Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/)
-   -   dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/614936-dilekleri-bonusuyla-gerceklesenler-burda-paylasalim.html)

senarist 22-09-2010 08:28 PM

Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi

ben evrene dileğimi gönderdim hadi be ordan deyip daha kötü etti:Dvalla beceremiyorum ben bu işi çok karışık,zor..

canlı 22-09-2010 09:51 PM

selam, çekim yasası,pozitif düşünce vs.inanan bir kişiyim, hala da inanmaktayım, ancak bu aralar yaşadıklarım beni çok bunalttı ve gerginlikten pozitif bakacak halim kalmadı, şöyle ki, iş yerinde başka bir birime geçmeyi çok istiyordum ama genel müdür izin vermiyordu, ben de bu iş olacak diye odaklandım, olumlamalar falan yaptım ve eyleme geçerek gidip konuştum ve olur dedi, buraya kadar herşey çok güzel çekim yasası mükemmel falan derken beklemediğim bir sonuç oldu, ve insan kaynaklarında yer değişikliği onaylanmadı ve bu olasılığı çok çok düşük ve hiç beklenmeyen bir durumdu, peki neden böyle bir pürüz çıktı? bu nasıl bir çekim yasasıdır?

vitamin61 22-09-2010 09:52 PM

belki de o birim sizin için hayırlı değildir ya da henüz zamanı gelmemiştir ...

aysegul_tirtil 22-09-2010 10:07 PM

kacırılan nokta malesef hep aynı.istedim olumlu düsündüm heyecanlım eeee hadi niye olmuyorrrrr:)

bu işin tek bir sırrı var.koşulsuz mutluluk,işim olursa cok mutlu olucam,evim olsun,param olsun o olsun şu olsun ertelenen hep an ve onun mutlulugun elinizde hiçbir şey olmadan mutlu olabiliyorsanız işte o zaman istekleriniz bir bir olur.

çekim yasası anda çalışır.

sevgiler

canlı 22-09-2010 10:09 PM

valla bütün göstergelerde gideceğim yerin hayırlısı olacağını gösteriyordu ama:((

canlı 22-09-2010 10:18 PM

aslında bu siteye girip olumsuz şeyler yazmayı hiç istemezdim, çünkü pozitif bakış açısından yanayım, ama bu aralar dengemi kaybettim ve istediğim şeyden başka şey düşünemez oldum, sadece ne yapmam gerektiği bilemiyorum bu aralar
ama sırrı söyledin sanırım ayşegül bu aralar mutlu olmayı unuttum bekleme modundayım sürekli, keşke kolayca serbest bırakabilsem...

ozy 23-09-2010 12:42 AM

selam arkadaşlar bazen benimde canım hiç pozitif olmak istemiyor aslında çok hayat dolu biriyim bazen yıldığım zamanlar da oluyor o zaman ufak şeyler deniyorum mesela bir kaç gündür uzun zamandır görmediğim arkadaşımı düşünüp karşılaşmayı diliyordum ve bugün onu gördüm yeni telini aldım :) ayrıca bu akşam gittiğim bir ziyarette hiç konu açmadığım halde (kişilerin çekim yasından bir haber olduklarını düşündüğüm için) iki hikaye anlattılar; 1_şuan oturdukları evi hıdırellezde eşinin ağacın altına çizdiği 2_ ve imkanları sınırlı iken plazma tv isteyip bir çekiliş sonrası ona sahip olduklarından bahsettiler :) önümüze çıkan hiç bir şey tesatüf değil ! sevgiler...

