Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/)
-   -   dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/614936-dilekleri-bonusuyla-gerceklesenler-burda-paylasalim.html)

mu@z 15-10-2010 06:25 PM

Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi

çok imgeledim,orda öğrenci olduğumu anfide ders dinlediğimi,bahçesinde ders aralarında nefes aldığımı hissettim hatta trafikte çile çektiğimi bile yaşadığımı bilem düşündüm ama olmadı.yerleşemedim marmara ilahiyata...çok üzgünüm.hedef 2012 dgs ye bakalım mevla neyler, neylerse güzel eyler...

delimanyak 15-10-2010 06:30 PM

Alıntı:

yelda_k Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 773515)
mutluluğumu sizinle paylaşmakk çok güzell :) delimanyak ,bıgokyanus,bengusu ,merveec hepinize kocamn kocamn mutluluk parçalarımı gönderiyorumm ....

ohh demek ne güzel birşeymiş yaa partysmiley

darısı başımaa inşallaaahh : )

yelda_k 15-10-2010 09:01 PM

Alıntı:

delimanyak Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 773522)
darısı başımaa inşallaaahh : )

inşallah inşallahh :)

tnuhlar 16-10-2010 10:26 AM

Yelda,senı tebrik ediyorum ve hayatının hep başarılalarla dolu olmasını temennı edıyorum.....
Ayrıca burada dileğin olmasının iki şekilde telafuz edildiğini görüyorum,birincisi imgele ve unut,diğeri Yelda gibi imgele ve sürekli yaşa,hayal et..O zaman imgelemenin kökeni ne olursa olsun kalpten istemek.İster imgele unut ,ister imgele ve sürekli yaşa...Farketmiyor..Sevgiyle kalın..

vitamin61 16-10-2010 09:15 PM

Yeldanın yazdıklarını okuyup dileği henüz gerçekleşmemişken üzülmüştüm. Sonra dileğinin gerçekleştiğini görünce çok sevindim. Tebrik ediyorum seni yeldacım harikasın ...

yelda_k 16-10-2010 11:05 PM

Alıntı:

vitamin61 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 773732)
Yeldanın yazdıklarını okuyup dileği henüz gerçekleşmemişken üzülmüştüm. Sonra dileğinin gerçekleştiğini görünce çok sevindim. Tebrik ediyorum seni yeldacım harikasın ...

gerçekten şimdii tekrar okudumda..okadar cokk umutsuzluga kapılıpp..ümit bulmakk için yazmıştımkii.yazdıktan sonraa sanki gerçekleşmiş gıbı evıncını yaşıodumm..vede bu 2 aylık süreçtee bu sekıldee guc bulabıldımm....şimdi ise beni bambaşka bi hayat beklioo...sevgılerimleee :)
ii varsınn sevıncımee ortak olman sevıncımıı yuceltti

yelda_k 16-10-2010 11:06 PM

Alıntı:

tnuhlar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 773606)
Yelda,senı tebrik ediyorum ve hayatının hep başarılalarla dolu olmasını temennı edıyorum.....
Ayrıca burada dileğin olmasının iki şekilde telafuz edildiğini görüyorum,birincisi imgele ve unut,diğeri Yelda gibi imgele ve sürekli yaşa,hayal et..O zaman imgelemenin kökeni ne olursa olsun kalpten istemek.İster imgele unut ,ister imgele ve sürekli yaşa...Farketmiyor..Sevgiyle kalın..

hepimizin hayatındaa başarı eksik olmasınn....hepimizz guzell seylerii ve iilikleri hakedıoruzz...teşekkür edrimmm ayrıca mutlu ettıın ebni

yelda_k 17-10-2010 12:16 AM

sonsuz sevgıyle sarıldıgım evrenımm:)

artık beni duyuyosunn .
ve yeni bir imgeleme yapıorum..muafıyetim acıklandıgında cok az dersımın oldugunu görmeyi seçiorum..(ben baktım normalde 1 yılda 2 dersımın olması gerekioo .2 tane olmasada 3,4 tane falan ders alıyımm )

hee yokk yatay geçişn oldu hala ne istıosun falan die solenirsende haklısın ...yani aslındaa sonucu oluruna bırakmak daha dogru dımı ..kabul edıldım yaa tum dersleride verıırm gerekirse ama ..

