Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/)
-   -   dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/614936-dilekleri-bonusuyla-gerceklesenler-burda-paylasalim.html)

Jdarc 30-12-2011 10:07 PM

Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım

Alıntı:

prenses1 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 815221)
güneş her gün yeniden doğar.sizde hayatınızı yeniden oluşturun.mutluluk ve huzur hep sizinle olsun...çekim yasası ile ilgili paylaşımlar farkındalığınızı artırır.bütün dilekleriniz bonusuyla gerçekleşsin..:) ttli3ttli3

Çok çok teşekkürler :)

Jdarc 31-12-2011 06:16 PM

Normalde rutinimiz dışındadır yılbaşında hediye almak. Annem bana yılbaşı hediyesi almış, bu içimden geçirdiğim bir şeydi. Teşekkürler evren :)

kinetix 31-12-2011 07:37 PM

Arkadaşlar benim bu gün 100 liralık alışverişimin 15 lirasını Bonustan ödedim. Demekki gerçekmiş inanmıyordum aslında birikiyormuş meğer kartta :)

Jdarc 02-01-2012 01:36 AM

İsteklerim gerçeğe dönüşüyor. En güçlü ve zor dileklerim de gerçeğe dönüşecek, inanıyorum.

_jenny_ 02-01-2012 02:01 AM

her sene millipiyango alırım ama çıkıcağına hiç inanmam bu yüzden hiçte çıkmaz. bu sene çıkıcak ama trilyoner olmam az çıkar dedim:) gerçektende çıktı amorti bile çıkmayan bana 100 tl çıktı :))

prenses1 02-01-2012 09:33 AM

Alıntı:

_jenny_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 815379)
her sene millipiyango alırım ama çıkıcağına hiç inanmam bu yüzden hiçte çıkmaz. bu sene çıkıcak ama trilyoner olmam az çıkar dedim:) gerçektende çıktı amorti bile çıkmayan bana 100 tl çıktı :))

harikasın ...gelecek seneki tahlihlide şimdiden belli oldu sanırım.dileklerimizin bonusuyla gerçekleştiği süper bir yıl olsun...ttli3 ttli3 ttli3

mutluuu 02-01-2012 10:21 AM

2011 bana reikiyi getirdi en çok bu yüzden şükür ediyorum o kadar muhteşem bir enerjiyle beni buluşturan reiki mastır'ımı her zaman minnetle anıcam zaten o müthiş enerji akışı öyle bi bağ oluşturuyorki kopamıyorsunuz bir daha şimdi benim en iyi arkadaşlarımdan biri :) reki ile tanıştıktan sonra çakralara çalıştım solar pleksusumda ciddi kapalılıklar tespit etmiştik işte bi takım yöntemleri var öyle zor şeylerde değil .çakralarım açıldıkça ilk başlarda korku filmlerinde olur ya ruhlar serbest kalır adeta öyle olmuştu tüm korkularım yüzeye çıktı hergece kabus görüyodum sürekli bi endişe hali işimden olacam parasız kalıcam öyle olcak böyle olcak sevgilim terkedecek sonra yavaş yavaş hepsi geçti çünkü reiki yumuşacık sıcak bir enerji çakralarım açıldıkça tüm negatif enerji önce yüzeye çıktı sonra da kaybolup gitti tabi o süre içinde bırkmayıp sıkı sıkı enerjinize ve inançlarınıza sarılmanız lazım ha bi şey olurmu hayır! sadece süreç uzar, ama herkesde böyle olacak diye bi şeyde yok aman ha korkup uyumlama almaktan sakın vazgeçmeyin ben, bende olan hali anlatıyorum.