mertmis 23-09-2010 12:47 AM

Gerçekten burda gerçekleşen hayalleri okudukça mutlu oluyorum. Bunun gibi bir deneyimi bende yaşadım. Lise son sınıfta iken annem dershaneye göndermek istedi. Kendime hiç zaman kalmayacağı için bu sene gitmeyi istemiyorum, hem okul, hem dershane çok yorulacağım dedim. Seneye giderim ama istediğim bölümde okurum dedim. Bir gün evde ev işi yaparken radyoda benim mezun olduğum fakültenin dekanı okulun tanıtımını yapıyordu. O konuşurken evin işini bıraktım ve dekanın anlattıklarını can kulağı ile dinledim. O konuşurken sanki o fakültenin öğrencisi gibi hissediyordum kendimi ve o bölümde okumanın ne kadar harika olacağını düşünüyordum. Ve ben çekim yasasına göre bir istekte bulunmuş ve salıvermiştim. Üniversite sonuçları açıklandığında istediğim bölüme hiç dershaneye gitmeden kazanmıştım.y789

canlı 24-09-2010 12:01 AM

dün, istediğim yer değiştirmeyle ilgili pürüzler yaşadığımdan bahsetmiştim, ve moralim çok kötüydü, bugün tekrar olumlamalar yaptım ve de dua ettim tabii ki, sonuçta istediğim sonuca ulaştım...istemekten vazgeçmemek lazım ama benim hatam çok fazla takıntı haline getirdiğim için sürekli endişeli bekleyiş durumunda olmamdı, tabii bu da süreci olumsuz etkiliyor, sonuç olarak; gerçekten istersek elde ederiz diyorum:)))

Sultan 24-09-2010 11:40 PM

Alıntı:

canlı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 769896)
dün, istediğim yer değiştirmeyle ilgili pürüzler yaşadığımdan bahsetmiştim, ve moralim çok kötüydü, bugün tekrar olumlamalar yaptım ve de dua ettim tabii ki, sonuçta istediğim sonuca ulaştım...istemekten vazgeçmemek lazım ama benim hatam çok fazla takıntı haline getirdiğim için sürekli endişeli bekleyiş durumunda olmamdı, tabii bu da süreci olumsuz etkiliyor, sonuç olarak; gerçekten istersek elde ederiz diyorum:)))

harikasınız...
her kesin dileklerinin bonusuyla gerçekleşeceği güzel bir hafta olsun...
sevgiyle mutlu kalıny789

Sultan 24-09-2010 11:51 PM

geçen ay bir elbise beğenmiştim.fiyatı oldukça yüksek.alıp almaam konusunda tereddüt ettim.biraz dolaşıp geleyim dedim.döndüğümde o güzelim elbise satılmıştı.pişman olmuştum hemen almadığıma.sanki o elbiseyi aldım giydim dokundum güzel ve yakıştığını duydum.
bu gün oraya gittiğimde o elbiseyi gördüm.müşteri istemiş sonrada almamış.hemde %70 indirimli aldım.süper evrene siparişi gönderdim bonusuyla geldi.sevgiyle mutlu kalın
y789
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...milies/shy.gif

planner 25-09-2010 09:07 AM

Süper ya.:) Harikasın.

Ben de dün bir sitede "Beynin Gizli Güçleri" diye bir kitap keşfettim. Dün kitapçıya gittim bulamadım. Bugün başka bir kitapçıya gideceğim. O kitabı çok istiyorum. Acayip bir şeyler beni çekiyor ona karşı.:) Umarım buraya aldığımı da yazacağım.

Sevgiler.:)

Sultan 27-09-2010 03:32 PM

üç gün izin almam gerekiyor.kayınvalidemin işi var.bense üç gün izin kullanmak istemiyorum.Daha sonra kızlarla tatilde kullanmak istiyorum.evrene dileğimi gönderdim.....dün akşam annem bana üç gün izin almana gerek yok dedi.kızım cuma gelecek,sadece bir gün alsan olur dedi.çok güzel ...smil56kızımda cuma günü öğleye kadar al öğleden sonra ben idare ederim dedi.süper ya...çekim yasasıyla ilgili paylaşımlarda bulunmak bu konudaki farkındalığımı süper artırıyor...
bol bonuslu bir hafta olsun...
sevgiyle mutlu kalıny789

planner 27-09-2010 03:38 PM

Bengusu yazılarını zevkle takip ediyorum. :)

Bahsettiğim kitabı almak için kitapçıya gittim. Ve olmasını düşündüğüm bölüme (Parapsikolojik) bakarken olmadığını gördüm. Kitabın orada olduğuna o kadar odaklanmışım ki hemen satıcıya sordum. Bilgisayardan baktı ve "Çok Satanlar" kısmında kitabı buldu.

Kitaptan pek tatmin olmasam da sonuçta elimde ya. Somut olarak varlığını görüyorum.:)

Bu pek çekim yasasına girmiyor galiba???y789

elisya 27-09-2010 03:47 PM

Alıntı:

bengusu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 770464)
üç gün izin almam gerekiyor.kayınvalidemin işi var.bense üç gün izin kullanmak istemiyorum.Daha sonra kızlarla tatilde kullanmak istiyorum.evrene dileğimi gönderdim.....dün akşam annem bana üç gün izin almana gerek yok dedi.kızım cuma gelecek,sadece bir gün alsan olur dedi.çok güzel ...smil56kızımda cuma günü öğleye kadar al öğleden sonra ben idare ederim dedi.süper ya...çekim yasasıyla ilgili paylaşımlarda bulunmak bu konudaki farkındalığımı süper artırıyor...
bol bonuslu bir hafta olsun...
sevgiyle mutlu kalıny789

bengusu cum bişi sormak istiyorum sana. Bu dileklerin sabah söleyip akşam oluyor gibi kısa bir sürede mi gerçekleşiyor. yoksa sen bir ara söylüyorsunda olduğunda mı fark ediyorsun.?
Yani öğrenmek istediğim şu, ne kadar zamanda gerçekleşiyor. Ben genelde sanki sen dileğini söylüyorsun akşama gerçekleşiyor gibi anlıyorum. bu gerçekten öle mi yoksa zamana bırakıp olduktan sonra mı anlıyorsun..
cevaplarsan çok sevinirim. canım benim sağolasın art56art56

Sultan 27-09-2010 04:17 PM

Alıntı:

elisya Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 770467)
bengusu cum bişi sormak istiyorum sana. Bu dileklerin sabah söleyip akşam oluyor gibi kısa bir sürede mi gerçekleşiyor. yoksa sen bir ara söylüyorsunda olduğunda mı fark ediyorsun.?
Yani öğrenmek istediğim şu, ne kadar zamanda gerçekleşiyor. Ben genelde sanki sen dileğini söylüyorsun akşama gerçekleşiyor gibi anlıyorum. bu gerçekten öle mi yoksa zamana bırakıp olduktan sonra mı anlıyorsun..
cevaplarsan çok sevinirim. canım benim sağolasın art56art56

bu dileğim için iki gün oldu galiba...bazı dileklerim ise sabah söylüyorum akşama gerçekleşiyor.bunun da nedeni sürekli paylaşıp çekim yasasıyla ilgili farkındalığımın artmasına bağlıyorum.
sevgiyle mutlu kal canımy789

Sultan 28-09-2010 10:52 AM

bir ara arabamızı satmak zorunda kaldık.koyu yeşil renkte güzel bir arabaydı.buna kızım çok üzüldü.5 veya 6 yaşındaydı.ben gidip amcadan arabamızı geri alacağım diyordu.kızım üzülmesine dayanamadım.evrene dileğimi gönderdim imgeledim arabaya bindim.sesini duydum kızımın gülümsemesini gördüm.bu olaydan 5 ay sonra biz araba aldık.sattığımız arabayla aynı marka ama yeni modeliydi.renk te aynı olunca kızım havalara uçtu.dileğimizi gönderdik edrese teslim geldi
her kesin dileklerinin adrese teslim gelmesi dileğiyle ..
sevgiyle mutlu kalıny789

Alexandra 28-09-2010 11:23 AM

Hayırlı olsun canım. Çok sevindim. İyi günlerde kullanın. Benim dileğim de olmak üzere hissediyorum. Geliyor.

bilgendilo 28-09-2010 11:25 AM

arkadaşlar benim 3,5 aylık bebeğim var ve onu olması gerektiği gibi anne sütüyle besliyodum şimdiye kadar, fakat strese dayalı olarak bariz bi şekilde sütüm azaldı emb23ve her geçen gün daha da azalmaya devam ediyor, böyle giderse yakında sütüm hiç kalmıycak ağla2 sütümün eskisi gibi 300ml geldiğini imgeliyorum ama bi türlü olmuyor, nolur nası imgelesem de gelse bana bi fikir verip yardım edebilir misiniz,mlk34 benimle beraber siz de imgeler misiniz nooooluuuur tender45

Sultan 28-09-2010 11:26 AM

Alıntı:

Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 770609)
Hayırlı olsun canım. Çok sevindim. İyi günlerde kullanın. Benim dileğim de olmak üzere hissediyorum. Geliyor.

kim bilir yarın belki de kapında
sevgiyle mutlu kaly789

Sultan 28-09-2010 11:29 AM

Alıntı:

bilgendilo Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 770610)
arkadaşlar benim 3,5 aylık bebeğim var ve onu olması gerektiği gibi anne sütüyle besliyodum şimdiye kadar, fakat strese dayalı olarak bariz bi şekilde sütüm azaldı emb23ve her geçen gün daha da azalmaya devam ediyor, böyle giderse yakında sütüm hiç kalmıycak ağla2 sütümün eskisi gibi 300ml geldiğini imgeliyorum ama bi türlü olmuyor, nolur nası imgelesem de gelse bana bi fikir verip yardım edebilir misiniz,mlk34 benimle beraber siz de imgeler misiniz nooooluuuur tender45

canım önce endişelenmeyi bırak..rahatla..sütüm azalmaya devam ediyor cümlesini sütüm artıyor cümlesiyle değiştir.olumlu ve endişesiz olursan zaten sütün artacaktır.
sevgiyle mutlu kal...y789

Alexandra 28-09-2010 11:38 AM

Ayrıca kendini daha fazla strese sokma Bilgencim. Bebeğine geçirme gerginliğini. Aklını boşalt, Bengisu'nun dediği gibi sütüm artıyor olumlamasıyla kendini ve bedenini yönlendir. Unutma anne sütü çok önemli olsa da bugün çok zengin ek besinler var. Benin yeğenim hiç anne sütü alamadı, ek besinlerle büyüdü ve karşılaştığım pek çok çocuktan daha zeki ve daha sıhhatli.

Korkma, bebeğinin en büyük ihtiyacı huzurlu ve sevgi dolu annesi. Çevrendekileri, söylenenleri ve okuduklarını unut. Bu dönem önemli olan tek şey sen ve bebeğinsin.

Sana da güzel meleğine de sağlıklı, huzurlu, bolluk bereket dolu bir ömür diliyorum.

bilgendilo 28-09-2010 11:55 AM

ttli3çok teşekkür ediyorum bengusucum ve blupebblescim sapkal89iyi ki varsınız ne güzel dostlarsınız O0sağolun şimdi sütümün giderek artttığı cümlesini kurmaya başlıyor ve sütüm arttığı için bu sevincimi sizlerle paylaşmak için buraya yazdığımı imgeliyorumgirlhaha.. umarım her şey gönlünüzce olur dostlar sevgiyle kalın..kiss3

bigokyanus 28-09-2010 12:27 PM

Alıntı:

bilgendilo Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 770624)
ttli3çok teşekkür ediyorum bengusucum ve blupebblescim sapkal89iyi ki varsınız ne güzel dostlarsınız O0sağolun şimdi sütümün giderek artttığı cümlesini kurmaya başlıyor ve sütüm arttığı için bu sevincimi sizlerle paylaşmak için buraya yazdığımı imgeliyorumgirlhaha.. umarım her şey gönlünüzce olur dostlar sevgiyle kalın..kiss3

Adaşım sütsüz kalmayacak sadece inan ...

Benim bebeğim 17 aylık ve daha doğmadan başladım sütüm o kadar bol olacak ki oğlumun ek besine ihtiyacı olmayacak , çok iyi gelecek demeye ve hala emziriyorum...

Senin stresin o aylarda oluyor bende de olmuştu ve hemen olumlu cümlelerle aştım... Bugünden itibaren 300 ml değil sütün şu an 600 ve 800 ml geliyor azımsayarak söyleme lütfen , kızının ihtiyacı olan da 300 ile 500 ml gittikçe artacak ihtiyacı onunla doğru orantılı olarakta sütün de artacak...

Hadi bakalım şu dakikadan itibaren hep beraber olumlu düşünüyoruz ve minik meleğimizin ihtiyacı olandan fazla sütü olacak... Bir sorunun olursa her zaman bana ulaşabilirsin ...

Not: hiç sütüm yok ya da azaldı dediğin anda bile süt kanallarından 2 bardak süt oluyor haberin olsun, Rabbim dünyaya getirdiğini aç bırakmıyor ... Hastanede denenmiş ve test edilmiştir...

bilgendilo 28-09-2010 01:11 PM

Alıntı:

bengusu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 770614)
canım önce endişelenmeyi bırak..rahatla..sütüm azalmaya devam ediyor cümlesini sütüm artıyor cümlesiyle değiştir.olumlu ve endişesiz olursan zaten sütün artacaktır.
sevgiyle mutlu kal...y789

Alıntı:

Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 770617)
Ayrıca kendini daha fazla strese sokma Bilgencim. Bebeğine geçirme gerginliğini. Aklını boşalt, Bengisu'nun dediği gibi sütüm artıyor olumlamasıyla kendini ve bedenini yönlendir. Unutma anne sütü çok önemli olsa da bugün çok zengin ek besinler var. Benin yeğenim hiç anne sütü alamadı, ek besinlerle büyüdü ve karşılaştığım pek çok çocuktan daha zeki ve daha sıhhatli.

Korkma, bebeğinin en büyük ihtiyacı huzurlu ve sevgi dolu annesi. Çevrendekileri, söylenenleri ve okuduklarını unut. Bu dönem önemli olan tek şey sen ve bebeğinsin.

Sana da güzel meleğine de sağlıklı, huzurlu, bolluk bereket dolu bir ömür diliyorum.

Alıntı:

bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 770633)
Adaşım sütsüz kalmayacak sadece inan ...

Benim bebeğim 17 aylık ve daha doğmadan başladım sütüm o kadar bol olacak ki oğlumun ek besine ihtiyacı olmayacak , çok iyi gelecek demeye ve hala emziriyorum...

Senin stresin o aylarda oluyor bende de olmuştu ve hemen olumlu cümlelerle aştım... Bugünden itibaren 300 ml değil sütün şu an 600 ve 800 ml geliyor azımsayarak söyleme lütfen , kızının ihtiyacı olan da 300 ile 500 ml gittikçe artacak ihtiyacı onunla doğru orantılı olarakta sütün de artacak...

Hadi bakalım şu dakikadan itibaren hep beraber olumlu düşünüyoruz ve minik meleğimizin ihtiyacı olandan fazla sütü olacak... Bir sorunun olursa her zaman bana ulaşabilirsin ...

Not: hiç sütüm yok ya da azaldı dediğin anda bile süt kanallarından 2 bardak süt oluyor haberin olsun, Rabbim dünyaya getirdiğini aç bırakmıyor ... Hastanede denenmiş ve test edilmiştir...

ne kadar teşekkür etsem azdır hepinize de güzel dostlar
bilgencim mesajını okurken öyle duygulandım ki ağlayarak okudum, ama inan mutsuzluktan değil, sevinçten, böyle güzel dostlar olduğu için...
iyi varsınız

yelda_k 28-09-2010 08:48 PM

evrene dileğimi gönderiyorummm :)

yatay geçişimin kabul edildiğini çarşamba ya da perşembe günüü telefonla yada kargoyla ögrenmeyii imgeliyorumm.....cığlıklara boğuluyorummm o an aglıyorumm ,mutluluktann uçuorumm galibaaa en iyisi dişarı cıkıpp birazz koşarakk haykırmakkk .....yok yokk bunu yapmamalıyımm en iisi kızlara haber vereyimm sonrada ablamasevincli......

ardındaann derinn birr nefess vee iştee başardımmm kelimeleriylee doluuu cümlelerrr.....

evren bana şaka yaptııı vede buguneee kadar öğrenemedımm ama artıkk sonaa yaklastımmm..evrenn senii sonsuzz sevgımlee kucaklıorumm girlhaha.... evren beni sevdıgınıı biliyorummmmmmmmmmmmmm

bilgendilo 06-10-2010 08:58 AM

arkadaşlar benim bi sorum olacak, buraya yerine gelen siparişlerimizi yazıyoruz ya hiç nazar değdiği oluyo mu size ya da nazar değerse korkusu taşıyanınız var mı ben de o kadar var ki sanki buraya gerçekleşen dileklerimi yazarsam nazar değcekmiş gibi geliyo, biliyorum ki ben böyle düşündükçe bunu kendime çağırıyorum, ama nasıl yenicemi bilmiyorum dusun2

Sultan 06-10-2010 09:06 AM

Alıntı:

bilgendilo Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 772094)
arkadaşlar benim bi sorum olacak, buraya yerine gelen siparişlerimizi yazıyoruz ya hiç nazar değdiği oluyo mu size ya da nazar değerse korkusu taşıyanınız var mı ben de o kadar var ki sanki buraya gerçekleşen dileklerimi yazarsam nazar değcekmiş gibi geliyo, biliyorum ki ben böyle düşündükçe bunu kendime çağırıyorum, ama nasıl yenicemi bilmiyorum dusun2

ben buraya gerçekleşen dileklerimi yazıyorum...ve nazar değecek diye düşünmüyorum.yazdığım her gerçekleşen dileğim çekim yasası ile ilgili farkındalığımı artırıyor ve nokta tayini yapacak kadar bu işte başarılı oluyorum..y789

bilgendilo 06-10-2010 09:23 AM

Alıntı:

bengusu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 772096)
ben buraya gerçekleşen dileklerimi yazıyorum...ve nazar değecek diye düşünmüyorum.yazdığım her gerçekleşen dileğim çekim yasası ile ilgili farkındalığımı artırıyor ve nokta tayini yapacak kadar bu işte başarılı oluyorum..y789

teşekkür ediyorum bengüsucum, sapkal89peki sana hiç nazar değdiği olmuyo mu, mesela bana geçen sütüm azaldı dediğimde sütünün giderek arttığını söyle dedin ya, böyle söylediğimde nazar değmez mi, büyükleimizin şimdiye kadar bize söylediği 'aman kimseye söyleme nazar değer' düşüncesini atamıyorum kafamdan dunk56bi de nokta tayini derken neyi kastettin iki nokta mıdusun2

Sultan 06-10-2010 09:59 AM

ben gerçekleşen dileklerime nazar değeceğini değil bir başka dileğimin gerçekleşmesi için farkındalığımın artacağını düşünüyorum.nokta tayini derken istediğim dileğin hemen gerçekleşmesini kastediyorum..
sevgiyle mutlu kal canım...

bilgendilo 06-10-2010 10:24 AM

Alıntı:

bengusu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 772107)
ben gerçekleşen dileklerime nazar değeceğini değil bir başka dileğimin gerçekleşmesi için farkındalığımın artacağını düşünüyorum.nokta tayini derken istediğim dileğin hemen gerçekleşmesini kastediyorum..
sevgiyle mutlu kal canım...

teşekkür ediyorum bengusucum iyi ki varsın actionsmile

Casandra 06-10-2010 12:29 PM

Arkadaşlarım,hatırlıyosanız ev imgelemem vardı..
Hiç bir sonuç yok..
Garip olan,bir ipucu bile yok..
Sanırım fazla üstünde durdum..
Kafam karıştı doğrusu söylemek gerekirse..
Çekim yasası sayfasınada konu açtım ama cevap vermediler ..
Bi yardımınız dokunursa çok sevinirim arkadaşlarım..

