Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/)
-   -   dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/614936-dilekleri-bonusuyla-gerceklesenler-burda-paylasalim.html)

Sultan 04-01-2011 10:23 AM

Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi

Alıntı:

tnuhlar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 785381)
harikasın sultan....bir de benim yerime imgeleme yaparmısın:)

sende harikasın sadece yapacağına benim kadar inanmıyorsun...
inandığın an her şey gerçekleşecek.
sevgiyle mutlu kaly789

can_can_ny 04-01-2011 11:03 AM

Merhaha arkadaşlar,
bu formu çok seviyorum gerçekten yaşamk istediğiniz herşeyi her daim yaşayın inş.
ben imgelemede pek başarılı değilim.ama evren istediğim şeyleri bana veriyor çok şükür.şimdi sizden ir yardım isteyeceğim.
Benim 2uçuk yıldır süren harika bir ilişkim vardı.Karşımdaki insanın benim kadar temiz kalpli iyi niyetli bir insan.ama ailesi ile sorunları olan daha doğrusu annesi ve babası aşırı anlaşmazlıkdan dolayı 35 yıllık evliliklerini bitiren ve birbirlerini göremey taamül edemeyen.sürekli çocukları arada bırakan bir ailesi var.Babasıyla aynı işi yapıyor.Daha çok babasının yanında olmayı tercih ediyor.Ve geçmişinde herkesin başından geçtiği gibi nişanlısı tarafından aldatılma yaşamış ve bu olaylar sonucunda yemin etmiş kimseyi sevmeyeceğine taaki ben karşısına çıkana kadar.bizim ilişkimiz inanılmaz uyumlu,sevgi dolu,neşeli,keyifli yeri gelince iki dost arkadaş,yeri gelince iki aşık olabiliyorduk.huy bakımından birbirimize çok benziyorduk bakışımızdan nefes alış verişlerimizden ne düşündüğümüzü anlıyorduk.böyle muhteşem bir ilişkimiz vardı. her geçen gün birbirimizi daha çok seviyor daha bağlanıyorduk ama sevgilim evlenmekten inanılmaz korkan ve onun hayatı için evliliğin zor olduğunu düşünen biri olduğu için dün gece salya sümük seni seviyorum seni seviyorum diyerek ayrıldık.ona kızamıyorum,suçlayamıyorum onun tarafından düşündüğümde onu haklı buluyorum.ve içimdeki umut hiç eksilmiyor yani normalde ben komalık olmalıydım :)) ama içimde öyle bir rahatlık öyle bir umut varki beni sevdiğine bana gerçekten değer verdiğine çok inanıyorum.yani öyle bir his yaşıyorum ki sanki yurt dışına çıkmış ve 1 kaç ay sonra gelicek ve geldiğinde beni arıcak bana canımmm diye telefom açıcak sanki o telefon açtığında söylediklerini bile duyar giiyim.o kadar ilginç ki ve bu yaşadığım duyguyu adlandıramıyorum.Koşulsuz sevgi bu mu acaba çünkü hep mutlu olması için dua ediyorum ve yaşadığımız 2 yıllık zamanı yüzümde gülümsemeyle hatırlıyorum.imgeleme yapsam onu hayatıma bir daha davet edeilirmiyim acaba konuyu anlatabildim mi bilmiyorum biraz karmaşık olabilir ama anladığınız kadarıyla bana bi kaç bişey söylerseniz çok sevinirim.
Sevgiyle kalın

tnuhlar 04-01-2011 11:05 AM

yargısız ınfaz yapıyorsun sultan,ınancımı bır allah bir de ben bılırım....ne yazıkkı kosulsuz kuvvetlı ınanç ama sonuç hala olumsuz,bır sey ıçın verılen sure sanırım bır sene yeterlı olmalı:) omrumun sonuna kadar beklememelıyım:) sevgıyle kal

Alice in Wonderland 04-01-2011 11:43 AM

956kARkadaslar umudunuzu kesmeyin istemeye devam edin. ama iskerken benim inandığım hep olumlu olun içten olumlu düşünün tereddüte düsseniz bile hemen silkelenin olumlamalar yapın olumlu düşünün. bende imgeleme konusunda 0 ım mesela. öyle bi yeteneğiö yok yapamıyorum girlhahagirlhahagirlhaha

ama yine istediklerim gerçekleşti 2011 e muhteşem bi giriş yaptım. hiç olmayacak şeyler oldu. tam istediğim gibi oldu hemde 956k beklediğim telefon geldi telefon dan sonra bonus olarak kendisi geldi 956k ama içten içe hep inandım. tereddüte düştüğümde kendimi hemen o düşünceden uzaklaştımy789 istemeye devam edin 956k

şimdi sırammm iş ile ilgiliii.

mesela iş ile ilgili çok olumsuzum ben . hiç maaşım yükselmicek yerim değişmicek gibi hissediorum. ve bunu değiştiricem şimdide 956k bakalım olacakmı. beraber gün gün yaaşarız smileydance

Alice in Wonderland 04-01-2011 11:44 AM

evren beni seviyor smil56
evren beni seviyor f678h
evren beni seviyor s456
evren beni seviyor u859
evren beni seviyor 956k
evren beni seviyor 8977
evren beni seviyor wave44
evren beni seviyor utananadamutananadamutananadam

can_can_ny 04-01-2011 01:56 PM

selam bir şey sormak istiyorum.
Bugün habire sorular sordumm :=)))
Evrene dileğimi yollarken isim vermemin herhangi bir ters tepkisi olmaz dimi ben bi kaç kez isim vererek yaptığımda siparişim doğru adresteydi de :=))bilgisi olan varmı

can_can_ny 04-01-2011 01:58 PM

Alıntı:

can_can_ny Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 785422)
selam bir şey sormak istiyorum.
Bugün habire sorular sordumm :=)))
Evrene dileğimi yollarken isim vermemin herhangi bir ters tepkisi olmaz dimi ben bi kaç kez isim vererek yaptığımda siparişim doğru adresteydi de :=))bilgisi olan varmı

"EVREN
Hiç beklemediğim bir anda sevdiğim ve sevildiğim kişi isim/soyisim‘la çok mutlu olacağım, sevinçten havalara uçacağım ve hatta sevinç gözyaşı dökeceğim mucizelerle ve güzel süprizlerle dolu harika bir görüşme yaşatmanı istiyorum.Evren dileğimi şimdi şuanda sana gönderdim.bu bir emirdir.Siparişimi bonusuyla bana gönder .
TEŞEKKÜR EDERİM.İYİKİ VARSIN ŞÜKÜRLER OLSUN :)"

NOT : yukarıda yazdığım örnk sipariş yorum bekliyorum.yanlışım varsa düzeltmenizi rica ediyorum

perilice58 04-01-2011 02:16 PM

y789Merhaba Sultan kabak tatlısını öğleden önce okudum benimde canım çekti bende bildiğim teknikle diledim iş arkadaşım kabak tatlısı yapmış getirdi yedik sen çok yaşa heme actionsmiley789

perilice58 04-01-2011 02:26 PM

Alıntı:

tnuhlar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 785387)
yargısız ınfaz yapıyorsun sultan,ınancımı bır allah bir de ben bılırım....ne yazıkkı kosulsuz kuvvetlı ınanç ama sonuç hala olumsuz,bır sey ıçın verılen sure sanırım bır sene yeterlı olmalı:) omrumun sonuna kadar beklememelıyım:) sevgıyle kal

Merhaba yazamadan edemedim bu diparişler sadece inanç sistemi yeterli değil anda kalabilme ve enerjiyi serbest bırakmakta inanç kadar önemlidir ve cümleleriniz olumlu olması gelişi çabuklaştırır bilinç altında olumsuz kalıplarında olmaması gerekli hepsini bir bütün olarak dikate almalısınız inanıyorumki kısa sürede sizde başaracaksınız

Alıntı:

Alice in Wonderland Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 785392)
956kARkadaslar umudunuzu kesmeyin istemeye devam edin. ama iskerken benim inandığım hep olumlu olun içten olumlu düşünün tereddüte düsseniz bile hemen silkelenin olumlamalar yapın olumlu düşünün. bende imgeleme konusunda 0 ım mesela. öyle bi yeteneğiö yok yapamıyorum girlhahagirlhahagirlhaha

ama yine istediklerim gerçekleşti 2011 e muhteşem bi giriş yaptım. hiç olmayacak şeyler oldu. tam istediğim gibi oldu hemde 956k beklediğim telefon geldi telefon dan sonra bonus olarak kendisi geldi 956k ama içten içe hep inandım. tereddüte düştüğümde kendimi hemen o düşünceden uzaklaştımy789 istemeye devam edin 956k

şimdi sırammm iş ile ilgiliii.

mesela iş ile ilgili çok olumsuzum ben . hiç maaşım yükselmicek yerim değişmicek gibi hissediorum. ve bunu değiştiricem şimdide 956k bakalım olacakmı. beraber gün gün yaaşarız smileydance

y789 İmgeleme şart değil cümlelerle niyet edip söylemeniz ve hatta yazmanız bile size dileklerini size ulaştırır önemli olan açık ve net bir şekilde belirtin

tnuhlar 04-01-2011 03:07 PM

yazmadan edemedıysenız:) bana da yazınız için teşekkür etmek kalıyor:)

iyiniyet 05-01-2011 11:24 AM

bende mavi jeepimi geri istiyorum arkadaşlar.çok mutlu olucam.benim olduğunda bu kadar sevdiğimin farkında değildim.hep onunla ilgili imgeleme yapıyorum ama bayağı uzun zamandır.hatta resmini bile astım istek panoma bakalım çekim yasası gerçekleşecekmi?geri bana geldiğinde size yazacağım arkadaşlar.hepmutlu olun.tüm istekleriniz olsun.

iyiniyet 05-01-2011 03:18 PM

yaaaa bende istiyorum sattığım arabamı çekim yasası banada gelsin bonusuyla bekliyorum oleyyyyyyyy

can_can_ny 05-01-2011 07:15 PM

merhaba arkadaşlar
Evrene gönderilen msejaın serbets bırakmak ile ilgili bi çalışma falan varmıdır.Evrene siparişimi veriyorum fakat o sipariş hep aklımda yani nternetden bi sipariş verdiğimde hemen unutyorum mesela öel düşünmek istiyorum.düşnüyorum da ama 1 dk sonra yine aklımda evrene sonsuz güveniyorum.adresime teslim ettiği siparişlerim oldu olmadı değil ama bilinçsizce yaptığım siparişlerdi onlar şimdi farkındalığım ve ağzımdan çıkan herşeyin gerçek olacağpını biliyorum ama imgeleme olayında derinleşemiyorum.meditasyonda aynı şekilde bunun bi tekniği falan varmıdır acaba benimle aynı şeyleri yaşayan varmı bilgisi olan varsa lütfen lütfen bilgilendirsin benii ve benim gibi düşünen bir çok kişiyi

İyi akşamlarr
Sevgiyle kalınnn
:))

aysegul_tirtil 05-01-2011 10:04 PM

Alıntı:

can_can_ny Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 785556)
merhaba arkadaşlar
Evrene gönderilen msejaın serbets bırakmak ile ilgili bi çalışma falan varmıdır.Evrene siparişimi veriyorum fakat o sipariş hep aklımda yani nternetden bi sipariş verdiğimde hemen unutyorum mesela öel düşünmek istiyorum.düşnüyorum da ama 1 dk sonra yine aklımda evrene sonsuz güveniyorum.adresime teslim ettiği siparişlerim oldu olmadı değil ama bilinçsizce yaptığım siparişlerdi onlar şimdi farkındalığım ve ağzımdan çıkan herşeyin gerçek olacağpını biliyorum ama imgeleme olayında derinleşemiyorum.meditasyonda aynı şekilde bunun bi tekniği falan varmıdır acaba benimle aynı şeyleri yaşayan varmı bilgisi olan varsa lütfen lütfen bilgilendirsin benii ve benim gibi düşünen bir çok kişiyi

İyi akşamlarr
Sevgiyle kalınnn
:))

istediğinin olmama halini okeyle.işte o zaman serbest bırakırsın.

genetikmucize 05-01-2011 10:54 PM

yıllar önce (ben çekim yasası hakkında bişey bilmezken) istanbul'da yaşamak isteMİyorum derdim hep. Şuan istanbuldayım.. olumsuzu olumlu algıladım :)
gene yıllar önce İstanbul'a yaptığım bi ziyaret sırasında tranvayla eminönüne giderken çapa durağına yakın bir yerde illa istanbul olacaksa buralarda otururum demiştim. şuan oralarda oturuyorum. :)
çekim yasasını bilmemize gerek yok.
biz bilsekde bilmesek de işliyor. amaç istediğimiz yönde işlemesi.
rahat olalaım arkadaşlar. istenilen şey muhakkak olacak
not: olumsuz cümle kullanmayın :)

Sultan 07-01-2011 04:29 PM

bir kitap arıyordum.internette bütün kitapçıları taradım.bitmiş yeni baskısıda yok.o kitabı aldığımı imgeledim.uzun zamandır görmediğim bir arkadaşım aradı.yarın akşam bize gelecekler.oda benim gibi çok okur.ona söyledim ondada yokmuş ama bana ikici el kitap satan bir sitenin adresini verdi.orda bir tane kalmış hemen satın aldım.dostumun yarın bize gelmesi güzel bir haber internette o kitabın 2. elde olsa bulunması benim için bir bonus...
sevgiyle mutlu kalın.
bol bonuslu bir hafta olsuny789

Andromeda_ 07-01-2011 04:38 PM

Sevgili Sultan,kendinize çektiklerinizi sanki ben kendime çekmişim gibi mutlu oluyorum:)Hayatınızın hep böyle güzel geçmesini dilerim..

Sultan 07-01-2011 05:06 PM

Alıntı:

Andromeda_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 785824)
Sevgili Sultan,kendinize çektiklerinizi sanki ben kendime çekmişim gibi mutlu oluyorum:)Hayatınızın hep böyle güzel geçmesini dilerim..

canım benim teşekkür ederim
hayatına bütün isteklerini bonusuyla çekmeni diliyorum..
sevgiyle mutlu kaly789

iyiniyet 07-01-2011 06:21 PM

Alıntı:

Sultan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 785821)
bir kitap arıyordum.internette bütün kitapçıları taradım.bitmiş yeni baskısıda yok.o kitabı aldığımı imgeledim.uzun zamandır görmediğim bir arkadaşım aradı.yarın akşam bize gelecekler.oda benim gibi çok okur.ona söyledim ondada yokmuş ama bana ikici el kitap satan bir sitenin adresini verdi.orda bir tane kalmış hemen satın aldım.dostumun yarın bize gelmesi güzel bir haber internette o kitabın 2. elde olsa bulunması benim için bir bonus...
sevgiyle mutlu kalın.
bol bonuslu bir hafta olsuny789

sizede bol çolk bol bonuslu hafta sonu diliyorum.956k

aybükem 10-01-2011 09:50 AM

harikasınız...
benimde istediklerim artık bonusuyla gelmeye başladı...

Sultan 10-01-2011 12:06 PM

bu hafta kendime zaman ayırmak istedim.eşimle baş başa bir şeyler yapalım diye imgeledim.çünkü her pazar anneme gidiyorum.onun istediklerini yapıyorum.cumarteside eşim çalışıyor.cuma akşamı annem arayarak cumartesi bana gelmek istediğini söyledi..böylece pazarım boşaldı.eşimde çocuklar olmadan beraber kahvaltıya gidelim dedi.pazar günü eşimle yaptığımız kahvaltı bonus oldu.hiç bir yerde bulamadığım internetten ikici el sipariş ettiğim kitabımda az önce elime geldi.buda ikinci bonus oldu.
bol bonuslu bir hafta diliyorumy789

Sultan 11-01-2011 11:00 AM

iki gün önce arkadaşım aradı.iş yerinde bazı sorunları olduğunu söyledi.çalıştığı bölümü kendisinin kurduğunu söyledi.bölümün yöneticisi ya seni alacağım yada onu demiş buna çok üzülmüş.ona söylemesi gereken olumlama cümlelerini verdim.her şeyin yolunda olduğunu sorunun halledildiğini ve arkadaşımla anlaşamayan kişinin bölümde sorunsuz çalıştığını imgeleyip serbest bıraktım.ertesi gün bölüm sorumlusu gelerek arkadaşıma çalışmasından memnun olduğunu söylemiş.sorun çıkaran arkadaşa dönerek(bu bölüm 8inci yeriymiş) burda uyum içinde çalışması gerektiğini bir daha problem çıkarsa onu alacağını söylemiş.
arkadaşımın mutlu olmasıda benim için bonus oldu.y789
bol bonuslu günler diliyorum.
sevgiyle mutlu kalıny789

iyiniyet 12-01-2011 09:56 PM

bu hafta içimden değişim günlügü tutayım,ve yeni bir ajanda edinmem lazım dedim.bir kaç gün sonra kapı çaldı .istanbuldan tam 8 tane ajanda geldi.kalemleride bonusu oldu.arkadaşlar çok mutlu oldum.devam diyorum ben .

matri 12-01-2011 10:36 PM

hala emirlerime cevap bekliyorum.

keryneia 13-01-2011 11:28 PM

3 gun once kendi kendime, Istanbulda yasamak icin ise ihtiyacim oldugunu ve evrenin bunu bana saglayacagini soyledim. Bunu is yerinde calistigimi, odadaki kokuyu ve hatta laptobumu gozum kapali tuslara dokuanarakta hissetmeye calistim, ayni sirada etraftan bana seslenildiginide dusundum.. ve kendi kendime gulumsedim. Bugun is gorusmem vardi ve is gorusmesi o kadar iyi gectiki bekledigiminde ustundeydi. Ev aradigimi soyledim bana suan odedigimin yari fiyatina bi yer oldugunu soyledi ve calisma saatlerimi kendim kararlastirabilicegimide ilave edince ben tamamen dagildim.. bu yontem ise yariyor, ama hepsinden onemlisi, icinizde bulundurdugunuz tum negatif dusunceleri yok ediyosunuz. Onlar yok, siz size laik olmadigini dusunmeye devam ettiginiz surece karsiniza cikacak firsatlari goremezsiniz bile. Herkese bol sans ;)

can_can_ny 14-01-2011 09:51 AM

Hepinize Günaydın,
Yazdığınız deneyimlerinizi okurken nasıl motive oluyroum anlatamam.Okudukça benim emirlerimin bana neden gelmediğini farkediyorum.Çünkü imgeleme , derinleşme ,ve serbest bırakma olayını hala daha yapamıyorum.bunu yaparsam siparişlerim ardı ardına geliceğine çok eminim.Hepinize bol bonuslu hafta sonları :=))

yaramazburcuk 14-01-2011 02:21 PM

herkese slm siteyle dün tanıştım dünden beri anlatılan hikayeleri okumaya çalışıyorum .özellikle begisu nun yaşadıkları çok etkiliyici yanlız arkadaşlar kafam karıştı.ben sudan çıkmış balık misali ne yapıcağımı bilmiyorum.bende çekim yasasını öğrenmek ve uygulamak istiyorum.ama bunun için biri lütfen bana yol göstersin adım adım nerden başlıcağımı hangi konuyu okucağımı neyi kavramam gerektiğini nasıl ingelenir adım adım çekim yasasını harekete nasıl geçiririm bilmek istiyorum.lütfen biri yapmam gerekenleri bana anlatabilirmi

cikin_emel 14-01-2011 02:41 PM

Alıntı:

yaramazburcuk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 786840)
herkese slm siteyle dün tanıştım dünden beri anlatılan hikayeleri okumaya çalışıyorum .özellikle begisu nun yaşadıkları çok etkiliyici yanlız arkadaşlar kafam karıştı.ben sudan çıkmış balık misali ne yapıcağımı bilmiyorum.bende çekim yasasını öğrenmek ve uygulamak istiyorum.ama bunun için biri lütfen bana yol göstersin adım adım nerden başlıcağımı hangi konuyu okucağımı neyi kavramam gerektiğini nasıl ingelenir adım adım çekim yasasını harekete nasıl geçiririm bilmek istiyorum.lütfen biri yapmam gerekenleri bana anlatabilirmi

Sana yardım etmeyi çok isterdim ama şu sıralar bende seninki gibi bir durumdayım.İmgelemeyi yapıyorum gözümün önünde belirgin bir resim yaratamasamda istediğim şeyi imgelerken(düşünürken) mutlu oluyorum ve istem dışı gülüyorum bile ancak geri bırakamıyorum hemen ve sabırsızlanıyorum.Biri bize yardım etsin :(

yaramazburcuk 14-01-2011 03:10 PM

yardıma ihtiyacı olan iki kişi var burda .bize yardım edicek kişileri çekiyorum. lütfen hemen gelinnnnnn

yaramazburcuk 14-01-2011 03:57 PM

arkadaşlar lütfen ne yapmalıyım .yol gösterin .imgeleme nasıl yapılır.bu olayı öğrenmek için neler yapmalı hangi aşamadan başlamalıyım

Divinee 14-01-2011 08:40 PM

İmgeliyorum yazıyorum sesli soyluyorum vsvs olmuyor...

yaramazburcuk 17-01-2011 05:17 PM

herkese iyi akşamlar 44 sayfanın tamamını okudum.anlamaya çalışıyorum.bazı ikilemler yaşıyorum.galiba birazda insanların inançları doğrultusunda yöntemler var.yani tek bi yöntem değil sanırım.bu şaşkınlık arasında okurken bende bilinçsiz bi şekilde bi kaç tane olumlama yaptım.olmuş gibi hayal ettim.bugün 5 tane olumlama yaptım 3 ü oldu.2 si olmadı.acaba o olmayan dileklerimi yarın tekrar isteyebilirmiyim yoksa olmadı diye bırakmalımıyım.olmadıkları için aklımdan çıkmıyolar malesef tam olarak nasıl yapıldığını anlamadım.

frezya 17-01-2011 07:12 PM

Ben istediğim birşey olmadığında(çok basit birşeydi gerçi)tekrar tekrar imgelemiştim.Son imgelememde gerçekten hissettim ve üzerinde düşünmedim ve oldu.Sen de tekrar deneyebilirsin tabi ki,yalnız istedikten sonra unut,başka şeylerle ilgilen.Hem bak 5 tane olumlama yaptım 3 tanesi oldu diyorsun ne güzel.Bence çok iyi bi başlangıç.Acele etme istersen,belki diğer 2 isteğinin daha zamanı vardır ve zamanı gelince daha iyi bi şekilde geleceklerdir sana:)))

ahiana 17-01-2011 08:30 PM

peki 1 kere olumlama yapıp olana kadar mı unutuyoruz,yoksa gerçekleşene kadar hergün 1 olumlama yapıp mı unutucaz????????????????????

yaramazburcuk 17-01-2011 08:52 PM

haklısınız bu acemilikle doğru ilk günden bilmeden 5 taneden 3 olması iyi fakat ben hepsinde aynı duyguyu yaşıyomuşum gibi davrandım.yarın tekrar aynı şeyler için yapmalımıyım

Sultan 17-01-2011 08:57 PM

merhaba arkadaşlar
ben dileğimi istiyorum sanki olmuş gibi hissediyorum.dileğim gerçekleştiğinde nasıl hissedersem daha gerçekleşmeden öyle hissediyorum.sonrada onu unutuyorum o dilek adrese bonusuyla teslim geliyor yani asıl sır dileği mutlulukla coşkuyla istimekte yatıyor.
sevgiyle mutlu kalıny789

matri 17-01-2011 09:39 PM

isteklerimde bir yerde hata yapiyorum ama, bir turlu bulamadim... hala ariyorum.

ahiana 17-01-2011 10:08 PM

eeeeee soruma cevap haniii,sadece 1 kere adam gibi olumlama yapıp unutmak mı,yoksa olumlama gerçekleşene kadar hergün hergün olumlama yapıp unutmak mı??????????????

matri 17-01-2011 10:12 PM

hayatta karsilastigimiz her turlu soruna bir olumlama yapmaya calisiyorum, tek bir soruna odaklanip gunluk olumlama, yada haftalik olumlama yapmiyorum.
sorun karsima cikiyor, cikmamasi icin olumlama yapiyorum, farkli bir alanda farkli bir sorun cikiyor yeniden olumlama, sonra baska bir alanda bir sorun, tekrar olumlama.. bu sekilde gidiyor, sorunun cevabi bende bu..

ahiana 18-01-2011 09:06 PM

başka cevaplar da bekliyorummm

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:45 AM.