Alıntı:
MagNetiC Nickli Üyeden Alıntı
sevgili hayal abla, seni çok tanimıyorum ama paylaşımlarınla, ilginle, sevginle sitenin ablası olmuşsun,yardıma ihtiyacı olan gelip seninle dertleşio, sevio sayıyo gördüğüm kadarıyla.. çok güzel bi çizgidesin, etrafında cıvıldayan bi sürü genç canlanıyor haylimde.. 
yalnız haddim olmayarak küçük bi görüş söyleyeceğim.. yazılarında bazen o kadar sert cevaplar veriosun ki, kafamdaki o güzel ablaya tezat oluyo, şaşırıyorum.. bu sadece bi görüştür, ne kadar gerçeği yansıtır bilemem.. kaale de almayabilirsin elbette.. ama ben özellikle son zamanlarda böyle azcık sinirli görüyorum hissediyorum seni, yazılarından anladığım kadaıyla..
aslında kimseyi sevmek zorunda da değilsin, zorla sevmelisin diyormuşum gibi de algılama.. sanırım bazı üyelerle görüş farklılıklarınızdan kaynaklı hafif gerilimler ortaya çıkıyor..
hoşgörü herkese çok yakışır.. özellikle olgunluğun büyüklüğün emaresidir diye düşünüyorum..  tüm üyelerin birbirlerine daha hoşgörülü olması dileğimle.. herkes fikirlerini yazabilsin ki bizler de doğruyu secebilelim.. bu sözlerim tüm forum arkadaşlarıma..
herkese kucak dolusu sevgiler gönderiyorum.. |
doğru bakmışsın magnetik ben sevgi dolu, bir insanım sertliğim sadece uyarmamıza rağmen bildiğini okuyan insanlara, sevgi dolu olduğum kadarda sert bir yapıya sahibim...bunuda yansıtmaktan çekinmem..çünkü..herkes nasıl algılıyor bilmiyorum ama...biz bu sitede paylaştığımız çalışmalarla..hayatımız boyunca bize dayatılan...ayıp, yasak,günah, üçgeninden çıkmaya çalışıyoruz.. artı... burada her dinden ve her inançtan insanların var olduğunu, bu sitede sadece kişisel gelişimle ilgili konuları paylaştığımızı yazıyoruz...ve arkadaşlarımıza özellikle rica ediyoruz..politik ve dini inançlarla ilgili konuları yazmayın diye..ama arkadaşlarımız bu ricalarımızı kaale almamakta direniyorlar... yukarıdada örneğini gördüğümüz türden yazıları koyuyorlar..sert ifade kullandığım zaman kimse kusura bakmasın bu sitedeki huzur ortamı için çok emek verildi..ben aşağı yukarı bir yıldır bu emeğe katıldım, benden daha uzun zamandır daha fazla emek veren arkadaşlar var...din ve politika ile ilgili düşüncelerimizi paylaştığımız platformlarda var..ama burada sadece kişisel ve ruhsal problemlerimizi konuşup aklımız erdiğince bilgimiz yettiğince çözümlerle desteklemeye çalışıyoruz kendimizi...ayrıca bu mesajları yazan arkadaşlarımıza baktığımızda ( ben üyelerimizi daha iyi tanımak için sık sık profillerine girip yazdıkları tüm masajları okurum...konulara yazdıkları tekil mesajlar kişi hakkında fikir vermeyebilir çünkü dağınıktır..ama mesajların tümüne baktığımızda kişi hakkında aşağı yukarı bir fikir edinmek mümkündür.) özellikle dinimiz konusunu burada konuşmak için yanıp tutuştuklarını görüyoruz...din ve politika konuşulmayan tek site burası değil...sitelere üye olurken bu tür mesajlar yazmayacağını işaretleyerek buraya üye olmayı kabul ediyorlar..ve herkes bu anlaşmaya uymak zorunda...senin mesajın sandığım alıntına verdiğim tepkiye gelince kendi ayıbımı söyledim zaten.. tepki duyduğum şey sadece salak, şarlatan vs sözlerdi..senin benden daha eski bir üye olduğunu sanıyorum..bakmadım yanılıyorsam düzelt..senin bunu yapmış olduğunu düşünmem o tepkiye sebep oldu...bu siteye giren herkes site üyelerinin mesajlarını okuyup..üyelerin genel profilini anlamak zorunda...burada gençlerin tabiriyle geyik yapmıyoruz...burada gerçekten ruhsal problemlerimize çare olabilecek olanaklar arıyoruz...sadece bunu bilmek bile insanı ayıp yasak günah üçgenine sokacak..mesajlar yazmaktan alıkoyar..yukarıdaki saçmalıktan bahsetmiyorum bile..yukarıdaki saçmalık sorumsuz ve sadece kendi düşüncelerine, inançlarına, ve egosuna önem veren birinin, yada hakikatten cahil birinin elinden çıkar diye düşünüyorum..benim yalan yanlış şeyleri düşünmeden kabul eden kişilere tahammülüm yok..yaptığıyla başkasına vereceği zararı düşünmeyen insana tahammülüm yok...sadece kendi fikirleri yerleşsin diye ileriyi geriyi düşünmeyen insana tahammülüm yok..siz buna ister sertlik deyin, ister başka bir şey..ben gerçekten insanları severim.dahada önemlisi insanlara saygı duyarım...ve onlara tavır koymadan önce çok düşünürüm..düşünmeden yaptığım bir hareket olduğundada, ki bu gerçekten çok nadir olur..açık yürekle özür dilerim..yanlışımın üzerine başka yanlışlar eklemem..yukarıdaki mesajı alıntı yapan arkadaşımıza çok mesajlar yazdık, yumuşacık..bu mesajları benim yazıp yazmamam önemli değil..şamanın yazdığı mesajlar var yumuşacık..ablaca..onun mesajlarına yazılan uyarılara bakın ve bugünün hediyesi olan yukarıdaki mesaja..yalnızca benim düşüncelerime uymayan insanlara verdiğim tepkiler hakkındaki düşüncene gelince, yanılıyorsun...bu sitede bulunan ve benim çok sevecen mesajlar yazdığım bir çok insanla görüş ayrılığım var ve hepsine saygı duyuyorum..tepki duyduğum ve göstermekten çekinmediğim vede asla çekinmeyeceğim şey ise deminde dediğim gibi kendi görüşünü dayatan insanlardır...bu sitede kurulan huzuru ileriyi geriyi düşünmeden paylaşım yapan insanlardır...ben sinirlimiyim... iltifat etmişsin...sinirli ötesiyim..ve her zaman böyleydim...son zamanlarda değil...ama bu sinirimi burada yansıtmıyorum çünkü...yapılan yanlışlarda bile iyi niyet olduğundan eminim..böyle olunca üyeye özelden yazar durumu izah ederim, üyelerimizde sağolsunlar anlarlar çünkü anlamak istiyorlardır...ama anlamak istemeyene ne yazarsan yaz hediyesi yukarıdaki örnek olacağı için açıkça buradan tepkimi gösteririm..umarım neyi neden yaptığımı anlatabilmişimdir...saygılı sevgiler