![]() |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Ya ne olduğuna inanamayacaksınız!!! Sonunda ben de başardım. Birkaç haftadır kedi sahibi olmak istiyordum. Ankara'daki kedi ilanlarına bakıyordum. Çoğunu aradım, mail attım ama cevap alamadım. Birkaç tanesiyle görüştüm. Birisi kediyi çoktan verdiğini söyledi. Birisi de 650 TL dedi. Çok fazla geldi bana da fiyatı. Ama hala arıyordum. Hangi kediyi istediğime, rengine karar vermiştim. Hatta adını bile koymuştum. Bir de istediğim cinste ve renkte kedinin internetten fotoğrafını bulup masaüstü arka planı olarak ayarlamıştım. Bu akşam bir arkadaşımdan mesaj geldi. Gece uyuma diye. Ben de tamam dedim :) Saat bir buçuk gibi, evin oraya gelicem aşağı inebilir misin, bir şey var diye mesaj attı. Neyse geldi, indim. Bir paket verdi elime. Bu ne dedim. Dur bakma şimdi dedi. Sonra bir taşıma kafesi çıkardı. Ben şok içindeyim şok! Kafesin içine bir baktım ki!!! Tam istediğim renkte ve tam istediğim cinste bir kedi. TAM. Her şeyiyle aynı. Ben inanamıyorum. Hala inanamıyorum. |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Toplam 1 Eklenti bulunuyor. |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi dün yedi altın kuralı okumuştum.. çok detaylı okumadım ama şöyle bir göz attım diyelim.. bugün sabah kursa giderken dileğimi gönderdim evrene onu görmek için hazırım dedim.. vee bingo.. kurs çıkıışı yemek yemeye gittiğimiz yerde arkadaşım benim yerime oturmayı seçmiş ben kalkınca ben karşısına geçtim aşağı doğru bakarken onu gördüm bir an biizm bulunduğumuz kafeye geliyor sandım ama yürüyormuş meğersem koştum, yetiştim ve görüştük.. çok teşekkür ediyorum tanrıya,evrene ve meleklerine.. evet çekim yasasını seviyorum..ben anlattıkça daha çok çekiyorum.. bengusu her şey için çok teşekkürleer... bugün senin sayende çok mutlu oldum : ) iyi ki varsın.. |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Çok sevindim delimanyakcım :) Yedi altın kural neydi ki? |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi @ cliviaf dileğinin gerçekleşmesi çok güzel ayrıca Zerdüşt çok şeker y789 |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Alıntı:
Evet Zerdüşt çok tatlıııı bir de evdeki halini görsen girlhaha çok yaramaz ve çok şeker |
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...n-7-kural.html şu konudakiler işte cliviafcım canım benim : ) çok teşekkür ederim ben de böyle bir mutlu oldum anlatamam.. çok istemiştim onu görmeyi.. |
Dilerim bir daha görürsün onu 956k Sevgilerrrr |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi dünden beri 3 şeyin olmasını istedim oturup düşünmedim bile sadece aklımdan geçirdim..ummadığım anda oldu...ooo67 sabah paylaşmak istedim..bu sayfayı anasayfada bulamadım birisi yorum yazsada bende son mesajların içinde görsem bende paylaşsam dedim..sayfayı açar açmaz çıktı..imgelem mi,telepatimi,şansmı,tesadüfmü her neyse gerçekleşiyor...s456 çok mutluyum ne güzel...y789 bengusu teşekkürler..farkında olmamızı sağladın..25889 |
|
senin adına çok sevindim.kedinde çok şeker.... bol bonuslu günler diliyorum. sevgiyle mutlu kalıny789 |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Çekim yasasının %100 çalıştığına emindim ama bir yerlerde hata yaptığım için hiç başaramamıştım. Ta ki bu güne kadar. Eşim evi satmak istiyor. İnternete ilan verdi. Emlakçıyla görüştü. Ben de en az yazın başına kadar taşınmak istemiyorum. Hedeflerime ulaşmak için ilk adımlarım olan kurslarım var ve taşınırsak 1 sene uzayacak hayallerim. Dün emlakçı aramış ve bugün için evi görmeye birilerini getirecekmiş. Ben de çekim yasasını kullanarak kimsenin gelmemesini imgeledim. 12.30 gibi gelecek emlakçı şu an saat 17.08 ortalıkta yok. Ama imgelememin şöyle bir dezavantajı oldu. Kaç haftadır şöyle bir gezemedik. Geçtiğimiz 2 haftadır eşim ev satma derdindeydi. Emlakçılarla uğraştı.Bugün de emlakçıyı bekleyeceğiz diye evden çıkamadık. Sıkıntıdan patlayacağım. |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Yaklaşık 30 dk önce İstanbul'daki vakfa kargo göndermek için buradaki ptt kargoya gittim artık paralı alım yapmadıklarını söylediler. Ben de birazdan bir kargonun yanıma kadar gelmesini ve kargomu götürecek olmasını düşündüm , bir de anlaşmalı olmasını ve indirim uygulanmasını ... 2 dk önce kargo firması masamın yanından geçiyordu sordum kargo gönderebilir miyim tabii dedi üstelik sizinle anlaşması var sanırım dedi, kargomu 2 TL gibi cüzi bir ücrete , süperdi. Daha çok şey var gerçekleşen ama ben yazmaya fırsat bulamıyorum :) |
sevgiyle mutlu kal y789 |
Ben de hayatımı değiştirmek daha güzel daha hayat standartları yüksek bir hayat yaşamak istiyorum.Ankarada yaşıyorum.üniversite öğrencisiyim.hayatımı değiştirmek için kuantum düşünce merkezini aradım yazın sonundan beri bu kuantum düşünce kafama takılıyor acaba gerçekten düşüncelerimizle hayatımızı değiştirebilir daha sağlıklı mutlu hayat standardı daha yüksek bir yaşamımız olabilir mi diye?Bugün aradım.Işık elçi hanım çıktı işte biraz konuştuk.sonra beni bir bayana aktardı.2 gün bireysel tam gün çalışması için benden tam 2000 ytl istediler hem de düzgün konuşmadan bile.Ben zaten öğrenciyim.R.Şanal beyin kitaplarını da okudum ama nasıl yapabiliriz hangi teknikleri uygulayacağız yazmıyor ki!ben de o para olsa zaten istediğimi yapacağım.Allah aşkına bu çekim yasasını bana öğretin detaylarıyla.Çok istiyorum.Siz nasıl öğrendiniz?Kitaptan kursa mı gittiniz naptınız. |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi evren senı sonsuz sevgılerle kucaklıyorum.haekketıklerımı hayatıma cekıyor ve tsmye atanmayı imgeliyorumm.. |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi ben psikoloji konularıyla çok ilgliyimdir. Dün arkadaşımla konuşurken dedim ki: ' neredeyse bir psikolog kadar psikoloji bilgisine sahip olmak istiyorum;eğer böyle olursa insan kendi sorunu olduğunda daha kolay çözümler.Gündelik yaşamıma faydası olacak psikoloji kitapları okumak istiyorum .' Sabah arkadaşımla buluştuk.Kursa gittik.Derste hep çocuk ve ergen psikolojisinden bahsettiler.İlginç bir şekilde! Hatta bu konuda yorum bile yaptım. Kurs çıkışı arkadaşımla gezerken,kitapçıya girdik gezerken bir de ne göreyim. 1tl'ye psikoloji kitabı.Aile hekimi yazmış.Adı:stres. Şöyle bir kitaba baktım tam istediğim gibi... hemen aldım:) gzüel bir deneyim oldu. |
bu bölümün tamamını okuyarak çekim yasasıyla ilgili bilgiler öğrenebilirsin. örnekler sana yardımcı olacaktır.y789 |
|
çekim yasası konusunda oldukça iyi olduğumu düşünüyorum.bu konuda çıkan kitapları okuyabilirsin ben hepsini okudum.secret(sır) bunlardan biri.formda çekim yasasıyla ilgili paylaşılanlara bakabilirsin...http://www.hayatimdegisti.com/forum/...n-7-kural.html canım benim dileğimi gönderiyorum adrese teslim geliyor.ben dileğimi isterken sanki olmuş,sanki gerçekleşmiş her kesin harika süpersin dediklerini duyuyorum.hani insanlar istedikleri olunca ayaklarım yerden kesildi der ya aynen öyle o zaman dileğimi enerjiyle doldurup gönderiyorum adrese teslim bonusuyla geliyor.yalnız ben dileğimi gönderdikten sonra dileği beklemeye değil yaşamaya devam ediyorum.iyi ki varsınız bol bonuslu bir gün olsuny789 |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Az önce yanımdan günaydın demeden geçen yöneticimin dönüşte benimle konuştuğunu ve yüzünün mutluluk ifadesiyle dolduğunu imgeledim..dönüşte yanımdan geçerken "günaydın" dedi ve bir sürü şakalar yaptı:)..ben çooook mutlu oldumm:) |
zaten an'da kalabiliyorsak o güzel hislerle mutlaka ama mutlaka bir güzellik çekiyoruz kendimize..neden güne kötü başlayınca ardı arkası gelmiyor aksiliklerin..birde olumlu şarkılar söyleyerek başlayınca ..nasıl güzel oluyor herşey değil mi:) bu mutlu olma hali dileğinin gerçekleşmiş hissi hali zaten çooook güzelllll:) dileğimizi gerçekleştirmekle kalmıyor, mutluluğumuza mutluluk katıyor:) (canım benim dileğimi gönderiyorum adrese teslim geliyor.ben dileğimi isterken sanki olmuş,sanki gerçekleşmiş her kesin harika süpersin dediklerini duyuyorum.hani insanlar istedikleri olunca ayaklarım yerden kesildi der ya aynen öyle o zaman dileğimi enerjiyle doldurup gönderiyorum adrese teslim bonusuyla geliyor.yalnız ben dileğimi gönderdikten sonra dileği beklemeye değil yaşamaya devam ediyorum.iyi ki varsınız bol bonuslu bir gün olsun (bengusudan alıntı) |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi akan suyu temsil eden taşlarla kaplı bir kolye görmüştüm.çok beğenmiştim.ilk fırsatta almaya karar verdim.bu gün öğle yemeğini bir arkadaşımla yemek istediğimi farkettim.uzun zamandır görmediğim bir arkadaşım olmasıda tercihimdi.dileğimi gönderdim.saat 11.30 gibi arkadaşım aradı.ödemeler için geleceğini işi bittikten sonra beraber yemek yemek istediğini söyledi.s456süper hemen kabul ettim.buzun zamandır onu görmemiştim.beraber yemek yerken boynunda benim beğendiğim kolye vardı.işe dönme vakti geldiğinde arkadaşım kolyeyi çıkartıp bana uzattı bu tam senlik akan suyu temsil ediyor bende bir tane daha var dedi.süpersin çekim yasası...her kese bol bonuslu günler diliyorum. sevgiyle mutlu kalıny789 |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi arkadaşlar bu dedikleriniz nasıl oluyor.Gerçekten böyle her istediğiniz oluyor mu?Ne güzel aslında çoğu insana söylesen buna inanmaz ama ben inanmak istiyorum doğru olduğuna ben de deneyeceğim zaten hergün istediklerimi namazdan sonra dua olarak dile getiriyorum çekim yasası bu şekilde de işler mi acaba?Hergün düzenli olarak dua ediyorum içten bir şekilde yapmaya çalışıyorum bunu.Çekim yasasını uygulayıp başarılı olan arkadaşlar bunu nasıl keşfettiniz uygulayıp hemen geri bildirimini aldınız mı?Yoksa alıştırma yapa yapa mı bu hale geldiniz bunu merak etmekteyim.Bi de çekim yasasından nasıl haberdar oldunuz? |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Bişi sorasım geldi :) Dileğimizi etrafa yayıp, güzel güzel hayal edip, unutmak mı? Yoksa Kimseye söylemeyip sadece kendimize saklayıp, güzel güzel hayal edip unutmak mı? |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi bengusucum sen abartın artıkk yahu bu evren hepp sanamı calışıorr nedırr? cok başarılısın..inanıyorum kii bi gun senın gıbıı tam anlamıyla cekım yasasını kullanıoo olucammm ..yaşasınn yaa yasasınn.. o gunlere azz kaldıı hıssedıyorummmm |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi dün akşam işten yorgun argın çıktıktan sonra otobüs durağına gittim,çok yorgun olduğum için zaten dolu olarak gelecek otobüste yer bulmak konusunda çekim yasasını denemeye karar verdim, gözümde canlandırdığım ve olmasını istediğim şey, otobüsün onca bekleyen insanın arasında benim bulunduğum tarafta durarak kapılarını bana açması ve bindiğim otobüste sadece tek boş koltuk olduğu ve otobüse ilk binen ben olacağım için beni bekleyen o boş koltuğa gidip benim