Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/)
-   -   dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/614936-dilekleri-bonusuyla-gerceklesenler-burda-paylasalim.html)

zeytin85 11-03-2013 02:23 PM

Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım

Alıntı:

UqUr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 837658)
Benim annem genç yaşta kalp, babam ise varikosel ameliyatı olmuş.
3 farklı doktora gitmişler üçü de sizin çocuğunuz olmaz demiş.
SONUÇ: Önce ABLAM sonra da BEN :D Hem de tüp müp falan değiliz, tamamen doğal :D (Benden önce bir çocuk da düşük yapmış üstelik.) Yani bu tamamen takdir-i ilahi.
Annem doktorlar olmaz diyince falcıya, büyücüye gitmiş. Kadın önünde diz çöktürmüş ve "Senin için hazırladığım elmayı ye, sonra tekrar gel." demiş.
Annem elmayı almış ve eve dönmüş. Gece rüyasında sürekli kustuğunu ve "Sen kime diz çöküyorsun?" gibisinden şeyler duyduğunu görmüş. Uyandığında çok pişman olmuş ve tekrar çağırdığı halde kadına gitmemiş. Babamla namaz kılıp dua etmeye başlamışlar ve....blissyt678blissy

ay gerçekten çok güzel bir hikaye Allah istemeden olmuyo hiçbişey beni çok ama çok rahatlattınız.inanıyorumki birgün buradan güzel haberimi sizlerle paylaşıcam.çok teşekkür ederim sevgilerle.

perimasalım:) 08-01-2014 10:26 PM

ben koyu bir muhteşem yüzyıl izleyicisiyim. hiç bir fragmanını izlemesem de bugün arkadaşlarla sohbet ederken dedim ki : cihangir hiç halvete girmedi ki nasıl şehzade :D yarım saat sonra dizi başladı ve bi süre baktık ki cihangir halvette :D tabi bende bağırdım çekim yasası seni seviyorum diye :D

perimasalım:) 08-01-2014 10:28 PM

bu arada hep gördüğüm ruh eşini hayatına cek seklinde açılmış konular ama merak ediyorum. ben ruh eşimi haytıma çektiğime inanıyorum bu yüzden merak ediyorum ben evlenme teklifi almak için ne yapmalıyım merak ediyorum :)

dejavu-x 18-02-2014 08:22 PM

Alıntı:

perimasalım:) Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 848642)
bu arada hep gördüğüm ruh eşini hayatına cek seklinde açılmış konular ama merak ediyorum. ben ruh eşimi haytıma çektiğime inanıyorum bu yüzden merak ediyorum ben evlenme teklifi almak için ne yapmalıyım merak ediyorum :)

Belki de ruh eşini kendine çekerken evlenme konusunu atlamışsındır neseli56

sümbül1980 24-05-2014 05:40 PM

Hayattan çok değil hep az ve öz şeyler istedim hepsi oldu çok şükür.

vuslatizmir77 27-07-2014 09:19 PM

yaklaşık üç yıldır araba almayı istiyordum.son model bir araba değildi istediğim ama onu bile almaya umut yoktu.son dört aydır baya yoğun olarak araba almaya odakladım kendimi veeee iki gün önce arabamı aldım.bir isteğim daha gerçekleşmiş oldu.çekim yasası sana inanıyorum...

sweeet 27-07-2014 11:07 PM

Hayırlı olsun sağlıkla kullanın.

vuslatizmir77 29-07-2014 12:31 PM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 850983)
Hayırlı olsun sağlıkla kullanın.

