![]() |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi dogru evren cok acimasiz dunyayi ve icinde yasayanlarinin buyuk bolumunu sevmedigi icinmi evreni ofke ve kotuluk yonetdigi icinmi |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Alıntı:
|
her kese bol bonuslu bir hafta diliyorum. sevgiyle mutlu kalıny789 |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi ewet aynen bende öle diyorum sultan ablamın evrenden torpili varr. baksana yahuuu çalıştığı iş yeri değişmişş daha ne olsunn yaaaa , vallahi korktum senin bu evrenle iletişimindenn :) şaka bi tarafa kesinlikle herşeyin en iyisini hakediyosunn ablacımmmm . kib |
küçükten başlıyorum başarıyorum fakat büyüdükçe inancım mı küçülüyor sabırsızlanıyor muyum bilmiyorum noluyoo.4897 sanırım bir süre ara verip (aynı zamanda pozitif kalıp) sadece olumlamalara kedimi vermem gerekiyor::) |
|
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi şu an çok güzel bi haber aldım arkdasımdan onun mutluluğunu yaşadım.bu enerjiyi kendi dileğime yüklüyorum.vee bekliyorumm.,isteyince oolmayan hiçbirşey yok.:) burada paaylaşacagım en yakın zamanda.:) |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Sultan hanım...deneyimleriniz cok etkileyici.. merak ediyorum acaba parasal konularda da bu tarz bir deneyiminiz oldu mu? yani istediginiz miktarda parayı cekebiliyormusunuz ? buara bu konu ile ilgili biraz sıkıntım var da |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Deneyimleriniz gerçekten harika, Sultan süpersin. Umutsuz hissettiğimde açıp açıp okuyorum,enerjimi yükseltiyorsunuz:) bende deniyorum nerdeyse hiç mümkün görünmeyen olaylar gerçek oluyor ama şöyle bir durum var, sözde kalıyor. Olucağına dair haber alıyorum,istediğim şey çok yakın, kesin olucak bu noktaya kadar tam da imgelediğim gibi herşey ama eyleme dökülmüyor bir türlü. oluşuyor ama sonuç da tıkanıp kalıyorum. Fikir halinde güzel de gerçekleşmesinden mi korkuyorum,belki de karar veremiyorum, ya da daha fazlasını mı istiyorum daha olmadan. kendi içimde o kadar çok düşündüm ki, önerileriniz varsa çok sevinirim çünkü bu durum kısır döngü halini aldı,bir yerden başlamam lazım. Dışardan gelen bir ses iyi olabilir diye düşündüm. bende bonuslu dönüşler istiyorum:) |
|
önce dileğini gerçekten isteyip istemediğini düşün... dileği büyük veya küçük diye sınırlama....evren bu ayrımı yapmaz... birde dilek oluşurken bekleme süresinde olumsuz düşünme bunun yerine dileğimin bana gelmek üzere yolda olduğunu biliyorum de...bol bonuslu bir hafta sonu diliyorumy789 |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi ben sanırım dileğimi diledikten sonra çok üstünde duruyorum tekrar tkrar dileğimi düşünüyorum ve aklıma gelenlerden ya olmazsa diye bazen olumsuzda düşünebiliyorum sanırım bu yüzden dilediğim şey henüz gerçekleşmedi dile ve unut olayını yapamıyorum:/ sultanın gerçekleşen dileklerini okudukça dilekleriminde olabileceğini düşünüyorum ama işleyişini tam oturtamıyorum yardımcı olurmusunuz bana.. |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Gecenlerde bir arkadasimla fotograf cektirmistik 2. adet cikartmis her fotodan. Icimden gecirdim 1 tanesini bana versin diye. ertesi gun bana al bu fotolar senin dedi. :)) Baska bir gunde sanirim yilbasiydi deftere ihtiyacim vardi notlarimi yazmam icin. nasil bir defter