| ||||||||||
|
Hayatım Değişti Klubü ve Serbest Kürsü busy'nin anlamı Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhaba Kamil. Yazıyı okudum... Şeytanın işi; biz insanları yoldan saptırıp, elinden geldiğince ona verilen süreye kadar, kendini ıspatlamaya, görevini yapmaya çılışmak...Biz şeytanlarla ilgili veya manevi anlamdaki bilgileri, Peygamberimizden, Sahabilerden veya günümüze kadar gelmiş Evliyalardan,şu anda ise Din Alimlerinden öğrendik, öğreniyoruz... ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Serbest Kürsü telkin cd indir izle İstanbul Serbest Kürsü nerededir kimdir Serbest Kürsü çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Serbest Kürsü hipnoz Serbest Kürsü olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Serbest Kürsü hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Serbest Kürsü kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #6 (permalink) |
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tesekkür: 3,394
828 Mesajinıza toplam 4,500 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Merhaba Kamil. Yazıyı okudum... Şeytanın işi; biz insanları yoldan saptırıp, elinden geldiğince ona verilen süreye kadar, kendini ıspatlamaya, görevini yapmaya çılışmak...Biz şeytanlarla ilgili veya manevi anlamdaki bilgileri, Peygamberimizden, Sahabilerden veya günümüze kadar gelmiş Evliyalardan,şu anda ise Din Alimlerinden öğrendik, öğreniyoruz... Şimdi bu mesajına bir dikkat çekmek istedim... Bu mesajı gönderen, Esref Albayrakli isimli bir vatandaş... Bir siteye göndermiş... Nereden duyduğunu veya öğrendiğini yazmamış... Sen de burada paylaşmışsın bunu... Ben bugüne kadar böyle bir şey duymadım... Şeytanların toplantıda konuştuğu bu konuyu, hiç bir yerde de okumadım.Bilemiyorum, belki de doğrudur... Ama, Şu an şeytanların toplantısını, insanlara aktaran bir Peygamber yok, Evliya yok... O Toplantıda, CD,DVD, TV vs den bahsadilmiş... O Halde şeytanın toplantıyı son 50 yıl içinde yapmış olması gerekmezmi... Hz. Muhammed zamanında, CD,DVD varmıydı.. Peki bu toplantıyı kim haber alıp da biz insanlara bildirmiş... ""Evlerinde TV, VCD, CD ve Bilgisayar surekli acik olsun Hatta restoranlarda alisveris merkezlerinde bile surekli muzik calsin.Bu onlarin akillarini surekli mesgul eder boylece Allah'i ve Rasulu Muhammed'i dusunecek hic vakitleri kalmaz.' Masalarinda, sehpalarinda surekli gazeteler,magazinler olsun bunlardaki haberlerle 24 saat akillarini mesgul edin. Hatta araba surerken zamanlarini calmak icin reklam panolarini kullanin.' 'Onlarin mailbox'larini reklamlar, sacma sapan mektuplar,junk mailer, siparis kataloglari ile doldurun ki temizlemek icin zaman harcasinlar.''Guzel cekici modellerin resimlerinin magazinlerin kapaklarinda TV ekranlarinda surekli gorunmesini saglayin ki erkekler gercek guzelligin bu olduguna ve de dis guzelligin cok onemli olduguna inansinlar, zamanla karilarini begenmez olsunlar.'" Burada, yazılan araba, magazin, mailbox vs...ne kadar inandırıcı... Onlar yaşantımıza daha 1 asır içinde giren şeyler... Böyle bir şey yok güzel kardeşim... Sen de alıntı yapmışsın zaten... Ama, dini kendimce iyi bilen ve kurallarına uymaya özen gösteren biri olarak, bu yazıya HURAFE diyebilirim... Dinde, gerçekten olmayan ama olduğu söylenen böyle bir çok konu mevcut... Hatta benim mailime de böyle bir sürü mesaj geliyor... En son bu mesajı 10 kişiye göndermezseniz, şöyle olur böyle olur vs... mesajı geldi... Diyanet İşleri Başkanlığından yapılan açıklamada, bu tip mesajlara veya yazılara inanılmadan silinmesi gerektiği konusunda uyarı gelmiştir... www.diyanet.gov.tr buradan sorabilirsin... Kaldı ki, bu paylaşılan bilgi doğru olsa bile, burada suç işleniyormuş tarzında paylaşılması ne kadar doğru olur... Sitede, defalarca, dini ve siyasi konularla ilgili yazı ve paylaşımların yapılmaması konusunda uyarılar yapılmasına rağmen, sürekli bu tarzdaki mesajların dikkatimi çekiyor... Hepimizin Allah inancı, bilgisi var... Olmasa bile saygı duymamız gerkemez mi... Bizim dinimiz de bunu emretmiyor mu... Senin dinin sana, benim dinim bana....diyerek... Bu mesajı senin de anlayışla karşılayacağından eminim... Sağlıcakla... |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Hayatım Değişti Klubü ve Serbest Kürsü busy'nin anlamı Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhaba Kamil. Yazıyı okudum... Şeytanın işi; biz insanları yoldan saptırıp, elinden geldiğince ona verilen süreye kadar, kendini ıspatlamaya, görevini yapmaya çılışmak...Biz şeytanlarla ilgili veya manevi anlamdaki bilgileri, Peygamberimizden, Sahabilerden veya günümüze kadar gelmiş Evliyalardan,şu anda ise Din Alimlerinden öğrendik, öğreniyoruz... ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Serbest Kürsü telkin cd indir izle İstanbul Serbest Kürsü nerededir kimdir Serbest Kürsü çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Serbest Kürsü hipnoz Serbest Kürsü olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Serbest Kürsü hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Serbest Kürsü kuantum düşünce kitap haberi