teşekkür ederim

ctln.snchz 12-08-2014 09:02 PM

Her gün işten çıkarken yemekhaneden çay alıp çıkıyorum. Serwise bidene kadar baya bi zaman geçiyor. Bizim bi abi war. Yanıma geldi su mu içiyorsun nerden aldın dedi. Bende yok abi çay içiyorum erken söyleseydin yemekhaneden alırdım dedim. Çok susadım falan dedi. Neyse su içemedi. Serwise bindik. Trafikteyiz. Trafik war tabi, ağır ağır ilerliyoruz. Susayan abi cam kenarına oturmuştu.cam açık, o trafikte serwisin biri bizim serwise yanaştı. serwis şöfüründen başka kimse yoktu arabada. Adam direksiyonu bırakıp camdan bizim abiye buz gibi suyu uzattı :D Sonrasında trafikte hemen açıldı. :D çok ilginç geldi. suyu uzatan adamı bizim abi tanımıyordu. Tanıdık olsa bile o an öle denk gelip suyu uzatması çok ilginç :/ Sanki suyu biri özellikle göndermiş gibi oldu.

gunesim 19-11-2014 11:27 AM

şaşkınx ilginç

Janit 21-11-2014 01:18 AM

Arkadaşlar konudaki eski mesajlara baktımda yaptığımız olumlamalarla ilgili dini bir tartışma açılmış.Benimde bu konuda içime şüphe düştü o yüzden kendi fikrimi söylemek istiyorum.
Benim yaptığım araştırma gereği ve kurduğum mantık sonucu şu fikre ulaştım.Evrende Allahın yaratmış olduğu bir düzen var.Evrenin yasalarıda bunun bir parçası.Hani çekim yasası,zihin gücü gibi konularda düşüncelerimizde dahil hayatta herşey enerjiden oluşuyor benzer enerjiler birbirini çeker ne düşünürsek onu yaşarız diyoruzya(tabi bunların Allahın izniyle olduğu,Allahın izni olmadan tek bir yaprak dahi düşmüyceğide bir gerçek), işte burdaki mantıkta şu, bilinçaltımız kabul ettiği şeyi hemen uygulamaya kalkarya.İşte burdada evrenin yardımını kabul ediyorum falan derken bilinçaltımızı bu yönde şartlandırıp bilinçaltımızın evrendeki pozitif enerjiyi olumlu koşulları çekmesini sağlamak işin mantığı.Zaten ben bu yaşıma kadar çok şahit oldum hatta kendi başımada geldi bizzat.Sürekli olumsuz düşünen,takıntılı insanların sürekli işleri aksi gidiyor çünkü bilinçaltları olumsuzluğu kabul ettiği için sürekli evrendeki negatif enerjiyi çekiyorlar.Aksini düşünenlerede bakıyosun tüm işleri yolunda gidiyor.Buna hep şait oldum.
Tabi dua etmek bambaşka birşey onu herzaman yapmalıyız.Bizim yaptığımız olumlama,evren muhabbeti falanda bizim şahsi çabamız ve bilimsel kurallarla ilgili tamamen.Ben Allaha hayallerimi gerçekleştir,istediklerim olsun falan diye dua ederken ve bunun içinde şahsi çaba gösterip araştırmalar yaparken kendimi böyle kişisel gelişim,insan beyni vb.tarz konuların içinde buldum.Belkide Allah beni isteklerime ulaşabilmem için yol gösterdi.

Benim fikrim bu arkadaşlar İnşallah yanılmıyorumdur.

Işıklı yol 21-11-2014 07:24 AM

Sevgili janit,
Kesinlikle haklısın. Dua da bir nevi olumlama zaten. Fakat, iş zaten niyette biter. Yani ibadetlerde aslolan niyettir. Mesela hz Şemsin 40 öğretisinden birinde der ki ' Hayat bir dağ gibidir. Sen ona nasıl seslenirsen, o da sana öyle seslenir. ' Yani hayatı nasıl görürsen, nasıl davranırsan onun karşılığı sana verilir. Peygamberimizin bu konuda çok güzel bir sözü var. Ben bunu hayatıma hep düstur edinirim. " Allaha ve ahiret gününe inanıyorsanız, ya hayır konuşun, yahut susun!" Evet müminseniz yani, yani iman sahibiyseniz ya güzel konuşun yada gölge etmeyin bir manada. Bir dörtlük söyleyerek bitireyim konuşmamı
Gül alırlar, gül satarlar
Gülden terazi tutarlar
Gülü gül ile tartarlar
Çarşı pazarı gül'dür, gül.
Bizde umut dağıtan, umut soluklayan, umutla yol alan olalım. Kötü düşünen, kötü söyler. Biz daima güzelin talibi olalım. Sevgimle

karmam 21-11-2014 04:06 PM

Arkadaşlar selam, bu imgeleme olayını nasıl yapıyoruz? Mesela çok istediğimiz biri var, onu nasıl görmek için imgeleme yapmalıyız? Neler telkin etmeliyiz?

