![]() |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi çok imgeledim,orda öğrenci olduğumu anfide ders dinlediğimi,bahçesinde ders aralarında nefes aldığımı hissettim hatta trafikte çile çektiğimi bile yaşadığımı bilem düşündüm ama olmadı.yerleşemedim marmara ilahiyata...çok üzgünüm.hedef 2012 dgs ye bakalım mevla neyler, neylerse güzel eyler... |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Alıntı:
|
inşallah inşallahh :) |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Yelda,senı tebrik ediyorum ve hayatının hep başarılalarla dolu olmasını temennı edıyorum..... Ayrıca burada dileğin olmasının iki şekilde telafuz edildiğini görüyorum,birincisi imgele ve unut,diğeri Yelda gibi imgele ve sürekli yaşa,hayal et..O zaman imgelemenin kökeni ne olursa olsun kalpten istemek.İster imgele unut ,ister imgele ve sürekli yaşa...Farketmiyor..Sevgiyle kalın.. |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Yeldanın yazdıklarını okuyup dileği henüz gerçekleşmemişken üzülmüştüm. Sonra dileğinin gerçekleştiğini görünce çok sevindim. Tebrik ediyorum seni yeldacım harikasın ... |
gerçekten şimdii tekrar okudumda..okadar cokk umutsuzluga kapılıpp..ümit bulmakk için yazmıştımkii.yazdıktan sonraa sanki gerçekleşmiş gıbı evıncını yaşıodumm..vede bu 2 aylık süreçtee bu sekıldee guc bulabıldımm....şimdi ise beni bambaşka bi hayat beklioo...sevgılerimleee :) ii varsınn sevıncımee ortak olman sevıncımıı yuceltti |
hepimizin hayatındaa başarı eksik olmasınn....hepimizz guzell seylerii ve iilikleri hakedıoruzz...teşekkür edrimmm ayrıca mutlu ettıın ebni |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi sonsuz sevgıyle sarıldıgım evrenımm:) artık beni duyuyosunn . ve yeni bir imgeleme yapıorum..muafıyetim acıklandıgında cok az dersımın oldugunu görmeyi seçiorum..(ben baktım normalde 1 yılda 2 dersımın olması gerekioo .2 tane olmasada 3,4 tane falan ders alıyımm ) hee yokk yatay geçişn oldu hala ne istıosun falan die solenirsende haklısın ...yani aslındaa sonucu oluruna bırakmak daha dogru dımı ..kabul edıldım yaa tum dersleride verıırm gerekirse ama .. yinede şöle az dersım olsunn...girlhaha...sevınıyımm şölee ...oh be dıyımm rahat rahatt bıtıreyım unımıı..mezunıyet ıcınde eski unıme gıdıp canım arkadaşlarımla beraberr fırlatı vereyim kepimii :) mutluluk nee guzelll ne guzell... gulumsuyoruz veee sonucu hayrıma bekliorm :) |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi
VARLIGIMLAA BÜTÜNLEŞECEGIM GUNLERİ GÖRÜYORUMM . |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Sevgili Yelda,tüm dileklerinin hayrına gerçekleşmesini yürekten diliyorum...Hep boyle mutlu olman dileğiyle... |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Evreni seviyorum ve bütün isteklerimi hayatıma çekiyorum. |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Burada yazılanlar inanılmaz ,bunu başarabilmeyi ben de çok isterim Hele ki böle bir durum içindeyken... |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Herkes başarabilir ... |
yazılanlar inanılmaz gibi görünüyor... ama ben inanıyorum.......inandığım her şeyi hayatımıa bonusuyle çekiyorum.başarabilmeyi bende çok isterdim cümlesi yerine bende başardım demelisin...istediğin her şeyi hayatına çekebilirsin... sevgiyle mutlu kalıny789 |
ve başarılarımı ben de ilerleyen günlerde sizinle paylaşacağım çok teşekkür ederim :) |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi 3 gün sonra doğum günüm.ve o doğum günümde benim için özel birsinin o hatırlmasını ve bana msj atmasnı gerkçekten çok isyiyorumm ama onunla bi sebten dolyı konşmuyoruz.. başarabiliyiiym çekim yasasıyla sizce :( |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi sadece 3 gun iste... bakalim 4 gun neler oluyor. |