Neyse çakraları açma çalışmalarına 21 günlük 3 periyotla devam ettim ama hep arada 3.göz çalışması yaparken sanki azıcık daha iltimas geçiyodum uzatıyodum ama içimden bi ses öyle yapmamı söylüyodu 3. göz çakramda hep daha iyi imgeleme yapıyor orada çalışırken kendimi daha huzurlu hissediyordum şimdi haftada bire düştü çakra çalışmaları ama durum hala aynı neyse zamanla vizyonlar almaya başladım başta olurmu canım diyip reddediyodum tesadüftür filan diyip geçiştiriyodum ama artmaya ve sıklaşmaya başladı bi süre sonra huzursuz olmaya başladım iş dönüşü bi gün bi gsm bayiinin önünden geçerken bi saniyeliğine zihin gözümle o mağazadan alev çıktığını gördüm hiç üstünde durmadım hatta saniyeler içinde unuttum ama ertesi sabah oradan geçerken gece o mağazanın yandığını öğrenince şok olmuştum daha bunun gibi pek çok şey o ara ürküyordum şimdilerde alıştım ve bunu lehime çevirmeye karar verdim şimdi istediğim bi şeyi iyice imgeliyor zihin gözümle tamamen görüyor ve bırakıyorum (zaten çocukluğumdan beri hayalgücüm çok kuvvetlidir) istediğim ve imgelediğim şekilde gerçekleşiyor :) reiki almadan önce pek çok reiki konulu kitap okudum birinde şöyle diyordu "+dünyada sihir varmıdır? bilemiyorum ama eğer varsa o sihir reikidir" sevgili prenses1'in her zaman dediği gibi isteklerinizin bonusuyla gerçekleştiği bi sene olsun 2012 hayırlar getirsin :)

prenses1 02-01-2012 11:04 AM

Alıntı:

mutluuu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 815392)
2011 bana reikiyi getirdi en çok bu yüzden şükür ediyorum o kadar muhteşem bir enerjiyle beni buluşturan reiki mastır'ımı her zaman minnetle anıcam zaten o müthiş enerji akışı öyle bi bağ oluşturuyorki kopamıyorsunuz bir daha şimdi benim en iyi arkadaşlarımdan biri :) reki ile tanıştıktan sonra çakralara çalıştım solar pleksusumda ciddi kapalılıklar tespit etmiştik işte bi takım yöntemleri var öyle zor şeylerde değil .çakralarım açıldıkça ilk başlarda korku filmlerinde olur ya ruhlar serbest kalır adeta öyle olmuştu tüm korkularım yüzeye çıktı hergece kabus görüyodum sürekli bi endişe hali işimden olacam parasız kalıcam öyle olcak böyle olcak sevgilim terkedecek sonra yavaş yavaş hepsi geçti çünkü reiki yumuşacık sıcak bir enerji çakralarım açıldıkça tüm negatif enerji önce yüzeye çıktı sonra da kaybolup gitti tabi o süre içinde bırkmayıp sıkı sıkı enerjinize ve inançlarınıza sarılmanız lazım ha bi şey olurmu hayır! sadece süreç uzar, ama herkesde böyle olacak diye bi şeyde yok aman ha korkup uyumlama almaktan sakın vazgeçmeyin ben, bende olan hali anlatıyorum.

Neyse çakraları açma çalışmalarına 21 günlük 3 periyotla devam ettim ama hep arada 3.göz çalışması yaparken sanki azıcık daha iltimas geçiyodum uzatıyodum ama içimden bi ses öyle yapmamı söylüyodu 3. göz çakramda hep daha iyi imgeleme yapıyor orada çalışırken kendimi daha huzurlu hissediyordum şimdi haftada bire düştü çakra çalışmaları ama durum hala aynı neyse zamanla vizyonlar almaya başladım başta olurmu canım diyip reddediyodum tesadüftür filan diyip geçiştiriyodum ama artmaya ve sıklaşmaya başladı bi süre sonra huzursuz olmaya başladım iş dönüşü bi gün bi gsm bayiinin önünden geçerken bi saniyeliğine zihin gözümle o mağazadan alev çıktığını gördüm hiç üstünde durmadım hatta saniyeler içinde unuttum ama ertesi sabah oradan geçerken gece o mağazanın yandığını öğrenince şok olmuştum daha bunun gibi pek çok şey o ara ürküyordum şimdilerde alıştım ve bunu lehime çevirmeye karar verdim şimdi istediğim bi şeyi iyice imgeliyor zihin gözümle tamamen görüyor ve bırakıyorum (zaten çocukluğumdan beri hayalgücüm çok kuvvetlidir) istediğim ve imgelediğim şekilde gerçekleşiyor :) reiki almadan önce pek çok reiki konulu kitap okudum birinde şöyle diyordu "+dünyada sihir varmıdır? bilemiyorum ama eğer varsa o sihir reikidir" sevgili prenses1'in her zaman dediği gibi isteklerinizin bonusuyla gerçekleştiği bi sene olsun 2012 hayırlar getirsin :)