Janit 22-11-2014 12:26 AM

karmam eğer istediğin kişinin resimleri falan varsa subliminal image programını kullanmanı öneririm bilinçaltı yoluyla çekmen için.Sitede programı ve hakkında bilgi bulabilirsin.
İmgeleme konusundada gözlerini kapatıp onun senin yanında olduğunu,sana pozitif yaklaştığını falan hayal edebilirsin.Burda birde işin detayı olabildiğince net birşekilde canlandırman(yüz ifadesi,elbisesindeki detaylar falan),hatta konuştuğunuz kelimeleri bile canlandırırsan iyi olur.Ne kadar net ve gerçekçi canlandırırsan o kadar iyi olur.Birde bunları yaparken pozitif düşünmelisin,ümitsiz ve endişeli ruh haliylen değil.

Janit 22-11-2014 12:51 AM

Işıklı Yol aynen katılıyorum size.Bu güne kadar ümitsiz olduk olumsuz düşündükte ne oldu?Hep zarar gördük.Sizin dediğiniz gibi yaparsak en azından birşey kaybetmeyiz :)

bu arada en son yazdığım olumlamalardaki evren konusuna birde şu cümleyi eklemek istiyorum yeni aklıma geldi bu.Hani diyorlarya evrenin yardımını kabul ediyorum falan diyeceğine dua et diye(tabi duayı herzaman etmeliyiz orası ayrı konu).Bunların ikisi birbirinden farklı şeyler.Mesela biz evrenin yardımını kabul ediyorum derken bilinçaltını o şekilde şartlandırırken evrendeki enerjiyi kendimiz yönlendirmiş oluyoruz(negatif ve pozitif enerjileri çekmek gibi).Diğer arkadaşlarda diyorya burda olumlamalarda evren kelimesine Allah kelimesini koyun diye işte burda şöyle bir gerçek çıkıyor.Mesela ... işimin halledilmesi için evrenin yardımını kabul ediyorum derken burda bilinçaltını evrendeki olumlu koşulları çekmesini şartlandırmış oluyoruz yani bilimsel olarak evrendeki enerjiyi yönlendirmiş oluyoruz.Ama bunun yerine diğer arkadaşların dediği ... işimin halledilmesi için Allahın yardımını kabul ediyorum dersek bilinçaltı buna nasıl bir tepki vercek(benim bildiğim bilinçaltı mantık kuramaz bilgisayar gibi çalışır).Haşa bilinçaltı burda Allahı yönlendiremiyceğine göre iş bence bilimsel olarak aksaklığa uğruycak diye düşünüyorum.
O yüzden benim görüşüm hem Allaha inanarak dua edip manevi görevimizi yapmamız hemde olumlama yapıp bilimsel yönden elimizden geldiğini yaptıktan sonra Allaha tevekkül etmemiz lazım.
Bu arada Esmaül Hüsna ile ilgilenmenizi ve bu yönde uygulama yapmanızıda ısrarla öneririm.

cimcik 29-11-2014 01:03 AM

Bu arada Esmaül Hüsna ile ilgilenmenizi ve bu yönde uygulama yapmanızıda ısrarla öneririm.

sayın janit uygulamasını ve nasıl yapacağımızı açıklarmısınız

suyahapsettim 30-11-2014 02:50 PM

millet olayı çözmüş isteklerini gerçekleştiriyor =)

suyahapsettim 30-11-2014 03:00 PM

bir de benim kafamı karıştıran.mesela biz imgeleme yaptık diyelim bunu belli bi amaç için yapıyoruz öyle değil mi. aslında bu imgelemeden bir şeyler umuyoruz.peki ozmaan dua etmek neden var yani hem imgeleme yapıp hem dua etmek de bana mantıklı gelmiyor.yani Allah tan başkasından medet ummak gibi.

