Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-06-2008, 02:02 PM   #2 (permalink)
hayalayaz
Guest

Standart Ynt: busy'nin anlamı

hakılısın kamil5 biz bunlarla oyalıyorlar..kadınlarımızı daha fazla çalışıp erkeklerimizle birlikte mücadele etmek zorunda bıraktılar..buna rağmen dalga geçer gibi 3 çocuktan bahsediyorlar....artık kadınlarımız ve erkeklerimiz birlikte mücadele etmek zorunda, kadınlarımız eskisi gibi, evde oturup..çocuk bakmak ve çocuklarını hakkıyla yetiştirmek gibi olanaklara sahip değiller...tv kanallarımız...istisnasız hepsi..şarkıcı yarışmaları vs ile dolu.yukarıda alıntı yapmış olduğun yazıda yazan herşey doğru... yalnız bütün bunların sadece şeytanın işimi yoksa allahla kandırmaya çalışanların, ve neme lazım ben cebimi doldurmaya bakarım diyenlerinde bu işte parmakları varmı? şeytanı suçlarken birazda bunu düşünmek lazım..damat ferit paşaya hediye edilen tv kanalı bile bu proğramlarla dolu..onlarki allah dedikleri zaman yer gök inliyor....bu yazıyı okuyunca hem kendi adıma, hemde tanıdığım tüm dostlarım adına sevindim demekki biz şeytana uymuyor..gündelik hayatımızda fırsat buldukça kendi içimize dönüp doğruyu yanlıştan ayırabilme yeteneğimizi, anlama yeteneğimizi, aydınlanma yeteneğimizi geliştirmeye çalışıyoruz, ( naçizane yapabildiğimiz kadarıyla) ...dolayısıyla..madalyonun hem önünü hem arkasını görmeye çalışan insanlar olarak ...at gözlükleri ile dolaşmıyoruz çok şükür... bir şeyi hem yargılayıp, hemde aynı şeyi yapmıyoruz çok şükür...ilim çinde bile olsa gidip almaya çalışıyoruz pclerimiz sayesinde bir yere gitmek ihtiyacı kalmadı çok şükür...pclerimize reklam, ve bizi kandırma amacıyla gönderilen şeyleri bir bakışta anlayıp silme gibi olanaklarımız ve aklımız var , çok şükür teknolojinin tüm nimetlerinden aklımız erdiğince faydalanmaya çalışıp yazıda bahsedilen oyalama taktiklerine kanmıyoruz çok şükür...eğer yukarıda yazılanlar gerçekten şeytanın işi ise artık şeytanlar insan kılığına bürünmüş aramızda yaşıyor...

bu arada..senin bu sitede harcadığın zamana baktım benimkinden daha fazla...buna memnun oldum işin doğrusu..sitemizde kedini geliştirmek için bu kadar zaman kullanan bir insanı takdir ettim...demekki sitemiz, pc başında geçirilen zamanı şeytanın yönlendirmesi olarak gören bir yazıyı, bizlerle paylaşacak kadar önemseyen bir insanda, pc başında bu kadar çok zaman geçirebiliyormuş...

ben bu siteye 17 nisan 2007 de gelmişim

Online olduğu toplam süre: 24 gün, 18 saat ve 37 dakika.

sen bu siteye Nisan 19, 2008, 01:42:19 ÖS

Online olduğu toplam süre: 36 gün, 7 saat ve 25 dakika.

site genelinin online süresini yazmak hem çok zaman alacak hemde benim vaktim gerçekten daha önemli işlerle doldurulucak kadar kıymetli...nedersin bazı söylenenleri onaylamadan önce çuvaldızı kendimize batıralımmı... saygılı sevgiler