Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/)
-   -   dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/614936-dilekleri-bonusuyla-gerceklesenler-burda-paylasalim.html)

house 13-04-2011 12:38 AM

Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi

Alıntı:

Nazife_p Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 795918)
insallah houscugum. cunku birlikten guc dogar. bu canlarin yasadiklari yeter artik. Hergun birsuru vahset haberleri aliyoruz. Insanlik nereye gidiyor boyle.:((((

Seni bu konuda duyarlı görmek çok hoş25889daha önce kedi ve köpek katliamına son diye bir konu açmıştım forumda bir göz at istersen, peta ve uygulamaları ile ilgili bilgiler verdim herhangi bir hayvama eziyet videosu gördüğünüz an yada foto varsa elinizde ihbar edebiliyosunuz, onların ağzı dili yok bize muhtaçlar elele verip yardımcı olalım sevgileractionsmile

cernn 15-04-2011 08:28 PM

Alıntı:

Sultan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 795592)
merhaba cernn...
önce dileğini gerçekten isteyip istemediğini düşün...
dileği büyük veya küçük diye sınırlama....evren bu ayrımı yapmaz...
birde dilek oluşurken bekleme süresinde olumsuz düşünme bunun yerine dileğimin bana gelmek üzere yolda olduğunu biliyorum de...bol bonuslu bir hafta sonu diliyorum
y789

Sevgili Sultan,
Tavsiyelerin için teşekkür ederim. Yaptığım bir hatanın da bir istekten diğerine atlamak olduğunu farkettim :) İsteğimi kesinleştirip dikkatimi toplarsam daha başarılı olurum diye düşünüyorum ve hemen sizinle paylaşmak için sabırsızlanıyorum:)

Herkese bütün dileklerin gerçekleşeceği bir haftasonu diliyorums456

cernn 15-04-2011 08:35 PM

Alıntı:

house Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 795523)
arkadaşım ha yaşa valla duygularıma tercüman oldun bendede var aynı dert bende güzel haberi alıyorum sonra pat diye bozuluyor sanırım emin olamıyoruz yada gerçekten istemiyoruz bende anlamadım bende çekim yasasını bazen çalıştırıyorum bazen olmuyo...Tuhaf bir denge var tutturamadım gitti ama pes etmek yok..hele bu gece çok ihtiyacım var çekim gücüne ve evrene....sevincli

İstemeye devam f678h

papatyagibiyaşamak 15-04-2011 09:00 PM

Ya arkadaşlar siz hiç olmazsa yinede bazen başarıyorsunuz ama ben bu konuda hep başarısızım, çekemiyorum kendime pek istediğim şeyleri sizin gibi olmak için ne yapmalıyım?..

Nazife_p 16-04-2011 01:33 AM

Bugun Bir arkadasima gittim cok begendigim topraktan yapilmis guzel bir vazosu vardi surahi gibi gozum kalmisti onda :)) ondan istesem nasil olur diye dusunurken arkadasim demez mi eger begeniyorsan onu sana verebilirim :))) ben ne dedim peki;tabii ki alirim seve seve. Sonra yine onda begendigim Hindistanda koylulerden almis cok eski bir bakir caydanlik vardi. Onceden kendisine soylemistim birdahaki sefere gittiginde banada alirmisin diye. Yine demez mi bunu cok begeniyordun onu da verebilirim:))) Yasasin ya ne guzel bir gundu oyle bonusumla bereber cok mutlu oldum.
daba daba duu:))))

Nazife_p 16-04-2011 01:56 AM

Benim o dostlar icin yapamayacagim birsey yoktur. Benim bir oglum vardi kopusum yani 2 haftalikken almistik 16 sene ona evladim gibi baktim ve 3 sene once yasliliktan melek oldu.:((( Yasadigim aciyi ifade etmem mumkun degil ve hastanelik oldum. Hayvan sevgisi bambaska bir birsey yasamak gerekir bu duyguyu. Onun icin o canlara yapilan iskenceleri, tecavuzleri gordukce kalbim duracakmis gibi oluyor. Hele o videolari falan asla seyretmiyorum sonra gunlerce heryerde gozyaslarim dinmek bilmiyor.:(((
Seninde bu konuda duyarli olmana cok sevindim.