Işıklı yol 30-11-2014 08:13 PM

İlk dikiş makinasını bulan kişi, günlerce haftalarca uğraştı fakat bir türlü nasıl yapacağını bulamıyordu. Bir gece uykusunda kendisine yerlilerin saldırdığını gördü. Saldırganların ellerinde mızraklar vardı ve uçları delikti. Uyandığında cevabı bulmuştu. İğnenin ucunu deldi ve böylece dikiş makinesi buluşunu gerçekleştirmiş oldu. Olumlama duadan başka bir şey değildir. Allah kabul etmeyeceği duayı yaptırmazmış. Biz yıllarca kendimizle konuşurken hep negatif cümleler kurduk. Olmaz, beceremem, yapamam, kimsem yok gibi. Oysa olumlama bilinçaltındaki bu negatif yazılımı değiştirmek adına yapılan uygulamalar. İmgeleme hayal kurmak, dua bunun olması için Allahtan yardım talep etmek. Birbirinden ayrı değil, birbirini tamamlayan şeyler yani

Işıklı yol 30-11-2014 08:19 PM

Janit' cim Evren dediğimiz şey Allahın kanunları bütünü. Yani evren Allahın elinde, evren sebepler demek. Allahsa sebeplerin yaratıcısı. Olaya böyle bak. Diyelim ki bir tohum ektin, suladın ve ürünü bekliyorsun. Bir yandan da bakımını yapıyorsun. Görünüşte her şeyi sen yapıyorsun ve tabiat yapıyor. Oysa başından sonuna kadar her şey Allahın elindedir. Tohumu veren, toprağı veren, suyu veren, ışığı yaratan, sana o toprağa tohumu ekme ilmini veren. Hepsi Allahtır ama görünmez. Hem Zahir, hem Batındır. İşte evrenden isterken Allahın kanunlarına müracaat ederiz ama aslında hepsini yaratacak olan O dur öyleyse aslında Allahtan isteriz. Birlikte düşünürsen bunları kalbinde ayrılık oluşmaz. Sevgimle kal

Janit 03-12-2014 12:13 AM

Işıklı Yol aynen katılıyorum benim düşündüklerimi güzel örneklerle farklı bir şekilde dile getirmişşin.İlgilendiğin için teşekkür ederim sevgimle kal.

Cimcik benim burda uygulamadan kastım düzenli olarak esmaları zikretmek.Esmaların faziletlerini heryerde bulabilirsin.Ne kadar çok esma zikredersen okadar iyide istersen anlamlarına bakarak ihtiyacın olanlarıda zikredebilirsin.Mesela insanlar arasında sevilmek için Ya Vedud,yükselmek için Ya Mukaddim,Şifa için Ya Şafi gibi.Birde bunların ebced denilen sayı değerleri var o sayı değerleriyle çekersen daha faydalı olur Allahın izniyle.Mesela Ya Vedud(20),Ya Mukaddim(184) gibi.Bu konu hakkında netten çokça bilgi bulabilirsin.

kado6863 07-07-2015 02:39 PM

Merhaba arkadaşlar ben yeniyim bu imgeleme dediğiniz sadece hayalmi kutluyoruz size zahmet açıklar mısınız?

