NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ...

akşam tam p.c yi kapatıyorum çok garip bir olay oldu....
forumdan bir arkadaş,hiç tanışmadığımız halde benden negatif enerjiler aldığını,4 gündür beni düşündüğünü söyledi.ooo67içimde bir girdap olduğunu,beni sıkmak,üzmek için elinden geleni yaptığını söyledi.sosyal fobimi bile söyledi.hem de hiç tanışmadığımız halde.4897sonra msn de tanıştık konuştuk.3.göz eğitimi almış.böle enerjilerinin olduğunu söyledi.ben de aslında böyle birisini arıyordum.Allah yolladı gerçekten.birçok şeyler konuştuk,birçok şeyin sonucuna vardık,kararlar aldık.onlar özele girdiği için anlatmıyorum.ama bugün daha mutluyum.:zpzp:

bugün atama sonucum açıklandı...sabah telefona uyandım.hemen ilçe milli eğitime gittim.bir köyümüze atanmışım.öyle bişi istiyodum zaten.bir köye gitmeyi.Allah(c.c) gönlüme göre verdi. meb e gidip kalan işlemlerimi tamamladı,maaş için bankada hesap açtırdım.okulumu aradım.görüşmek için müdür yarın çağırdı.gitçem bakalım.ilk asil görevim çok heyecanlı ve kaygılıyım.sadanimRabbim(c.c) kolaylık versin inş.belki benim için daha iyi olur.özgüvenim yerine gelir...........

bugün atama sonucum açıklandı...sabah telefona uyandım.hemen ilçe milli eğitime gittim.bir köyümüze atanmışım.öyle bişi istiyodum zaten.bir köye gitmeyi.Allah(c.c) gönlüme göre verdi. meb e gidip kalan işlemlerimi tamamladı,maaş için bankada hesap açtırdım.okulumu aradım.görüşmek için müdür yarın çağırdı.gitçem bakalım.ilk asil görevim çok heyecanlı ve kaygılıyım.sadanimRabbim(c.c) kolaylık versin inş.belki benim için daha iyi olur.özgüvenim yerine gelir...........

hayırlı uğurlu olsun..allah kolaylık versin....

son cümlen içinde " demiştin" diyeceksin bana
çünkü çook rahat ve mutlu bir başlangıç olacak12389
haberini bekliyoruz smileydancesmileydance

teacher-837.gif

nurbanu öğremene iyi dersler diliyoruz

ogrbas.jpg

sevgili eskici,ikiesitbir ve bigokyanus.çok teşekkür ederim.iyi ki varsınız.........happy6

salı günü telkinlerin son bölümü olan 4.bölüm de sona erdi.40 günlük bir dinleme sürecim oldu.çok şükür aksatmadan dinledim.değişimler oldu.daha sosyal oldum.o aşırı mutsuz,asık suraklı halim gitti.yüzüm daha bi gülmeye başladı.ama sanırım daha dinlemem lazım.yürürken henüz dik yürümediğimi farkettim.sadanimbenim daha birkaç ay dinlemem gerek.....
yarın okuluma 2. kez gidicem inş.geçen sefer müdür ve diğer öğretmenle tanışıp bilgi almıştım.şimdi de çocuklarımla tanışçam inşallah.......happy6

çocuklarında seni tanıdıklarına :zpzp: böyle sevinecektirler 956k
Hele bi çocuklarınla derslere başla dahada düzelicek herşeys456

bugün erkenden okulumdaydım.çocuklarımla tanıştım.hepsi çok şekerler.ilk asil öğretmenliğim olduğu için çok heyecanlıyım.ama yapacağıma inanıyorum.f678h

bende inaniyorum biciriklarla fena anlascaksin!:)

yolun isil isil olsun deyince de aklima birden isiltili bi peri geliverdi al bakalim :d
n_9e8c4744340c_5678b6bf92325796d8c69e7a19e.jpg

hohoyyt kocaman olmus
1036536229_gif.gif

Zahiricim.çok incesin,ışıltılı perin için teşekkür ederim...art56art56

eveeeeeeeeet bugün işbaşıydı.okullar açıldı,ilk asil öğretmenliğime başladım...şimdilik 7 çocuğum var.ama 10 a tamamlanacak.yoksa anasınıfı açılamıyo.güzel bir gündü.zorluk çıkmadı.veliler ve çocuklarla tanıştık,genelde çocukların serbest oynayıp kaynaşmalarını sağladım.happy6ben de sınıfın düzeniyle ilgilendim.etkinlik yaptık,şarkı öğrettim,yemek yedik,hikaye derken gitme saati geldi bile.blissyhemen hazırlanıp servisimize bindik.ilk günü de anlımın akıyla bitirdim çok şükür...yrl78I'M HAPPY :zpzp:

eveeeeeeeeet bugün işbaşıydı.okullar açıldı,ilk asil öğretmenliğime başladım...şimdilik 7 çocuğum var.ama 10 a tamamlanacak.yoksa anasınıfı açılamıyo.güzel bir gündü.zorluk çıkmadı.veliler ve çocuklarla tanıştık,genelde çocukların serbest oynayıp kaynaşmalarını sağladım.happy6ben de sınıfın düzeniyle ilgilendim.etkinlik yaptık,şarkı öğrettim,yemek yedik,hikaye derken gitme saati geldi bile.blissyhemen hazırlanıp servisimize bindik.ilk günü de anlımın akıyla bitirdim çok şükür...yrl78I'M HAPPY :zpzp:

Kutlarım seni, çok güzel.

iyi değilim....sadanimsanki yıllaaaar yıllardır çalışıyormuşum da mesleki yıpranma dönemindeymişim.......neutrali5 hala bitmedi mi benim bu çilem Allahım............. ağla2 daha dün tanıştım çocuklarla.bugün çok zor geçti yaaaaa.agl34üzerimde bir yılgınlık,bir tükenmişlik,bir bıkmışlık,bir asabiyet.....hala şu depresyonu atlatamadım gitti yaaaa. o kadar da çabalıyorum.napim ben bu kafayı,keseyim mi.rt67sınıfın düzenlemelerini bile zoru zoruna yaptım bugün.kendimi motive etmeye çalışıyorum,ay sonu alacağım maaşı düşünüyorum yok....!
aman yoook ben iyice karar verdim.benim nefesi kuvvetli birine acil okunmam lazım. b456 çabuk göze gelen biriyim.yoksa bu gidişat beni korkutuyo.....88a

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri