Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/)
-   -   dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/614936-dilekleri-bonusuyla-gerceklesenler-burda-paylasalim.html)

omerhan 03-12-2010 12:40 AM

Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi

slm okuduklarım beni çok etkıledı forumda yeniyim nereye ne yazmam gerektiğini bilmiyorum ama bende evrene dileğimi gondermek istiyorum fakat bunu nasıl yapacağımı nasıl harekete gecireceğimi bilmiyorum bana yardımcı olacak arkadaslar varsa yardımlarını bekliyorum tskederim...Bu sayfayı bulmak bile belki bi adım benim için

Sultan 03-12-2010 09:25 AM

Alıntı:

omerhan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 781301)
slm okuduklarım beni çok etkıledı forumda yeniyim nereye ne yazmam gerektiğini bilmiyorum ama bende evrene dileğimi gondermek istiyorum fakat bunu nasıl yapacağımı nasıl harekete gecireceğimi bilmiyorum bana yardımcı olacak arkadaslar varsa yardımlarını bekliyorum tskederim...Bu sayfayı bulmak bile belki bi adım benim için

merhaba ömerhan ben dileğimi gönderiyorum adrese teslim geliyor.ben dileğimi isterken sanki olmuş,sanki gerçekleşmiş her kesin harika süpersin dediklerini duyuyorum.hani insanlar istedikleri olunca ayaklarım yerden kesildi der ya aynen öyle o zaman dileğimi enerjiyle doldurup gönderiyorum adrese teslim bonusuyla geliyor.yalnız ben dileğimi gönderdikten sonra dileği beklemeye değil yaşamaya devam ediyorum.iyi ki varsınız bol bonuslu bir gün olsuny789

zahiri 03-12-2010 11:53 AM

bengusu senin şu bıkmadan yaptığın açıklamalarına bayılıyorum::)

Sultan 03-12-2010 02:56 PM

Alıntı:

zahiri Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 781339)
bengusu senin şu bıkmadan yaptığın açıklamalarına bayılıyorum::)

canım benim bu açıklamalar herkes her istediğini hayatına çekene kadar devam edecek...
sevgiyle mutlu kaly789

süpper 03-12-2010 05:34 PM

dileğimi düşünmemeyi başaramıyorum :( aklım hep dileğimde.

frezya 03-12-2010 05:55 PM

Geçen sabah işi olduğu için annem dışarı çıkmıştı,ben de mutfakta iş yaparken aklımdan 'annem gelirken simit getirse'diye düşündüm,canım çok istemişti ve işe daldım,kapı çaldı bi süre sonra vee annem elinde simitlerle geldi.Bonusu da sıcak olmalarıydı galiba:)))

frezya 03-12-2010 05:59 PM

Alıntı:

süpper Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 781397)
dileğimi düşünmemeyi başaramıyorum :( aklım hep dileğimde.

Canım bengusu çok haklı,gerçekten üzerinde düşünmeyince oluyor.Şu an için benim de ufak tefek dileklerim oluyor.Belki büyük dileklerin üzerinde daha fazla duruyoruz.En azından oluyorgirlhahaBöyle böyle üzerlerinde düşünmemeyi de öğreniriz:)

theodora 03-12-2010 06:32 PM

annem bana kalmaya geldi kemik erimesi var ilacını unutmuş,alması için kızımın arkadaşına rica ettim kendim içinde başka bir ilaç söyledim çocuk ilaçları alıp getirdi sağolsun.ertesi günü benim ilacımı bulamadık evi talan ettik annem karıştırıp çantasınamı koydu acaba deyip baktık,yok,yok.
aradan 3 gün geçti evi süpürüyordum o ara aklıma melekden yardım istemek geldi buradamı okudum yoksa başka bir sitedemi hatırlamıyorum ama eğer birşeyiniz kaybolunca meleğinizeO0 sorun o size cevap verecektir diye yazıyordu neyse bende içimden ona ilacımın nerede olduğunu sordum belki inanması güç ama çekyatın altını süpürüyordum birde baktım ilaç oradan çıktı herhelde annem aldı ve oraya düşürdü.hayatımda ilk defa bu kadar kısa sürede bir isteğimin gerçekleştiğine tanık oldum düşünebiliyormusunuz nerede dedim sanki biriside işte burada dedi
bu evrene gönderdiğim bir dilek değildi aslında ama sanırım sır burada yani istediğin birşeyin üzerinde durmamak,küçük şeylerde başarılı oluyoruzda daha önemli isteklerimizde düşünceler devreye giriyor
hepiniz sevgi içinde alınO0