alsam diye dusunurken ertesi gun arkadasim hediye olarak cok sik bir defterle bana geldi :))) istekleri kendimizi kasmadak istersek sanirim daha cabuk gerceklesiyor. Isteklerimizin cabuk ve sevgiyle gerceklesmesi dilegiyle sevgiyle kalin |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi 2 gun oncede yolda yururken yakinlarda oturan arkadasim vardi onu gorebilirmiyim diye aklimdan gecirdim 1 dakika sonra arkadasim karsimdaydi :)) |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Cumartesi günü anneme misafir gelecekti gelecek olanların bir kaçından hoşlanmıyorum.Gelmeseler ne iyi olur diye düşünmüştüm 2 tanesi gelmedi,biri geldi ama hiiç mühim değil:) Yine annemin arkadaşlarından biri yurtdışına gitmişti,çikolata getirmesini diledim,bir kaç gün sonra geldi çikolata getirmiş:)))Evren yine söylüyorum,seni seviyoruuum:))) |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Bu evreninde bi tek bana gıcığı var herhalde ;)))) beni sevmiyo meret! :))) |
|
|
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Sultan'ın evrenle olan anlaşmasına hayranım:) Ben de bazen bişeylerin tıkandığını hissediyorum.Küçük şeylerde problem yok..Olay büyük hayallere ve isteklere geldim mi bişeyler oluyo sanki..Sanırım olmasını istediklerim fazla büyük istekler:)Zaten istedikten sonra nasıl olur mucize olur heralde böyle bişey gerçekleşirse diye düşünüyorum:)Sorun bu olabilir mi diliyor ama kendim bile mucizelere inanmıyorum ondan mı??Yoksa fazla büyük hayaller kurmamam mı gerekiyor:) Umarım burdaki herkesin dilekleri gerçek olu:))))İyi ki varsınız:) |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi evet gerçekleşen dilekleri buraya yazmak çekim yasası farkındalığınızı artırır.küçük büyük dilek diye takılmayın.evren küçük büyük diye düşünmez.olur olmaz diye düşünen sadece biziz.hepinize bol bonuslu güzel bir hafta diliyorum sevgiyle mutlu kalıny789 |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Sonunda bende başardım sanırım ama kendim için değil 4 küçük kedi yavrusu buldum sokakta gözleri açılmamış, ayrıntıları atlıyorum onları eve aldım bir gece ertesi gün annelerine kavuşturmak istedim tekrar aldım yere koydum bir kutu yaptım korunaklı gece gündüz gidip biberonla besledim anne 3ünü aldı geriye bi tek yavru kalmıştı onu getirmeme karşı çıktılar annesi gelir diye ama o gece hava soğuktu ve karanlık bi yerde bırakmak zorunda kaldım neyse o gece üzüntüden sabahladım sabaha karşı yürekten dua ettim ve iyi haberlerini aldığımı imgeledim sonra istediğimi aldığıma emin oldum yattım ve sabah annenin onuda aldığını öğrendim bonusuda yerleştikleri bahçe tanıdığımız çıktı ve artık annesi kurumama yiyor sütleride var bol bol bir aileyi yeniden kavuşturmayı başardık.Önce Allah sonra evren sayesinde :))) teşekkür ederim |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi BENİM DE DİLEYİM VAR ASLINDA ZAMAN ZAMAN BİRCOK DİLEYİM GERCEKLEŞTİ BU DİLEYİMİNDE NASIL ANLATSAM YÜZDE YETMİŞİ GERCEKLEŞTİ GERİYE AZ BİR ŞEY KALDI O DA OLACAK EMİNİM SIPARIŞ VERDİM EVRENE BAKALIM NE OLACAK SİZLERLE PAYLAŞICAM EMİN OLUN :)) |
|
|
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Gecenlerde arkadasimla gezmeye gidiyoruz. Biranda emniyet kemerinin ingilizce adi neydi diye dusunmeye basladim. O anda arkadasim dediki lutfen kemerini takarmisin ( Tabii ingilizce olarak ) :))) hehehehe |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Gecen ay ingilizce kursuna giderken otobuste biranda okul giris kartimi evde unuttugumu hatirladim ve geri dondum. Kursa gidip gitmeme konusunda kararsizdim. Ama neyse 1 saat olsun katilmis olurum dedim ve gittim. O gunlerde de spor salonuna gitmek istiyorum ve arastirma yapiyordum. Sinifa girdigim gibi ogretmen demez mi okulumuzda yeni spor salonu acildi ve ogrencilerimize bedava. Yasasin dedim icimden yupiii :))) |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi insallah hepsi olacak yeterki inancini kaybetme sevgiler |
o zaman ben de küçük ama gerçekleşen bişey anlatayım. bu pazar sabahı benim küçük kuzuyla yatıyordum.gözümü bi açtım canım simit istedi.iimdi kahvaltıda simit olsa da yesek diye içimden geçirdim.o saniyede dışardan simitçiii diye bi ses duydum.hemen yataktan kalkıp sokaktan simitçiyi çağırıp bana gönderilen simidi aldım..küçük ama beni çok mutlu etti..sıra daha büyüklerde ama henüz onları imgelemeyi başaramıyorum nedense:))daha düşünürken kendi kendime set koyuyor gibi oluyorum sanki.denicem ama sürekli mutlaka başarıcam.:zpzp:hele siz olduktan sonra bu olumlamalarla mutlaka bigün buraya daha büyük gerçekleşmiş dileklerimi yazıcamy789O0 |
|
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Dün eve gelirken bi apartmanı sarmış olan mosmor akasyaları gördüm,anneme gösterdim ne kadar güzeller di mi diye.(Çok severim çocukluğumu hatırlatıyor bana)Neyse akşam anneannem geldi,bişeyler getirmiş,koliyi bir açtım kiii ne göreyimm.Mis kokulu mor mor akasyalar getirmiş bahçesinden,hem de çocukluğumu en çok hatırlatan yerden! girlhaha smileydance |
|
|
|
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi ben birşeyi inanaark isteyince olcagna gerçkten inanıorum. ama şöyleki birşeyi çok isteyince olmuor.önemsemediğim şeler oluor bazende olmaz bu yaa kesin dediğim şeyler oluyor..amma çok istediğim bişi var olacagına gerçekten inanıyorum gerçekten ama olmuoo napcam been:( |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Arkadaslar Samsun da vezirkopru ilcesine bagli bir koyde iki ayakli insan musfettesi kangal kopegini doverek oldurmustur bu goruntuler facebookta bomba gibi gundeme oturdu ve televizyonlara haber olarak ta cikti. . 16 nisan cumartesi gunu Taksimde yuruyus duzenlenmektedir saat 14:00 - 17:00 arasi. tum can dostlarimizi bekliyoruz. Olumlere, tecavuzlere ve isgencelere son. ben yurt disinda oldugum icin katilamiyorum lutfen sessiz kalmiyalim :((( |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi kendinizi hic kasmayin rahat olun bence gonderin mesajlarinizi evrene ve bekleyin. En onemlisi icsel temizliklerinizi yapiyormusunuz. Kin, nefret, kizginliklar affetme calismalari yapilmasi gerekir ki olumlamalara yer acilabilsin.Acizane dusuncem. Sevgiyle kalin. |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi gitmeyi seçiyorumm .güzel bir hastane seçiyorumm.vede guzel bir semt. tabiki dönmeyen bir dünya (fazla başım dönuyorda) |
|
|
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi insallah houscugum. cunku birlikten guc dogar. bu canlarin yasadiklari yeter artik. Hergun birsuru vahset haberleri aliyoruz. Insanlik nereye gidiyor boyle.:(((( |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:31 AM. |