oturmam ve uzun eve gidiş macerama bu şekilde devam etmemdi:)) eh bir süre sonra otobüs geldi ve benim bulunduğum tarafta durdu ve kapılarını açtı tam ben bir adım atıp binecektim ki biri benim önüme geçti ben 2. binen oldum, sonra baktım otobüs tıklım tıklım hehe, napalım bu sefer beceremedim sanırım derken en sona doğru güç bela ilerledim ve durdum, durduğum anda biraz daha gençten bir delikanlı bana eğilerek oturmak istermisiniz dedi:) ben de gülümsedim , evet çok isterim dedim, bana yerini verdi ve benim bindiğim duraktan binipte oturarak evine giden yine ben oldum..teşekkür ederim evren, dileğimi geri çevirmediğin ve sevgi dolu insanları bana yardıma gönderdiğin için.. |
ben dileklerimi dikkat ettiyse gerçekleşince yazıyorum. sevgiyle mutlu ve keyifli kal. iyi ki varsıny789 |
önemli olan istemek. sevgiyle mutlu kaly789 |
Hepimize çalışıyor:) evrende hepimize yetecek kadar bolluk var , yeter ki isteyelim :) |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi banada çalışıyor artık ..yarın bi davetim var..aklımdan geçen bi tanıdığım vardı onun gelmesini çok istedim ama kalabalık bi arkadaş topluluğu var..hapsini ağırlayabilirmiyim düşündüm vazgeçtim..bu akşam tek geldi burda kalacak...sanki biri çağırdı:) |
|
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi harika bir çekim yasası örneği yaşadım. Kuantum,çekim yasası,reiki konularına çok meraklıyım.Hep içimden keşke bu ilgi alanlarına sahip bir arkadaşım osa diye geçiriyordum.(2 yakın arkadaşım var ;ama bu konularda ayrılıyoruz...) Neyse...kursumda bir ablayla kitaplardan falan muhabbet açıldı;bende hemen ilgi alanlarımı söyledim. Demez mi ben reiki ile ilgileniyorum diye.Tabi anında gözlerim parladı.bana bugün bir sürü reiki kitabı getirdi.Ayrıca,benim yaşımda kızı varmış,ilgi alanlarınz aynı dedi,'kızı ilgi alanlarının aynı olacağı bir arkadaş bulamıyormuş!ne tesadüf değil mi(!) :)))seni kızımla tanıştırmak istiyorum dedi.Bu da bonusu oldu:)) actionsmile |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi bengusucuğum ben çok yüksek fiyata bir kursa yazıldım ve daha yüksek fiyat olan başka bir kursu istiyorum. Gel gör ki yazıldığım kursa parayı peşin verdim ve diğer kursa nasıl geçerim hiç bilmiyorum. Sence ne yapmalıyım. |
bende aynı bunun gibi bişey yaşadımhappy6sana hangi kitapları getirdi canım öm ile atabilirmisin ya da burda da söyleyebilirsin... |
arkadaşlar istanbulda iseniz bende size katılabilir miyim?.. Bende reiki öğrenecek istanbulda arkadaşlar arıyorum da. actionsmile |
|
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Öğle yemeğinde mandalina olmasını imgeledim çünkü kendimi çok halsiz hissediyordum , bademciklerime iyi geleceğini düşündüm. Bir de zamanı geldinin yazısından etkilendim sanırım mandalina ile ilgili olan :) Öğle yemeğinde mandalina vardı ve oradaki görevli kız, abla ince kabuklular daha tatlı oluyor diyerek 1 tane de ekstradan koydu , o da bonusu oldu. Canım bengusu'nun dediği gibi size de bol dilekli , bol bonuslu günler... |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Yazıları okurken,küçük bir istekle başlayayım bakalım diye düşünürken,anneannemle konuşmak istedim ve aradığını,konuştuğumuzu imgeledim.Aradan 10 dk.geçti-geçmedi,odamdan çıktığımda,annemin tlfla konuştuğunu gördüm,kim diye sordum anneannen dedigirlhahaKim aradı diye sordum ben dedi.Anneannemin aradığını imgelemiştim ama annem aramış,nerde hata ettim acabadusun2 Gerçi sonuçta konuştum ve mutluyum...Bende de işe yaramaya başladıı,yavaş yavaş.Yuppiiiblissy |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:55 PM. |