Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/)
-   -   dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/614936-dilekleri-bonusuyla-gerceklesenler-burda-paylasalim.html)

Sultan 22-10-2010 03:07 PM

Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi

Alıntı:

altın saçlı kız Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 774843)
Evrene dileğimi gönderdim.Bakalım bonusuyla gelecek mi?Sizlerle paylaşacağım.Sevgiler....

bonusuyla en kısa sürede adresine teslim gelsin.
sevgiyle mutlu kaly789

kime_ne 22-10-2010 04:14 PM

Yarın akşam arkadaslarla bulusucaktık ama 7 den önce benim için çok zordu , saat 7 nin herkese uygun oldugunu düşündüm ve 7 de buluştugumuzu imgeledim. Şimdi öğreniyorum ki herkes 7 gibi görüşmek istiyormus

Çoookk sevindim :)

yagmur7 22-10-2010 09:48 PM

geçen yıl 20 lik dişim dayananılmaz bir şekilde ağrıyordu.Doktora gittim.Ağrısı dayanılmayacak gibiyse cerrahi bir operasyonla alınması gerekir dedi. Üstelik dişimin çıkmayacağını söyledi! buraya dikkat!!!

ben de (açıkçası cerrahi işlemden biraz korktum) antibiyotik ve ağrı kesicilerle idare ettim;ve her gece içimden sevgili 20 lik dişim rahat bir şekilde çıkıyorsun,seni sevgiyle bekliyorum dedim.Önceleri bu yaptığım çok saçma geld, belki de diş için çekim yasası işe yaramaz diye düşünmedim de değil hani:)

geçenlerde yine biraz ağrı oldu ve tam 1 seneden sonra tekrar yirmilik dişim için doktora gittim.röntgene baktı.Tam 2 kere dişime baktı ve dişin çıkmış.çok da düzgün dedi:) az bir şey çürüme olmuş onuda dolgu ile hallederz dedi.Düşünebiliyor musunuz sevincimi :))actionsmile

Neptün 23-10-2010 12:05 AM

yağmur sen şimdi bunu yazınca benim de aklıma bişey geldi. aynen diş ile alakalı. Dişlerimden birine doktor şey yaptı neydi onun adı yaa hani siniri alıyor ya. ondan yaptı. dedi ki bundan sonra ağrı yapabilir, tekrar apse yapabilir, zonk zonk ağrıyabilir ve iltihaplanabilir demişti. Ağrırsa ağrı kesici alırsın, zonklarsa acilen gelmen gerekir demişti. acil müdahale etmem gerekir demişti (neden bilmiyorum). Ben de aynen senin gibi nasıl korktum. ama bir sonraki randevuya kadar sürekli 'vücudum mükemmel bir uyum içinde, bütün hücrelerim, sinirlerim kendini yeniliyor' dedim ama sürekli. ufacık bir ağrı bile olmadı. tek bir ağrı kesici bile almadım.

Perfinya 23-10-2010 01:06 AM

Alıntı:

cliviaf Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 774986)
hani siniri alıyor ya. ondan yaptı.

kanal tedavisi miydi?

Bu gün dişlerden gidiliyor ama benim de diş dolgum düştü. Arka taraflarda iki yan dişlerim de acıyor. Çiğnemekte zorlanıyorum. Dişçim biraz uzakta ve haftasonu da kapalı. En erken pts gidebilirim. Şu ana kadar benim aklıma gelmemişti ama ben de telkinle acıyı azaltabilir miyim acaba? İmgelemeyi deneyeceğim bugün.

Neptün 23-10-2010 01:15 AM

Alıntı:

MerveeC Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 774999)
kanal tedavisi miydi?

Bu gün dişlerden gidiliyor ama benim de diş dolgum düştü. Arka taraflarda iki yan dişlerim de acıyor. Çiğnemekte zorlanıyorum. Dişçim biraz uzakta ve haftasonu da kapalı. En erken pts gidebilirim. Şu ana kadar benim aklıma gelmemişti ama ben de telkinle acıyı azaltabilir miyim acaba? İmgelemeyi deneyeceğim bugün.