yinede şöle az dersım olsunn...girlhaha...sevınıyımm şölee ...oh be dıyımm rahat rahatt bıtıreyım unımıı..mezunıyet ıcınde eski unıme gıdıp canım arkadaşlarımla beraberr fırlatı vereyim kepimii :)

mutluluk nee guzelll ne guzell...
gulumsuyoruz veee sonucu hayrıma bekliorm :)

yelda_k 17-10-2010 01:39 PM

• TÜM EVRENİ SEVGİYLE KUCAKLIORUMM ...
  • GELECEK BAŞARILARIIMI BEKLİORUMM..TÜM GUZELLİKLERİN BENİMLE OLMASINI SEÇIORUM ..
  • İİ İNSANLARII HAYATIMI DAVET EDIOR VEDE ÇEKİORUMM...
  • KPSSDE İSTEDIGIM PUANI ALIPP İSTEDIGIM ŞEHİRDE İSTEDIGIM SAGLIK OCAGINAA ATANMAYI SEÇİYORUMMM ...
  • .BAŞARDIM ÇIGLIKLARINAA YNİLERİNİ EKLEYECEGIM GUNLER İÇİN SABIRSIZLANIORUM sevincli..
  • İİ VARIMM İİ NEFES ALIORUMM...

VARLIGIMLAA BÜTÜNLEŞECEGIM GUNLERİ GÖRÜYORUMM .

tnuhlar 17-10-2010 02:55 PM

Sevgili Yelda,tüm dileklerinin hayrına gerçekleşmesini yürekten diliyorum...Hep boyle mutlu olman dileğiyle...

Perfinya 17-10-2010 04:46 PM

Evreni seviyorum ve bütün isteklerimi hayatıma çekiyorum.

kime_ne 18-10-2010 03:41 PM

Burada yazılanlar inanılmaz ,bunu başarabilmeyi ben de çok isterim
Hele ki böle bir durum içindeyken...

vitamin61 18-10-2010 04:13 PM

Herkes başarabilir ...

Sultan 18-10-2010 04:35 PM

Alıntı:

kime_ne Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 774022)
Burada yazılanlar inanılmaz ,bunu başarabilmeyi ben de çok isterim
Hele ki böle bir durum içindeyken...

merhaba kime ne
yazılanlar inanılmaz gibi görünüyor...
ama ben inanıyorum.......inandığım her şeyi hayatımıa bonusuyle çekiyorum.başarabilmeyi bende çok isterdim cümlesi yerine bende başardım demelisin...istediğin her şeyi hayatına çekebilirsin...
sevgiyle mutlu kalıny789

kime_ne 18-10-2010 04:41 PM

Alıntı:

bengusu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 774044)
merhaba kime ne
yazılanlar inanılmaz gibi görünüyor...
ama ben inanıyorum.......inandığım her şeyi hayatımıa bonusuyle çekiyorum.başarabilmeyi bende çok isterdim cümlesi yerine bende başardım demelisin...istediğin her şeyi hayatına çekebilirsin...
sevgiyle mutlu kalıny789

bazen buna yurekten inanıyorum ama bu bazenin artık daimi olacağına inanıyorum :)
ve başarılarımı ben de ilerleyen günlerde sizinle paylaşacağım

çok teşekkür ederim :)

umutluluk 18-10-2010 11:36 PM

3 gün sonra doğum günüm.ve o doğum günümde benim için özel birsinin o hatırlmasını ve bana msj atmasnı gerkçekten çok isyiyorumm ama onunla bi sebten dolyı konşmuyoruz.. başarabiliyiiym çekim yasasıyla sizce :(

matri 18-10-2010 11:39 PM

sadece 3 gun iste... bakalim 4 gun neler oluyor.

Sultan 18-10-2010 11:40 PM

Alıntı:

umutluluk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 774106)
3 gün sonra doğum günüm.ve o doğum günümde benim için özel birsinin o hatırlmasını ve bana msj atmasnı gerkçekten çok isyiyorumm ama onunla bi sebten dolyı konşmuyoruz.. başarabiliyiiym çekim yasasıyla sizce :(

merhaba umutluluk
3gün sonraki doğum gününü hatırladığı,seni aradığını hatta sana bir hediye aldığını imgele.çok mutlu olduğunu hisset o duygu durumunda evrene dileğini gönder adrese teslim gelecektir.
sevgiyle mutlu kal.
bu arada şimdiden doğum günün kutlu olsun...
nice nice yıllaray789

umutluluk 18-10-2010 11:48 PM

çok teşekkür ederim bengusu iiyi varsın :) imgelycem dileğim gerçekleşecek ve bende büyük bi mutlulukla burda payalaşcm teşekkür ederim :)

tnuhlar 18-10-2010 11:58 PM

güzel haberini bekliyorum....

altın saçlı kız 19-10-2010 11:36 AM

Bengisu,Uzun zaman dan beri takip ediyorum .Bravo diyorum.Ben de zaman zaman hayatıma her istediğimi çekiyorum,seninde söylediğin gibi bonusuyla geliyor fakat bazen karamsarlaşıyorum.Nedenini düşündüğümde?(Öğrenilmiş çaresizlik,kötü tecrubeler,çekirdek inanç )ne dersek diyelim engel oluyor o güzelim hayallerime,kış kış diyorum gönderiyorum.Bu zaman içerisin dede kuantum alanıma istemediğim olasılıkları çekiyorum,sonrada bunu benim yapmış olduğumu anlıyorum.Geçmişimizden getirdiğimiz deneyimler bizlerin olumlu düşünmesini engelliyor.Kötü ekilen tohumlar,(ayrık otları)gibi.Ama bu işe kendimi olumlu yönde geliştirmeye adadım.Bu sitenin karşıma çıkmasda tesadüf değil sanırm.Yaradanda destekliyor,o zaman siz arkadaşlarımın yardımyla değişmeye ve gelişmeye hazırım..Teşekkürler burada açık sözlülükle deneyimlerinizi paylaştığınız için iyiki varsınız..İyi bir model olduğunuzu düşünüyorum.Sevgiler..:))

Sultan 19-10-2010 11:54 AM

Alıntı:

altın saçlı kız Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 774163)
Bengisu,Uzun zaman dan beri takip ediyorum .Bravo diyorum.Ben de zaman zaman hayatıma her istediğimi çekiyorum,seninde söylediğin gibi bonusuyla geliyor fakat bazen karamsarlaşıyorum.Nedenini düşündüğümde?(Öğrenilmiş çaresizlik,kötü tecrubeler,çekirdek inanç )ne dersek diyelim engel oluyor o güzelim hayallerime,kış kış diyorum gönderiyorum.Bu zaman içerisin dede kuantum alanıma istemediğim olasılıkları çekiyorum,sonrada bunu benim yapmış olduğumu anlıyorum.Geçmişimizden getirdiğimiz deneyimler bizlerin olumlu düşünmesini engelliyor.Kötü ekilen tohumlar,(ayrık otları)gibi.Ama bu işe kendimi olumlu yönde geliştirmeye adadım.Bu sitenin karşıma çıkmasda tesadüf değil sanırm.Yaradanda destekliyor,o zaman siz arkadaşlarımın yardımyla değişmeye ve gelişmeye hazırım..Teşekkürler burada açık sözlülükle deneyimlerinizi paylaştığınız için iyiki varsınız..İyi bir model olduğunuzu düşünüyorum.Sevgiler..:))

öncelikle ben çok teşekkür ediyorum. ben burda çekim yasasıyla ilgili paylaşımlarda bulunmaktan keyif alıyorum.bu benim bu konuyla ilgili farkındalığımı artırıyor.düşünce tarzımı değiştirdim.tamamen olumlu düşünüp olumlu konusuyorum.hepimiz insanız olumsuz düşündüğüm zaman bunu kelimelere dökmüyor hemen olumluya çeviriyorum...
sevgiyle mutlu kaly789