3gün sonraki doğum gününü hatırladığı,seni aradığını hatta sana bir hediye aldığını imgele.çok mutlu olduğunu hisset o duygu durumunda evrene dileğini gönder adrese teslim gelecektir. sevgiyle mutlu kal. bu arada şimdiden doğum günün kutlu olsun... nice nice yıllaray789 |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi çok teşekkür ederim bengusu iiyi varsın :) imgelycem dileğim gerçekleşecek ve bende büyük bi mutlulukla burda payalaşcm teşekkür ederim :) |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi güzel haberini bekliyorum.... |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Bengisu,Uzun zaman dan beri takip ediyorum .Bravo diyorum.Ben de zaman zaman hayatıma her istediğimi çekiyorum,seninde söylediğin gibi bonusuyla geliyor fakat bazen karamsarlaşıyorum.Nedenini düşündüğümde?(Öğrenilmiş çaresizlik,kötü tecrubeler,çekirdek inanç )ne dersek diyelim engel oluyor o güzelim hayallerime,kış kış diyorum gönderiyorum.Bu zaman içerisin dede kuantum alanıma istemediğim olasılıkları çekiyorum,sonrada bunu benim yapmış olduğumu anlıyorum.Geçmişimizden getirdiğimiz deneyimler bizlerin olumlu düşünmesini engelliyor.Kötü ekilen tohumlar,(ayrık otları)gibi.Ama bu işe kendimi olumlu yönde geliştirmeye adadım.Bu sitenin karşıma çıkmasda tesadüf değil sanırm.Yaradanda destekliyor,o zaman siz arkadaşlarımın yardımyla değişmeye ve gelişmeye hazırım..Teşekkürler burada açık sözlülükle deneyimlerinizi paylaştığınız için iyiki varsınız..İyi bir model olduğunuzu düşünüyorum.Sevgiler..:)) |
sevgiyle mutlu kaly789 |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Arkadaşlar herkese merhaba ben artık gerçekten ama gerçekten bir şeyi çok içten istaerseniz olacağına inandım .Hafta sonu başımdan geçen bir olayı sizlerle paylaşmak istedim. Çok uzun zamandır istediğim bir cep telefonu vardı (marka vermeyeyim) fakat o kadar çok borcum varki hayaldende öte bir şeydi o telefonu almam. Ve hep şöyle diyordum nerdeee imkansız en az 2 sene alamam diyordum konusu açılınca.İş yerimde patronum aynı telefonu kullanıyor geçen hafta benim masamda çalışıyorduk ve telefonu çaldı bende odasına telefonu getirmeye gittim ve inanın o an o kadar çok istedimki elimde tuttum kulağıma götürdüm sanki benimmiş gibi (iyiki o anda kimse görmedi deli derlerdi herhalde) ve götürdüm verdim. Eşimle pazar günü dolaşmaya çıktık normalde eşim borçlardan inanılmaz dercede bunalmış durumda ve ben bana telefon alalım gibi bir şeyin şakasını dahi yapamam şu durumda ve birden gel dedi tanıdığımız bir telefoncu var gel bir bakalım dedi bende alamıcam hiç bir şey ne bakalımki dedim ve bir bayan çok sıkışıkmış sadece 2 ay kullanmış daha kutusunda garantisi herşeyi gıcır gıcır ve tabi 2 el olduğu için fiyat bi o kadar düşmüş istediğim telefonu adam bize zorla alın kaçırmayın baskı yapıyor ben hiç bir şey demedim biliyorum çıktıktan sonra eşim beni yer dırdırıyla(haklı olarak) ve eşim alalım bunu sana dedi dondum eee borç dedim çok uygun yaptı 12 taksit öderiz dedi ve bu olay tam bu yaşadıklarımdan 2 gün sonra oldu. Yaa gerçekten hala inanamıyorum arkadaşlar yanlış anlamayın bu kadar sevinmem sadece telefona değil bu hisleri yaşayabileceğimi hiç sanmazdım. işte böyle şimdi hedefleri büyütüyorum inşallah hepsi birer birer gerçek olur sizlerinde bütün dilekleri gerçekleşmesi temennisyle sevgiyle kalın......O0 |
sevgiyle mutlu kalıny789 |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi bu gün yemek yapmak istemediğimi farkettim...söyle arkadaşlarımla güzel bir yerde yemek(balık) yediğimi keyifli sohbet ettiğimi imgeleyip serbet bırakmıştım sabah....biraz önce arkadaşım aradı.hep beraber yemek yiyerek sohbet edeceğiz...yemekte balık var.smil56çekim yasası harikasın..nasıl ve olurmu olmazmı düşünmeden istiyorum..bonusuyla geliyor. bol bonuslu günler diliyorum. sevgiyle mutlu kalıny789 |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Dün burdakileri yazılanları okudugumda çok pozitif hisetmiştim kendimi ve hersey düne nazaran çok daha güzel ve olumlu ...En başta da bugune daha huzurlu daha olumlu başladım haliyle de bugun çevremde gelişen hersey de olumlu yönde ,henüz elle tutulur gözle görülür birşey yok ama bu şekilde hissetmek bile güzel. |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi bi sorun çıktı iştee yanlışlıkla 1.sınıf öğrencisi die göstermişler.ve bunu halledemiyolar .evrene dileğimi en acilinden gönderiyorum neolur beni sınıfta kalmış gibi göstermesinler...tamam beliki tüm 1.sınıf derslerini göstercek olabilirler(zaten böleymişte)ama bari izn versinlerde 2.sınıfla 1.sınıfı biarada okıyım .ya ben 1.yılımı başarıyla bitirdımmm.yaty geçişin anlamı nedir anlmadım gitti..moralim çok bozuk..evren ban kocamn bir mutluluk göndercek bunu göruyorr vede bekliorummm... |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi su olumsuz sesi susturmakta güççlü çekiyorum bitarafım inanıyorum..