evder 20-04-2011 12:20 PM

merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce telkinleri ve bu siteyi keşfettim ve bu süre içerisinde bu kısmı özellikle çok inceledim ve kendimce denemeler yapmaya başladım büttün bugüne kadar olan sayfaları okudum okudukça farkındalığım arttı ve dün çok basit bir istekte bulundum annem eve gittiğimde kocaman bir kase salata yapmış olsun diye(diyetteyim de) ve eve gittiğimde kocaman bir kase salata malzemesi ile karşılaştım
bir arkadaşımı düşündüm arasam iyi olur diyordum ki telefon çaldı tabiki o arkadaşım evrene siparişlerim devam edecek oldukça da buraya yazacağım

esgi 20-04-2011 02:10 PM

Merhabalar,
Ne kadar güzel şeyler yazmışsınız. Çok imrendim doğrusu...
Ben telkinleri dinlemeye başlayalı 1 aydan fazla oldu.
Kişisel gelişim için dinliyorum aslında.
Normalde çok pozitif ve mutluyumdur, ama sorunlarım da yok değil.
Baş ağrısı,mide bulantısı benzeri hiçbirşey yaşamadım.
Sadece son zamanlarda kendimi çok güvende hissediyordum, işe yarıyor galiba diye düşünmeye başlamışken...
2 gün önce çok kötü hissetmeye başladım.
Huzursuz, mutsuz, olumsuz...
Acaba telkinler bende işe yaramıyor mu!!!
Ters etki yaptığını tabi ki düşünmüyorum ama canım sıkıldı!!!
Bir fikri olan var mı ?
Lütfen güzel şeyler söyleyin :)

gülücan 21-04-2011 08:02 PM

merhaba arkadaşlar.ben de bu siteyi bir süredir severek takip ediyorum.telkinleri dinliyor siz değerli arkadaşlarımın yorumlarına göz gezdiriyorum vakit buldukça.yazlnız kafama takılan birşey oldu.yanlış anlaşılmakta istemem ama.bu konunun başlığı çekti ilgimi dileğimi evrene gönderiyorum.yani bizler inaçlı insanlarız.tabi kimse kimsenin inançlarını sorgulayamaz ama..hani bizler bir istekte bulunurken isteğimiz dualarımız allahadır.ondan diler onun adını anarız.gerçi zaten bütün kapılar ona açılırya..ama telkinlerde diğer yazılarda da buna rastlamadım.burdada evrene gönderiyorum şeklinde okuyunca.sizlerinde samimiyetine inanarak bunu paylaşmak istedm..yorumlarınızı yazarsanız beide duymuş olduğum bu şüphe yada rahatsız olma durumundan kurtarmış olursunuz.umarım doğru ifadeler kullanabilmişimdir..doştça kalın dostlar..

yelda_k 21-04-2011 09:28 PM

bu sonuçlarda o semte gitmeyi seçiyorumm .
orda güzel iş yerime yakın bir ev seçiyorum (kirası bana göre küçük ama şirin)
güzel kalpli çalışma arkadaşları seçiyorumm:)
huzur istiyorum .
şans kapımda içeri davet ediyorumm

kahkaha seslerinin yankılandığı hayatımı seçiyorum
ONAYLIORUM
teşekkür ederim evren şükranla sonucu hayrıma bekliorummm

house 21-04-2011 09:41 PM

Alıntı:

gülücan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 796583)
merhaba arkadaşlar.ben de bu siteyi bir süredir severek takip ediyorum.telkinleri dinliyor siz değerli arkadaşlarımın yorumlarına göz gezdiriyorum vakit buldukça.yazlnız kafama takılan birşey oldu.yanlış anlaşılmakta istemem ama.bu konunun başlığı çekti ilgimi dileğimi evrene gönderiyorum.yani bizler inaçlı insanlarız.tabi kimse kimsenin inançlarını sorgulayamaz ama..hani bizler bir istekte bulunurken isteğimiz dualarımız allahadır.ondan diler onun adını anarız.gerçi zaten bütün kapılar ona açılırya..ama telkinlerde diğer yazılarda da buna rastlamadım.burdada evrene gönderiyorum şeklinde okuyunca.sizlerinde samimiyetine inanarak bunu paylaşmak istedm..yorumlarınızı yazarsanız beide duymuş olduğum bu şüphe yada rahatsız olma durumundan kurtarmış olursunuz.umarım doğru ifadeler kullanabilmişimdir..doştça kalın dostlar..