trkyldz 03-12-2010 09:30 PM

çekim yasası yazılarını okurken birde ben deneyeyim dedim.geçen pazar yazıları okuyorum evde tek başımayım.annem kardeşimgile gitmiş içimden geçirdim sadece annem gelirken bana bir hediye alsın dedim ve üzerinde durmadım sitede takılıyorum annem geldi dileğim hiç aklımda yok annem demesin mi bak sana ne aldım çok güzel bir t-shirt güldüm :) şaşırdım...işin ilginç yani kıyafetlerimi hep ben alırım annem bana kıyafet falan almaz ama dileğim oldu.teşekürler bana o düşünceyi düşündüren GÜÇ....

süpper 03-12-2010 11:04 PM

Alıntı:

frezya Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 781402)
Canım bengusu çok haklı,gerçekten üzerinde düşünmeyince oluyor.Şu an için benim de ufak tefek dileklerim oluyor.Belki büyük dileklerin üzerinde daha fazla duruyoruz.En azından oluyorgirlhahaBöyle böyle üzerlerinde düşünmemeyi de öğreniriz:)

evet benim de ufak dileklerim oluyo ama büyüklere fazla odaklanıp kendim itiyor olabilirim. haklısın..

süpper 05-12-2010 08:52 PM

neden kimse başlığımıza girmiyo? aktif tutalım. dilekleri gerçekleşenler hayatı düzene girenler
hayatında güzellikler olanlar yazsın.
benim hiç olmuyo çünkü :(

Sultan 05-12-2010 10:02 PM

Alıntı:

süpper Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 781741)
neden kimse başlığımıza girmiyo? aktif tutalım. dilekleri gerçekleşenler hayatı düzene girenler
hayatında güzellikler olanlar yazsın.
benim hiç olmuyo çünkü :(

canım benim hiç olmuyor dersen olmaz tabi....dileklerin mutlaka gerçekleşiyor olmuyor dediğinde aslında senin istediğin.olumlu konuşup dileğini istersen adrese gelir....
sevgiyle mutlu kal
y789

Emel.. 05-12-2010 10:15 PM

inanmak.. bence çok önemli bir kavram.. o şey nedir bende tam bilmiyrm ama geçenlerde banada oldu.. ama şu şekilde..netten bir iş başvurusunda bulunmuştum.. cvp bekledim başvurduğm zamanlarda gelmedi.. neti kapattım içeride tv seyretmeye gittim.. tam tv seyrediydm bir anda bişiy oldu ve içimden bişiy bana birinden msj geldiğini hissettirdi.. biri bana, msj geldi dedi sanki.. bana msj geldiğini söledi.. içimi kemirdi.. bakmam için.. bu sadece bir olasılıktı nsl inanırda giderdim.. ama gittim sadece meraktan.. netimi açtım.. ve başvurduğum iş ilanları siteme girdim.. sonuç.. o msj gerçekten de gelmişti..

jaimemiamor 06-12-2010 07:05 AM

arkadaşlar herkes buraya başarılarını yazmış ne güzel ben de küçük şeylerle başlayayım dedim örneğin birden aklıma profiterol geldi annem profiterol alsın dedim içimden olmadı başka şeyler de diledim ama onlar da olmadı bu işi başaranlara soruyorum ama yine de net cevp vermiyorsunuz diledim imgeledim bu imgeleme nasıl oluyo ben hala onu çözebilmiş değilim nolur bana yardım edin ben de dileyipolmasını istiyorum956ksevincli

Alice in Wonderland 06-12-2010 09:38 AM

evren diş ağrımı kes :|

Alexandra 06-12-2010 10:28 AM

Alıntı:

Alice in Wonderland Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 781815)
evren diş ağrımı kes :|

Alice'cim çok şekersin sabah sabah!!!

Çok geçmiş olsun canım. İnşallah Evren sana destek olur ama,

Sen Wonderland'in eli hafif dişçilerinden birini ziyaret

edersen Evren de sen de daha mutlu olacaksınız, inana bana.

Tez vakitte diş ağrının kesilmesini dilerim canım benim:))

cat56

Alexandra 06-12-2010 10:30 AM

Evren sana şükürler olsun,

Yüreğimden geçenleri dinlediğin,

Beni sarıp sarmaladığın,

Her şükrümü duyup,

Her dileğimin karşılığını verdiğin için.