haa evet merve kanal tedavisiydi. telkinle azaltabilir misin bilmiyorum ama imgeleme ve olumlama işe yarar diye düşünüyorum. tabii telkin de işe yarayacaktır. üçü bir araya gelince çok daha iyi olur bence.
Bu arada benim doktorum da başka şehirde. Beni o kanal tedavisi sırasında göndermemişti. o şehirde kalmıştım şu acil durumda müdahale açısından.
o yüzden mesafeyi aldırma bence. ha bak aklıma ne geldi. benim de üst dişim ağrıyordu çiğnerken. doktoru arayıp söylediğimde dolgu ya da kanal tedavisi olabilir, gelince bakarız demişti. ben de korktum tabii. o hafta boyunca sürekli sarımsak yedim, bilinçsiz bir şekilde, canım istiyordu deli gibi. neyse ağrıdan eser kalmadı. dolguya ya da kanal tedavisine de gerek kalmadı tabii. sarımsakta antibiyotik etkisi varmış. o yüzden öyle geçirdi sarımsak da.

Perfinya 23-10-2010 01:30 AM

Alıntı:

cliviaf Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 775001)
haa evet merve kanal tedavisiydi. telkinle azaltabilir misin bilmiyorum ama imgeleme ve olumlama işe yarar diye düşünüyorum. tabii telkin de işe yarayacaktır. üçü bir araya gelince çok daha iyi olur bence.
Bu arada benim doktorum da başka şehirde. Beni o kanal tedavisi sırasında göndermemişti. o şehirde kalmıştım şu acil durumda müdahale açısından.
o yüzden mesafeyi aldırma bence. ha bak aklıma ne geldi. benim de üst dişim ağrıyordu çiğnerken. doktoru arayıp söylediğimde dolgu ya da kanal tedavisi olabilir, gelince bakarız demişti. ben de korktum tabii. o hafta boyunca sürekli sarımsak yedim, bilinçsiz bir şekilde, canım istiyordu deli gibi. neyse ağrıdan eser kalmadı. dolguya ya da kanal tedavisine de gerek kalmadı tabii. sarımsakta antibiyotik etkisi varmış. o yüzden öyle geçirdi sarımsak da.

Benim diş yapım kötü ve arka dişlerimin çoğu dolgu. Yani kanal tedavisi dolgu aşamalarını geçtim. Şimdi ya dolgum düşüyor ya dişim üst kısımdan az kırılıyorç Sarımsağı da denerim.Telkin ve olumlamaları da denerim. Teşekkür ederim.

Neptün 23-10-2010 01:44 AM

Alıntı:

MerveeC Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 775003)
Benim diş yapım kötü ve arka dişlerimin çoğu dolgu. Yani kanal tedavisi dolgu aşamalarını geçtim. Şimdi ya dolgum düşüyor ya dişim üst kısımdan az kırılıyorç Sarımsağı da denerim.Telkin ve olumlamaları da denerim. Teşekkür ederim.

Olsun. Fark etmez. Sonuçta sinirini kaybetmemişsen dişin hala sağlıklı sayılır bence. Zaten o dişi ayakta tutan sinirin. Kırılmışsa da dolgu yapılabilir. Mühim olan o dişin enfekte olmaması. O yüzden sarımsağa ve telkinlere ve olumlara devam et bence. Çünkü 1 saat içinde bile diş kökü iltihaplanabiliyor.

umutluluk 23-10-2010 10:17 AM

evren dileğimi kabul etmedii :(:(

Neptün 23-10-2010 11:27 AM

Alıntı:

umutluluk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 775013)
evren dileğimi kabul etmedii :(:(

o zaman bi daha gönder y789

altın saçlı kız 23-10-2010 11:37 AM

Sevgili umutluluk dileğinin içinde evren yasalarına aykırı bir durum olup olmadığına bak belkide kullandığın dili değiştirmen gerekir...Gözlemci ol dışardan ,sor bunu gerçekten istiyormuyum diye bekle cevabının kendiliğinden geldiğini göreceksin..Hadi bakalım kolay gelsin...

Neptün 23-10-2010 11:48 AM

Örnek bir dilek yazar mısınız altın saçlı kız.

aylıno 23-10-2010 02:04 PM

smil56kola içmeyi bıraktım yanında sigara bonusu oldu bundan böyle sportif bir bayanım k8908

Perfinya 23-10-2010 04:49 PM

ben de bir gönderi hatası yapıyorum ama nerede yanlış yaptığımı bulamadım. çekim alıştırması yapıyorum 2 gündür. Canımın istediği şeyleri farklı aralıklarla imgeleyip gönderiyorum eşime. En son eşimin bana kanyonda sinemaya gitme teklifinde bulunduğunu imgeledim. Hiç bir değişiklik yok. En son az önce "sabahtan beri sana enerji göndererek imgeleme yapıyorum niye hissetmiyorsun" diye eşime kızdım girlhaha

Asıl önemli bir isteğim var onu isteyeceğim de ondan önce 1-2 şeyi çekip kendime güven kazanmaya çalışıyorum. Bir de bir sorum var. Bu önemli isteğimle ilgili sizden de yardım almam mümkün mü? Yani var mı böyle bir şey çekim gücü yasasında. 2-3 kişi bir isteğe odaklansa daha çabuk olur zannımca.

neseli ceni 23-10-2010 09:24 PM

benim de oluyor emirlerim bonuslarım ama anlatamıyorum :D

frezya 23-10-2010 10:20 PM

Alıntı:

MerveeC Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 775079)
ben de bir gönderi hatası yapıyorum ama nerede yanlış yaptığımı bulamadım. çekim alıştırması yapıyorum 2 gündür. Canımın istediği şeyleri farklı aralıklarla imgeleyip gönderiyorum eşime. En son eşimin bana kanyonda sinemaya gitme teklifinde bulunduğunu imgeledim. Hiç bir değişiklik yok. En son az önce "sabahtan beri sana enerji göndererek imgeleme yapıyorum niye hissetmiyorsun" diye eşime kızdım girlhaha

Asıl önemli bir isteğim var onu isteyeceğim de ondan önce 1-2 şeyi çekip kendime güven kazanmaya çalışıyorum. Bir de bir sorum var. Bu önemli isteğimle ilgili sizden de yardım almam mümkün mü? Yani var mı böyle bir şey çekim gücü yasasında. 2-3 kişi bir isteğe odaklansa daha çabuk olur zannımca.

Ayy böyle bişey olursa ne güzel olur:))Hepimizin isteklerini çekeriz enerji yoğunluğuylagirlhaha

naz78 23-10-2010 11:23 PM

bende herşeyi isteklerimi hep çeker oldum çok mutluyum ama imgeleme falan yapmadan aklımdan geçenler gerçekleşiyor süper duygu dün sizlerin çekimlerini okurken imgeleyerek birde deneyeyim dedim çocuklarımın anneler gününde aldığı telefonumu düşürmüştüm yaptımak içim servise göndertmiştim 2 aydır bir türlü yapılıpta gelmedi moralim bozulmuştu artık sormayı bile bırakmıştım ve dün imgeledim beni aradıklarını ve yapıldığını söylediklerini evet ve bugün aradılar parçasının bulunduğunu maliyetinin 40 tl olduğunu söylediler çok sevindim bonusuda 40 tl oluşu çünkü garanti kapsamında değildi düşürdüğüm için 80 90 arsı maliyeti olacağı söylenmişti ucuza mal olması bonusu sevgiler bol çekimli günler

altın saçlı kız 24-10-2010 05:01 PM

O0Sevgili Cliviaf,Örneğin,Bir dileğin var.( ev, araba)v.s.Ben bunu gerçekten istiyormuyum.?Bunu elde ettiğimde neler hissedeceğim.Sorular sor.Şayet bu dileğin olduktan sonra ne gelecek diye veya bu değil şu olsun gibi ikilemde kalıyorsan evrene dileğin net ulaşmaz zaten dileğinde olmaz.1.Evren netlikten hoşlanır.2.Evrende hak yasası vardır.Hak ettiğine inanmalısın(kalpten).3.Bütünün hayrına olmalı dileğin(bundan zarar görecek birilei olmamalı).4.İmgelemelisin,rengi,şekli,yeri v.s 5.Vaz geçmemelisin,uzun sürsede..En önemliside kendini sevmelisin ki hak edesin.Başarılı dilekler..Gerçekleşsin istekler...Neden olmasın ki...

bluegirlx 24-10-2010 05:17 PM

istediğiniz şeyin resmini yada daha iyisi 3 boyurlu şeklini gözünüzün önünde bulundurun..şimdi bunu deniyorum. bir araba aldım henüz oyuncak..

Neptün 25-10-2010 01:11 AM

çok şekersiniz bayanlar. ben de resimle yapıyorum.