süpersin sevgili mutluuu bende ücüncü gözümü açmayı isterdim.belki başarabilirim.yeni yılda her şey bonusuyla kapına gelsin.ttli3 ttli3

mutluuu 02-01-2012 02:32 PM

Alıntı:

prenses1 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 815399)
süpersin sevgili mutluuu bende ücüncü gözümü açmayı isterdim.belki başarabilirim.yeni yılda her şey bonusuyla kapına gelsin.ttli3 ttli3

inanırsan sahip olduğun bu muhteşem pozitif enerjiyle yapamayacağın şey yok sevgili prenses1 eminim başarırsın güzel dileklerini bende fazlasıyla sana diliyorum çok teşekkürler :)))

prenses1 18-01-2012 09:50 AM

evde bazı değişiklikler yapmak istiyordum..şuan değişikliğe ayıracak paramda yok.mutfakta değişmesi gereken dolap var.ben gördükçe rahatsız oluyorum..400 tl civarında tutuyor.ben mutfağımın istediğim gibi olduğunu imgeledim.değişikliğin yapıldığını her şeyin istediğim gibi olduğunu düşündüm.durup dururken annem bana 400 tl verdi.sevinclidolabı değiştir. diye...süper oldu.bu gün takılacak.sabah çok soğuktu her zaman işe erken giderken geç kaldım.ben gidene kadar öçayı demleseler dedim.ben iş yerine vardığımda çay demlenmişti.kahvesmileyben istediği her şeyi hayatına çeken bir mıknatısım...ttli3ttli3ttli3ttli3

prenses1 19-01-2012 10:31 AM

Muazzam bir çekim gücüne sahibim, bu yüzden sahip olmayı istediğim her şey bana coşkun sular gibi akarak gelir.ttli3ttli3

prenses1 03-02-2012 10:19 AM

anlaşılan kimsenin dilekleri gerçekleşmemiş...
deniz kabuklarından oluşan çikolatalar varya midye gibi deniz atı gibi olanlar onları çok seviyorum ama her zaman bulunmuyor...onlardan olsada yesem diye düşündüm...birde eve mor çiçeklerden almak istiyordum..çiçegin nasıl olacağını düşündüm küçük mü alsam büyük mü nereye koyacağımı canlandırdım...ertesi gün..uzun zamandır görmediğim bir arkadaşım beni ziyarete geldi.2 haftalığına yutrdışına gitmiş ve bana 2 kutu o deniz kabuklarından çikolata getirmiş...:)sevincli
öğleden sonra bir çiçekçi beni arıyordu..elinde kocaman mor bir çicek üzerinde bir kart hayatımı değiştirdin seni çok seviyorum ablacım..buda inanın katmerli bonus oldu..isteyin isteyin gerçekleşiyor.
istediği her şeyi hayatına yıldırım hızıyla çeken büyük bir mıknatısım ben....ttli3ttli3ttli3ttli3

yalnızzz 03-02-2012 12:48 PM

hayranım valla bu kadar çabuk ve tam isabet çekim yapabilmene :)