Senin ışığını taşımak benim için zevktir, onurdur.

Bana yaşattığın mutluluklar için sana binlerce kez teşekkür ederim:))

http://img.blogcu.com/uploads/winxcl...se-flowers.gif

prenses1 06-12-2010 10:43 AM

Alıntı:

jaimemiamor Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 781809)
arkadaşlar herkes buraya başarılarını yazmış ne güzel ben de küçük şeylerle başlayayım dedim örneğin birden aklıma profiterol geldi annem profiterol alsın dedim içimden olmadı başka şeyler de diledim ama onlar da olmadı bu işi başaranlara soruyorum ama yine de net cevp vermiyorsunuz diledim imgeledim bu imgeleme nasıl oluyo ben hala onu çözebilmiş değilim nolur bana yardım edin ben de dileyipolmasını istiyorum956ksevincli

bu bölümü tamamen okumanın sana faydaşı olacaktır....özellikle sevgili sultanın paylaşımlarını ....
sevgiyle gülerek kalactionsmile

Sultan 06-12-2010 11:09 AM

bu gün farklı bir şeyler yapmak istediğimi fark ettim...sevdiğim dostlarımı görmek istediğimi onlarla sohbet ettiğimi imgeledim...
sabah her zamanki gibi annemi ziyarete gittim öğleden sonra eve geldiğimde kızlar alışveriş merkezine gitmek istediklerini söyledi....tamam dedim halbuki planım farklıydı...
birden eşim arabayı farklı bir yere doğru sürdü....birde baktım ablamın at çiftliğine doğru gidiyoruz....onları gördüm sohbet ettik kızlar atları sevdi....orda çok mutlu oldum...süpriz arkadaşları görmekte bonus oldu...ordan ayrıldıktan sonra alışveriş merkezine gittik...sadece isteyin olurmu olmazmıyla ilgilenmeden.....
sevgiyle mutlu kalıny789

delimanyak 06-12-2010 11:56 AM

kaç gündür ankamall e gideyim gideyim diyorum diyorum.. nasıl olcak falan düşünüp duruyorum.. bugün arayan hocam istersen ankamall de buluşalım demez mi : ) teşekkür ediyorum.. evet yazdıkça farkındalığım artıyor : ) darısı diğer dileklerimin başına.. : )

bigokyanus ablacım sen de aklımdasın ama bakalım gelebilir miyim bilmiyorum : ) gelebilirsem haber vericem.. seni öpüyorum çok : )

Alice in Wonderland 06-12-2010 12:59 PM

Alıntı:

Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 781823)
Alice'cim çok şekersin sabah sabah!!!

Çok geçmiş olsun canım. İnşallah Evren sana destek olur ama,

Sen Wonderland'in eli hafif dişçilerinden birini ziyaret

edersen Evren de sen de daha mutlu olacaksınız, inana bana.

Tez vakitte diş ağrının kesilmesini dilerim canım benim:))

cat56

bu hafta ziyaret edicem artık ama cidden çok hafiflettim ağrımı hatta bazen kesebilebildim. ama bitiremedim girlhaha en güzeli gidicem agl34

Alice in Wonderland 06-12-2010 01:00 PM

Alıntı:

delimanyak Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 781853)
kaç gündür ankamall e gideyim gideyim diyorum diyorum.. nasıl olcak falan düşünüp duruyorum.. bugün arayan hocam istersen ankamall de buluşalım demez mi : ) teşekkür ediyorum.. evet yazdıkça farkındalığım artıyor : ) darısı diğer dileklerimin başına.. : )

bigokyanus ablacım sen de aklımdasın ama bakalım gelebilir miyim bilmiyorum : ) gelebilirsem haber vericem.. seni öpüyorum çok : )

aa imzanı ben mi demişim girlhahagirlhahagirlhahagirlhaha

jaimemiamor 06-12-2010 03:19 PM

Alıntı:

prenses1 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 781832)
bu bölümü tamamen okumanın sana faydaşı olacaktır....özellikle sevgili sultanın paylaşımlarını ....
sevgiyle gülerek kalactionsmile

okudum bu bölümü tamamen okudum ama nerde yanlış yaptığımın farkına varamadım ama imgeleme denen şeyin nasıl yapıldığını hala tam olarak çözebilmiş değilim burada bu isteklerini gönderip sonuç alanlar var onlar tam olarka naptıklarını anlatmıyorlar ki kimisi idyor işte ....... olmasını istiyorum oldu diyor kimisi imgeledim oldu diyor sözle mi belirtmeliyiz imgelemeli miyiz?İmgelemeyi biraz bana açabilir misiniz?ya da bana bi kitap söyleyin çekim yasasının nasıl uygulanacağıyla ilgili onu okuyayım ben de.