Sultan 25-10-2010 01:45 PM

ne güzel dileklerin gerçekleşmesi..
birde yanında bonusuyla gelmesi...
her kese bol bonuslu bir hafta diliyorum..
gönlünüzden geçen tüm dilekleriniz bonusuyla kapınıza gelsin..
sevgiyle mutlu kalın

jaimemiamor 26-10-2010 06:58 PM

Herkese merhaba,
Bu dedikleriniz nasıl oluyor Allah aşkına bana da anlatın.Ben de yurtta kalıyorum.Geçmek istediğim yüksek ücretli tek kişilik tuvaleti banyosu içinde bir yurt var ama KYKya 4-5 defa gittim ama hiçbirinde olmadı boş yer yok diyorlar ama hiç bir zaman ümidimi kaybetmedim hala uğraşıyorum.Artık kendime ait tek başıma kalabileceğim bir odam kendime ait bri tuvaletim banyom olsun istiyorum rahat rahat istediğim zaman yatıp istediğim zaman kalkmak milletin sesiyle uyanmamak dingin bir hayat istiyorum ve bunun canıı gönülden istiyorum sizce bu mümükün mü ben okulu bitimeden böyle bir hayat görebilecek miyim?Bunu bu dediğiniz teknikle nasıl başarabilirim?Nolur detaylıca anlatır mısınız bana?Bir de R.Şanal'ın seminerlerine katılan oldu mu ve de faydasını gören ben bun dediklerimim kuantum düşünceyle başarabilir miyim veya başka bi teknikle

Neptün 26-10-2010 07:20 PM

Alıntı:

altın saçlı kız Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 775222)
O0Sevgili Cliviaf,Örneğin,Bir dileğin var.( ev, araba)v.s.Ben bunu gerçekten istiyormuyum.?Bunu elde ettiğimde neler hissedeceğim.Sorular sor.Şayet bu dileğin olduktan sonra ne gelecek diye veya bu değil şu olsun gibi ikilemde kalıyorsan evrene dileğin net ulaşmaz zaten dileğinde olmaz.1.Evren netlikten hoşlanır.2.Evrende hak yasası vardır.Hak ettiğine inanmalısın(kalpten).3.Bütünün hayrına olmalı dileğin(bundan zarar görecek birilei olmamalı).4.İmgelemelisin,rengi,şekli,yeri v.s 5.Vaz geçmemelisin,uzun sürsede..En önemliside kendini sevmelisin ki hak edesin.Başarılı dilekler..Gerçekleşsin istekler...Neden olmasın ki...

Alıntı:

jaimemiamor Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 775674)
Herkese merhaba,
Bu dedikleriniz nasıl oluyor Allah aşkına bana da anlatın.Ben de yurtta kalıyorum.Geçmek istediğim yüksek ücretli tek kişilik tuvaleti banyosu içinde bir yurt var ama KYKya 4-5 defa gittim ama hiçbirinde olmadı boş yer yok diyorlar ama hiç bir zaman ümidimi kaybetmedim hala uğraşıyorum.Artık kendime ait tek başıma kalabileceğim bir odam kendime ait bri tuvaletim banyom olsun istiyorum rahat rahat istediğim zaman yatıp istediğim zaman kalkmak milletin sesiyle uyanmamak dingin bir hayat istiyorum ve bunun canıı gönülden istiyorum sizce bu mümükün mü ben okulu bitimeden böyle bir hayat görebilecek miyim?Bunu bu dediğiniz teknikle nasıl başarabilirim?Nolur detaylıca anlatır mısınız bana?Bir de R.Şanal'ın seminerlerine katılan oldu mu ve de faydasını gören ben bun dediklerimim kuantum düşünceyle başarabilir miyim veya başka bi teknikle

jaimemiamor, bak altın saçlı kız yazmıştı. bunu okuyup yapabilrsin.

Neptün 26-10-2010 07:23 PM

Ben de şimdi evren için dilek listesi hazırlıyorum. Sırayla yapıcam artık tek tek.

elisya 26-10-2010 09:16 PM

Alıntı:

neseli ceni Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 775104)
benim de oluyor emirlerim bonuslarım ama anlatamıyorum :D

Benimde.. benimdee... girlhaha

böle içimden geçiriyorum. sonrada unutuyorum.. bide bakıyorum bir süre sonra gerçekleşmiş.. :))
ya aslında burnumun ucundakini de bazen göremiyorumda yeniden istiyorum. y789 e gene oluyo...
yaklaşık 1 sene önce laptopum bozuldu. evirdik çevirdik çalışmadı. Kaliteli bir marka ama eski bi modeldi.. bizde yenisini alalım dedik ve eskisi bozuk halde dolabın üstüne kaldırdık.. Geçen gün televizyon seyrederken bi laptop un reklamını gördüm. Keşke bi laptopum olsa dedim. halbuki var yani.. Unuttum gitti. Ertesi gün eşim eski bozuk olan laptopu çıkarmış tamir etmiş.. bir sürü program yüklemiş yep yeni bir laptop olmuş. inanamadım. Şuan onunla yazıyorum. smileydance
yani varken gene istedim gene geldi.. music45
Çekim yasası çalışıyor.. yeterki istemeyi bilmek gerek..

şeniz 26-10-2010 09:49 PM

Bugün banada ilgnç bir şey oldu.ehliyetimi aldım ama son bir sürüş yaptım.Sürekli gitmek istediğim bir yer vardı ve hocama gidelim oraya diye söylememiştim.Son sürüşümde oraya bugün oraya gittik.Nasıl olduğunu anlamadım.Herhangi bir imgelemede yapmadım oysa ki.

altın saçlı kız 27-10-2010 12:05 PM

12389Arkadaşlar olasılıklar dünyasında yaşıyoruz.Hepimiz her gün birşeyler deneyimliyoruz.Bu deneyimlerimiz bizim geçmiş düşüncelerimiz.Geçmiş günlerde ne düşündüysek bilinçli veya bilinçsiz bunları yaşamımıza çekiyoruz.Sonrada olmuyor,yapamıyorum diye sızlanıyoruz.Bir kere şunu iyi anlamalıyızki burada oluş amacımız.Kendimizi fark etmek,neden yaratıldıpımızın farkına varırsak mucize diye bir şeyin olmadığını göreceğiz,çünkü mucize biziz.Allahu tala bunu bizim fark etmemiz için Kuran-ı Kerimi göndermiş.Lütfen Kuran-ı Kerimi anlamaya çalışalım.Orada zaten bizim üstün bir varlık olarak yaratılmışlığımız yazılı.Birde (ne biliyoruz-ki?)adlı CD yi izleyin derim. Orada olasılıkların nasıl yaşandığını göreceksiniz.Kendi gücünüzü küçümsemeyin.Yaradanla elele verdimi yapılamayacak hiç bir şey yoktur.Bizim engellerimiz korkular. Korkularımızla yüzleştiğimizde onların sabun köpüğü olduğunu fark ederiz.İstediğimizi kendimize çekmemiz kendimize güvenmemiz ve buna layık olduğumuzu düşünmemizle gerçekleşir.Bilğilerimi payalaşacağım bu siteyi bulmam gibi.

altın saçlı kız 27-10-2010 12:20 PM

bisikletSevgili jaimemiamor,Şanal Beyi Tv den tanıdım ve kendi kendime bende çekirdek inancımı bulabilirim diye düşündüm.Rüyalarım genellikle bana yardımcı olur.Halk deyimiyle çıkar.''Bir gün yatarken Allahım beni en çok sen ve ben tanıyorum lütfen bana yardım et,bana ancak sen yardımcı olabilirsin çekirdek inançlarımı bulup temizlemeliyim dedim''O gece yaşamış olupta unuttuğum,benim çocukluğumdan,başlayarak bu günlere kadar nerelerde korkularım olduysa hepsi gösterildi.Sabah uyandığımda rüyamı defterime yazarken hem yazdım hem ağladım hemde şükretttim.Daha sonra Şanal bey'in proğramına telefonla katıdım.Anattım.Oda sen bu işi çözmüşsün dedi.Sağolsun bir kaç çalışma verdi.Hayatıma baktığımda döngüler yaşadığımı buldum.Ne zaman başıma bir olay geldi diye baktığım da korkularımdan kaynaklandığını gördüm.Gün geçtikçe bu konuda ilerliyorum.Sende kendi gücünü fark ettiğinde neler yapabileceğini görüp şaşırırsın.Muhtemelen sana engel olan bir düşüncen vardır.İyi bak.....başarılar dilerim...l

Bale 27-10-2010 12:35 PM

Kendi gücünüzü küçümsemeyin.Yaradanla elele verdimi yapılamayacak hiç bir şey yoktur.Bizim engellerimiz korkular. Korkularımızla yüzleştiğimizde onların sabun köpüğü olduğunu fark ederiz.İstediğimizi kendimize çekmemiz kendimize güvenmemiz ve buna layık olduğumuzu düşünmemizle gerçekleşir.

çok doğru ellerinize sağlık :) bizler çok değerli varlıklarız, önce bunun farkına varmalı..Allah bizi çok güzel yaratmış

Bale 27-10-2010 12:41 PM

yine izin istedim, evrene gönderdim
yarın izinliyim :)

Sultan 27-10-2010 01:44 PM

aklıma uzun zamandır görmediğim bir arkadaşım geldi.
nerde nasıl diye düşündüm ve sonra onu gördüğümü imgeledim ...
o gün bir arkadaşım arayarak öğle yemeğine gidelim dedi.
beraber öğle yemegi yerken lokantaya görmeyi istediğim arkadaşımda geldi.
onu gördüğüme çok sevindim.denizlide yaşıyormuş bir haftalığına ailesini görmeye gelmiş.
gerçekten istediğimiz olur mu olmaz mı endişesine kapılmadan gönderdiğimiz dileklerin hepsi gerçekleşiyor.y789

barışsever 27-10-2010 02:00 PM

Bengusu bu işte profesyonelleştin artık y789

Bale 27-10-2010 02:06 PM

yağmuru severim, özellikle evde olduğum zamanlarda..yağmur sesi..bana bolluk bereketi çağrıştırır, dua ederim:)
gece bir ara kalkmıştım, yağmur dinmişti,
yatarken yağmur yağdını ve benimde bir süre dinlediğimi dua ettiğimi imgeledim..yağmur yağarken uyandım:)

Neptün 27-10-2010 03:52 PM

bengusu senden özel ders alcam y789 yine döktürmüşsün valla :)

Bale harika bir deneyim olmalı :)

Sultan 27-10-2010 04:33 PM

Alıntı:

cliviaf Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 775878)
bengusu senden özel ders alcam y789 yine döktürmüşsün valla :)

Bale harika bir deneyim olmalı :)

canım benim hepsini paylaşıyorum.paylaştıkça çekim yasasını hayatıma daha çok çekiyorum...y789

Sultan 27-10-2010 04:40 PM

Alıntı:

Ezeli_Nur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 775894)
Kesinlikle bengusu bu konuda harika dersler verebilir :) Açılan bu konuda çok faydalandığımı söyleyebilirim.

canım benim benim için çok değerlisin....
bütün dileklerin bonusuyla kapına gelsin.
sevgiyle mutlu kal güzel kız y789

frezya 27-10-2010 05:02 PM

Katılıyorum valla:)bengusu bak öğrencilerinde hazır:))Biz dünden razıyız yani ders içingirlhaha

strongman 27-10-2010 11:27 PM

arkadaşlar ben yaklaşık 2 aydır çekim yasasını uyguluyorum. Benim bir miktar paraya ıhtıyacım vardı, onun üzerine yoğunlaşıyordum. İsteğim limit daha elime gçmedi, ama son bir haftadır ilginç bişey oldu. 3 defadır yerde para buluyorum gerçeği az miktar(2,2,5 lira )ama insan gene mutlu oluyor. acaba sizce bu yakında paraya kavuşacam müjdesimi yoksa sadece paraya yoğunlaştığım için mi buldum bunları:)

Sultan 28-10-2010 08:10 AM

Alıntı:

happyboy Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 775994)
arkadaşlar ben yaklaşık 2 aydır çekim yasasını uyguluyorum. Benim bir miktar paraya ıhtıyacım vardı, onun üzerine yoğunlaşıyordum. İsteğim limit daha elime gçmedi, ama son bir haftadır ilginç bişey oldu. 3 defadır yerde para buluyorum gerçeği az miktar(2,2,5 lira )ama insan gene mutlu oluyor. acaba sizce bu yakında paraya kavuşacam müjdesimi yoksa sadece paraya yoğunlaştığım için mi buldum bunları:)

merhaba happyboy
para size gelmeye başlamış küçükde olsa...bu konuda istediğinizi net olarak belirtin.o paraya sahip olduğunuzda ne hissedersiniz duygu durumunuz nasıl olur ne düşünürsünüz bunların hepsini olmuş gibi hissedip dileğinizi gönderin.inanıyorum bonusuyla gelecektiry789

strongman 28-10-2010 06:25 PM

Alıntı:

bengusu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 776031)
merhaba happyboy
para size gelmeye başlamış küçükde olsa...bu konuda istediğinizi net olarak belirtin.o paraya sahip olduğunuzda ne hissedersiniz duygu durumunuz nasıl olur ne düşünürsünüz bunların hepsini olmuş gibi hissedip dileğinizi gönderin.inanıyorum bonusuyla gelecektiry789

tavsiyen icin tsk ler bengusu.pes etmiyecem .uygulamaya devam:)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:55 AM.