funda0903 19-10-2010 02:09 PM

Arkadaşlar herkese merhaba ben artık gerçekten ama gerçekten bir şeyi çok içten istaerseniz olacağına inandım .Hafta sonu başımdan geçen bir olayı sizlerle paylaşmak istedim. Çok uzun zamandır istediğim bir cep telefonu vardı (marka vermeyeyim) fakat o kadar çok borcum varki hayaldende öte bir şeydi o telefonu almam. Ve hep şöyle diyordum nerdeee imkansız en az 2 sene alamam diyordum konusu açılınca.İş yerimde patronum aynı telefonu kullanıyor geçen hafta benim masamda çalışıyorduk ve telefonu çaldı bende odasına telefonu getirmeye gittim ve inanın o an o kadar çok istedimki elimde tuttum kulağıma götürdüm sanki benimmiş gibi (iyiki o anda kimse görmedi deli derlerdi herhalde) ve götürdüm verdim. Eşimle pazar günü dolaşmaya çıktık normalde eşim borçlardan inanılmaz dercede bunalmış durumda ve ben bana telefon alalım gibi bir şeyin şakasını dahi yapamam şu durumda ve birden gel dedi tanıdığımız bir telefoncu var gel bir bakalım dedi bende alamıcam hiç bir şey ne bakalımki dedim ve bir bayan çok sıkışıkmış sadece 2 ay kullanmış daha kutusunda garantisi herşeyi gıcır gıcır ve tabi 2 el olduğu için fiyat bi o kadar düşmüş istediğim telefonu adam bize zorla alın kaçırmayın baskı yapıyor ben hiç bir şey demedim biliyorum çıktıktan sonra eşim beni yer dırdırıyla(haklı olarak) ve eşim alalım bunu sana dedi dondum eee borç dedim çok uygun yaptı 12 taksit öderiz dedi ve bu olay tam bu yaşadıklarımdan 2 gün sonra oldu. Yaa gerçekten hala inanamıyorum arkadaşlar yanlış anlamayın bu kadar sevinmem sadece telefona değil bu hisleri yaşayabileceğimi hiç sanmazdım. işte böyle şimdi hedefleri büyütüyorum inşallah hepsi birer birer gerçek olur sizlerinde bütün dilekleri gerçekleşmesi temennisyle sevgiyle kalın......O0

Sultan 19-10-2010 02:40 PM

Alıntı:

funda0903 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 774180)
Arkadaşlar herkese merhaba ben artık gerçekten ama gerçekten bir şeyi çok içten istaerseniz olacağına inandım .Hafta sonu başımdan geçen bir olayı sizlerle paylaşmak istedim. Çok uzun zamandır istediğim bir cep telefonu vardı (marka vermeyeyim) fakat o kadar çok borcum varki hayaldende öte bir şeydi o telefonu almam. Ve hep şöyle diyordum nerdeee imkansız en az 2 sene alamam diyordum konusu açılınca.İş yerimde patronum aynı telefonu kullanıyor geçen hafta benim masamda çalışıyorduk ve telefonu çaldı bende odasına telefonu getirmeye gittim ve inanın o an o kadar çok istedimki elimde tuttum kulağıma götürdüm sanki benimmiş gibi (iyiki o anda kimse görmedi deli derlerdi herhalde) ve götürdüm verdim. Eşimle pazar günü dolaşmaya çıktık normalde eşim borçlardan inanılmaz dercede bunalmış durumda ve ben bana telefon alalım gibi bir şeyin şakasını dahi yapamam şu durumda ve birden gel dedi tanıdığımız bir telefoncu var gel bir bakalım dedi bende alamıcam hiç bir şey ne bakalımki dedim ve bir bayan çok sıkışıkmış sadece 2 ay kullanmış daha kutusunda garantisi herşeyi gıcır gıcır ve tabi 2 el olduğu için fiyat bi o kadar düşmüş istediğim telefonu adam bize zorla alın kaçırmayın baskı yapıyor ben hiç bir şey demedim biliyorum çıktıktan sonra eşim beni yer dırdırıyla(haklı olarak) ve eşim alalım bunu sana dedi dondum eee borç dedim çok uygun yaptı 12 taksit öderiz dedi ve bu olay tam bu yaşadıklarımdan 2 gün sonra oldu. Yaa gerçekten hala inanamıyorum arkadaşlar yanlış anlamayın bu kadar sevinmem sadece telefona değil bu hisleri yaşayabileceğimi hiç sanmazdım. işte böyle şimdi hedefleri büyütüyorum inşallah hepsi birer birer gerçek olur sizlerinde bütün dilekleri gerçekleşmesi temennisyle sevgiyle kalın......O0

harikasınız gerçekten kalpten istediğimiz her şey gerçekleşiyor.
sevgiyle mutlu kalıny789

Sultan 19-10-2010 03:16 PM

bu gün yemek yapmak istemediğimi farkettim...söyle arkadaşlarımla güzel bir yerde yemek(balık) yediğimi keyifli sohbet ettiğimi imgeleyip serbet bırakmıştım sabah....biraz önce arkadaşım aradı.hep beraber yemek yiyerek sohbet edeceğiz...yemekte balık var.smil56çekim yasası harikasın..nasıl ve olurmu olmazmı düşünmeden istiyorum..bonusuyla geliyor.
bol bonuslu günler diliyorum.
sevgiyle mutlu kalıny789

kime_ne 19-10-2010 03:36 PM

Dün burdakileri yazılanları okudugumda çok pozitif hisetmiştim kendimi ve hersey düne nazaran çok daha
güzel ve olumlu ...En başta da bugune daha huzurlu daha olumlu başladım haliyle de bugun çevremde gelişen hersey de olumlu yönde ,henüz elle tutulur gözle görülür birşey yok ama bu şekilde hissetmek bile güzel.

yelda_k 20-10-2010 07:51 PM

bi sorun çıktı iştee yanlışlıkla 1.sınıf öğrencisi die göstermişler.ve bunu halledemiyolar .evrene dileğimi en acilinden gönderiyorum neolur beni sınıfta kalmış gibi göstermesinler...tamam beliki tüm 1.sınıf derslerini göstercek olabilirler(zaten böleymişte)ama bari izn versinlerde 2.sınıfla 1.sınıfı biarada okıyım .ya ben 1.yılımı başarıyla bitirdımmm.yaty geçişin anlamı nedir anlmadım gitti..moralim çok bozuk..evren ban kocamn bir mutluluk göndercek bunu göruyorr vede bekliorummm...

umutluluk 20-10-2010 09:46 PM

su olumsuz sesi susturmakta güççlü çekiyorum bitarafım inanıyorum..öteki tarıfda nerden hatırlıcak,nie atsın,yüzü yok zaten atmaz,atmadı atmadı doumgüündemi atck diip duruo..gözmü kapıyorum o anı yasmaya çlaşıyorum.görntüyü oturtuorum busefer hislerim istedgm gibi son vermio..sanrım basaramıcam..son 2 gün:)

Neptün 21-10-2010 01:37 AM

Karnım çok aç. Bu gece vakti yemek yersem kilo alacağımı biliyorum. Evrene dileğimi gönderiyorum açlık beni bu saatte yemek yemem için zorlayamaz.

Sultan 21-10-2010 11:33 AM

odamda çalışırken aklımdan bir arkadaşımın bu gün içerisinde bana uğramasını istedim.hemde isim belirterek.sonra eşim aradı marketteyim istediğin bir şey var mı diye sordu.yok.dedim.akşamki maçın skorunu sordu.senin ön sezilerin kuvvetli diye 3/2 dedim.kapattıktan sonra ona lahana almasınıda söyleseydim diye düşündüm tam elim telefona gitmişken vazgeçip eşimin onu aldığını benim dolma yapıp yediğimizi imgeledim sonrada serbest bıraktım.tam yarım saat sonra ismiyle aklımdan geçirdiğim kişi beni ziyarete geldi.akşam eve gittiğimde alış veriş poşetinin içinde lahanada olduğunu gördüm.maç skoruna gelince 3/2 bitti.süper bunları paylaşmamın sebebi gerçekten dileğinizi isterseniz enerjiyle doldurup serbest bırakırsanız gerçekleşiyor.maç skoru tahmindi diğerlerini imgeledim sevgiyle mutlu kalıny789

mucizehayat 21-10-2010 12:25 PM

Bunlar ne kadar güzel şeyler öyle
Düşüncenın gücü bu sanırım
Insallah bende öğrenceğim :)

Alexandra 21-10-2010 12:27 PM

Bengücüüüüüümm,

Evren dileğimi duydu ve cevabını sonunda verdi. Şükürler olsun. Şükürler olsun.
İnanılmaz mutluyum bugün:)))

Mutluyummmm, mutlusun, mutluuuu :))

http://www.canakkaleciftligi.com/Res...Kelebekler.jpg

Neptün 21-10-2010 01:06 PM

harikasın bengusu yaa senin bu özelliğine bayılıyorum :)

Sultan 21-10-2010 01:31 PM

Alıntı:

Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 774642)
Bengücüüüüüümm,

Evren dileğimi duydu ve cevabını sonunda verdi. Şükürler olsun. Şükürler olsun.
İnanılmaz mutluyum bugün:)))

Mutluyummmm, mutlusun, mutluuuu :))

http://www.canakkaleciftligi.com/Res...Kelebekler.jpg

evrenin dileğini duyduğuna çok sevindim.
her şey gönlünce güzel olsun...
sevgiyle mutlu kaly789

Bale 21-10-2010 04:13 PM

Alıntı:

YESHAPPY Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 773320)
Canım benim olmadığını düşündüren ne? ;) Hemde Allah'ın sözleriyle mevcut.
113 / FELAK ve 114 / NÂS.