Şanaa 13-07-2015 12:41 AM

Epeydir hiç elbise almadığımı fark ettim.Hep jean pantolon alıyordum.sonra günlük giyeceğim rahat cepli bir elbise bakmaya başladım.ama benim istediğim gibi değildi hiç biri..sonra oturdum tam istediğim elbiseyi beynimde tasarladım ve hiç çarşıya çıkmayı düşünmediğim halde evden çıktım.Dolaştım aradığım elbiseyi bulamadım(( vazgeçtim sırf vakit geçirmek için bi mağzaya girdim Aaa bi baktım benim istediği elbise karşımda kısa kollu cepli uzun rahat bişi.aldım rengini siyah istemiyordum tam benim dediğim renkte idi laci..eve gitmeye karar vermiştim ki, bi ayakkabı gördüm düz bişi lacivert onuda aldım..

Sonra Lacivert v yaka bir tişörte ihtiyacım var keşke öyle bişi denk gelse dediğimde rast gele bi mağzaya girmiştim zaten tişört reyonuna yaklaştım v yaka lacivert gögsünde mini cepli bir tişört ,tam benim aradığım tarz..ucuzdu ve hop aldım ayakkabı ve tişört bonusu oldu..

İstediğim elbiseyi ayakkabıya ve tişörte bulup alınca, öyle mutlu olmuştum ki sanki tek taş pırlantaya yüzük almış kadar oldum...

Janit 18-07-2015 01:53 PM

Alıntı:

Merhaba arkadaşlar ben yeniyim bu imgeleme dediğiniz sadece hayalmi kutluyoruz size zahmet açıklar mısınız?
Birşeyi kafanda canlandırmak imgeleme olur.Mesela diyelimki gözlerini kapayarak veya kapatmadan gözünde bir kırmızı araba canlandırdın.Heyer imgeleme nekadar net,detaylı ve gerçekçi olursa okadar fayda görürsün bu tarz çalışmalarda.

prenses1 10-09-2015 11:23 AM

düşünce gücüyle 6 kilo verdim.Çok sevdiğim gömleğim biraz bol gelmeye başladı.Aynada arkadan biraz tutup baktım.böyle olsa daha iyi olurdu dedim.Giyinip çıktım.Kuaförde oje sürerken ,oje üzerime döküldü.Kuaforun sahibi bu çıkmaz.Mağzadan fiyatını öğrenin alalım dedi.Mağzaya gittim.O gömlekten kalmamıştı.Mağza fiyatını karta yazıp bana verdi.Kuaföre götürdüm.Parasını verdiler.Dolaşırken bir başka mağzada o gömleğin küçük bedenini gördüm.giyip baktığımda,görüntü sabah aynada baktığım görüntüydü.Dilekler hayatıma bol bonusuyla gelmeye devam etsin.956k

tengin 08-01-2016 12:04 AM

Arkadaşlar merhaba;
Ben size çekim yasası ile deneyimleri paylaşmak istiyorum,bu konuda kitabını okudum araştırdım ve denemeye kara verdim,araba sahibi olmak istiyordum ama imkanlarım kısıtlı idi,iş yerinde ve evdeki bilgisayarıma beyaz bir renault araba resmi koydum,herzaman bu araba gözüme çarpıyor onun hayalinini kuruyordum,taki içinde dinlediğim müziğe kadar ve diyordum ki bu müziği arabamda dinleyeceğim vede aradan 1 sene geçmedi beyaz bir renault spring sahibi oldum ve o müziği arabamda dinledim evet bunu hayatımaben çekmiştim,siz sadece isteyin sizinmiş gibi sahiplenin sartlar olusuyor,o arabayaalacak param yoktu,3.500 ,00 tl vardı arabanın değeri 6000 tl idi benden çıkan sadece 3500 tl idi :) sonra doğan sahin almayı çok istiyordum imgeledim ve oldu,klimalı bir arabam olsun istiyordum oda oldu,ıphone telefon istiyordum hediye geldi,en kötüsü ise nedir biliyormusunuz arkadaslar korktugunuz şeyi çekmeniz :( eşimi kaybetmek istemiyordum bakın burada bir olumsuz düşünce var ve kaybettim ayrıyız :( o yüzden düşüncelerinize dikkat edin,düşünceleriniz geleceğinizi etkiliyor nasıl mı? geçmisini sorgulayın evliliğinizi,iş yaşantınızı vs.ben sorguladım ve geçmişteki düsüncelerim hayatıma yön vermiş eşime kadar işime kadar,beyin hep negatif düşünüyor, olumlu düşüncelere sahip olun,şimdi çekirdek inanç çalısması yaptırdım,çünkü aynı döngüleri yaşıyorum hep hayatımda,9 kişi size birşeyi yaparsınız der motive olursunuz inancınız artar,bilinçaltınızı inadırmaya çaışırsınız olumlu cümleler kurulmuştur evet yaparım dersiniz ama 1 kişi size yapamazsın deyince dedimya beyin negatif ağılıklıdır bilinç altı onay verir evet yapamazsın sende biliyordun ve inandığını hayatına çeker,önce bilin altımızdaki olumsuzlukları temizlemmiz gerekir,buı yüzden çekirdek inanç çalışması yaptırıyorum,deneyimlerim olursa sizlerle paylaşacağım,çekim yasasına gelince daha deneyimlerim var :) sizlerinde olursa fikir alış verişi yapmak isterim,atladığım konular olabilir.