_jenny_ 05-02-2012 03:05 AM

Olmasını istediğim bi iş vardı ama olmamıştı 2 aydırda görüşmelerin gittiğim bir iş vardı en son mülakatlarına girdim ve işe alınırsam bu hafta arıcaklarını sölediler ama benimde çok içime sinen bi iş değildi aklım hep olmayan işteydi ve dün aradılar ben bu bahsettiğim içime sinmeyen:) olandan aradıklarını sandım ama birde ne duyuyım olmasını isteyipte olmayan işe alınmışım.Çok mutlu oldum ve şuna inandımki insan inanırsa elinden hiç bişey kaçmaz

frezya 14-02-2012 08:48 PM

Geçen gün annemle konuşurken patik istiyorum demiştim ki normalde giymem o an isteyesim tuttu girlhaha Bir kaç gün sonra hasta ziyaretine gittiler,ben de kek yapmıştım.Teyze bugün tabağı getirdi,teşekkür etti ve 'keki yapan için küçük bir hediye koydum' dedi.'Ne gerek vardı,ama ben onu karşılıksız yapmıştım' dedim.'Zaten onu bildiğim için getirdim ben de'dedi.Teşekkür ettim,içeri girdim.Paketi bir açtım içinden patik çıktı girlhaha Annemle göz göze geldik,yok artık dedim,annemle konuşurken patik istediğimi unutmuşum bile,hediyeyi görünce hatırladım.Ve bugün çekim yasasının çalışmasına yine inandım:) Paylaşıyorum çünkü biliyorum ki paylaştıkça çoğalıyor :)))

badee 14-02-2012 09:16 PM

kaç gündür seda diker'in kitaplarını ve yazılarını okuyordum iyice merak etmeye başlamııştım ve unuttum sonra başka şeylerle ilgilendim.. dün kanalları gezerken birde baktım konuk olarak bir programa çıkmış konuşmasını dinledim çok hoşuma gittii o an aklıma geldi onu evrene yolladım ve evrenin böyle süpriz yaptığını:)))) bende bi şal almak istiyordumm hayalimde tasarladım falan herkesin beğenebileceği bişey olsun istiyodum sonra öylece kaldı bi kaç gün sonra bi baktım arkadaşım hediye almışş ŞAL mutlu oldum ve herkeste çok beğendiii demekk ki doğru işliyoo doğru frekanstayım evrenlee:D

sweeet 14-02-2012 09:27 PM

Benim bir hediye kutusuna ihtiyacım vardı ve kalp şeklinde olmasını hayal etmiştim. Fazla vaktim yoktu aramak için. Kısa zamanda buldum. Boyutu falan tam istediğim gibi bir kutu buldum. İçine sevdiceğimin en sevdiği(ikimizin de sevdiği aslında) çikolatalardan koydum. Hayalimdeki hediyeyi hazırlama imkanı buldum. Güzel oldu.

Vaveylaaa 19-02-2012 12:42 AM

bu yaz denize gittiğimizde kuzenmle sahilde yürüyorduk deniz kenarında turkuaz mavisi çok güzel bir ev gördüm terası çok güzeldi saksılar dolusu çiçekler vardı birde 2 tane karşıılıklı konulmuş süslü divanlar vardı oyuncak barbie evlerine benziyordu dedimki bu gece bu terasta dalgaların sesiyle uyumak ne harika olurdu dedim. akşam oldu yazlığa öteki kuzenlerimde geldi ev çok kalabalık oldu o sırada kuzenimin görümcesi bizdeydi dediki senle damla(kuzenim) bu gece bizde kalın dedi bizde tamam dedik meğerseee o mavi ev onlarınmış ve biz o gece dalgaların sesiyle o terasta uyuduk.
Ama birdaha bunu hiçbir konuda yapamadım çok küçük şeylerde bile bir kıpırdanma olmadı nerde hata yaptığımı bulamıyorum

prenses1 20-02-2012 09:42 AM

Alıntı:

Vaveylaaa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 820706)
bu yaz denize gittiğimizde kuzenmle sahilde yürüyorduk deniz kenarında turkuaz mavisi çok güzel bir ev gördüm terası çok güzeldi saksılar dolusu çiçekler vardı birde 2 tane karşıılıklı konulmuş süslü divanlar vardı oyuncak barbie evlerine benziyordu dedimki bu gece bu terasta dalgaların sesiyle uyumak ne harika olurdu dedim. akşam oldu yazlığa öteki kuzenlerimde geldi ev çok kalabalık oldu o sırada kuzenimin görümcesi bizdeydi dediki senle damla(kuzenim) bu gece bizde kalın dedi bizde tamam dedik meğerseee o mavi ev onlarınmış ve biz o gece dalgaların sesiyle o terasta uyuduk.
Ama birdaha bunu hiçbir konuda yapamadım çok küçük şeylerde bile bir kıpırdanma olmadı nerde hata yaptığımı bulamıyorum

mutlu ruh haliyle istediğin tüm dilekler gerçekleşir..
dileğini istedikten sonra dileği beklemeye değil yaşamaya devam et.o adresine gelir.sevgiyle her daim mutlu kal.:) ttli3 ttli3

prenses1 28-02-2012 12:11 PM

geçen bir katoloğta siyah önden bir kaç düğmeli bir gömlek görmüştüm.çok beğendim.kendime almak istedim ama bulamadım..cumartesi bir alışveriş merkezinde bir mağzaya girdim..benim o beğendiğim gömlek orda...hemen aldım.ne istediğine odaklanırsan o seni buluyor.yazık ki çoğu kişi olmasını istemediği şeylere odaklanıyor..her şeyi hayatına çeken kocaman bir mıknatısım ben :)
ttli3 ttli3

Jdarc 29-02-2012 06:25 AM

Aklımdaki tüm sorulara yanıt buluyorum.
Her şey benim istediğim gibi gerçekleşiyor.

Çok teşekkürler..

YESHAPPY 15-03-2012 11:21 AM

Aklımdan geçirdiklerim olmaya başladı ve ben bundan korkmaya başlasam mı? :) Hayal edip serbest bırakmayı nasıl olduysa başarmaya başladım seri bi şekilde :)

vuslatizmir77 15-03-2012 12:14 PM

dün ben bu bölüme mesaj yazmıştım.bugün mesajımı yok.silindi mi benim mesajım acaba?

güven87 15-03-2012 07:40 PM

Alıntı:

vuslatizmir77 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 821764)
dün ben bu bölüme mesaj yazmıştım.bugün mesajımı yok.silindi mi benim mesajım acaba?

Son 2 günde yazılan mesajlar silinmiş teknik bir arıza olsa gerek
admin düzeltecektir:)

azraist_24 16-03-2012 12:51 AM

Herseyi oluruna birakarak, serbest birakarak evrenden istedigim herseye tam unuttugum anda sahip olmak inanilmaz bir mutluluk.....

vuslatizmir77 16-03-2012 12:38 PM

Alıntı:

güven87 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 821770)
Son 2 günde yazılan mesajlar silinmiş teknik bir arıza olsa gerek
admin düzeltecektir:)

zaten ayda yılda bir mesaj yazıyorum.onun da silinmesi beni üzdü :((
neyse bunda da bir hayır vardır herhalde.

güven87 16-03-2012 08:39 PM

Alıntı:

vuslatizmir77 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 821792)
zaten ayda yılda bir mesaj yazıyorum.onun da silinmesi beni üzdü :((
neyse bunda da bir hayır vardır herhalde.

