Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/)
-   -   dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/614936-dilekleri-bonusuyla-gerceklesenler-burda-paylasalim.html)

merhaba55 01-04-2011 02:22 PM

Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi

dogru evren cok acimasiz dunyayi ve icinde yasayanlarinin buyuk bolumunu sevmedigi icinmi evreni ofke ve kotuluk yonetdigi icinmi

house 03-04-2011 06:20 PM

Alıntı:

Sultan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 794536)
hep park manzarası olan bir işyerinde çalışmayı istemişimdir.baktıkça içim açılacak kadar güzel bir manzarası olan bir işyerinde çalıştığımı imgeledim serbest bıraktım.
bu gün taşındık ve benim odam parka bakıyor süper sevindim.bonusuda ne oldu biliyormusunuz siteye giremiyordum burdan siteye girebiliyorum.herkese bol bonuslu bir hafta diliyorum.sevgiyle mutlu kalın

vallahi sultan ilgiyle takip ediyorum çekim yasası deneyimlerini hatta bazen bu kadarda olmaz diyorum sen resmen otomatiğe bağlamışsın, nedir bu işin sırrı bi türlü anlamadım gitti, çok iste, imgele, unut, enrjini yüksek tut vs vs ama senin gibi olmuyor hiç bi zaman süpersin yaw ne diyim? benim bi arkdaşım daha var senin gibi nedir sırrınız bileemedim evrenden torpiliniz var herhaldesevincliyani benimde oldu tabi bikaç tane isteğim aynı imgelediğim gibi ama sizler hep nokta atışı yapıyosunuz hiç karavana yok nasıl oluyor bu yahu??* bende isityorum bendeeeeegirlhaha

Sultan 03-04-2011 10:20 PM

Alıntı:

house Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 795078)
vallahi sultan ilgiyle takip ediyorum çekim yasası deneyimlerini hatta bazen bu kadarda olmaz diyorum sen resmen otomatiğe bağlamışsın, nedir bu işin sırrı bi türlü anlamadım gitti, çok iste, imgele, unut, enrjini yüksek tut vs vs ama senin gibi olmuyor hiç bi zaman süpersin yaw ne diyim? benim bi arkdaşım daha var senin gibi nedir sırrınız bileemedim evrenden torpiliniz var herhaldesevincliyani benimde oldu tabi bikaç tane isteğim aynı imgelediğim gibi ama sizler hep nokta atışı yapıyosunuz hiç karavana yok nasıl oluyor bu yahu??* bende isityorum bendeeeeegirlhaha

harikasınız..evet artık bizim ki nokta tayin oluyor.artık pratik kazandık.benim için en önemli sır olurmu olmaz mı diye düşünmeden gerçekleşeceğinden emin olarak mutlu bir ruh halinde istemek
her kese bol bonuslu bir hafta diliyorum.
sevgiyle mutlu kalın
y789

yelda_k 04-04-2011 10:49 PM

ewet aynen bende öle diyorum sultan ablamın evrenden torpili varr.
baksana yahuuu çalıştığı iş yeri değişmişş daha ne olsunn yaaaa ,
vallahi korktum senin bu evrenle iletişimindenn :)

şaka bi tarafa kesinlikle herşeyin en iyisini hakediyosunn ablacımmmm .
kib

bussraster 04-04-2011 11:28 PM

Alıntı:

Sultan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 795093)
harikasınız..evet artık bizim ki nokta tayin oluyor.artık pratik kazandık.benim için en önemli sır olurmu olmaz mı diye düşünmeden gerçekleşeceğinden emin olarak mutlu bir ruh halinde istemek
her kese bol bonuslu bir hafta diliyorum.
sevgiyle mutlu kalıny789

sultan abla bana el versen diyorum :) bir süredir çekimdeki farkındalığımı yitirdiğimi düşünüyorumm çok üzülüyorum sadanim
küçükten başlıyorum başarıyorum fakat büyüdükçe inancım mı küçülüyor sabırsızlanıyor muyum bilmiyorum noluyoo.4897
sanırım bir süre ara verip (aynı zamanda pozitif kalıp)
sadece olumlamalara kedimi vermem gerekiyor::)

Sultan 05-04-2011 08:39 AM

Alıntı:

bussraster Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 795159)
sultan abla bana el versen diyorum :) bir süredir çekimdeki farkındalığımı yitirdiğimi düşünüyorumm çok üzülüyorum sadanim
küçükten başlıyorum başarıyorum fakat büyüdükçe inancım mı küçülüyor sabırsızlanıyor muyum bilmiyorum noluyoo.4897
sanırım bir süre ara verip (aynı zamanda pozitif kalıp)
sadece olumlamalara kedimi vermem gerekiyor::)

sanırım sen büyük dileklerinin gerçekleşmeyeceğinden korkuyorsun.ben istediğim dileği küçük büyük diye düşünmeden istiyorum.nasıl gerçekleşeceğini düşünmüyorum.gönderiyorum dileği bonusuyla adrese teslim geliyor...y789

himmel 06-04-2011 10:31 PM

şu an çok güzel bi haber aldım arkdasımdan onun mutluluğunu yaşadım.bu enerjiyi kendi dileğime yüklüyorum.vee bekliyorumm.,isteyince oolmayan hiçbirşey yok.:) burada paaylaşacagım en yakın zamanda.:)

Water_Nymph 07-04-2011 06:54 PM

Sultan hanım...deneyimleriniz cok etkileyici..
merak ediyorum acaba parasal konularda da bu tarz bir deneyiminiz oldu mu? yani istediginiz miktarda parayı cekebiliyormusunuz ? buara bu konu ile ilgili biraz sıkıntım var da

cernn 07-04-2011 11:29 PM

Deneyimleriniz gerçekten harika, Sultan süpersin. Umutsuz hissettiğimde açıp açıp okuyorum,enerjimi yükseltiyorsunuz:) bende deniyorum nerdeyse hiç mümkün görünmeyen olaylar gerçek oluyor ama şöyle bir durum var, sözde kalıyor. Olucağına dair haber alıyorum,istediğim şey çok yakın, kesin olucak bu noktaya kadar tam da imgelediğim gibi herşey ama eyleme dökülmüyor bir türlü. oluşuyor ama sonuç da tıkanıp kalıyorum. Fikir halinde güzel de gerçekleşmesinden mi korkuyorum,belki de karar veremiyorum, ya da daha fazlasını mı istiyorum daha olmadan. kendi içimde o kadar çok düşündüm ki, önerileriniz varsa çok sevinirim çünkü bu durum kısır döngü halini aldı,bir yerden başlamam lazım. Dışardan gelen bir ses iyi olabilir diye düşündüm. bende bonuslu dönüşler istiyorum:)

house 07-04-2011 11:32 PM

Alıntı:

cernn Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 795522)
Deneyimleriniz gerçekten harika, Sultan süpersin. Umutsuz hissettiğimde açıp açıp okuyorum,enerjimi yükseltiyorsunuz:) bende deniyorum nerdeyse hiç mümkün görünmeyen olaylar gerçek oluyor ama şöyle bir durum var, sözde kalıyor. Olucağına dair haber alıyorum,istediğim şey çok yakın, kesin olucak bu noktaya kadar tam da imgelediğim gibi herşey ama eyleme dökülmüyor bir türlü. oluşuyor ama sonuç da tıkanıp kalıyorum. Fikir halinde güzel de gerçekleşmesinden mi korkuyorum,belki de karar veremiyorum, ya da daha fazlasını mı istiyorum daha olmadan. kendi içimde o kadar çok düşündüm ki, önerileriniz varsa çok sevinirim çünkü bu durum kısır döngü halini aldı,bir yerden başlamam lazım. Dışardan gelen bir ses iyi olabilir diye düşündüm. bende bonuslu dönüşler istiyorum:)

arkadaşım ha yaşa valla duygularıma tercüman oldun bendede var aynı dert bende güzel haberi alıyorum sonra pat diye bozuluyor sanırım emin olamıyoruz yada gerçekten istemiyoruz bende anlamadım bende çekim yasasını bazen çalıştırıyorum bazen olmuyo...Tuhaf bir denge var tutturamadım gitti ama pes etmek yok..hele bu gece çok ihtiyacım var çekim gücüne ve evrene....sevincli

Sultan 08-04-2011 11:31 PM

Alıntı:

cernn Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 795522)

merhaba cernn...
önce dileğini gerçekten isteyip istemediğini düşün...
dileği büyük veya küçük diye sınırlama....evren bu ayrımı yapmaz...
birde dilek oluşurken bekleme süresinde olumsuz düşünme bunun yerine dileğimin bana gelmek üzere yolda olduğunu biliyorum de...bol bonuslu bir hafta sonu diliyorum
y789

badee 10-04-2011 02:26 PM

ben sanırım dileğimi diledikten sonra çok üstünde duruyorum tekrar tkrar dileğimi düşünüyorum ve aklıma gelenlerden ya olmazsa diye bazen olumsuzda düşünebiliyorum sanırım bu yüzden dilediğim şey henüz gerçekleşmedi dile ve unut olayını yapamıyorum:/ sultanın gerçekleşen dileklerini okudukça dilekleriminde olabileceğini düşünüyorum ama işleyişini tam oturtamıyorum yardımcı olurmusunuz bana..

Nazife_p 10-04-2011 02:48 PM

Gecenlerde bir arkadasimla fotograf cektirmistik 2. adet cikartmis her fotodan. Icimden gecirdim 1 tanesini bana versin diye. ertesi gun bana al bu fotolar senin dedi. :))

Baska bir gunde sanirim yilbasiydi deftere ihtiyacim vardi notlarimi yazmam icin. nasil bir defter alsam diye dusunurken ertesi gun arkadasim hediye olarak cok sik bir defterle bana geldi :)))

istekleri kendimizi kasmadak istersek sanirim daha cabuk gerceklesiyor.

Isteklerimizin cabuk ve sevgiyle gerceklesmesi dilegiyle sevgiyle kalin

Nazife_p 10-04-2011 02:51 PM

2 gun oncede yolda yururken yakinlarda oturan arkadasim vardi onu gorebilirmiyim diye aklimdan gecirdim 1 dakika sonra arkadasim karsimdaydi :))

frezya 10-04-2011 05:31 PM

Cumartesi günü anneme misafir gelecekti gelecek olanların bir kaçından hoşlanmıyorum.Gelmeseler ne iyi olur diye düşünmüştüm 2 tanesi gelmedi,biri geldi ama hiiç mühim değil:) Yine annemin arkadaşlarından biri yurtdışına gitmişti,çikolata getirmesini diledim,bir kaç gün sonra geldi çikolata getirmiş:)))Evren yine söylüyorum,seni seviyoruuum:)))

house 10-04-2011 07:57 PM

Bu evreninde bi tek bana gıcığı var herhalde ;)))) beni sevmiyo meret! :)))

Neptün 10-04-2011 08:27 PM

Alıntı:

house Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 795690)
Bu evreninde bi tek bana gıcığı var herhalde ;)))) beni sevmiyo meret! :)))

En çok seni seviyor. O yüzden arada şımarıp naz yapıyor sana girlhaha

house 10-04-2011 08:36 PM

Alıntı:

cliviaf Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 795691)
En çok seni seviyor. O yüzden arada şımarıp naz yapıyor sana girlhaha

heheee süpersin Cliviaf.... girlhahaBeni bu yorumlarınla tekrar bağlantıya geçiriyosun evrenle..Antenimle oynadın bak, alıcılar açıldı, şimdi frekans tutturma zamanı...sevincliHemen dileğimi dileyip evrene yayın yapıyorummmm956k

herşeyim çocuklarım 11-04-2011 02:23 PM

Sultan'ın evrenle olan anlaşmasına hayranım:) Ben de bazen bişeylerin tıkandığını hissediyorum.Küçük şeylerde problem yok..Olay büyük hayallere ve isteklere geldim mi bişeyler oluyo sanki..Sanırım olmasını istediklerim fazla büyük istekler:)Zaten istedikten sonra nasıl olur mucize olur heralde böyle bişey gerçekleşirse diye düşünüyorum:)Sorun bu olabilir mi diliyor ama kendim bile mucizelere inanmıyorum ondan mı??Yoksa fazla büyük hayaller kurmamam mı gerekiyor:) Umarım burdaki herkesin dilekleri gerçek olu:))))İyi ki varsınız:)

Sultan 11-04-2011 09:06 PM

evet gerçekleşen dilekleri buraya yazmak çekim yasası farkındalığınızı artırır.küçük büyük dilek diye takılmayın.evren küçük büyük diye düşünmez.olur olmaz diye düşünen sadece biziz.hepinize bol bonuslu güzel bir hafta diliyorum
sevgiyle mutlu kalıny789

house 11-04-2011 10:17 PM

Sonunda bende başardım sanırım ama kendim için değil 4 küçük kedi yavrusu buldum sokakta gözleri açılmamış, ayrıntıları atlıyorum onları eve aldım bir gece ertesi gün annelerine kavuşturmak istedim tekrar aldım yere koydum bir kutu yaptım korunaklı gece gündüz gidip biberonla besledim anne 3ünü aldı geriye bi tek yavru kalmıştı onu getirmeme karşı çıktılar annesi gelir diye ama o gece hava soğuktu ve karanlık bi yerde bırakmak zorunda kaldım neyse o gece üzüntüden sabahladım sabaha karşı yürekten dua ettim ve iyi haberlerini aldığımı imgeledim sonra istediğimi aldığıma emin oldum yattım ve sabah annenin onuda aldığını öğrendim bonusuda yerleştikleri bahçe tanıdığımız çıktı ve artık annesi kurumama yiyor sütleride var bol bol bir aileyi yeniden kavuşturmayı başardık.Önce Allah sonra evren sayesinde :))) teşekkür ederim

nlg 11-04-2011 10:44 PM

BENİM DE DİLEYİM VAR ASLINDA ZAMAN ZAMAN BİRCOK DİLEYİM GERCEKLEŞTİ BU DİLEYİMİNDE NASIL ANLATSAM YÜZDE YETMİŞİ GERCEKLEŞTİ GERİYE AZ BİR ŞEY KALDI O DA OLACAK EMİNİM SIPARIŞ VERDİM EVRENE BAKALIM NE OLACAK SİZLERLE PAYLAŞICAM EMİN OLUN :))

nlg 11-04-2011 10:49 PM

Alıntı:

house Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 795800)
Sonunda bende başardım sanırım ama kendim için değil 4 küçük kedi yavrusu buldum sokakta gözleri açılmamış, ayrıntıları atlıyorum onları eve aldım bir gece ertesi gün annelerine kavuşturmak istedim tekrar aldım yere koydum bir kutu yaptım korunaklı gece gündüz gidip biberonla besledim anne 3ünü aldı geriye bi tek yavru kalmıştı onu getirmeme karşı çıktılar annesi gelir diye ama o gece hava soğuktu ve karanlık bi yerde bırakmak zorunda kaldım neyse o gece üzüntüden sabahladım sabaha karşı yürekten dua ettim ve iyi haberlerini aldığımı imgeledim sonra istediğimi aldığıma emin oldum yattım ve sabah annenin onuda aldığını öğrendim bonusuda yerleştikleri bahçe tanıdığımız çıktı ve artık annesi kurumama yiyor sütleride var bol bol bir aileyi yeniden kavuşturmayı başardık.Önce Allah sonra evren sayesinde :))) teşekkür ederim

SEVGİLİ ARKADAŞIM HAUSE SENİN YÜREGİNİN GÜZELLİGİ YAVRULARA NE KADAR GÜZEL SAHIP CIKMIŞSIN KUTLUYORUM SENİ DOGAL OLARAK ALLAH EVREN DİLEYİNİ KABÜL ETMİŞ COK GÜZEL BİR OLAYA VESİLE OLMUŞSUN NE MUTLU SANAkiss3kiss3

house 12-04-2011 12:02 AM

Alıntı:

nlg Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 795806)
SEVGİLİ ARKADAŞIM HAUSE SENİN YÜREGİNİN GÜZELLİGİ YAVRULARA NE KADAR GÜZEL SAHIP CIKMIŞSIN KUTLUYORUM SENİ DOGAL OLARAK ALLAH EVREN DİLEYİNİ KABÜL ETMİŞ COK GÜZEL BİR OLAYA VESİLE OLMUŞSUN NE MUTLU SANAkiss3kiss3

hehee sağol var ol nlg, birde kendi kişisel dileklerim gerçek olsa ama inanıyorum hepsi olcak...girlhaha

Nazife_p 12-04-2011 01:15 AM

Gecenlerde arkadasimla gezmeye gidiyoruz. Biranda emniyet kemerinin ingilizce adi neydi diye dusunmeye basladim. O anda arkadasim dediki lutfen kemerini takarmisin ( Tabii ingilizce olarak ) :))) hehehehe

Nazife_p 12-04-2011 01:21 AM

Gecen ay ingilizce kursuna giderken otobuste biranda okul giris kartimi evde unuttugumu hatirladim ve geri dondum. Kursa gidip gitmeme konusunda kararsizdim. Ama neyse 1 saat olsun katilmis olurum dedim ve gittim. O gunlerde de spor salonuna gitmek istiyorum ve arastirma yapiyordum. Sinifa girdigim gibi ogretmen demez mi okulumuzda yeni spor salonu acildi ve ogrencilerimize bedava. Yasasin dedim icimden yupiii :)))

Nazife_p 12-04-2011 01:23 AM

insallah hepsi olacak yeterki inancini kaybetme sevgiler

herşeyim çocuklarım 12-04-2011 02:02 PM

Alıntı:

Sultan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 795797)
evet gerçekleşen dilekleri buraya yazmak çekim yasası farkındalığınızı artırır.küçük büyük dilek diye takılmayın.evren küçük büyük diye düşünmez.olur olmaz diye düşünen sadece biziz.hepinize bol bonuslu güzel bir hafta diliyorum
sevgiyle mutlu kalıny789

teşekkürler Sultan bilgiler için..blissy
o zaman ben de küçük ama gerçekleşen bişey anlatayım. bu pazar sabahı benim küçük kuzuyla yatıyordum.gözümü bi açtım canım simit istedi.iimdi kahvaltıda simit olsa da yesek diye içimden geçirdim.o saniyede dışardan simitçiii diye bi ses duydum.hemen yataktan kalkıp sokaktan simitçiyi çağırıp bana gönderilen simidi aldım..küçük ama beni çok mutlu etti..sıra daha büyüklerde ama henüz onları imgelemeyi başaramıyorum nedense:))daha düşünürken kendi kendime set koyuyor gibi oluyorum sanki.denicem ama sürekli mutlaka başarıcam.:zpzp:hele siz olduktan sonra bu olumlamalarla mutlaka bigün buraya daha büyük gerçekleşmiş dileklerimi yazıcamy789O0

frezya 12-04-2011 07:39 PM

Alıntı:

Bak house demek ki evren seni de seviyorgirlhaha Aynen devam8977

frezya 12-04-2011 07:44 PM

Dün eve gelirken bi apartmanı sarmış olan mosmor akasyaları gördüm,anneme gösterdim ne kadar güzeller di mi diye.(Çok severim çocukluğumu hatırlatıyor bana)Neyse akşam anneannem geldi,bişeyler getirmiş,koliyi bir açtım kiii ne göreyimm.Mis kokulu mor mor akasyalar getirmiş bahçesinden,hem de çocukluğumu en çok hatırlatan yerden! girlhaha smileydance

kediseverim 12-04-2011 07:50 PM

Alıntı:

sen çok güzel insansın25889tebrik ediyorum seni25889ve teşekkür ediyorum...o kedi yavruları ve annesi sini hiç unutmayacaklar ve yaşamları boyunca seni koruyacaklar...lütfen buna inan...güzel insan.

house 12-04-2011 07:54 PM

Alıntı:

kediseverim Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 795881)
sen çok güzel insansın25889tebrik ediyorum seni25889ve teşekkür ediyorum...o kedi yavruları ve annesi sini hiç unutmayacaklar ve yaşamları boyunca seni koruyacaklar...lütfen buna inan...güzel insan.

güzel yorumun için teşekkür ederim tüylerim diken diken oldugirlhahabenden çok evdeki 7 kedimi korusalar daha makbul benim içiny789onların hayatı daha önemli, tüm hayvanların öyle...Çünkü hayvanlar hiç günahı olmadıkları halde türlü eziyetler çekiyolar umarım evrene hepsini kurtaracak kadar çok enerji yollayabilirim956k

kediseverim 12-04-2011 08:10 PM

Alıntı:

house Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 795882)
güzel yorumun için teşekkür ederim tüylerim diken diken oldugirlhahabenden çok evdeki 7 kedimi korusalar daha makbul benim içiny789onların hayatı daha önemli, tüm hayvanların öyle...Çünkü hayvanlar hiç günahı olmadıkları halde türlü eziyetler çekiyolar umarım evrene hepsini kurtaracak kadar çok enerji yollayabilirim956k

harikasınnngirlhaha7 kedili bir ev ne hoşşşş her odadan biri çıkar her koltukta biri yatar her yerde biri oynar ne güzel görüntü tablo gibi...bende dileklerine aynen katılıyorum...güzel insan...bu arada kedilerinin isimlerini yazar mısın?umarım içinde benim ölen oğlumun ismi de vardır PATİ oğlum annen seni çok özlüyoragl34agl34agl34...

himmel 12-04-2011 10:40 PM

ben birşeyi inanaark isteyince olcagna gerçkten inanıorum. ama şöyleki birşeyi çok isteyince olmuor.önemsemediğim şeler oluor bazende olmaz bu yaa kesin dediğim şeyler oluyor..amma çok istediğim bişi var olacagına gerçekten inanıyorum gerçekten ama olmuoo napcam been:(

Nazife_p 12-04-2011 10:47 PM

Arkadaslar Samsun da vezirkopru ilcesine bagli bir koyde iki ayakli insan musfettesi kangal kopegini doverek oldurmustur bu goruntuler facebookta bomba gibi gundeme oturdu ve televizyonlara haber olarak ta cikti. . 16 nisan cumartesi gunu Taksimde yuruyus duzenlenmektedir saat 14:00 - 17:00 arasi. tum can dostlarimizi bekliyoruz. Olumlere, tecavuzlere ve isgencelere son.
ben yurt disinda oldugum icin katilamiyorum lutfen sessiz kalmiyalim :(((

Nazife_p 12-04-2011 10:55 PM

kendinizi hic kasmayin rahat olun bence gonderin mesajlarinizi evrene ve bekleyin. En onemlisi icsel temizliklerinizi yapiyormusunuz. Kin, nefret, kizginliklar affetme calismalari yapilmasi gerekir ki olumlamalara yer acilabilsin.Acizane dusuncem.

Sevgiyle kalin.

yelda_k 12-04-2011 11:03 PM

gitmeyi seçiyorumm .güzel bir hastane seçiyorumm.vede guzel bir semt.
tabiki dönmeyen bir dünya (fazla başım dönuyorda)

house 12-04-2011 11:27 PM

Alıntı:

Nazife_p Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 795895)
Arkadaslar Samsun da vezirkopru ilcesine bagli bir koyde iki ayakli insan musfettesi kangal kopegini doverek oldurmustur bu goruntuler facebookta bomba gibi gundeme oturdu ve televizyonlara haber olarak ta cikti. . 16 nisan cumartesi gunu Taksimde yuruyus duzenlenmektedir saat 14:00 - 17:00 arasi. tum can dostlarimizi bekliyoruz. Olumlere, tecavuzlere ve isgencelere son.
ben yurt disinda oldugum icin katilamiyorum lutfen sessiz kalmiyalim :(((

Duyarlılığınızdan ötürü çok teşekkür ederim25889 Allah razı olsun bende günlüğümde paylaştım bu vahşeti, herkes imza atsın diye...Umarım daha çok insan bu konuda duyarlı olur

house 12-04-2011 11:29 PM

Alıntı:

kediseverim Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 795885)
harikasınnngirlhaha7 kedili bir ev ne hoşşşş her odadan biri çıkar her koltukta biri yatar her yerde biri oynar ne güzel görüntü tablo gibi...bende dileklerine aynen katılıyorum...güzel insan...bu arada kedilerinin isimlerini yazar mısın?umarım içinde benim ölen oğlumun ismi de vardır PATİ oğlum annen seni çok özlüyoragl34agl34agl34...

Tabiki yazarım yeterki sen iste Anne dudu yavruları Oscar, çiko, foxy,tarçın, gümüş,pisi kırçıl...Pati'ye de öldü demeyelim istersen melek oldu, ve sonsuzlukta hala yaşıyor eninde sonunda annesiyle kavuşacak, birbirini sevenler hep kavuşurlar zatengirlhaha

Nazife_p 13-04-2011 12:14 AM

insallah houscugum. cunku birlikten guc dogar. bu canlarin yasadiklari yeter artik. Hergun birsuru vahset haberleri aliyoruz. Insanlik nereye gidiyor boyle.:((((

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:31 AM.