sevgili hayal abla, seni çok tanimıyorum ama paylaşımlarınla, ilginle, sevginle sitenin ablası olmuşsun,yardıma ihtiyacı olan gelip seninle dertleşio, sevio sayıyo gördüğüm kadarıyla.. çok güzel bi çizgidesin, etrafında cıvıldayan bi sürü genç canlanıyor haylimde..

yalnız haddim olmayarak küçük bi görüş söyleyeceğim.. yazılarında bazen o kadar sert cevaplar veriosun ki, kafamdaki o güzel ablaya tezat oluyo, şaşırıyorum.. bu sadece bi görüştür, ne kadar gerçeği yansıtır bilemem.. kaale de almayabilirsin elbette.. ama ben özellikle son zamanlarda böyle azcık sinirli görüyorum hissediyorum seni, yazılarından anladığım kadaıyla..
aslında kimseyi sevmek zorunda da değilsin, zorla sevmelisin diyormuşum gibi de algılama.. sanırım bazı üyelerle görüş farklılıklarınızdan kaynaklı hafif gerilimler ortaya çıkıyor..
hoşgörü herkese çok yakışır.. özellikle olgunluğun büyüklüğün emaresidir diye düşünüyorum..

tüm üyelerin birbirlerine daha hoşgörülü olması dileğimle.. herkes fikirlerini yazabilsin ki bizler de doğruyu secebilelim.. bu sözlerim tüm forum arkadaşlarıma..
herkese kucak dolusu sevgiler gönderiyorum..