Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/)
-   -   dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/614936-dilekleri-bonusuyla-gerceklesenler-burda-paylasalim.html)

kediseverim 09-10-2010 09:30 PM

Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi

Alıntı:

denizyıldızı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 772548)
Evet katılıyorum; dinlendirici bir etki oluyor... :)

sevgili denizyıldız özellikle şu aralar favori parçamı şiddetle tavsiye ederim dinle...Ne-Yo Beautiful Monster...music45

denizyıldızı 09-10-2010 10:11 PM

Evet süper bir şarkıymış bende sana Keri Hilson'dan I Like ı tavsiye ederim.. :)

Ervanur 10-10-2010 06:39 PM

Birinin beni aramasını çok istiyorum bunu imgelemeyle yapabilirmiyim?
yardımcı olursanız sevinirim..

Sultan 10-10-2010 09:29 PM

Alıntı:

Casandra Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 772544)
çok teşekkür ederim bengusucum..
Birde son sorum olucak :))
Hayatıma artık duygusal bakımdan birisini çekmek istiyorum..
Birisi var aslında aklımda,kalbimde olan..
Yeni birisi benim için..
Ama ne yazık ki duygusal olarak hayatıma sokamıyorum ..
Ben ben olmuyorum zaten onun yanında..
Negatif oluyorum,doğal olarak ta negatif enerji veriyorum ona..
Aslında kafam ne çok karışık öyle değil mi Bengusucum :)
Sorduğum soruları cevapladığın için çok sağol..

Kelebek gibidir aşk. Peşinden koştukça senden kaçar. En iyisi bırak uçsun, belki hiç beklemediğin bir anda gelip omzuna konar.
Cemal Safi
birde pozitif düşün canım.
sevgiyle mutlu kaly789

Sultan 10-10-2010 09:34 PM

Alıntı:

Ervanur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 772646)
Birinin beni aramasını çok istiyorum bunu imgelemeyle yapabilirmiyim?
yardımcı olursanız sevinirim..

tabiki imgeleme yapabilirsin.onun seni aradığını konuştuğunu çok mutlu olduğunu imgele...gerçekten istiyor ve imgeliyorsan arayacaktır.
sevgiyle mutlu kal...
bol bonuslu bir hafta diliyorum
y789

Casandra 13-10-2010 12:43 PM

Alıntı:

bengusu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 772664)

Umarım Bengusucum..Buraya yaratıcı imgelememle ilgili çekimlerimi yazarım..
Sevdiğim kişiyle ilgili çekimler yaptıkça,daha da itiliyor sanki,ne garip..
Bilmiyorum ne yapıcağım canım,ama aklıma kötü birşey getirmemeye çalışıyorum

delimanyak 13-10-2010 01:50 PM

evrene dileğimi gönderdim.. ve bana doğru yola çıktığına inanıyorum.. bunun gerçekleşmesine vesile olan herkese şimdiden teşekkür ederim..

kasımda izmire çalışmak için gitmeyi diliyorum..O0

yelda_k 13-10-2010 02:25 PM

çok acil imgeleme yapıorumm sevincli..yat geçiş sonuçlarını kargoyla ögrencekmişizz..cama kapıyaa koşmaktann ..sokakta dolaşmaktann bıktımm..ayy bi sokagın başında görsemm koşucamm yaaa..ama yokk gelmiyorr:(
en kısaa suredee (bugun) gelsınn vede getirdiği kagıtta KABUL EDILDİĞİM YAZSINN ...göruyorum yaa yazıoo yazıoo .....kargo gelsınn hemen burdayımm .....

elisya 13-10-2010 03:07 PM

Şuanda yeni işim hazır. Bol bereketli ve bol paralı bir iş. Ben bu işi kabul ediyorum. Bunu ve bundan daha iyisini benim ve ilgili herkesin hayrına olacak şekilde kabul ediyorum.

evrene dileğimi gönderdim ve bana bonusuyla geri gelecek biliyorum..
daha önce dedim oldu. actionsmile

denizyıldızı 13-10-2010 03:16 PM

Alıntı:

elisya Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 773129)
Şuanda yeni işim hazır. Bol bereketli ve bol paralı bir iş. Ben bu işi kabul ediyorum. Bunu ve bundan daha iyisini benim ve ilgili herkesin hayrına olacak şekilde kabul ediyorum.

evrene dileğimi gönderdim ve bana bonusuyla geri gelecek biliyorum..
daha önce dedim oldu. actionsmile

Çok ihiyacım vardı; teşekkürler elisya.... :)

Sultan 13-10-2010 03:50 PM

biri yere 258 tl para yatırmıştım..kursa kızım gitmedi.paranın iade edilmeyeceği söylendi.şimdiye kadarda hiç iade yapılmamış.ben kısa bir süre sonra o paranın bana iade edildiğini bunu söylemek için beni aradıklarını imgeledim.dün akşama doğru beni aradılar.parayı istediğim zaman iade edeceklerini söylediler.yarın içinde harika bir seminer olduğunu imgeleyip serbet bıraktım..her kese bol bonuslu günler diliyorum sevgiyle mutlu kalıny789

joseffb06 13-10-2010 04:02 PM

bunu banada öğretrmisiniz bende evrenden birşey isticem imgeliyeceğim ama nasıl serbest bırakıcam onu bilmiyorum :)

Sultan 13-10-2010 04:10 PM

Alıntı:

joseffb06 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 773138)
bunu banada öğretrmisiniz bende evrenden birşey isticem imgeliyeceğim ama nasıl serbest bırakıcam onu bilmiyorum :)

canım benim dileğimi gönderiyorum adrese teslim geliyor.ben dileğimi isterken sanki olmuş,sanki gerçekleşmiş her kesin harika süpersin dediklerini duyuyorum.hani insanlar istedikleri olunca ayaklarım yerden kesildi der ya aynen öyle o zaman dileğimi enerjiyle doldurup gönderiyorum adrese teslim bonusuyla geliyor.yalnız ben dileğimi gönderdikten sonra dileği beklemeye değil yaşamaya devam ediyorum.iyi ki varsınız bol bonuslu bir gün olsuny789

Bale 13-10-2010 04:17 PM

Alıntı:

bengusu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 772107)
ben gerçekleşen dileklerime nazar değeceğini değil bir başka dileğimin gerçekleşmesi için farkındalığımın artacağını düşünüyorum.nokta tayini derken istediğim dileğin hemen gerçekleşmesini kastediyorum..
sevgiyle mutlu kal canım...

Nazar olayı bende de olmuştu, bir ara buraya çok geliyordum, yaşadığım deneyimleri paylaşıyordum..daha sonra bir iki bişey olunca nazar deyip sessiz kalmayı seçtim. bir ara ders çalışırken ara verip biraz kafamı dağıtmak için girdiğimde konuyu görünce aklıma geldi hemen bir imgeleme yaptım ve gerçek oldu:) şu doğru ne kadar içinde olursanız o kadar pozitif oluyorsunuz ve de farkında oluyorsunuz! ama diğer tarafta yine olumsuz düşünceler yine geçmişe takılıyor insan..aslında bu durum anda kalmamıza ve pozitife odaklı olmamızı sağlıyor:) bu arada 5 ay önce pahalı bir imgeleme yapmıştım, şimdi gerçek oldu:) keşke hediye olmasını dileseymişim hiç hesapta yokken karşıma çıktı:) e hoşgeldi tabi:)
kocaman sevgiler:)

(ama nazara da bir çare olsa keşke)

Sultan 13-10-2010 04:32 PM

Alıntı:

Bale Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 773142)
Nazar olayı bende de olmuştu, bir ara buraya çok geliyordum, yaşadığım deneyimleri paylaşıyordum..daha sonra bir iki bişey olunca nazar deyip sessiz kalmayı seçtim. bir ara ders çalışırken ara verip biraz kafamı dağıtmak için girdiğimde konuyu görünce aklıma geldi hemen bir imgeleme yaptım ve gerçek oldu:) şu doğru ne kadar içinde olursanız o kadar pozitif oluyorsunuz ve de farkında oluyorsunuz! ama diğer tarafta yine olumsuz düşünceler yine geçmişe takılıyor insan..aslında bu durum anda kalmamıza ve pozitife odaklı olmamızı sağlıyor:) bu arada 5 ay önce pahalı bir imgeleme yapmıştım, şimdi gerçek oldu:) keşke hediye olmasını dileseymişim hiç hesapta yokken karşıma çıktı:) e hoşgeldi tabi:)
kocaman sevgiler:)

canım ağzınızdan çıkanlara dikkat edin gerçekleşir bunu hep hatırla nazar değeceğini düşünürsen nazar değer paylaştıkça daha çok çekimin hayatına girdiğini düşünürsen oda gerçekleşir.seçim senin..
sevgiyle mutlu kal güzelimy789

joseffb06 13-10-2010 04:44 PM

Alıntı:

bengusu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 773139)
canım benim dileğimi gönderiyorum adrese teslim geliyor.ben dileğimi isterken sanki olmuş,sanki gerçekleşmiş her kesin harika süpersin dediklerini duyuyorum.hani insanlar istedikleri olunca ayaklarım yerden kesildi der ya aynen öyle o zaman dileğimi enerjiyle doldurup gönderiyorum adrese teslim bonusuyla geliyor.yalnız ben dileğimi gönderdikten sonra dileği beklemeye değil yaşamaya devam ediyorum.iyi ki varsınız bol bonuslu bir gün olsuny789

teşekkür ederim.yani dileğimizi gönderdiğimiz zaman onun hayali ile yaşamıcaz.evrenin cevap vermesini beklicez.

Sultan 13-10-2010 05:08 PM

Alıntı:

joseffb06 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 773145)
teşekkür ederim.yani dileğimizi gönderdiğimiz zaman onun hayali ile yaşamıcaz.evrenin cevap vermesini beklicez.

aynen öyle...sevgiyle kalıny789

Bale 13-10-2010 05:22 PM

Alıntı:

bengusu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 773144)
canım ağzınızdan çıkanlara dikkat edin gerçekleşir bunu hep hatırla nazar değeceğini düşünürsen nazar değer paylaştıkça daha çok çekimin hayatına girdiğini düşünürsen oda gerçekleşir.seçim senin..
sevgiyle mutlu kal güzelimy789

Peki 2.sini seçiyorum:) teşekkür ederim:) şu satırları bile yazmak insanı mutlu ediyor:)

poseydon 13-10-2010 06:17 PM

peki bengusucuğum, dileğimizi dile evrene bırak bir daha hayalini kurma diyorsun ya burada birazcık kafam karışıyor.. bir çok yerde günün belli zamanlarında dileğinizle ilgili imgelemeye devam edin diyor.. şimdi bir keremi imgleme yapacağız yoksa her gün birkaç dakika imgelememizi tekrar edecekmiyiz... açıklarsan çok seviniri.. teşekür ederim..

Sultan 14-10-2010 08:15 AM

Alıntı:

poseydon Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 773154)
peki bengusucuğum, dileğimizi dile evrene bırak bir daha hayalini kurma diyorsun ya burada birazcık kafam karışıyor.. bir çok yerde günün belli zamanlarında dileğinizle ilgili imgelemeye devam edin diyor.. şimdi bir keremi imgleme yapacağız yoksa her gün birkaç dakika imgelememizi tekrar edecekmiyiz... açıklarsan çok seviniri.. teşekür ederim..

canım ben bir kere imgeliyorum tam o duygu durumunun içine giriyorum..gerçekleştiğinde nasıl hissederim mutlaka onu hissediyorum.kalbimle istiyorum sonra unutuyorum.
bol bonuslu günler diliyorumy789

Alexandra 14-10-2010 10:36 AM

Evren dileklerimi dinliyor, evren dileklerimi tam da istediğim şekliyle yerine getiriyor.

