki sanki başım çatlayacak.bilinçaltım ancak hissetti sanırım...

merhaba,çekirdek telkinlerimi dinlemeye başlayalı yaklaşık bir ay oluyor.hergün o müthiş başağrılarına devam.sabırla da dinlemeye devam.bakalım şu müthiş değişimler bende ne zaman görülecek...

çekirdek telkin,olumlama,nefes egzersizi çalışmalarıma bir de z-pointi ekledim.bu çalışmayı yaparken beynimin içinde karıncalanmalar oluyo.ağrıya bir de karıncalanmayı ekledik.hadi bakalım hızla iyileşicez artık.bilinçaltımın kaçışı yok s45apk

BIKTIM ARTIK...BU YALNIZLIK,DEGERSIZLIK DUYGUSUNDAN,SUREKLI BISEYLERE KIZMAKTAN,OFKELENMEKTEN,GUCENMEKTEN,AILEMIN BITMEK TUKENMEK BILMEYEN DERTLERINDEN.AILENIN EN KUCUGU BENKEN HEP EN OLGUN,EN UZGUN INSANI OLMAKTAN,HEM INSAN ISTEMEYIP,HEM INSANLARA HASRET OLMAKTAN,HERSEYIN,HERKESIN UZERIME GELMESINDEN,IYILESMEK ICIN CABALAMAKTAN AMA BI TURLU SONUC ALAMAMAKTAN,UZUN UZUN AGLAMAKTAN...NERESEYSE VAZGECMEK UZEREYIM BU HAYATTAN...ALLAHIM YARDIM ET...!

akşam yazdıklarım sanırım zpointin etkisiyle oldu.akşam öyle çok ağladım,öyle sıkıntılıydım ki anlatamam.zpointe sonra devam edicem.şimdi telkin,olumlama ve nefes egzerizlerime devam edim...

NOLUYO BANA YAA.BI AGLAMAK GELIYO,BI GULMEK GELIYO.IKI DURUMDA DA KENDIMI ZOR ENGELLIYORUM.DEGISIM BOYLE BISEY MI YOKSA KAFAYI MI YIYORUM...

COOK KARMASIK BI RUH HALINDEYIM.TANIMLAYAMIYORUM ARTIK.DEGISIM SURECINDE BOYLE KARMASALAR YASAYAN VAR MII...

Bu zpoıntı sımdılık yapmıcam demıstım.ama aklıma olumsuz bır anım gelınce kuyruk kelımemı ıkı dakıka soyluyorum.basıma agrı gırıyor ve aglamaya baslıyorum...

Bılıncaltı arınma calısmalarımın 25.gunu.suan telkınlerın dınlenme suresındeyım.olumlamalarımın 12.gunu.aksam kuantum ve ho'oponopono hakkında yazılar okudum,bılgı edındım.21 gunluk olumlama bı anlamda kuantum calısması oluyor..aklıma olumsuz anım gelıp,kuyruk kelımemı tekrarlayınca yıne aglıyorum...sımdı kpss calısmaya baslıyım..

Vallahı bu zpoınt benı maymuna cevırdı yaa.uygulama sırasında agzım yarılırcasına esnıyorum.bı gulmek gelıyo,arkadan aglamaya baslıyorum.artık duygularımı takıp edemıyorum...

Hayat bazen gercekten yasayamayacagım hale gelıyor...Allahım guzel sabrından ver Ya Rabbım...

Calısmaların 26.gunuyarın telkınlerımın 3.bolumune baslıcam ınsallah.olumlama,nefes egzersızı ve zpoınte devam.tabı kpss'ye de...

Cok kısa sure de olsa degısımı ara ara hıssedıyorum.zor,aglak gunler henuz yakamı bırakmıs degıl.sabırla calısmalara devam...

gerçekten yanılıyor olabilirim Nurbanu..ama sanırım egomuzu biraz da rahat bırakmak gerek.. sürekli olarak egomuzla uğraştığımızda bilinçaltımızın sen demek ki tu .aka sın ki değişmen için tam bir saldırı var diye algılaması ve bunun yeni bir değersizlik dalgası yaratması ..sonuçta kısır döngü mümkün görünüyor bana...

Bılmıyorum cansuyu,karmakarıskık...bıraksam mıı,takıp mı etsem bılemedım...

Ablamla buyuk bı temızlık yaptık,yorgunum..daha olumlamamı bıle yazamadım,ders calısmadım.telkınlerımın ucuncu 10 gunluk bolumune bugun basladım.hadı bakalım hayırlısı...

Bu gece ıkı ayrı sosyal ortamdaydım.oldukca rahattım :)

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri