![]() |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Alıntı:
|
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi [quote=ahiana;787258]peki 1 kere olumlama yapıp olana kadar mı unutuyoruz,yoksa gerçekleşene kadar hergün 1 olumlama yapıp mı unutucaz????????????????????[/ merhaba ben birkez dileğimi istiyor sonrada olurmu olmazmı diye düşünmeden yaşamaya devam ediyorum.sevgiyle mutlu kalıny789 |
eğer istersen 21 gün sonunda 1 hafta ara verip tekrar başlayabilirsin.Çekim yasasında ise,dile ve unut.İsteğin olmuş gibi mutlu ol imgeleme yaparken.Üzerinde düşünme ya olmazsa diye.Açıklamalar var zaten forumda,istersen güzelce bir incele. |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi :)Bugün bir yere gitmem gerekiyordu,açıkcası pek istekli değildim bugün için,yarına ertelenmesini diledim.Tlf görüşmesi yaptım ve yarına ertelendi:) Uzun süredir görüşemediğim arkadaşlarımı arayayım diye geçirmiştim içimden.İki tanesi aradı,hatta bir tanesinin bir kaç günlüğüne işi olduğunu,buraya geleceğini söylemesi de bonusu oldugirlhahaBenim bonuslarımda başladı ,mutluyum,mutluyumwave44 |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi benim sorunum olumlama ile çekim yasasını birbirine karıştırmış olmam galiba,frezya senin yazından sonra fark ettim (: |
İsteğini olmuş gibi o coşkuyla o sevinçle nasıl düşünüyorsun.Ben bir türlü yapamıyorum dilerken hissediyorum belki ama dileğim biter bitmez düşünmeden edemiyorum.ve ben bu duruma çok takılmış durumdayım bi yerde yanlıiım var ama nerde bulmamda bana yardımcı olun lütfen. Burda her gün yeni bilgiler öğrendikçe kafam karman çorman oldu hem olumlamada,hem evrene istekde,hemde niyetde hepsinde acayip karmaşa yaşıyorum.bu karmaşa içimdeki sesin beni yıldırma politkası yapmaysını güçlendiriyo içimden hep bir ses var.negtifliğe iten lütfen yardım edin bana |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Sevgili Can can, maalesef ki bunun tek bir yolu var o da hayatının değişme sebebi olarak o isteğe sıkı sıkıya tutunmamak. Maalesef diyorum çünkü dediğin gibi gerçekten zorlandığımız nokta bu. Bu dileğim gerçekleşmezse ben mutlu olamam, yaşayamam, hayatım değişmez, kötü olur vb. gibi düşünceler endişe dediğimiz en büyük blokajı oluşturuyor. Tabii inanmak da bir diğer önemli konu. İstediğin şeyin gerçekleşeceğine inanmak için küçük ve hayati önem taşımayan şeylerle sık sık çalışırsan, daha büyük istekler için inanmaya daha hazır olursun. Örneğin, bugün bir kitap, sevdiğin bir yiyecek gibi küçük şeyler iste ve unut. Bakalım neler olacak :) |
Yardım çağrıma ses verdiğin için :) İŞte o en büyük sorun bende var.gerçekten istediğim şeyleri serbest bırakmıyorum.ama dediğin gibi ufak isteklerim oluyor zaten.kitap yada mesela dün bi deneyim yaşadım metrobüste ayaktaydım ve ayapımda topuklu biri kalksada otursam diye bekliyordum.aklıma evren geldi ve hemen oturmakla ilgili bi dilek dilem bi durak sonra oturdum mesela bunları yapabiliyorum.ama önemli olan gerçekten benim için bir mucize olan isteklerimide bu traz yapabilmek oturmak benim için bi endişe teşkiletmiyor diliyorum bırakıyorum ama öbür dileklerim daha büyükolduğu için endişe hemen araya giriyo ve bununda farkındayım olmuş gibi hissedemediğim ve araya endişeye izin verdiğim için olmadığının da farkındayım ama bi türlü yapamıyorum kendimce çalışmalar yapıyorum üstümde demin bişey yaptım bakalım işe yarayacak mı hepbirlikte göreceğiz :D:D:D Sevgiyle kal :)y789 |
|
|
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi merhaba bende yazıcam her olan dileğimi yazıcam.2 gün önce fabrikanın kapısının önünde yavru bi köpek gördüm çok tatlı bişeydi.ona baktım dedimki.keşke fabrikanın giriş kapısının önüne gelsede biraz sevsem dedim.çünkü ben gidersem amirler görürse laf ederler diye aklımdan geçirdim.2 gündürde görüyordum.ama içimden gelse diye geçirdikten sonra hiç üstünde durmadım.illa gelsin içimden geçen olsun bu deneme falan diye düşünmedim.sonra unuttum.bugün üretim müdürümüz oğluyla gelmiş.yarım saat önce o küçük çocuk yanıma geldi.burcu abla babam gönderdi beni yanımdada bişey var dedi.nedir dedim.gel benimle babam sevmen için sana bişey yolladı kapı önünde dedi.bi çıktım o küçük tatlı köpek onu sevmem için bekliyo.onu güzelce sevdim.sonra üretim müdrümüze olayı anlatıp teşekkür ettim.meğer 2 gün önce onu görmüşler çok sevip bakmaya karar vermişler.sonra aklına ben gelmişim.burcu hayvanları sever ona gönderiyim biraz sevsin demiş. benim hoşuma giden yanı hayal ettiğim gibi aynı olması.küçük belki önemsiz gibi ama dileklerim oldukça küçük büyük yazmak istiyorum.inşallah daha yazacağım çok şey olur.hoşçakalın sağlıcakla kalın |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi ARKADAŞLAR SİZE BAŞIMDAN GEÇEN GÜZEL OLAYLARDAN BİR TANESİNİ ANLATMAK İSTİYORUM: "Evren'e verdiğim siparişler" defterim var... Sanki manava- kasaba sipariş vermişim gibi muhasebesini tutarım isteklerimin:))) Evren'den gelen isteklerimi gelenler hesabına alırım, tarih atarım (muhasebeci olduğumdan olacak, böyle bir titiz çalışmam var) Aynen muhasebede olduğu gibi, gelenler-gelmeyenler-hiç alamadıklarım, çabuk gerçekleşenler vs. katagorisinde bir çok hesap açtım defterimde... 2010 a girerken her zamanki gibi isteklerde bulundum:) Artık istekte bulunurken sınır tanımıyorum, listem oldukça kabarık oluyor:))y789 BİLİYORUM ki Evren doğru zamanda, doğru yerde isteklerime beni kavuşturacak:) Listemde bir notbook da vardı... Dış yüzeyi parlak mikadan, midye gibi parlak sedefli olsun, en son yazılım programları olsun, ve en kısa zamanda, en uygun bir zamanda ve ilişikte olanların da en yüce hayırlarına işlesin diye istekte bulundum...Eski laptopumu da bir başkasına hediye etmeyi planladım... Ben listemi oluşturduktan sonra, notbook fiyatlarına göz attım, hafta sonu ticaret merkezlerine gidip bir tane alacaktım ki, oğlum elinde bir notbookla çıktı geldi:) "Anneciğim bu notebook'u üretici firma bana hediye etti, onların bu ürünlerinden çok fazla sipariş edip, çok fazla sayıda satmışım diye beni mükafatlandırdılar" Dedi. (Ben yurtdışında yaşıyorum, -Almanya- Oğlumda kocaman bir Amerikan firmasında sales departmanında çalışıyor:) Notbook'u paketten çıkartıp bana uzattığında oğlum, şaşkınlıkla karışık afalladım... Tıpa tıp benim istediğim gibi gelmişti hediye paketim... Sevincimden ağladı, bir çocuk gibi havalara zıpladım, Evren'e öpücükler gönderdim...guitar Bu kadar da olmaz demeyin... Sipariş verme defterime aynen not ettiğim gibi, not ederken gözümde canlandırdığım gibi... İstediğim andan itibaren Evren'in kendini benim isteklerime göre ayarladığını bildiğim gibi... isterken Evren'de sadece ben varmışım ve isteğime en yüce hayrım için her halükarda kavuşacağımı bildiğim gibi... en kısa zamanda bir notebook'um olacağını BİLİYORDUM... O Bilmenin, bilmişliğin değil yanlış anlaşılmasın, ruhumum BİLMESİNİN vermiş olduğu huzurla ve güvenle doluyumdur her zaman:) Şimdi size bu satırları yeni notbookumdan yazıyorum. Laptopumuda burada üniversitede okuyan bir kızımıza hediye ettim, aynen hayalin kurduğum gibi... Sevgilerimle:))) |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Karşılıklı duygular beslediğim insanın artık bana açılmasını imgeliyorum.. Gözlerle kalmasın artık olay..Ennn yakın zamanda gelip açılsın ,anlatsın beni çok sevdiğinii Ve ben de aynı şekilde karşılığımı vereyim.. Sevgili evren vaktim daralıyor..bu düşünceyle en hayırlı şekilde,en doğru zaman da dileğimi bana getir.. Teşekkür ederimm... |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi sevgili fatimana ve casandra şimdi sizin yaptığınız bu şeyin adı "çekim yasası"mı oluyor?????daha fazla nerden öğrenebilirim acabaaa): |
illede ilk adımı erkeklerin atmasımı gerekiyor |
Gidip açılmayı çok düşündüm ama onun bana açılması daha hayırlı şekilde olur.. Bunun onurla ilgisi yok inan ;) |
Çekim yasası bölümünde açıklamalı konular var oradan bakıp,bilgi sahibi olabilirsin.. Sonrada buraya imgelemelerini bekleriz :) |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi umarım beceririm de paylaşırım,desteğinize ihtiyacım olabilir... |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi heytt beeee evren sana sonsuzz şükürler olsunn :) hayatımda öle büyükkk bişey gercek oldukii insanlar bunun iiçin ömürlerini harcıyorlarr . ben küçüklüğümden berii olmak dün itibariyle olmak istediğim yerdeyim . hayattaki duruşum artık farklıı . evren baana resmen calışıorrrrr :) gurru duyuyorum sultan abla senınleee:) |
|
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi sevgılı sultan banada yardım edermısın |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi uy897Bende imgeleme yapabiliyorum artık yuppiiii henüz dileğim gelmedi ama gelecek eminim teşekkürler herkesey789 |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Merhabalar ben yeniyim burada yazdıklarınızı elimden geldiğince uyguladım ama ne istediysem hep tersi oluyor daha iyi iş istedim işten çıkardılar sevgilimle mutlu sona ulaşmak istedim beni terketti hemde birdenbire aramızda hiç sorun yokken bu dediklerim 3 ay içerisinde oldu ve hala işsizim malum süre uzadıkça buhran dönemleri başlamak üzere :(( yardım ederseniz sevinirim |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Evren bana küstü galiba yada siparişlerimi unuttu bilmiyorum ama uzun zamandır hiçbir siparişim gelmedii.:((( |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi benim acayip bi uyuşukluk var üzerimde yaa,erteleme alışkanlığı,bugünün işini yarına hatta günler sonrasına bırakma olayı yaniii,ne yapabilirmmmm :( |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi bir arkadaşım var.sürekli yardıma ihtiyacı var.her telefon edişinde ya bir sorun vardır yada acil paraya ihtiyacı vardır.yine beni aradığında görüşmeden sonra her şeyin yolunda olduğunu harika bir iş bulduğunu sorunlarını büyütmeden çözdüğünü imgeleyip serbest bıraktım.bir hafta sonra yine arkadaşım aradı.sesi enerji dolu geliyordu.merhaba demek için aramış.harika bir iş bulduğunuda söyledi buda bonus oldu.her kese bol bonuslu günler diliyorum. sevgiyle mutlu kalıny789 |
|
belki bu yüzden:) |
Merhaba, Sultan abla nasıl oluyor bu imgeleme işi bize de ögretsene.... |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi merhabalar bu bölümü 45 .sayfaya kadar okumuştum son 3 sayfayada göz gezdirdim birçok arkadaşımız hala imgelmede problem yaşıyor biraz rahat olmak lazım oldu olmadı dusun2düşüncesiyle debeleşmek verimli olmuyor arkadaşlar ayrıca isteklerimizde alfa dalgasında olmak önemli o zaman isteklerimiz daha ii olur özellikle teta dalgasını yalakayıpta o zaman isteklerimizi imgelrsek daha çabuk elde ederiz dileğimizi iki nokta olaylarında sanırım teta dalgasını ii yakalayabildimi düşünüyorum deneyin derim 2 nokta faslında uyanık ama çevreyle tamamen farklı bir durumdasınınz uykuya dalış gibi veya suyun dibine dalma gibi diyim farklı güzel bir durum ve 2 nokta konumunda sınız teta dalgası oldunu düşünüyorum o halimin o zaman isteklerimin daha çabuk ve mükemmel oldunu gördüm imgelemede istediklerimin oldunu görmek benim mutlu ediyor şükürcilgin897cilgin897 8977sözünü kulanmanız bir süre sonra alışkanlık halini alacaktır anbe an isteklerimin oldunu görmek ellerime gelmesini belkemeden en afiyetelliklerle isteklerime ulaşmak güzel bir duygu demeniz diyaframdan alacanız hızlı duraksamadan alıp vereceğiniz nefes tekniğiyle isteklerinizin inşallah size nasıl ışık hızıyla geldini görmenizi sağlayacaktır ben isteklerime mümkün olduğu kadar zorda kalmadıkca bu teknikleri uygulamıyorum rabbim en iyisini verecektir ben isteklerimle kısıtlamam gerektine inanıyorum hiç uygulamıyorum demiyorum uyguladığım zamnalar var çok istediğm bişey oldu ama şu an istediğimden hem memnunluk hemde memnunsuzluğu 3 yıldır yaşıyorum çok ii oldu esazında dileğim maddi açıdan süper ama istediğim olurken eksik istemişim sanırım bir yön eksiklik var bu seferde bunu düzeltmek için dua imgelem yapmam var bu bana ders oldu onun için rabbim en hayırlısını verecektir diyerek şöyle olsun demeden dua ediyorum imgelemeleri yapıyorum sevgi ve saygıyla kalınızsapkal89 |
|
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Arkadaşlar,aklıma takılan birşey var.Dileklerimizi imgeleyip sonra da unutmamız gerekiyor ya,bir taraftan da hayal tablosu diye birşey var biliyorsunuzdur.Dileklerinizi bi tablo haline getirip sürekli görebileceğiniz bir yere asıyorsunuz.E şimdi böyle bir tablo yapınca dileklerimiz sürekli gözümüzün önünde oluyor,düşünmemek elde değil,amaç hedeflere tamamen odaklanmaksa neden unutuyoruz.Olumsuz düşünmemek için mi?Kafam karıştı...Bilgisi olan bir arkadaş aydınlatırsa sevinirim. |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi böyle bir tablo hazırladım bende 3 yıl önce evet tablodaki isteklerim gerçekleşti diğerlerinin zamanı var neden derseniz çocuklarım happy6için istediklerim olması için büyümeleri gerek istediğm eve sahibim 8 kilo verdim eşim süper bir işte çalışıyor artık 2 işte koşturmuyor benim çalışmama bile boşver çalışma diyor sağlık boluk afiyetelikler huzur mutluluk allahıma bin şükür çağlayarak akıyor hayatımıza bu resimleri gözümün göreceği bir yere astım siz zaten o resimlere bakıp hayal kurmuyorsunuz bir süre sonra gelip geçtikce otomatikman bilinç altı ilk düzenledinizde düşündünüz imgelemeyi her görmesinde kendilinden yeniliyor 8977 siz devamlı imgelemiyorsunuz bir süre sonra ve öylesine görürken işlevini yapan bilinç altı olumsuzlukları kapıdan kendilinden kovmuş 2600oluyor devamlı düşünme gibi bir durum olmuyor bilinçli düşünme yok alışmışlık söz konusu sevgi ve saygıyla kalınızsapkal89 |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi iyi ki varsın arkadaşım seni seviyorum ya.. |
banamı yazdın bilemiyorumy789 ama yazdınsada yazmadınsada sende iyiki varsın sağolasın cancazım iyiki varsın diyenlerimiz umdumuzdanda fazla olsun inşallahcilgin897 sevgi ve saygıyla kalınızsapkal89 |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Hayal tablosunu ilk defa duyuyorum. Çok ilgimi çekti ve hoşuma gitti. İlk başlarda yapamıyodum ama şimdi ben de çekim gücünü kullanıyorum. Pes etmeden kurallarına uyarak pratik yapmak lazım. Geçen gün durakta otobüs bekliyodum ve nadir geçen bir otobüs.- dakika falan bekleyince çekim gücü geldi aklıma ve beklediğim otobüs şu an yolda ve durağa doğru gelmek üzere. Otobüsün çok kısa süre içerisinde gelmesini ve yolların açık olarak istediğim yere gitmeyi seçiyorum diyerek olumladım ve imgeledim. Cümlemin bitmesiyle otobüsü görmem bir oldu. Otobüs boştu veoturdum. Trafik yoktu. Çabucak istediğim yere ulaştım. Ayrıca dişçiye gidiyordum.Dişçide sıra vardır ve birkaç saat beklemek gerekir. Otobüste işlerimin kolay bir şekilde hallolucağını seçtim. İmgeledim. Benden habersiz annem gitmiş. Sıra tutmuş benim yerime. kimse de kalmamış hem.Gider gitmez dişçi koltuğuna oturdum. Koltuktan kalktığımda boş olan bekleme salonu dolmuştu. İnanıyorum ve çekiyorum. Olay bu. |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi cent,çok teşekkür ederim.E bu süper bişey956kBen de hemen yapayım o zaman hayal tablomu.guitarNe de olsa tecrübeyle sabit diyosun:)Seviyorum ben bu siteyi ya.Hepiniz iyi ki varsınız:) |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi ben de imgeleme üzerine çalışıyorum. umarım kısa sürede güzel şeyler olacak |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi bu imgeleme tam olrk ne dmk teta dalgası fln ne anlama gelio açıklayabilr misinz acaba? |
Alıntı:
bu konuda denemlerimi hızlandırmak için 2 nokta anlatımları zamanında bu denemeler ebenze bir çok denemelrim oldu şükür başarılı olduğumu gördüm barmış olmana sevindim sevgi ve saygıyla kalınızsapkal89 Alıntı:
istediklerinini resimlerini panoya ayarla imgeleme sözlerinle aklına geldikçe söyle gerisi gelir inşallah sevgi ve saygıyla kalınızsapkal89 Alıntı:
güzel haberlerini bekleyeceğim sevgi ve saygıyla kalınızsapkal89 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:19 AM. |