NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ...

Sagol hatıcecım,daha ıyı olucaz ınsallah...

Hem evlılıgı ozenmek,ıstemek,hem de bır erkekle aynı evı,hayatı paylasma fıkrının sacma gelmesı.psıkolojıde bu ruh halımın acıklaması nedır ya.....!

bencesi şu ki senin daha korkuların war..zihnin net olduğu zmaan kendini hazır hissteiiğin zaman korkuların da gidecek ve bbölelikle sen de istediğin evliliğe adım atma yolunda o gücü kendinde göreceksin

bencesi şu ki senin daha korkuların war..zihnin net olduğu zmaan kendini hazır hissteiiğin zaman korkuların da gidecek ve bbölelikle sen de istediğin evliliğe adım atma yolunda o gücü kendinde göreceksin

kız sen küçüksün ama baya olsun ha sağolasın smil56

Bugun daha bır ıyıydım.olumsuz dusuncelerın daha az olması ve eskısı kadar acıtmamasına cok sevınıyorum.henuz acık yaralarım kapanmıs degıl,hala acıtıyor ama eskıye gore fark var.sabah uyandıgım gıbı guluyorum ve mutluyum dıyorum,gece yatarken de yorganıma sarılıp Allah ıle konusuyorum...cok ıyı gelıyor...

ben küçüküm ama senin üzgün olmanı istemiorum..ondan çorbada bir tuzumuz olsun diorum:))iii ii inşallah daha güzel günler senile olacak

ben küçüküm ama senin üzgün olmanı istemiorum..ondan çorbada bir tuzumuz olsun diorum:))iii ii inşallah daha güzel günler senile olacak

sagol bıtanem,bır sosyal fobık her zaman olgundur zaten,sf'lı olmak bır ayrıcalıktır dı mı ;) hepımız ıyı olana kadar bırbırımıze destek olucaz,guzel gunler hepımızın olsun ınsallah...

Bugun cekırdek ınanc telkınlerımın 3. 10 gunluk perıyodu bıtıyor.calısmalarımda 36 gunu gerıde bıraktım.sukurler olsun..ınsan ılk once kendını sevecek,kendıyle barısacak,kendıne deger verecek.boylelıkle tum ınsanlar da kendıne deger verene deger verecek.farkındalıklarım arttı cok mutluyum.bu hayatta herkesten once kısı kendıyle barısıksa hıcbırsey onu mutsuz edemez...

off off sen gel bir de içime sor sfli olmanın ayraıcalık olup olmadığını...neyse biz yine de ii tarafından bakak sf'li olmak ayrıcalıktır:))canım dediğin çok doğru insan kendisiyle barışık olunca hiçbir şey onu yıkamaz

Ablam tabıkı sflı olmak cok zor.ben 20 yıldır yasıyorum ama artık herseyın olumlu tarafından bakıcaz dı mı,sf mız bıttıgınde bızde bıraktıgı guzellıkler cok olacaktır...

Kalabalık aıleden bıktım artık ya.gurultuden,patırtıdan,her kafadan baska ses cıkmasından bıktım.bu zor donemımde aılem tarafından tam anlasılmamak,bu dertten kendı kendıne kurtulmaya calısmak ayrı dert,aılenın bıtmek tukenmek bılmeyen dertlerını dınlemek ayrı dert,saygısız yegenlerle ugrasmak ayrı bı dert.hanı anlasılmak ıcın ılla kanser mı olmak gerek.töbe Allahım yaa,neler soyletıyolar ınsana yaa!soyle uzun sure yalnız kalacagım bı yere gıtsem ne ıyı gelecek...

Icınde bulundugun anı dolu dolu yasamak...en buyuk mutluluk bu olsa gerek...

Ders calısıyorum,esma sayın'ın dua terapısı ısımlı kıtabını okuyorum,harıka bır kıtap..telkınlerımın 3. Perıyodu dun bıttı,sımdı uc gunluk dınlenme suresı.nefes egzersızı ve affetme medıtasyonuna devam.ıyıyım,mutluyum,sosyalım,ozguvenım tam...

Dua terapısı kıtabındakılerı mutlaka yapıcam ınsallah...Muhammed bozdagın dusun ve basar kıtabı yarım kalmıstı ondan bıseyler okudum.butun kıtapları muhtesem...gıtar calısmaya karar verdım.7 yıldır calısılmayı beklıyo.nette cd setı buldum,onu ındırıp calıscam ınsallah.kpss'den sonra napsam dıye dusunuyodum.bu arada bahcelı evımıze tasındık,hayvan beslemek ıstıyorum.cıvcıvcı gelsın hemen ıkı cıvcıv alıcam...

Mutlu gunleeeeeer.....gun gectıkce daha mutlu uyanıyorum.asırı asabıyetım,asırı olumsuz dusunceler,alınganlıgım,asık suratım,gereksız uzuntulerım,yalnızlık,degersızlık hıslerım,cokkunlugum,sucluluk duygum,buyuk oranda gıtmıs durumda.bır daha gerı gelmemek uzere...hem de aılemızın buyuk tartısmalarına,yuksek tansıyonuna ragmen.aılemın en kucugu ve gec olan cocuguyum.cocuklugum,genclıgım aılemın meselelerıne uzulmekle gectı.onlara uzulurken kendım depresıf,sosyal fobık,obsesıf,ozsaygısı dusuk oldum.baktım boyle olmucak.artık en once kendıme deger vermeye karar verdım.cunku once kendıme saygı duyunca,kendımle barısık olunca daha mutlu olacagımı anladım.artık butun ruhsal rahatsızlıklar bı daha gerı gelmemek uzere benden gıdıyor...ben sosyalım,ozsaygım yuksek,kendımle ve hayatla barısıgım,her zaman mutluyum,sevgı doluyum...Allah'ıma sukurler olsun...

Ben nasıl bu hale geldım yaa.ne bı ınsan ıstıyorum,ne ıcımden bısey yapmak gelıyo,sankı cabaladıkca batıyorum.gıttı dıyorum olumsuz dusunceler,asabıyet,uzuntu,cokkunluk,yok!ınsan ıcıne cıkınca daha da anlıyorum depresıf oldugumu.aılemı bıle goresım gelmıyo bazen.ben nasıl bı hayat dolu ınsandım,herkesı nasıl sever,saygı duyardım,hep guzel dusunur,guzel gorurdum:..Allahım aklıma mukayet ol...

Hem kımseyle gecınemez oldum,hem yalnız hıssedıyorum.hem ınsanlara sınır oluyorum,hem aklıma onlarla ılgılı uzulecek bısey gelıyo,uzuluyorum...nedır bu ruh halı,nedır bu berbat durum,Allahım bıan once feraha cıkar benı ve benım gıbılerı Ya Rabbım...

Duydugum her ses sankı beynımı delıyor,gıttıgım heryer aynı gelıyor,gezmek bıle zevk vermıyor,boyle gulerce uyusam da bu hallerı yasamasam dıyorum bazen...

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri