| ||||||||||
|
Hayatım Değişti Klubü ve Serbest Kürsü busy'nin anlamı Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Gerçekten biraz fazla mesgul muyüz? Yoksa mesgul mü ediliyoruz? Busy'nin anatomisi sizlerle. BUSY'nin Anlami Nedir? Iblis, butun seytanlarla buyuk bir toplanti duzenlemis. Ve onlara demis ki: ' Biz Muslumanlari camiye gitmekten alikoyamiyoruz.Onlari Kur'an okumaktan ve dogru isler yapmaktan da alikoyamiyoruz. ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Serbest Kürsü telkin cd indir izle İstanbul Serbest Kürsü nerededir kimdir Serbest Kürsü çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Serbest Kürsü hipnoz Serbest Kürsü olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Serbest Kürsü hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Serbest Kürsü kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tesekkür: 4
49 Mesajinıza toplam 146 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Gerçekten biraz fazla mesgul muyüz? Yoksa mesgul mü ediliyoruz? Busy'nin anatomisi sizlerle. BUSY'nin Anlami Nedir? Iblis, butun seytanlarla buyuk bir toplanti duzenlemis. Ve onlara demis ki: ' Biz Muslumanlari camiye gitmekten alikoyamiyoruz.Onlari Kur'an okumaktan ve dogru isler yapmaktan da alikoyamiyoruz. Ayrica onlari surekli Allah'i ve Rasulu Muhammed'i dusunmekten de alikoyamiyoruz. Onlarin Allah ile baglantilari cok guclu kiramiyoruz.' 'Oyle ise birakin onlari camilere gitsinler, birakin birlikteliklerini ve dayanismalarini surdursunler.Fakat onlarin zamanlarini calin.!!! Boylelikle onlar Allah'i ve Rasulu Muhammed'i dusunecek baglantilarini guclendirecek zaman bulamasinlar.' 'Iste sizden istedigim bu' dedi iblis.' Gun boyunca Allah'i dusunecek baglantilarini gelistirecek zamanlari olmasin onlari surekli mesgul edin.' Seytanlar bagirdi: 'Bunu nasil yapabiliriz ki?' 'Onlarin akillarini surekli kucuk detaylar ile mesgul edin diye cevapladi iblis. ' Onlari surekli harcamaya tesvik edin , harcasinlar, harcasinlar,harcasinlar, sonrada borclansinlar , borclansinlar.' 'Hanimlari uzun saatler evin disinda calismaya tesvik edin,ayni zamanda erkekleri de haftada 6-7 gun gunde 10 - 12 saat calismaya tesvik edin Boylece onlarin kendilerine ve ailelerine ayiracak hic bos zamanlari kalmasin.' 'Onlari cocuklari ile vakit gecirmekten alikoyun,evde bile islerinin baskisini uzerlerinde hissetsinler. Kafalarini oyle mesgul edin ki onlar onlari Allah ile birlikte olmaya cagiran kucuk sesleri bile duyamasinlar.' 'Onlari surekli muzik dinlemeye tesvik edin evde,iste hatta araba surerken bile radyo teyp CD dinlesinler. Evlerinde TV, VCD, CD ve Bilgisayar surekli acik olsun Hatta restoranlarda alisveris merkezlerinde bile surekli muzik calsin.Bu onlarin akillarini surekli mesgul eder boylece Allah'i ve Rasulu Muhammed'i dusunecek hic vakitleri kalmaz.' Masalarinda, sehpalarinda surekli gazeteler,magazinler olsun bunlardaki haberlerle 24 saat akillarini mesgul edin. Hatta araba surerken zamanlarini calmak icin reklam panolarini kullanin.' 'Onlarin mailbox'larini reklamlar, sacma sapan mektuplar,junk mailer, siparis kataloglari ile doldurun ki temizlemek icin zaman harcasinlar.''Guzel cekici modellerin resimlerinin magazinlerin kapaklarinda TV ekranlarinda surekli gorunmesini saglayin ki erkekler gercek guzelligin bu olduguna ve de dis guzelligin cok onemli olduguna inansinlar, zamanla karilarini begenmez olsunlar.' 'Hanimlarin cok yorgun olmalarini saglayin oyle ki kocalarina sevgilerini gosteremesinler. Surekli baslari agrisin. Eger kocalarina sevgilerini ve ilgilerini gosteremezlerse onlar da mutlulugu disarida baska yerlerde aramaya baslasinlar.' Bu da ailelerin daha cabuk dagilmasina sebep olur.' 'Onlara anlamsiz sacma hikayelerle dolu kitaplar verin ki cocuklarina yasamin gercek anlamini ve imani anlatacak yerde onlari okusunlar.' Onlari cok mesgul edin ki disariya cikip dogayi inceleyip Allah'in yarattiklarindan ders almalarina engel olun. Doganin mukemmelligini,yaratilisin ne kadar mukemmel oldugunu anlayamasinlar. Onlari kapali alanlara , oyunlara, konserlere, sinemalara gitmeleri icin tesvik edin ki doga ile birlikte olmaya vakit bulamasinlar. ' Onlari surekli mesgul edin. 'Eger olur da kendi gibi dusunen arkadaslariyla bir araya gelirlerse onlari dedikodu etmeye tesvik edin. Oyle seyler konusmalarini saglayin ki aralarinda ihtilaf ciksin ve ayrilirlarken darginliklar olsun.' "Hayatlarinin o kadar guzel ve mukemmel olmasini saglayin ki Allah'i ve O'nun gucunu dusunecek durumda olmasinlar. Her seyi kendilerinin elde ettigine ve de kendi gucleri ile bu mukemmel hayata sahip olduklarina inansinlar. Sagliklarina ve elde ettikleri nimetlere sukretmek ihtiyaci duymasinlar. Iste buyuk plan bu. Seytanlar Muslumanlari her yerde mesgul etmeye, telasla kosusturmaya calisiyorlar. Oyle ki Allah'i dusunecek hatta ailelerine ayiracak kucucuk zamanlari dahi kalmasin. Diger Muslumanlar ile Allah'in gucunu Onun Rasulu Muhammed'i konusacak zamanlari kalmasin . Peki sizce seytan bu gorevinde basarili oluyor mu ? Siz karar verin. BUSY (mesgul) anlami sakin Being Under Satan's Yoke (seytanin etkisi altinda olmak) olmasin? kaynak: http://www.basariyolu.com/genel.asp?durum=acik&id=896
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ hayırlısı... |
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) |
Guest
| ![]() hakılısın kamil5 biz bunlarla oyalıyorlar..kadınlarımızı daha fazla çalışıp erkeklerimizle birlikte mücadele etmek zorunda bıraktılar..buna rağmen dalga geçer gibi 3 çocuktan bahsediyorlar....artık kadınlarımız ve erkeklerimiz birlikte mücadele etmek zorunda, kadınlarımız eskisi gibi, evde oturup..çocuk bakmak ve çocuklarını hakkıyla yetiştirmek gibi olanaklara sahip değiller...tv kanallarımız...istisnasız hepsi..şarkıcı yarışmaları vs ile dolu.yukarıda alıntı yapmış olduğun yazıda yazan herşey doğru... yalnız bütün bunların sadece şeytanın işimi yoksa allahla kandırmaya çalışanların, ve neme lazım ben cebimi doldurmaya bakarım diyenlerinde bu işte parmakları varmı? şeytanı suçlarken birazda bunu düşünmek lazım..damat ferit paşaya hediye edilen tv kanalı bile bu proğramlarla dolu..onlarki allah dedikleri zaman yer gök inliyor....bu yazıyı okuyunca hem kendi adıma, hemde tanıdığım tüm dostlarım adına sevindim demekki biz şeytana uymuyor..gündelik hayatımızda fırsat buldukça kendi içimize dönüp doğruyu yanlıştan ayırabilme yeteneğimizi, anlama yeteneğimizi, aydınlanma yeteneğimizi geliştirmeye çalışıyoruz, ( naçizane yapabildiğimiz kadarıyla) ...dolayısıyla..madalyonun hem önünü hem arkasını görmeye çalışan insanlar olarak ...at gözlükleri ile dolaşmıyoruz çok şükür... bir şeyi hem yargılayıp, hemde aynı şeyi yapmıyoruz çok şükür...ilim çinde bile olsa gidip almaya çalışıyoruz pclerimiz sayesinde bir yere gitmek ihtiyacı kalmadı çok şükür...pclerimize reklam, ve bizi kandırma amacıyla gönderilen şeyleri bir bakışta anlayıp silme gibi olanaklarımız ve aklımız var , çok şükür teknolojinin tüm nimetlerinden aklımız erdiğince faydalanmaya çalışıp yazıda bahsedilen oyalama taktiklerine kanmıyoruz çok şükür...eğer yukarıda yazılanlar gerçekten şeytanın işi ise artık şeytanlar insan kılığına bürünmüş aramızda yaşıyor... bu arada..senin bu sitede harcadığın zamana baktım benimkinden daha fazla...buna memnun oldum işin doğrusu..sitemizde kedini geliştirmek için bu kadar zaman kullanan bir insanı takdir ettim...demekki sitemiz, pc başında geçirilen zamanı şeytanın yönlendirmesi olarak gören bir yazıyı, bizlerle paylaşacak kadar önemseyen bir insanda, pc başında bu kadar çok zaman geçirebiliyormuş... ben bu siteye 17 nisan 2007 de gelmişim Online olduğu toplam süre: 24 gün, 18 saat ve 37 dakika. sen bu siteye Nisan 19, 2008, 01:42:19 ÖS Online olduğu toplam süre: 36 gün, 7 saat ve 25 dakika. site genelinin online süresini yazmak hem çok zaman alacak hemde benim vaktim gerçekten daha önemli işlerle doldurulucak kadar kıymetli...nedersin bazı söylenenleri onaylamadan önce çuvaldızı kendimize batıralımmı... saygılı sevgiler |
![]() |
![]() | #3 (permalink) |
Guest
| ![]() bence hayatta herşey var... sadece biz nasıl kullanıyoruz önemli olan o.. bligisayar boş zaman kaybı olarak da kullanılabilir, çok yararlı bilgiler de elde edilebilir (özellikle net sayesinde..) bu, kişinin kullanımına bağlıdır.. sadece "zararlı" deyip kestirip atmak biraz insafsızca olmuş.. irade denilen şey var ya işte o.. iyiyi ya da kötüyü biz seceriz.. bence internetin olması o kadar buyuk bir avantaj ki.. ondan yararlanmayı bilene büyük nimet.. bu nimete kötü demek kötüdür zannımca.. ![]() son söz; "kötüyü ararsak kötüyü, iyiyi ararsak iyiyi buluruz..." ![]() herkese sevgiler... ![]() |
![]() |
![]() | #4 (permalink) |
Guest
| ![]() haklısın magnetik.. sadece bizde var bu söylem.." şeytana uydum" sözü...özgür irademizle yaptığımız hatalar, yaşadığımız durumlar hep şeytanın suçu...peki bizim aklımız mantığımız neredeydi ...hristiyan, müslüman, putperst diye ayırmıyorum...insan olarak söylüyorum iyi veya kötü diye adlandırdığımız bir şey olduğunda bu bizim eserimiz..çünkü bu durumun oluşması için kendi kararlarımızla hareket ediyoruz...iyi diye adlandırdığımız bir durum olduğunda seviniriz...bu durum başkasına göre kötü olabilir, önem bile vermeyiz...ama zülfüyare dokunacak bir şey olduğunda hemen ya şaytan suçlu yada başka biri..onlara uyan bizler pürü pak mazlumlarız..olmaz böyle bir şey...madolyonun iki tarafınıda görmenin en doğru şey olduğunu düşünüyorum...pc dahil tüm makineleri icad edenlere dua ediyorum..pc ve tv geç yaşlarımda kendimi geliştimeme yardımcı..( malum bizim jenerasyon bu imkanlara geç kavuştu) yaradan icad eden beyinleri nurla doldursun..aynı şekilde hayatımı kolaylaştıran çamaşır, bulaşık vs makinelerimide icad edenlere dua ediyorum..neye nasıl baktığımız önemli..sahip olduğumuz imkanlara tu kaka deyipte, onları olmayacak amaçları için baştacı yapanlar hep vardı ve hep olacak...bizlere özgür irademiz ve aklı selimle ayırd etme sorumluluğu düşüyor...hani diyorlarya tek doğru ve tek yanlış var diye ben bu yaşımda bununda yanlış olduğunu gördüm..bu dünyada ne kadar insan varsa, o kadar doğru ve yanlış var...herkes kendi doğruları ve yanlışları ile yaşıyor, insanın kendi doğrularını başkalarına projekte ederken çok iyi düşünmesi lazım..hepimize saygılı sevgiler.. |
![]() |
![]() | #5 (permalink) |
Guest
| ![]() sevgili hayal abla, seni çok tanimıyorum ama paylaşımlarınla, ilginle, sevginle sitenin ablası olmuşsun,yardıma ihtiyacı olan gelip seninle dertleşio, sevio sayıyo gördüğüm kadarıyla.. çok güzel bi çizgidesin, etrafında cıvıldayan bi sürü genç canlanıyor haylimde.. ![]() yalnız haddim olmayarak küçük bi görüş söyleyeceğim.. yazılarında bazen o kadar sert cevaplar veriosun ki, kafamdaki o güzel ablaya tezat oluyo, şaşırıyorum.. bu sadece bi görüştür, ne kadar gerçeği yansıtır bilemem.. kaale de almayabilirsin elbette.. ama ben özellikle son zamanlarda böyle azcık sinirli görüyorum hissediyorum seni, yazılarından anladığım kadaıyla.. aslında kimseyi sevmek zorunda da değilsin, zorla sevmelisin diyormuşum gibi de algılama.. sanırım bazı üyelerle görüş farklılıklarınızdan kaynaklı hafif gerilimler ortaya çıkıyor.. hoşgörü herkese çok yakışır.. özellikle olgunluğun büyüklüğün emaresidir diye düşünüyorum.. ![]() ![]() herkese kucak dolusu sevgiler gönderiyorum.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() | #6 (permalink) |
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tesekkür: 3,394
828 Mesajinıza toplam 4,500 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Merhaba Kamil. Yazıyı okudum... Şeytanın işi; biz insanları yoldan saptırıp, elinden geldiğince ona verilen süreye kadar, kendini ıspatlamaya, görevini yapmaya çılışmak...Biz şeytanlarla ilgili veya manevi anlamdaki bilgileri, Peygamberimizden, Sahabilerden veya günümüze kadar gelmiş Evliyalardan,şu anda ise Din Alimlerinden öğrendik, öğreniyoruz... Şimdi bu mesajına bir dikkat çekmek istedim... Bu mesajı gönderen, Esref Albayrakli isimli bir vatandaş... Bir siteye göndermiş... Nereden duyduğunu veya öğrendiğini yazmamış... Sen de burada paylaşmışsın bunu... Ben bugüne kadar böyle bir şey duymadım... Şeytanların toplantıda konuştuğu bu konuyu, hiç bir yerde de okumadım.Bilemiyorum, belki de doğrudur... Ama, Şu an şeytanların toplantısını, insanlara aktaran bir Peygamber yok, Evliya yok... O Toplantıda, CD,DVD, TV vs den bahsadilmiş... O Halde şeytanın toplantıyı son 50 yıl içinde yapmış olması gerekmezmi... Hz. Muhammed zamanında, CD,DVD varmıydı.. Peki bu toplantıyı kim haber alıp da biz insanlara bildirmiş... ""Evlerinde TV, VCD, CD ve Bilgisayar surekli acik olsun Hatta restoranlarda alisveris merkezlerinde bile surekli muzik calsin.Bu onlarin akillarini surekli mesgul eder boylece Allah'i ve Rasulu Muhammed'i dusunecek hic vakitleri kalmaz.' Masalarinda, sehpalarinda surekli gazeteler,magazinler olsun bunlardaki haberlerle 24 saat akillarini mesgul edin. Hatta araba surerken zamanlarini calmak icin reklam panolarini kullanin.' 'Onlarin mailbox'larini reklamlar, sacma sapan mektuplar,junk mailer, siparis kataloglari ile doldurun ki temizlemek icin zaman harcasinlar.''Guzel cekici modellerin resimlerinin magazinlerin kapaklarinda TV ekranlarinda surekli gorunmesini saglayin ki erkekler gercek guzelligin bu olduguna ve de dis guzelligin cok onemli olduguna inansinlar, zamanla karilarini begenmez olsunlar.'" Burada, yazılan araba, magazin, mailbox vs...ne kadar inandırıcı... Onlar yaşantımıza daha 1 asır içinde giren şeyler... Böyle bir şey yok güzel kardeşim... Sen de alıntı yapmışsın zaten... Ama, dini kendimce iyi bilen ve kurallarına uymaya özen gösteren biri olarak, bu yazıya HURAFE diyebilirim... Dinde, gerçekten olmayan ama olduğu söylenen böyle bir çok konu mevcut... Hatta benim mailime de böyle bir sürü mesaj geliyor... En son bu mesajı 10 kişiye göndermezseniz, şöyle olur böyle olur vs... mesajı geldi... Diyanet İşleri Başkanlığından yapılan açıklamada, bu tip mesajlara veya yazılara inanılmadan silinmesi gerektiği konusunda uyarı gelmiştir... www.diyanet.gov.tr buradan sorabilirsin... Kaldı ki, bu paylaşılan bilgi doğru olsa bile, burada suç işleniyormuş tarzında paylaşılması ne kadar doğru olur... Sitede, defalarca, dini ve siyasi konularla ilgili yazı ve paylaşımların yapılmaması konusunda uyarılar yapılmasına rağmen, sürekli bu tarzdaki mesajların dikkatimi çekiyor... Hepimizin Allah inancı, bilgisi var... Olmasa bile saygı duymamız gerkemez mi... Bizim dinimiz de bunu emretmiyor mu... Senin dinin sana, benim dinim bana....diyerek... Bu mesajı senin de anlayışla karşılayacağından eminim... Sağlıcakla... |
![]() | ![]() |
![]() | #7 (permalink) |
Guest
| ![]() çok güzel bi yazı yazmışsın bymehmet... tebrik ediyorum seni.. ![]() okurken aşağı yukarı yazdığın düşünceleri ben de düşünmüştüm ama araştırmak aklıma gelmemişti doğrusu.. tebrikler... teşekkürler.... ![]() ![]() |
![]() |
![]() | #8 (permalink) |
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b> ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Bulunduğu yer: Earth
Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() araştırıcı olman beni çok mutlu etti, sevindim doğrusu. busy in gerçek açılımı bu olabilir. "BUSY (mesgul) anlami sakin Being Under Satan's Yoke (seytanin etkisi altinda olmak) olmasin?" olsun bence sakınca yok. sence varmı? kimbilebilir ki? dilbilimciler?? tanıdığınız varsa bir sorun. ama açılımını bilmek çok ta önemli değil diye düşünüyorum. isterseniz başka kelimlerin anlamlarını da araştırabiliriz?? super peki bu yazı şeytancıklara, şeytan tarafndan msn den yazmış olabilirmi? peki bunu -yukardaki yazıyı- yazan bunu düşünmüş olabilirmi? hadi tüm bunları be kenara koyalım? ![]() ![]() sağlıcakla ve ışıkla. kendine çok iyi davran... ![]()
__________________ Hücresel seviyede attığın her tohum, yeşerecektir. Elimde mevcut olan >tüm ücretsiz ve isme özel olmayan telkinler< Daha Sağlıklı Bir Hayat İçin Smootox Buğday Çimi Suyu İçin: https://www.simgeorganik.com.tr Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın. |
![]() | ![]() |
![]() | #9 (permalink) | |
Guest
| ![]() Alıntı:
| |
![]() |
![]() | #10 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tesekkür: 4
49 Mesajinıza toplam 146 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() sevgili hayal abla demişsinki sen benden daha çok onlaynsın diye. o yazının içinden bunu nasıl çıkardın bilemem ama benim tlk puanımıda görüyorsundur. sitemizde tlk puanlarıyla satın alınan bazı extralar var.orada onlayn süre arttırma extrasıda var. sende tlk puanlarına kıy seninde onlayn süren artsın . lütfen kimseye kıyas yoluyla laf atmayalım. kimi insan o yazıya bakıp zamanımızı düzgün kullanmalıyız cümlesini ders olarak çıkarabilir.zamanı düzgün kullanmak kişiyi geliştirir. buda kişisel gelişime girer. kimide oradaki şeytan sözcüğünü alır dinle bağdaştırır. bu dine ve dini bir konuya girer. kişiyi geliştirmez özgür inançtır. ayrıca cahilliktir. yorumun için sağol magnetic . eğer bir kişinin dikkatini çekmek istiyorsan o anki zamana uygun kelimeler yazmalısın. eski zamanda yapılan işlerle ve faliyetlerle şimdiki devir insanına nasıl öğüt verebilirsin. yani bu metindeki şeyler başlangıçtaki konuya göre açılarak anlatılmış. gördüğüme göre bununsonucunda yeterince dikkatte çekmiş.bide fark ettiyseniz bu yazıyı başka insanlarla paylaşın demedim. paylaşmak isterseniz bu sizin terciğiniz. bymehmet burada 10 kişiye yolla diye bir sözcük geçmiyor. paylaşımı güçlendirmak için başkalarına gönderin denilmiş.taiki senin dediğin gibi yazılar arttı. o yazılarada inanmamak gerekiyor. hepinize teşekkürler.yorumlarınız için sağolun.
__________________ hayırlısı... |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hayatım Değişti Klubü ve Serbest Kürsü busy'nin anlamı Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Gerçekten biraz fazla mesgul muyüz? Yoksa mesgul mü ediliyoruz? Busy'nin anatomisi sizlerle. BUSY'nin Anlami Nedir? Iblis, butun seytanlarla buyuk bir toplanti duzenlemis. Ve onlara demis ki: ' Biz Muslumanlari camiye gitmekten alikoyamiyoruz.Onlari Kur'an okumaktan ve dogru isler yapmaktan da alikoyamiyoruz. ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Serbest Kürsü telkin cd indir izle İstanbul Serbest Kürsü nerededir kimdir Serbest Kürsü çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Serbest Kürsü hipnoz Serbest Kürsü olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Serbest Kürsü hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Serbest Kürsü kuantum düşünce kitap haberi