tengin 08-01-2016 12:22 AM

Alıntı:

karmam Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 852488)
Arkadaşlar selam, bu imgeleme olayını nasıl yapıyoruz? Mesela çok istediğimiz biri var, onu nasıl görmek için imgeleme yapmalıyız? Neler telkin etmeliyiz?

birişi var diyorsunuz ve onu hayatınıza çekmek isiyorsunuz yanılmıyorsam öyle anladım o birisini zaten hayatınıza çekmişinizdir, oda sizi çekmiştir, ama bu o kişi değildir veya odur size bir örnek vereyim bu yasayı kullandım istediğim arabaları aldım,evliyim söyle geçmisime bir baktım evlendiğim kişiyi ben çekmişim hayatımanasıl mı ben alkol kullanan biriyim hayel ederdim evlenmeden önce eşimde içki içsin oturalım beraber içip dertleşerim evlendim eşim kapalı içkiyi sevmez içmemi istemez çünkü oda içki içmeyen bir eşim olsun istiyordu geçmişteki düşüncesinde ne oldu düşünçelerimiz ile birbirimizi çektik,çünkü düşüncede kaygı vardı endişe vardı korku vardı bu düşünçeler bizi birbirimize çekti ne düşündüğüne dikkat etmen lazım en ayrıntısına kadar korku yok endişe yok kaygı yok,ama beyin hep olumsuz çalısır ben böyle birini olmasını istemiyorum dersin ama zaten sen öyle olmasını istemisindir ve senin hayatına çeker bunu:)

not: arabalarımı imgeleyerek aldım nasılmı 83.sayfada biraz daha ayrıntılı :)

tengin 08-01-2016 12:40 AM

arkadaşlar hepimiz bu konu ileilgileniyoruz merak etiklerimiz var deneyeimlerimiz var zaten burada olmamızın amacı hepimiz aynı düşünceler sahip olmamız bu düşünce bizi birbirimize cekiyor :)
Bilinç altı çok önemli;
ben hayatıma bolluk bereket çekmek istiyorum olumlamalar yapıyorum hayel ediyorum imgeliyorum olmuyor çünkü bilinç altıma cocukken kodlanmış babam işçi idi ay sonuna parayı zor denkleştirirdi ve benim bilinç altıma söyle kodlanmıştı hayat hep borçlarla sürüyor ve babamdan aldığım bu inaç benim hayatımı etkiliyor çünkü kalıblaşmış bir inanç var kölenmiş önce bu inancın temizlenmesi lazım Atakan beyin bunula ilgili bir çalışması var atalardan özgürleş ben çekirdek inanç çalışması yaptırdım devam ediyorum bir gelişme olursa sizlerle paylaşmaktan büyük zevk alırım.