NAS

FELAK

Ben o duaları biliyorum, okuyorum da..hergün mutlaka okurum birde Ayetel Kürsi..benim demeye çalıştığım çok fazla insanların negatif enerjisini aldığım üzerineydi..bengusu nun yanıtını okuyunca daha farkında oldum..enerjisi yüksek kişilere olumlu bir olayı anlattığımda mutlaka negatif bir durum sözkonusu İDİ! şimdi anlatmaktan korkmamaya niyet ediyorum..pozitif enerjiyi çektiğime niyet ediyorum ..

delimanyak 21-10-2010 11:26 PM

Alıntı:

bengusu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 774629)
odamda çalışırken aklımdan bir arkadaşımın bu gün içerisinde bana uğramasını istedim.hemde isim belirterek.sonra eşim aradı marketteyim istediğin bir şey var mı diye sordu.yok.dedim.akşamki maçın skorunu sordu.senin ön sezilerin kuvvetli diye 3/2 dedim.kapattıktan sonra ona lahana almasınıda söyleseydim diye düşündüm tam elim telefona gitmişken vazgeçip eşimin onu aldığını benim dolma yapıp yediğimizi imgeledim sonrada serbest bıraktım.tam yarım saat sonra ismiyle aklımdan geçirdiğim kişi beni ziyarete geldi.akşam eve gittiğimde alış veriş poşetinin içinde lahanada olduğunu gördüm.maç skoruna gelince 3/2 bitti.süper bunları paylaşmamın sebebi gerçekten dileğinizi isterseniz enerjiyle doldurup serbest bırakırsanız gerçekleşiyor.maç skoru tahmindi diğerlerini imgeledim sevgiyle mutlu kalıny789

kesinlikle harika : )

çok mutlu oluyorum ben siz buraya yazdıkça sanki benim dileklerim gerçekleşmiş gibi.. : )

darısı benim dileklerimin başına : )

Sultan 22-10-2010 08:11 AM

Alıntı:

delimanyak Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 774776)
kesinlikle harika : )

çok mutlu oluyorum ben siz buraya yazdıkça sanki benim dileklerim gerçekleşmiş gibi.. : )

darısı benim dileklerimin başına : )

sizinde dilekleriniz gerçekleşsin......
evet gun boyu çalıştığım için düz ayakkabı giyiyorum.pantoluna o kadar alışmışız ki etek giymeyi unutmuşuz.bir kaç tane etek aldım.onların altına bir ayakkabı almayı istiyordum.şık ve kaliteli olsun istedim.dileğimi evrene gönderdim.işyerine yakın yerlere baktım hep yüzün üstü.bu hafta işyerinden erken çıktığım için biraz dolaşmaya çıktım.evime yakın büyük alışveriş merkezine uğradım.vitrinden çok şık bir ayakkabı beğendim.içeri bakmak için girdiğimde % 70 indirimli olduğunu öğrendiğim ayakkabıyı hemen aldım.süper.ve çoktandır görmediğim bir arkadaşıma rastladım evren dileğimi ve arkadaşımı bana gönderdi.süpersin çekim yasası sevgiyle mutlu kalıny789

Bale 22-10-2010 10:25 AM

bir sürü kitap siparişi vermiştim, dün geleceğini imgeledim..ve bıraktım..akşam saatlerinde koca bir koli geldi:)
güzel düşünüp güzellikler yaşadığım için şükrediyorum:) heran şükür ile doluyum, daha çok mutluluk çekiyorum:)

altın saçlı kız 22-10-2010 12:33 PM

Bengisu,seni okuyunca insan moral buluyor iyiki varsın.''Bayramda memleketime ailemin yanına gidiyorum,annem ve babam buna çok seviniyorlar,onların hayır dualarını alıyorum.Bayramdan sonrada oğlum yeni işne başlıyor.Her şey yolunda çok mutluyum'' arkadaşlar sesli imgeleme yapıyorum.İzninizle,

altın saçlı kız 22-10-2010 12:34 PM

Evrene dileğimi gönderdim.Bakalım bonusuyla gelecek mi?Sizlerle paylaşacağım.Sevgiler....

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:39 AM.