öteki tarıfda nerden hatırlıcak,nie atsın,yüzü yok zaten atmaz,atmadı atmadı doumgüündemi atck diip duruo..gözmü kapıyorum o anı yasmaya çlaşıyorum.görntüyü oturtuorum busefer hislerim istedgm gibi son vermio..sanrım basaramıcam..son 2 gün:) |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Karnım çok aç. Bu gece vakti yemek yersem kilo alacağımı biliyorum. Evrene dileğimi gönderiyorum açlık beni bu saatte yemek yemem için zorlayamaz. |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi odamda çalışırken aklımdan bir arkadaşımın bu gün içerisinde bana uğramasını istedim.hemde isim belirterek.sonra eşim aradı marketteyim istediğin bir şey var mı diye sordu.yok.dedim.akşamki maçın skorunu sordu.senin ön sezilerin kuvvetli diye 3/2 dedim.kapattıktan sonra ona lahana almasınıda söyleseydim diye düşündüm tam elim telefona gitmişken vazgeçip eşimin onu aldığını benim dolma yapıp yediğimizi imgeledim sonrada serbest bıraktım.tam yarım saat sonra ismiyle aklımdan geçirdiğim kişi beni ziyarete geldi.akşam eve gittiğimde alış veriş poşetinin içinde lahanada olduğunu gördüm.maç skoruna gelince 3/2 bitti.süper bunları paylaşmamın sebebi gerçekten dileğinizi isterseniz enerjiyle doldurup serbest bırakırsanız gerçekleşiyor.maç skoru tahmindi diğerlerini imgeledim sevgiyle mutlu kalıny789 |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Bunlar ne kadar güzel şeyler öyle Düşüncenın gücü bu sanırım Insallah bende öğrenceğim :) |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Bengücüüüüüümm, Evren dileğimi duydu ve cevabını sonunda verdi. Şükürler olsun. Şükürler olsun. İnanılmaz mutluyum bugün:))) Mutluyummmm, mutlusun, mutluuuu :)) http://www.canakkaleciftligi.com/Res...Kelebekler.jpg |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi harikasın bengusu yaa senin bu özelliğine bayılıyorum :) |
her şey gönlünce güzel olsun... sevgiyle mutlu kaly789 |
Ben o duaları biliyorum, okuyorum da..hergün mutlaka okurum birde Ayetel Kürsi..benim demeye çalıştığım çok fazla insanların negatif enerjisini aldığım üzerineydi..bengusu nun yanıtını okuyunca daha farkında oldum..enerjisi yüksek kişilere olumlu bir olayı anlattığımda mutlaka negatif bir durum sözkonusu İDİ! şimdi anlatmaktan korkmamaya niyet ediyorum..pozitif enerjiyi çektiğime niyet ediyorum .. |
kesinlikle harika : ) çok mutlu oluyorum ben siz buraya yazdıkça sanki benim dileklerim gerçekleşmiş gibi.. : ) darısı benim dileklerimin başına : ) |
evet gun boyu çalıştığım için düz ayakkabı giyiyorum.pantoluna o kadar alışmışız ki etek giymeyi unutmuşuz.bir kaç tane etek aldım.onların altına bir ayakkabı almayı istiyordum.şık ve kaliteli olsun istedim.dileğimi evrene gönderdim.işyerine yakın yerlere baktım hep yüzün üstü.bu hafta işyerinden erken çıktığım için biraz dolaşmaya çıktım.evime yakın büyük alışveriş merkezine uğradım.vitrinden çok şık bir ayakkabı beğendim.içeri bakmak için girdiğimde % 70 indirimli olduğunu öğrendiğim ayakkabıyı hemen aldım.süper.ve çoktandır görmediğim bir arkadaşıma rastladım evren dileğimi ve arkadaşımı bana gönderdi.süpersin çekim yasası sevgiyle mutlu kalıny789 |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi bir sürü kitap siparişi vermiştim, dün geleceğini imgeledim..ve bıraktım..akşam saatlerinde koca bir koli geldi:) güzel düşünüp güzellikler yaşadığım için şükrediyorum:) heran şükür ile doluyum, daha çok mutluluk çekiyorum:) |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Bengisu,seni okuyunca insan moral buluyor iyiki varsın.''Bayramda memleketime ailemin yanına gidiyorum,annem ve babam buna çok seviniyorlar,onların hayır dualarını alıyorum.Bayramdan sonrada oğlum yeni işne başlıyor.Her şey yolunda çok mutluyum'' arkadaşlar sesli imgeleme yapıyorum.İzninizle, |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Evrene dileğimi gönderdim.Bakalım bonusuyla gelecek mi?Sizlerle paylaşacağım.Sevgiler.... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:39 AM. |