İçimden ne geçirsem gerçek oluyor

Çok mutluyum yahu

Huuuu:)))

Heyooo:))

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:4...plamak.jpg&t=1

yelda_k 14-10-2010 01:47 PM

yeter artık oyalamayın yaaa...ne kargocu geldi nede belli oldu sonuçlar am ben tükenıyorumm artıkk.....off alalahım ne olurr artık belli olsunn......

YESHAPPY 14-10-2010 02:38 PM

Alıntı:

Bale Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 773142)

Canım benim olmadığını düşündüren ne? ;) Hemde Allah'ın sözleriyle mevcut.
113 / FELAK ve 114 / NÂS.

NAS

FELAK

Perfinya 14-10-2010 10:52 PM

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum.
İmgelemek dediğimiz şey sanki gerçekten yaşamışız gibi istediğimiz şeyleri hayal etmek mi?Yoksa ben mi yanlış anlıyorum.
Aydınlatırsanız sevinirim.dusun2

elisya 14-10-2010 11:00 PM

Merhaba Bengusu ve arkadaşlar...

Çekim yasasına inanmaya başladığım andan beri sanki ne istersem yavaş yavaş gerçekleşiyor gibi... music45 İşin sırrı inanmakta mı acaba ? dusun2
Ben dileğimi söylüyorum. sonrada evren nasıl olsa beni duydu dileğimi yerine getirmek için mutlaka bir yol bulur diyip ve nasıl olsa istediğim şey olacakmış gibi bekliyorum. Ve iki üç gün sonra gerçekleşiyor. Ben sonrada Hah ya tam da böle bişi istemiştim diyorum. sevincli

geçen hafta havalar soğumaya başlayınca keşke şöle giyebileceğim spor tarzı bir pantalon alsam diye geçirdim içimden. ( Bu sıralarda tam mevsimi olduğundan fiyatıda pahalı olucaktır muhtemelen. )
ama bugün beeenn o istediğim pantalonu aldımm..partysmiley Hemde çok lüks bir firmanın outlet mağazasından hemde sadece 5 TL. ye .. Buda yanında bonusu mu acaba ? sevincli Çok kaliteli bişi.. İçimden bir ses beni o tarafa doğru yönlendirdi. ve mağazanın içine şöle bi bakmak için girdim. İnanamadım ya sadece 1 tane kalmış o pantalondan ve tamm bana göre.. y789
ya ne olur söyleyin çekim yasası bu dimi. öle ise İnanılmaz bişi bu..
Ne kadar çok farkedersem o kadar çok çoğalıyor sanki ...blissy

Perfinya 14-10-2010 11:10 PM

Benim de başıma benzer bir durum geldi.
Şifalı taşlara takmıştım kafayı. Faydalarını araştırıyordum ve alacağım taşların listesini yapıyordum.Eminönüne gittiğim bir gün almayı bekliyordum. Fatih e gittin geçen hafta. Acaba o sokağa mı girsem bu sokağı mı gezsem derken ayaklarım tıpış tıpış beni taşların önüne getirdi. İstediklerimi almış bulundum.
Evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geri döndü anlayacağınız.

YESHAPPY 15-10-2010 12:28 AM

Alıntı:

elisya Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 773373)

...ama bugün beeenn o istediğim pantalonu aldımm..partysmiley Hemde çok lüks bir firmanın outlet mağazasından hemde sadece 5 TL. ye ..

O mağazanın adı neee ? :)y789

bilgendilo 15-10-2010 07:51 AM

Alıntı:

MerveeC Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 773370)
Arkadaşlar birşey sormak istiyorum.
İmgelemek dediğimiz şey sanki gerçekten yaşamışız gibi istediğimiz şeyleri hayal etmek mi?Yoksa ben mi yanlış anlıyorum.
Aydınlatırsanız sevinirim.dusun2

doğru anlamışsın canım benim aynen yaşamış gibi tüm ayrıntılarıyla hissederek hayal kur ve sonra bunu unut, serbest bırak üzerinde düşünme acaba olacak mı falan diye canım
sevgiler..sapkal89

Sultan 15-10-2010 08:28 AM

Alıntı:

elisya Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 773373)

Çekim yasasına inanmaya başladığım andan beri sanki ne istersem yavaş yavaş gerçekleşiyor gibi... music45 İşin sırrı inanmakta mı acaba ? dusun2
Ben dileğimi söylüyorum. sonrada evren nasıl olsa beni duydu dileğimi yerine getirmek için mutlaka bir yol bulur diyip ve nasıl olsa istediğim şey olacakmış gibi bekliyorum. Ve iki üç gün sonra gerçekleşiyor. Ben sonrada Hah ya tam da böle bişi istemiştim diyorum. sevincli

geçen hafta havalar soğumaya başlayınca keşke şöle giyebileceğim spor tarzı bir pantalon alsam diye geçirdim içimden. ( Bu sıralarda tam mevsimi olduğundan fiyatıda pahalı olucaktır muhtemelen. )
ama bugün beeenn o istediğim pantalonu aldımm..partysmiley Hemde çok lüks bir firmanın outlet mağazasından hemde sadece 5 TL. ye .. Buda yanında bonusu mu acaba ? sevincli Çok kaliteli bişi.. İçimden bir ses beni o tarafa doğru yönlendirdi. ve mağazanın içine şöle bi bakmak için girdim. İnanamadım ya sadece 1 tane kalmış o pantalondan ve tamm bana göre.. y789
ya ne olur söyleyin çekim yasası bu dimi. öle ise İnanılmaz bişi bu..
Ne kadar çok farkedersem o kadar çok çoğalıyor sanki ...blissy

harikasın paylaş ve çekimlere devam et bol bonuslu bir haafta sonu diliyorumy789
Alıntı:

MerveeC Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 773378)
Benim de başıma benzer bir durum geldi.
Şifalı taşlara takmıştım kafayı. Faydalarını araştırıyordum ve alacağım taşların listesini yapıyordum.Eminönüne gittiğim bir gün almayı bekliyordum. Fatih e gittin geçen hafta. Acaba o sokağa mı girsem bu sokağı mı gezsem derken ayaklarım tıpış tıpış beni taşların önüne getirdi. İstediklerimi almış bulundum.
Evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geri döndü anlayacağınız.

ne güzel canım bol bonuslu bir hafta diliyorumy789

_ELİF 15-10-2010 09:30 AM

Bu banada çok olur,bende çok merak ederim nasıl olduğuna.Birkeresinde helvayı normalde pek sevmem yememde,ama birgün canım bir helva çekti,bir helva çekti,akşam babam işten geldi kapıyı açtık elinde poşet,annem poşeti mutfakta açtı içinden helva çıktı çok şaşırmıştım:)ve buna benzeri şeyleri fazlasıyla yaşıyorum,bunun bir açıklaması varsa öğrenmek isterdim büyük bir merakla?

Perfinya 15-10-2010 11:14 AM

Alıntı:

bilgendilo Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 773399)
doğru anlamışsın canım benim aynen yaşamış gibi tüm ayrıntılarıyla hissederek hayal kur ve sonra bunu unut, serbest bırak üzerinde düşünme acaba olacak mı falan diye canım
sevgiler..sapkal89

öyleyse ben bunu bilmeden sıksık yaparım. Gelecekte sevdiğim birisiyle konuşmak, istediğim bir hedefe sahipmişim gibi hayal etmek. Ama pek kendime çekmem. Hayalini kurduğum şey pek başıma gelmez yani. Acaba eksik yaptığım birşey mi var ?Hayal kurduktan sonra unuturum.

Sultan 15-10-2010 11:22 AM

Alıntı:

MerveeC Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 773444)
öyleyse ben bunu bilmeden sıksık yaparım. Gelecekte sevdiğim birisiyle konuşmak, istediğim bir hedefe sahipmişim gibi hayal etmek. Ama pek kendime çekmem. Hayalini kurduğum şey pek başıma gelmez yani. Acaba eksik yaptığım birşey mi var ?Hayal kurduktan sonra unuturum.

merhaba canım istediğin her şeyi hayatına çekebilirsin yalnızca Ama pek kendime çekmem. Hayalini kurduğum şey pek başıma gelmez yani. Acaba eksik yaptığım birşey mi var bu cümlelerini olumluya çevir yani aslında yine çekim yasasını kullanıyorsun çekemiyorum deyip çekemiyorsun.hayatına her şeyi çekiyorum diyerek işe başla.bütün güzel dileklerin gerçekleşsin sevgiyle mutlu kaly789

yelda_k 15-10-2010 01:14 PM

evrene sessleniorumm!
bugun artık sonuçlar belli olacakk..hemde tamm benim istediğm gibi...bonusu ufukta bugun görulduu :)
ama sonuçlar belli olunca paylaşacağımmm ...
az sonra telefon gelecekk..yelda hanımm yaaty geçişiniz kabul edıldı denılecekk....bana kargoyla haber gelmicekk beni arıcaklarr ....ve ben sonucu duydugumdaa yer yerinden oynayacakk..sevıncımı tüm sevdıklarımle paylaşıp arttıracagımm...akşam yataga yattıgımda kendıme övgü dolu cümleler kuracagımm..sonraa başardım başardımm başardım diyerek uyuyacagımm..bu yatay geçiş benim bundan sonraki başarılarımın başlangıcı olacakk

Perfinya 15-10-2010 01:54 PM

Alıntı:

bengusu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 773447)
merhaba canım istediğin her şeyi hayatına çekebilirsin yalnızca Ama pek kendime çekmem. Hayalini kurduğum şey pek başıma gelmez yani. Acaba eksik yaptığım birşey mi var bu cümlelerini olumluya çevir yani aslında yine çekim yasasını kullanıyorsun çekemiyorum deyip çekemiyorsun.hayatına her şeyi çekiyorum diyerek işe başla.bütün güzel dileklerin gerçekleşsin sevgiyle mutlu kaly789

Bundan sonra her istediğimi HAYATIMA ÇEKİYORUM.

Çekim yasası kavramını bilmediğim için çekemiyordum. Aslında çekmiyorum da demiyordum. Sadece böyle bir olayı bilmediğim için balık burcu olduğumdan sadece hayal kuruyordum. Bir daha aklıma gelene dek unutuyordum. Şimdi çekim yasasını biliyorum ve her dilediğim şeyi yaşamıma çekiyorum.
İyi ki varsın. Bana yardımcı olduğunuz için önce sana sonra herkese teşekkür ederim.
Sevgiyle kal. Mutlu kal.
sapkal89

yelda_k 15-10-2010 02:16 PM

18.09.2010
Alıntı:

yelda_k Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 769008)
çaresizlıklten kurtuluppp ...bir çıkış yolu istiyorummm

18.09.2010
Alıntı:

yelda_k Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 769013)
20 gundur oyaladıklarıııııı sonuçlar içinnn imgelememii yapıorummmm:en geç pazartesi yada salııı yatay geçişiminn kabul edıldıgını duyupp çıglık cıglıga bagırdıgımı imgeliyorummmm sevincli

18.09.2010
Alıntı:

yelda_k Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 769070)
ölee birr mutlulukk verdinkii banaa ne kadarr duaa etsemm azdırrr ..bugunn artık tamamen ümidimi kaybetmiştimm..unıdenn arkadaslarr aradıı yurt ayarlamışlarrr bendee gelmeyeceğimi söleyınceeee o kadar cok üzüldümkii bu bölümü bitiremicemm dıeee..gerçekten bu bölümü bitirmek istiyorum ve yaaty geçiş son şansım.. sonraa aklımaa senin açmış oldugun imgeleme geldıı hemenn forumaa geldim..ölee rahatladımmkii butun gunn sevınçtenn uctum uçmaktayımm....kabul edıldıgını öğreneyimm direkk buraya gelipp paylaşacagımm girlhaha

28.09.2010
Alıntı:

yelda_k Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 770692)
evrene dileğimi gönderiyorummm :)

yatay geçişimin kabul edildiğini çarşamba ya da perşembe günüü telefonla yada kargoyla ögrenmeyii imgeliyorumm.....cığlıklara boğuluyorummm o an aglıyorumm ,mutluluktann uçuorumm galibaaa en iyisi dişarı cıkıpp birazz koşarakk haykırmakkk .....yok yokk bunu yapmamalıyımm en iisi kızlara haber vereyimm sonrada ablamasevincli......

ardındaann derinn birr nefess vee iştee başardımmm kelimeleriylee doluuu cümlelerrr.....

evren bana şaka yaptııı vede buguneee kadar öğrenemedımm ama artıkk sonaa yaklastımmm..evrenn senii sonsuzz sevgımlee kucaklıorumm girlhaha.... evren beni sevdıgınıı biliyorummmmmmmmmmmmmm

6.10.2010
Alıntı:

yelda_k Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 772222)
kara bahtım kör talihimm benimmm..hala bi sess yokk yaa yatay geçiştennn...ama napıoruzzz :) daha büyükk sevinç ve sabırlaa beklemeye devam ediyoruzzz.....
DİLEĞİM BENİİ ELBETTE BULACAKK ŞUAN YOLDAA

YAŞASIN YATAY GEÇİŞİM KABULLL OLDUU DİCEGİM GUNLERRE AZZ KALDIII

13.08.2010
Alıntı:

yelda_k Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 773119)
çok acil imgeleme yapıorumm sevincli..yat geçiş sonuçlarını kargoyla ögrencekmişizz..cama kapıyaa koşmaktann ..sokakta dolaşmaktann bıktımm..ayy bi sokagın başında görsemm koşucamm yaaa..ama yokk gelmiyorr:(
en kısaa suredee (bugun) gelsınn vede getirdiği kagıtta KABUL EDILDİĞİM YAZSINN ...göruyorum yaa yazıoo yazıoo .....kargo gelsınn hemen burdayımm .....

14.10.2010
Alıntı:

yelda_k Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 773305)
yeter artık oyalamayın yaaa...ne kargocu geldi nede belli oldu sonuçlar am ben tükenıyorumm artıkk.....off alalahım ne olurr artık belli olsunn......

15.10.2010
Alıntı:

yelda_k Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 773463)
evrene sessleniorumm!
bugun artık sonuçlar belli olacakk..hemde tamm benim istediğm gibi...bonusu ufukta bugun görulduu :)
ama sonuçlar belli olunca paylaşacağımmm ...
az sonra telefon gelecekk..yelda hanımm yaaty geçişiniz kabul edıldı denılecekk....bana kargoyla haber gelmicekk beni arıcaklarr ....ve ben sonucu duydugumdaa yer yerinden oynayacakk..sevıncımı tüm sevdıklarımle paylaşıp arttıracagımm...akşam yataga yattıgımda kendıme övgü dolu cümleler kuracagımm..sonraa başardım başardımm başardım diyerek uyuyacagımm..bu yatay geçiş benim bundan sonraki başarılarımın başlangıcı olacakk

15.10.2010 14:05

öncelikle herkese merhaba:) yukarıdaki yazdıklarımm benim imgelemelerimdii..
ve şimdi sonucu açıklıyorumm..olumlMAmdaki gibi beni aradılarr..KABUL EDİLDİMMM ... BAŞARDIM..
kendimle gurur duyuyorumm...hepinizii çok çok çok seviyorumm...sevınçten ağlıyorumm..bengusu seni çok seviyorumm...ii varsınn..ii varsınızz hayatım degişti ailem benimm....
bonusu açıklıorumm..istediğim şehire dün iş başvurusunda bulundum .saçma sapan hastanelere hiç gitmeyecegım hastaneye başvuru yapmıstım aylar önce aramamışlardı..dün istedıgım hastaneye başvuru yaptımm.bugun öglen saatlerinde aradılarr vede görüşmeye bekliolarrrrr ...şimdii sokaklara çıkma vaktii haykırmaa vaktii...kojaman öpuyorumm

morliçeden sevgilerrr:zpzp:

Perfinya 15-10-2010 02:36 PM

ve şimdi sonucu açıklıyorumm..olumlMAmdaki gibi beni aradılarr..KABUL EDİLDİMMM ... BAŞARDIM..
kendimle gurur duyuyorumm...hepinizii çok çok çok seviyorumm...sevınçten ağlıyorumm..bengusu seni çok seviyorumm...ii varsınn..ii varsınızz hayatım degişti ailem benimm....
bonusu açıklıorumm..istediğim şehire dün iş başvurusunda bulundum .saçma sapan hastanelere hiç gitmeyecegım hastaneye başvuru yapmıstım aylar önce aramamışlardı..dün istedıgım hastaneye başvuru yaptımm.bugun öglen saatlerinde aradılarr vede görüşmeye bekliolarrrrr ...şimdii sokaklara çıkma vaktii haykırmaa vaktii...kojaman öpuyorumm

Çok tebrik ediyorum. Bu büyük başarı ve sen hakettin. Hakediyorsun.
Tüm hayatında isteklerini çekebilmen dileğiyle
İyi ki varsın
Sevgiyle ve dostça kal.
25889258892588925889258892588925889

tender45

Sultan 15-10-2010 03:07 PM

çok sevindim çok sevindim ne diyeceğimi bilmiyorum...
her şey gönlünce güzel olsun yeldacığım
bende seni seviyorum...
iyi ki varsın...
sevgiyle mutlu kaly789

bigokyanus 15-10-2010 03:20 PM

Çokkkk sevindim , bol şanslarrrrrrrr şimdiden şans senden yana...

delimanyak 15-10-2010 03:34 PM

Alıntı:

yelda_k Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 773480)

inanılmaz çok sevindim anlatamam yani bu sevincimi.. gözlerim dolu yani mutluluktan.. senin sayende ben de şimdi daha çok inanıyorum evet evren isteklerimizi gerçekleştirmek için bizim için çalışıyor senin adına da kendim adıma da çok çok teşekkürler..

inşallahh ben de dileğim gerçekleştiğinde buradan aynı enerji ile paylaşabilirim.. evet evet mutluluğumu sevincimi buraya yazıcam gün çok yakın biliyorum hissediyorum şimdiden çok teşekkür ederim dileğim gerçekleşmesine vesile olan herkese evrene tanrıya ve meleklerine..

umarım her şeyin güzel olması artarak devam eder ve daha da çok kocaman çok mutlu olursun sevgiler..

yelda_k 15-10-2010 05:30 PM

mutluluğumu sizinle paylaşmakk çok güzell :) delimanyak ,bıgokyanus,bengusu ,merveec hepinize kocamn kocamn mutluluk parçalarımı gönderiyorumm ....

ohh demek ne güzel birşeymiş yaa partysmiley

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:54 PM.