Dusunsel 08-01-2016 09:46 PM

Korkuları bonusuyla gerçekleşenler..

prenses1 22-06-2016 03:08 PM

Gerçekleşmesini istediklerinize odaklanıp enerjiyle doldurup serbest bıraktığınızda dilekler gerçekleşiyor.

vitamin61 29-08-2016 08:12 PM

Ben de insanlar tarafindan sevilmek deger verilmek istiyorum esmalari da okuyorum ama olmuyor:(

sierranevada 24-11-2016 11:22 PM

Dış dünya sadece kendi iç dünyamızın bir yansımasından ibarettir... İnsanlar size değer vermiyorsa bunun sebebi sadece sizin kendinize değer vermemenizdir... Bunu değiştirmek için bir iki ay boyunca sürekli sabah ve akşam liste halinde yazdığınız kendiniz ne kadar çok sevdiğinizi söyleyen, kendiniz öven,takdir eden olumlamaları okumalısınız sesli olarak... Gün içinde de sürekli "kendimi koşulsuz olarak ve tamamen kabul ediyorum ve sonsuzca seviyorum" vb olumlamaları sesli söyleyerek beyindeki bilinçaltındaki olumsuz programı değiştirmelisiniz. Bunu yaptığınızda yavaş yavaş sizi değersiz gören insanlar hayatınızdan gidecek ve yerlerini sizi seven, takdir eden insanlar alacaklardır...

prenses1 01-02-2017 11:47 AM

Alıntı:

vitamin61 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 859281)
Ben de insanlar tarafindan sevilmek deger verilmek istiyorum esmalari da okuyorum ama olmuyor:(

Önce sen kendine değer ver ve kabul et.
Ondan sonra değer görmeye başlarsın sen kendine değer vermezsen ,değer göremezsin.Mutlu kaly789

beyben 01-02-2017 03:33 PM

Alıntı:

prenses1 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 860070)
Önce sen kendine değer ver ve kabul et.
Ondan sonra değer görmeye başlarsın sen kendine değer vermezsen ,değer göremezsin.Mutlu kaly789

merhaba ben yeni üyeyim
kurtulamadığım çözmekte zorlandığım şeyler var
Ne yaparsam yapıyım olmuyor olmuyor

novarosa 02-02-2017 03:52 PM

Herkese merhaba arkadaşlar. benim de büyük küçük bir sürü dileğim gerçek oldu. Olmayanlar da oldu ama şimdi dönüp baktığımda olmayanların benim açımdan hayırlı olduğunu görüyorum.
Özellikle hayatınızda olmasını istediğiniz kişi konusunda takıntılı olmayın bence, bazen olmaması olmasından daha hayırlı.

Şimdi gelelim örneklere. Bundan yaklaşık 15 yıl önce araba almak istiyordum. Daha doğrusu öyle çok da araba hevesim yoktu. Ancak ilçeye gitmem gerekiyordu bir iş için. İki arkadaşla gidiyorduk. arabası olan arkadaş arabayı yeni almışı, arabasıyla hava atıyordu. Bana "novarosa hanım sizde araba var mı" dedi.Benim arabam yoktu çok zoruma gitti. Araba almak için para biriktirmeye karar verdim. Kendimce bedel olarak 15 bin euro belirledim. Ancak arabaya bile karar vermemiştim ne olacağı konusunda.Niye TL değil de euro ben de bilmiyorum :)) Neyse o dönem ödemeler ya euro ya da dolar olarak gelmeye başladı. 15.000 euro tam birikmeden tanıdığım biri arabayı sana satayım dedi. 9500 TL dedi ben de 4000 vardı. Bir yerden de 5000 civarı alacağım vardı. Arabayı al kalanını para gelince verirsin dedi.O şekilde ilk arabamı aldım.