Sultan 06-12-2010 03:36 PM

Alıntı:

jaimemiamor Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 781892)
okudum bu bölümü tamamen okudum ama nerde yanlış yaptığımın farkına varamadım ama imgeleme denen şeyin nasıl yapıldığını hala tam olarak çözebilmiş değilim burada bu isteklerini gönderip sonuç alanlar var onlar tam olarka naptıklarını anlatmıyorlar ki kimisi idyor işte ....... olmasını istiyorum oldu diyor kimisi imgeledim oldu diyor sözle mi belirtmeliyiz imgelemeli miyiz?İmgelemeyi biraz bana açabilir misiniz?ya da bana bi kitap söyleyin çekim yasasının nasıl uygulanacağıyla ilgili onu okuyayım ben de.

merhaba...
imgeleme düşünülen durum ya da olayın imgesinin (hayalinin - görüntüsünün) zihinde canlandırılmasıdır. Örneğin, çalışma odanızı düzenlemeyi düşündüğünüzde çalışma masanızın, kitaplığınızın önce nerede daha iyi duracağını gözünüzün önüne getirir, sonra yerlerini değiştirirsiniz.
ben dileği isterken onu imgelerken yani istediğim dileği sanki olmuş gibi düşünüp gerçekleştiğinde nasıl mutlu olursam daha gerçekleşmeden öyle mutlu olduğumu imgeliyorum(hayal ediyorum) asla olumsuz konuşmuyorum..gerçekleşeceğine inandığın imgelediğin yani hayalinde canlandırabildiğin her şey gerçekleşir.....
sevgiyle mutlu kaly789

frezya 06-12-2010 05:54 PM

Ben şimdi ağlasam mı gülsem mi bilemedim,dün akşam aynaya bakarken şükür uzun zamandır uçuk çıkmıyor diye geçirdim aklımdan,Allahıııım sabah uçuğum slm verdi bana y789Halbuki ben imgelememiştim kii!Aklımdan birden geçirdiğim ve üzerinde durup düşünmediğim şeyler daha çabuk gerçekleşiyor,anladım artık.Benim için pek içaçıcı birşey olmasa da uçuk çıkması,onu bile çektim ya geceden sabaha kadar,ne diyim dahagirlhahaBir kez daha hatırlayalım;demek ki neymiiiiiş12389 olumlu düşünecekmişiz:)Uçuğumun çıkmasına rağmen mutlu muyum?EVET... Neden?Çünkü bu sayede bile bişeyleri çekebildiğimi biliyorumgirlhaha

frezya 06-12-2010 06:02 PM

Olumlamalarıma ara vermiştim,bir iki gün sonra tekrar başlayacağım.Bi kaç saat önce 'acaba sitede sevgiliyle ilgili,aşkı çekebilmek için olumlamalar var mıdır,eğer yoksa yardım isterim'diye düşünmüştüm.Vee az önce siteye baktığımda,güncel konularda -yolunda gitmeyen ilişkiler ya da aşkı arayanlar için-başlıklı olumlamalar olduğunu gördümgirlhahaEvet,evet artık ben de çekebiliyorum isteklerimi,henüz bonuslarıyla ve büyük dileklerimin olmasıyla tanışamadım ama yakındır onları da çekmem inşallah.Ve sultancım söylediğin gibi,yazdıkca,paylaştıkca artıyor.İlgin ve paylaşımların için sana teşekkür etmek istiyorum...actionsmile

jaimemiamor 06-12-2010 07:34 PM

Bişey soracağım ben de imgelemeye çalışıyorum demek ki bişeyleri eksik yapıyorum ki olmuyor peki siz istediklerinizi ne kadar süreden sonra çekmeye başladınız acaba ben bu başlığı okudum önce küçük olabilecek şeyleri isteyin diyor ben onları da denedim olmadı ama yılmayacağım isteyip çekmeye çalışacağım inşallah olur Allahım