Çekinecek bir şey yok bende başlarda bocaldım senin gibi acaba günaha giriyormuyum? Allah'a evren diye başka bir mecradan dilekte bulunarak şirk mi koşuyorum diye ama aslında öyle değil, buarda evren diye bahsedilen şeyde dolaylı yoldan anlatılmakta ama Tanrı yani evreni yaratan o, bize seçme hakkı verende o, biz bir dilekte bulunur ve onunla aynı frekansada yaşarsak bu dilek bize geri döner burda vurgulanmak istenen şey bu, bunada sembolik olarak "evren" denilmiş elbette verende istenende Allah'dır için rahat olsun, sonuçta bu evrende onun evreni...Sonuç itibari ile şöyle düşün sen el açıp Allah'ım ne olur bana şunu ver bana bunu ver diyosun dimi? ve verileceğinden emin olarak "amin" diyosun işte buda aynısı gene dilek diliyoruz emin oluyoruz ve evrene teşekkür ediyoruz her iki durumdada düşünce frekansını olumluya döndürüyosun, yani evrenden istemekte Allah'dan istemek onu hiçe saymak değil asla için rhat olsungirlhaha

gülücan 21-04-2011 10:00 PM

House çook teşekkür ederim.açıklaman için saol..ama hala neden allah yerine evren dediğiğmizi anlayabilmiş değilim.benden beni anarak isteyin demiyormu yaratan..içime çok sinmiyo onun adını anmadan isteyince..ondan istiyorum ama onun istediği şekilde değil..telkin içeriklerindede öyle..üzgünüm ama böyle hissediyorum..

gülücan 21-04-2011 10:04 PM

İnsanların duymaktan en çok hoşlandıkları kelime kendi isimleriymiş..kaldıki bu şekilde hitap etmemizi isteyen yaratan..

Nazife_p 21-04-2011 11:56 PM

ben de dun gece olumlama yaparken Evrenden istiyoruz ya acaba dedim biz yanlis birsey mi yapiyoruz. Cunku herseyin sahibi rabbim, ben ancak ne dilersem ondan dilerim. Rabbim dedim eger bilmiyerek bir hata yapiyorsam beni affet. Ve olumlamalarimda Tanri kelimesini kullanmam Rabbim veya Allahim diye soylerim. Tabii ki bu kisisel tercih isteyen diledigi sekilde soyleyebilir.
Sevgiyle kalin

house 22-04-2011 12:27 AM

Alıntı:

gülücan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 796600)
House çook teşekkür ederim.açıklaman için saol..ama hala neden allah yerine evren dediğiğmizi anlayabilmiş değilim.benden beni anarak isteyin demiyormu yaratan..içime çok sinmiyo onun adını anmadan isteyince..ondan istiyorum ama onun istediği şekilde değil..telkin içeriklerindede öyle..üzgünüm ama böyle hissediyorum..

valla benim açıklamam bu kadar aslında hal veriyorum sana, ama dini birşey değil ya kişisel gelişim sonuçta bide dileklerimiz evrende yankılanıp uygun frekansı bulunca dönüyo ya bize, belkide o yüzden Allah'ım demiyoruzda evrene uzaya yolladığımız için yani şöle düşünün hani einstein diyo ya sölediğimiz her söz uzaya yayılır ve bize geri döner burda evrene dileğimi yolladım demek Allah yerine evrenden istiyorum demek değil, sen evrene yolluyosun o ordan Allah'a ulaşıyor bence bu kadar basit sonuçta Allah'ı haşa hiçe saymak diye bişey yok rahat ol eğer böle düşünürsen rahat edersin buarada Allah yerine Tanrı demek bence kötü değil 2side sonuıçta aynı kapıya çıkıyor sevgilery789

gülücan 22-04-2011 02:06 PM

Dostlar söylediklerinize ben de katılıyorum.kalpten geçen niyet yaratıcıya hitap etmek ise bunun şekli ve ismi önemli değildir ama yinede yaratan kuranı kerimde kendisine nasıl hitap edilmesini istiyorsa o şekilde hitap etmekte fayda var..siziznle paylaşınca dahada rahatladım.ben artık olumlamalarımda allahın ismini anarak daha mutlu bir şekilde yapıcam.yoksa içim rahat etmiyor..telkinlerin çoğu yabancı yazarlardan çeviri ama birebir uymak zorunda değiliz ki.kendimize uyarlamamaızda fayda var bence..sevgiyle kalın gönül dostlarımm.

