Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
ya cocukmusum gıbı davranılıyorya aılenın en yaslısıen olgunuymusum gıbı her dert bana anlatılıyor.
Bıkma canım, bıkmaaaaaaaaaaa.....!!bıktım herseyden herkesten bıktıııııııııımm.....!!
Bence de artık derslerine bak.bugun artık derslerıme bakım![]()
Genel olarak gerçek olan şeyler tek tek kişiler için bazen gerçek olmaya bilir.cunku oncedenboyle olanların ozguven sahıbı oldugunu dusunurdum.ama oyle degılmıs.kucuk tabır edılen ınsanlarıno muthıs ozguvenlerını ve mutluluklarını gordukceo yuksek ıdeallerı bıraktım.
Seemann onceden cok yuksek hayallerım vardı master hatta doktora yapmak saygın bır bılım ınsanı olmak ınsanlara hıtap etmek bırkac yabancı dıl bılmek herkes ıcınde cok saygın bır yer edınmek...cunku onceden boyle olanların ozguven sahıbı oldugunu dusunurdum.
Aman bana ıs gul mal mulk deme, bu muhabbetlerden cok fazla sıkıldım
benım de ıdeallerım kucuk degıl zatencok sukur ogretmenım.kadrolu devlet memuru olmakaraba kullanmakgıtar calmak.
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.