frezya 06-12-2010 08:19 PM

Mrhb,öncelikle olmuyor,olmadı deme,sevgili sultan çok daha deneyimli bu konuda,daha çok yardımcı oluyor ve herzaman (okumuşsunuzdur mutlaka)yazılarında olacak mı olmayacak mı diye düşünmeyin der.Çünkü öyle düşünürken bile ikilemde kalıyosun,olacağı varsa da olmuyor.Yani biz karar verememiş ve ikilemde kalmışken,evren hangisine nasıl cevap versin:)Benimde çok uzun olmadı aslında ve imgeleme yapmak için şu an zorlamıyorum kendimi.Zorladıkca gerilirsin,gerilirsen olumsuz düşünmeye başlarsın.Rahat ol.Yalnız bir defter tutuyorum ve olan en ufak şeyi bile yazıyorum,önemsizde olsa burda paylaşıyorum,paylaştıkca artıyor.Yukarıda yazdığım şeyler bir an için aklımdan geçirip unuttuğum,ancak olunca hatırladığım şeyler.

süpper 07-12-2010 11:09 PM

Alıntı:

Sultan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 781763)
canım benim hiç olmuyor dersen olmaz tabi....dileklerin mutlaka gerçekleşiyor olmuyor dediğinde aslında senin istediğin.olumlu konuşup dileğini istersen adrese gelir....
sevgiyle mutlu kal
y789

çok teşekkür ederim canım. pozitifliğin bana umut veriyo. ve aslında olmuyo değil. çekim yasasıyla pek çok şey oldu. en çok istediğim hariç... sizleri gördükçe inancım artıyo. iyi ki varsınız ve iyi ki varsın sultan y789

süpper 07-12-2010 11:13 PM

Alıntı:

Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 781825)
Evren sana şükürler olsun,

Yüreğimden geçenleri dinlediğin,

Beni sarıp sarmaladığın,

Her şükrümü duyup,

Her dileğimin karşılığını verdiğin için.

Senin ışığını taşımak benim için zevktir, onurdur.

Bana yaşattığın mutluluklar için sana binlerce kez teşekkür ederim:))

http://img.blogcu.com/uploads/winxcl...se-flowers.gif

çiçekler çokkk güzel... içim açıldıy789

süpper 07-12-2010 11:16 PM

Alıntı:

Sultan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 781840)
bu gün farklı bir şeyler yapmak istediğimi fark ettim...sevdiğim dostlarımı görmek istediğimi onlarla sohbet ettiğimi imgeledim...
sabah her zamanki gibi annemi ziyarete gittim öğleden sonra eve geldiğimde kızlar alışveriş merkezine gitmek istediklerini söyledi....tamam dedim halbuki planım farklıydı...
birden eşim arabayı farklı bir yere doğru sürdü....birde baktım ablamın at çiftliğine doğru gidiyoruz....onları gördüm sohbet ettik kızlar atları sevdi....orda çok mutlu oldum...süpriz arkadaşları görmekte bonus oldu...ordan ayrıldıktan sonra alışveriş merkezine gittik...sadece isteyin olurmu olmazmıyla ilgilenmeden.....
sevgiyle mutlu kalıny789

olurmu olmazmıyla ilgilenmeden... bence en önemli nokta bu. olmazını düşünerek itiyorum ben dileğimi. hep imkansız kısmını aklımdan geçiriyorum y789

süpper 10-12-2010 11:10 AM

arkadaşımı aklımdan geçirdim, belki de bilinçaltım onu görmek istediğimi söyledi, ertesi gün karşıma çıktı =))

Alexandra 10-12-2010 11:58 AM

Geçen gün ben de Matri'yi özlemiştim, ya ne olurdu şurada bir rastlaşsak iki kelam etsek diye:)))
Mail yaziiim bari dedim, açınca görsün, cevap yazsın... Yazdım gönderdim, daha mouse'dan elimi çekmeden Matri'den haber geldi... İnanamadım gözlerime... Online olmuş o anda o da:)))

Gün geçtikçe gönlümden geçen her şey önüme çıkmaya başladı, o kadar mutlu oluyorum ki anlatamam.

Sorunlar tam da benim dilediğim gibi çözülüyor...

Yani artık hayat bir başka...

Gönüllerin Sultanı... Sen öğrettin bize bunları...