Mesajını tekrar bırakabilirsin Vuslat :) Kısmet işte

_jenny_ 17-03-2012 06:51 PM

modelini kafamda daha önceden belirlediğim ve almak istediğim bir şal vardı bugün bir akrabamız bana örmüş tamda hayalimde olan şaldan çok mutlu oldum:)

YESHAPPY 23-03-2012 06:29 PM

Ciddi ciddi artık korkmaya başladım düşüncelerimden. Ya her düşündüğüm yeni yeni olmaya başladı ya da önceden de düşündüklerim gerçekleşiyodu zaten ve ben farkına varmıyordum. Sanırım bu ikincisi daha uygun benim durumuma. Hayalini kurduğum büyük şeylerden bahsetmiyorum;ama küçük küçük aklımdan geçip unuttuğum ( iyi-kötü) ne varsa önüme geliyo artık. Önceden aklımdan geçirdiğim birşeyin olduğunun farkına varıyorum. İnternette oynadığım oyuna kadar... Nası birşey bu :S Noluyorum :S Artık ona göre düşündüklerimi daha da güzelleştirmeye çalışıyorum. Diğerleri için iptal iptal dediğimde olmazlar umarım...

azraist_24 24-03-2012 09:11 AM

Olmazlar merak etme, IPTAL demeye devammm

Vaveylaaa 25-03-2012 02:02 AM

bende ne zamandır okey oynamak isitiyordum yani beni arasınlar hadi gel okey oynayalım desinler istiyordum çıldırmış gibiydim neyse bi süre sonra arkadaşın biri msj attı hadi okeye gel dedi o gün işim vardı gidemedim ama dedimki bidaha gelecek bu teklif dedim kendi kendime geçengün yan odadaki kızlar okey oynuyorlarmış benide çağırdılar çok mutluyum

YESHAPPY 28-03-2012 12:51 PM

Alıntı:

azraist_24 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 822062)
Olmazlar merak etme, IPTAL demeye devammm

Artık aklıma her gelen düşünceyi havada yakalıyorum. Kötülere iptal demeye devam diyorum.
İyi olanlar için maşallah diim kendime, ne oldu da böyle oldum hala tam biliyo değilim.Aklıma düşen şarkıları radyoda duyuyorum, ben de yapabilirim dediğim bir şey karşıma çıkıyor ve ben onu yapmak zorunda kalıyorum. Zorunda kalıyorum çünkü yapabileceğimi bilip çok da yapmak istemediğim durumlar bazıları. İnternette okuduğum başka bir şeyi yapabilirdim belki ;aman kim yapcak şimdi boşver dedikten birkaç gün sonra telefonla kuzenim tarafından aranıyorum ve o okuduğum şeyi birebir benden rica ediyor. (...ve aklıma şimdilik gelmeyenler...)
Kabul oldukları için şükrediyorum her seferinde :) O0
Hayret ediyorum resmen aklımdan geçen ve hayal ettiklerimin olduğuna ve sonra şükrediyorum ve artık kesin olarak biliyorum ki ne hayal ediyorsam onu gerçekten yaşıyorum. Kötü gibi görünen şeyler için kimseyi suçlayamam hepsi benim eskiden bilinçsiz;ama şimdi bilinçli de hayal ettiklerimden dolayı oluyor.

badee 16-04-2012 07:49 PM

arkadaşlar benim düşünüp sonradan farkında olmadan unuttuğum şeyler olduğunda hatırlıyorum ki bak buda oldu diyee bu çokk güzell.. ama bazı konularda yazmak istiyorum bazen öyle zamanlar oluyo ki hemen o anda yazsam geliyo sanki o an yazsam gerçekleşicekmiş gibi bi his oluyo fakat işe yarar mı diyorum sonra yaramayacağını düşünüp vazgeçiyorumm önceden öylesine bir iki kere denedim yazdım istediğim şeyleri peki bi etki alamadım sanırım unutmadğım aklımın sürekli orda oldğu için mi bilmiyorumm.. yazsaam daha etkili olur muu yani yazmadan çekilen şeyler yazılanlara göre daha mı çabuk olur merak ettiimmm ??