Sonra sıfır almak istedim. Bir sene geçmeden nakit parayla sıfır aldım.Hatta bir sıfır araba alacak param daha vardı. Sonra bir pazar günü öylesine galeriye gittik. Bir tane jip vardı. Test sürüşü yaptım çok hoşuma gitti. O ana kadar binmiştim ama hiç jip kullanmamıştım. Binmek farklı, sürmek ise daha farklıydı. Dedim ben jip alıcam. O sırada da bir ofis almıştım kredisi devam ediyordu. arabam vardı, bir araba alacak param vardı ama bir araba parası kadar daha para gerekiyordu ve ancak ikinci elini alabiliyordum o şekilde. Bir jip fotosunu masaüstü yaptım. Sonra banka müdürü arkadaş ofise gelmişti. Kredim var tekrar verirler mi dedim, veririz dedi. Gerekeni yaparım. Onların bankasıyla çalışıyordum sürekli çünkü.

Tam o aralar bir sürü yerden ekstra paralar geldi. Bir araba alacak kadar para birikti. Yani kredisiz alabilirdim ama yine de 3/1ini kredi kullanıp aldım bankada nakit param da kalsın dedim. Yoksa gelen parayı bir şekilde harcardım bari taksit ödersem çarçur olmaz dedim. Aldığım jip masaüstü fotoğraftakinin aynısıydı. Bej deri döşemeler, maun kaplamalar hep aynıydı.

İstanbulda bir tanıdığın evine gitmiştim. Çok lüks ve ünlü villaların olduğu bir sitede oturuyorlardı. Mutfağını çok beğenmiştim. Bir süre sonra eşim evi sattığını ve yeni bir ev aldığını söyledi. Gidip bakınca o beğendiğim mutfakla aynıydı mutfağı hatta daha geniş ve daha güzel.

Büyük bir gazetede beğendiğim bir köşe yazarı var. Yazılarını hiç kaçırmam. Çok iyi bir analisttir bana göre. Sık sık büyük haber kanallarına çıkar yorumcu olarak. Asker kökenli ve hukukçu aynı zamanda Ankara'da bir üniversitede de hoca.
Neyse facebooktan ekledim, kabul etti ama böyle binlerce kişiyle arkadaş. Bir güne mesaj attı bana. Lise bilgilerime bakmış. O yıllarda benim bulunduğum şehirde askermiş ve bizim okulda milli güvenlik dersine giriyormuş. Anadolu lisesi olduğu için aklında kalmış. Numarasını verdi, gelirsen görüşelim dedi. Henüz görüşme fırsatım olmadı ama ara ara konuşuyoruz.Gidince görüşücem mutlaka. Yazılarını bayıla bayıla okuduğum yazarla tanıştım hem de hiç bir çaba harcamadan.

Bir de mesela aklımdan bir şey geçiriyorum. Ev eşyası ya da kıyafet öyle bir ürün olmasa bile sanki benim kafamdaki tasarım üretilmiş gibi aynısını buluyorum.

zeytin85 25-08-2017 11:39 PM

Alıntı:

zeytin85 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 837866)
ay gerçekten çok güzel bir hikaye Allah istemeden olmuyo hiçbişey beni çok ama çok rahatlattınız.inanıyorumki birgün buradan güzel haberimi sizlerle paylaşıcam.çok teşekkür ederim sevgilerle.

Yaklaşık 4,5 yıl once bu yazımı yazmışım basarısız aşılama tedavılerı bekleyısler husranlr umutlar umutsuzluklar sonrası bebegıme sukurler olsun kavustum ustelık 2,5 yasına gelmek uzere.nıckımı zeytın yapmışım zeytın gozlu bır kızım oldu hemde tedavısız kendılıgınden hamıle kaldım bıze surprız yaptı:) Allah herkese nasıp etsın bu guzel duyguları yasamayı ınsallah. Arkadaslar bu arada yenı konu nerden acıyorduk acaba

aaaysegul 17-12-2017 06:57 PM

Herkese en güzelinden Merhabalar,
Bu güzel konuya rastladım geçenlerde ve neredeyse bütün sayfaları okudum neden aktifliğini yitirdi acaba böyle güzel bir konu?
Benim de şuan yolda olan bir dileğim var sürekli canlandırmasını yapıyorum olduğunda da paylaşmak istiyorum burada direk :)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:12 AM.