Sultan 06-10-2010 01:58 PM

Alıntı:

Casandra Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 772137)
Arkadaşlarım,hatırlıyosanız ev imgelemem vardı..
Hiç bir sonuç yok..
Garip olan,bir ipucu bile yok..
Sanırım fazla üstünde durdum..
Kafam karıştı doğrusu söylemek gerekirse..
Çekim yasası sayfasınada konu açtım ama cevap vermediler ..
Bi yardımınız dokunursa çok sevinirim arkadaşlarım..

canım benim bazı dileklerin gerçekleşmesi zaman alır.sen bu arada olumsuz düşünmeyip dileğinin sana gelmek üzere yolda olduğunu söyle..o seni bulacaktır.
sevgiyle mutlu kaly789

yelda_k 06-10-2010 07:31 PM

kara bahtım kör talihimm benimmm..hala bi sess yokk yaa yatay geçiştennn...ama napıoruzzz :) daha büyükk sevinç ve sabırlaa beklemeye devam ediyoruzzz.....
DİLEĞİM BENİİ ELBETTE BULACAKK ŞUAN YOLDAA

YAŞASIN YATAY GEÇİŞİM KABULLL OLDUU DİCEGİM GUNLERRE AZZ KALDIII

Casandra 08-10-2010 09:29 AM

Alıntı:

bengusu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 772176)
canım benim bazı dileklerin gerçekleşmesi zaman alır.sen bu arada olumsuz düşünmeyip dileğinin sana gelmek üzere yolda olduğunu söyle..o seni bulacaktır.
sevgiyle mutlu kaly789

Öyle ümit ediyorum bengusucum..Günlük olumsuzluklar insanı biraz yıpratıyor..
günlük streslerden biyolun varsa tavsiye edebilrsen sevinirim

Sultan 08-10-2010 09:35 AM

Alıntı:

Casandra Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 772371)
Öyle ümit ediyorum bengusucum..Günlük olumsuzluklar insanı biraz yıpratıyor..
günlük streslerden biyolun varsa tavsiye edebilrsen sevinirim

günlük olumsuzluklar benim pozitif düşünmemi engellediğini farkettiğimde ya bulunduğum ortamı değiştiriyorum ya hareketli bir müzik dinliyor yada çok sevdiğim bir dostuma telefon ediyorum.duygular virüs gibidir çabuk bulaşır hangi duygu durumunda olduğun onun için çok önemli..
hep pozitif ve mutlu kalın.y789

Casandra 09-10-2010 08:04 PM

çok teşekkür ederim bengusucum..
Birde son sorum olucak :))
Hayatıma artık duygusal bakımdan birisini çekmek istiyorum..
Birisi var aslında aklımda,kalbimde olan..
Yeni birisi benim için..
Ama ne yazık ki duygusal olarak hayatıma sokamıyorum ..
Ben ben olmuyorum zaten onun yanında..
Negatif oluyorum,doğal olarak ta negatif enerji veriyorum ona..
Aslında kafam ne çok karışık öyle değil mi Bengusucum :)
Sorduğum soruları cevapladığın için çok sağol..

denizyıldızı 09-10-2010 08:06 PM

Nasılsın bengusu?.. :)

kediseverim 09-10-2010 08:16 PM

arkadaşlar negatif düşünceden kurtulmanın en etkili yöntemi hemen yabancı ritmik müzik dinlemek yabancı diyorum sözleri anlamadan sadece müziğe odaklanınca rahatlıyorsunuz sırf sözsüz müzikte durağanlaştırıyor o nedenle sözlü olması insan sesi duyulması sizi daha canlı kılıyor bu yöntem bende çokkk işe yarıyor deneğin umarım sizede yarar...türkçe sözlü dinlediğiniz zaman müzik ritimli ama söz arabesk olabiliyor o yüzden pek anlamadığınız dil de müzik daha etkili bence...

denizyıldızı 09-10-2010 08:26 PM

Alıntı:

kediseverim Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 772546)
arkadaşlar negatif düşünceden kurtulmanın en etkili yöntemi hemen yabancı ritmik müzik dinlemek yabancı diyorum sözleri anlamadan sadece müziğe odaklanınca rahatlıyorsunuz sırf sözsüz müzikte durağanlaştırıyor o nedenle sözlü olması insan sesi duyulması sizi daha canlı kılıyor bu yöntem bende çokkk işe yarıyor deneğin umarım sizede yarar...türkçe sözlü dinlediğiniz zaman müzik ritimli ama söz arabesk olabiliyor o yüzden pek anlamadığınız dil de müzik daha etkili bence...

Evet katılıyorum; dinlendirici bir etki oluyor... :)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:06 PM.