İyi ki varsın şekercim,
Seni de çok özlediiimmm:)))

yelda_k 10-12-2010 12:24 PM

imgelememin şeklini değiştiyorum bugunlerdee ama pek etki ettiği sölenemezz bakalım az daha bole devam edeyimdeee sonuçları ve etkili olursa yöntemi sölerimmm .....

canlı 14-12-2010 10:03 PM

selam arkadaşlar, daha önce de bahsetmiştim işle ilgili çok zor olan bir şeyi başarmak için çekim yasasını kullandım, odaklandım falan derken ite kaka istediğim birime geçtim ama sevmedim elde ettiğim şeyi sevmedim, bunca çabam boşuna gitti,şimdi ne yapmalıyım sizce? tekrar eski yerime geçmek için mi çekim yasasını kullanayimdusun2 kaybettiğim eşeği tekrar bulup sevineyim mi?girlhaha

teoman_ 16-12-2010 11:07 PM

akşam iş dönüşü personel servisinde pencere kenarındaki boş koltuklardan birine oturdum. bir an zihnimde "yanımdaki boş koltuğa falan filan hoca oturacak" şeklinde bir düşünce belirdi. hemen o düşünceyi aklımdan çıkarmaya çalıştım. dürüst olmak gerekirse yanıma göbekli falan filan hocanın değil sarışın bir hatunun oturmasını tercih ederim 12389
serviste hemen hemen otobüsün hareket etmesine az bir zaman kala falan filan hoca arka kapıdan servise bindi ve yanıma oturdu.
hadi geçmiş olsun çekim yasası çalışıyor...

_roxie_ 17-12-2010 01:19 AM

arkadaşlar benim bu haziranda mezuniyet balom var ve zamanında erkek arkadaşımla birlikteyken beraber gitmeyi planlamıştık en ince detayına kadar düşünmüştük falan, şimdi ayrıyız ve ben balonun organizasyonunda görevliyim o yüzden geçenlerde otelleri gezdik festival komitesi olarak, hiç aklıma gelmemişti o zamana kadar ama baloya gelecek kişi sayısı aşağı yukarı hesaplanırken "eşleri de göz önünde bulundurmak lazım, biz de hep gözardı ediyoruz" dedi bir arkadaşım o anda benim yüreğime de yangını düşürdü. o gün bu gündür kendimi mezuniyet balosuna çok yakışıklı bir kavalye ile giderken hayal ediyorum kesinlikle yalnız gitmek istemiyorum, üstelik lise balomu da yalnız geçirmiştim bu beni çok üzmüştü.

sürekli olarak imgeleme ve olumlama yapıyorum balo tarihi 13 haziran 2011 daha 6 ay var ama bu yazdığımı unutmayınnn bakalım 6 ay sonra neler olacak, başarabilecek miyim =)

arca 17-12-2010 01:23 AM

Ben unutmam merak etme o gün doğum günüm..y789

pztf_life 17-12-2010 01:40 AM

Alıntı:

_roxie_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 783340)
arkadaşlar benim bu haziranda mezuniyet balom var ve zamanında erkek arkadaşımla birlikteyken beraber gitmeyi planlamıştık en ince detayına kadar düşünmüştük falan, şimdi ayrıyız ve ben balonun organizasyonunda görevliyim o yüzden geçenlerde otelleri gezdik festival komitesi olarak, hiç aklıma gelmemişti o zamana kadar ama baloya gelecek kişi sayısı aşağı yukarı hesaplanırken "eşleri de göz önünde bulundurmak lazım, biz de hep gözardı ediyoruz" dedi bir arkadaşım o anda benim yüreğime de yangını düşürdü. o gün bu gündür kendimi mezuniyet balosuna çok yakışıklı bir kavalye ile giderken hayal ediyorum kesinlikle yalnız gitmek istemiyorum, üstelik lise balomu da yalnız geçirmiştim bu beni çok üzmüştü.

sürekli olarak imgeleme ve olumlama yapıyorum balo tarihi 13 haziran 2011 daha 6 ay var ama bu yazdığımı unutmayınnn bakalım 6 ay sonra neler olacak, başarabilecek miyim =)

O0beklediğindende yakışıklı bir kavalyeyle gideceğine eminim...girlhaha

teoman_ 17-12-2010 08:01 PM

Alıntı:

_roxie_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 783340)

hayal etmene gerek yok
ben gelebilirim wave44

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:28 AM.