YESHAPPY 29-04-2012 05:45 PM

Artık durumuma alıştım , şükürler olsun hep hayal ettiklerim aklımdan geçenler oluyor. Hep hayırlısıyla olmasını diliyorum ek olarak:)
Hikayem mağazada gördüğüm 2 ceket hakkında:) İki ceketi de gerçekten istedim. Üstümde denemedim;ama alabilir miyim diye fiyatına baktım ve ceket için bi hayli uçuk bi fiyattı. O parayı nasıl bulabilirim bunu almak için diye düşündüm, neyse dedim bi dahaki ay alıcam bunu, yani inşallah çünkü fiyatı pahalıydı malum :) Bi yandan da alamam herhalde diye geçirdim içimden. Sonra bir ortamda dillendirdim bunu alıcam ben diye. Aradan birkaç gün geçmişti sanırım. Bi tanıdığım elinde o ceketle çıka geldi. Bana hediye almış :)
2. ceket de pahalıydı;ama almaya kararlıydım yine nasıl ödeyeceğimi düşünerek:) O da bana hediye geldi, hem de ekstra indirim yapılmış haliyle :)

prenses1 03-05-2012 03:01 PM

turunç reçelinin çok güzel olduğundan bahsediyorlardı.bende alayım diye düşündüm.ertesi gün arkadaşım antalyadan aradı.ben antalyadayım sana turunç reçeli aldım istediğin başka bir şey var mı ?diye .süper her istediğimizin gerçekleşmesi.ben her istediğimi hayatıma çeken kocaman bir mıknatsın...ttli3 ttli3

prenses1 03-05-2012 03:03 PM

Alıntı:

badee Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 823009)
arkadaşlar benim düşünüp sonradan farkında olmadan unuttuğum şeyler olduğunda hatırlıyorum ki bak buda oldu diyee bu çokk güzell.. ama bazı konularda yazmak istiyorum bazen öyle zamanlar oluyo ki hemen o anda yazsam geliyo sanki o an yazsam gerçekleşicekmiş gibi bi his oluyo fakat işe yarar mı diyorum sonra yaramayacağını düşünüp vazgeçiyorumm önceden öylesine bir iki kere denedim yazdım istediğim şeyleri peki bi etki alamadım sanırım unutmadğım aklımın sürekli orda oldğu için mi bilmiyorumm.. yazsaam daha etkili olur muu yani yazmadan çekilen şeyler yazılanlara göre daha mı çabuk olur merak ettiimmm ??

ben yazıyorum...ve çok etkili oluyor.burda önemli olan istemek ve olurmu olmaz mı diye düşünmeden yaşamaya devam etmek sevgiler...ttli3

kutayhun 03-05-2012 05:43 PM

verdiği tüm güzellikler için allaha şükürler olsun...

YESHAPPY 03-05-2012 08:09 PM

Uzun zamandır aklımda Emirgan vardı. Napsam da gitsem diye düşünüyodum. 2 gün önce telefon geldi hafta sonu Emirgan yapıyorum kısmetse :)

YESHAPPY 04-05-2012 07:48 PM

Birinin soyadının yazılışı aklıma takıldı , sonunda çift harf mi var yoksa başka bi haf mi diye düşündüm. Sormak da istemedim. Üzerinden biraz zaman geçtikten sonra başka birisi çift hsrfli mi yazılıyo diye ona soyadını sordu ve merakım da giderilmiş oldu böylece:)

YESHAPPY 05-05-2012 01:07 PM

Geçen arkadaşımla sakızın içinde zararlı madde var mı diye bakıyoduk. Bilindiği gibi içerisinde carmin(böcek boyası) olan maddeler açıklanmıştı. Elimdeki üründe de kurkumin diye bi maddenin varlığından söz ediliyordu. Hemen internete girip araştırdım. Neyseki kurkumin elimdeki ürüne sarı rengini veren ZErdeçalda bulunan bir maddeymiş. O gün aklımdan nasıl geçirdim o maddeyi hatırlamıyorum;ama bugün mutfağa doğru gittiğimde mutfakta zerdeçal olduğunu gördüm :) Faydalarını araştırırken de yanılmıyorsam o gün baktığım site karşıma çıktı ve kurkumin adını şu an yine okuyorum. Dolaylı bi çekim, ya da zaten bana geleceği için o gün o yazıyı okumuş da olabilirim :)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:36 AM.