Nazife_p 22-04-2011 06:26 PM

Kendini nasil mutlu hissediyorsan o sekilde yapmani oneririm. herseyin sahibi yuce rabbim tabii ki EVREN' i yaratan O.
Allahu Teala Kuran'i kerimde bir ayetinde soyle buyuruyor
Hasbiyallahu la ilahe illa Hu, aleyhi tevekkeltu ve huve Rabbul arsil aziym.

Allah'a guvendim. O bana yeter.. TANRI yoktur O vardir. Ben ona baglanip, isimi O'na biraktim.. Ki O ars'in Azim Rabbidir.

Burada TANRI ile EVREN'in farkini aciklamaya calistim. Isteyen istedigi gibi soyler bu yorumumu kimseye ithaf etmek amaciyla soylemiyorum bunu ozellikle belirtmek istedim.

Sevgiyle kalin. Rabbim hepimizin arzu ve isteklerini cok cabuk yerine getirsin insallah. Bol olumlamali gunler t678

house 24-04-2011 04:18 PM

Offff bu konu çok karışık ya, yine başka bi yerde karşıma çıktı bende en iyisi, olumlama yaparken yada dilekte bulunurken Rabbimin adını anmak olduğuna karar verdim zaten ilgnçtir ben pek evren lafıda kullanmazdım sadece yukarı bakardım çaktırmadan teşekkür ederim derdim tüm olumlamalarımı çıkarıp tekrar baktım bunu farkettim yani ben hemen hemen hiç isim vermemişim ......... sahibim ya da .......sevgiyle bana geliyor şükürler olsun deyip orda bırakmışım demekki içten içe evren demek bilinçaltımda benide rahatsız etmiş olacakki kullanmamışım bir iki tanesinde var, neyse ben bu sisteme devam edeceğim sonuçta biz evren diyosak kalkıp yatırlara gidip dilekde bulunan insanlar da var gene veren Allah mezarda yatan zat değilki, her insan bazen dilekleri olabilsin diye türlü yollara başvurur bence yürekler temizse günaha girilmez bakınız hepimiz hemfikiriz herşeyi Allah'ın vereceğine ozman telaşlanacak bişey yok O bize şah damarımızdan daha yakındır kalbimizin içini görür ona şirk koşma niyetinde olup olmadığımızı hemen anlar zaten...Ben bazen düşünürdüm ilk duyduğumda yani evren ne ki acaba diye? geniş çapta tahayyül edince her yanı kaplayan herşeyi içine alan sonsuz bir kudret olarak çizdim onu yani kısaca Yaradan....Bence kişisel gelişimi ortaya atan kişilerde evren'i Allah olarak düşünmüşlerdir sadece dini bir yöne çekilir kaygısı duydular herhalde adına evren, cosmos vs dediler.Herneyse çok uzatmadan şunu söylemek isterimki temiz kalple ve şükürle yapılan her iş Allah katında iyi sayılır,onun merhameti ve hoş görüsü kimsede yoktur,biz evren derken aslında onu andığımızı bilir :)))) neyse bundan sonra demeyiveririz olur biter maksat gönüller ferah olsun bende böyle yapacağım sevgiler herkese

badee 24-04-2011 04:41 PM

ben her gece yatarken imgeleyip öyle uyuyorum ve evrene verdiğim isim SİMİT:)önce rabbim sana şükürler olsun diyorum ve gülümseyerek simit senide unutmuyorum diyorum:D
sanırım çekimlere başladım geçen gün kampüsten çıkarken çağla badem gördüm alsammı diye düşündüm almadm 2 gün sonra arkadaşıma gttim annesi çağla badem getirdi:)
ve yine canım çok çikolata istemişti yine sonra alırım diye geçiştirdim bi kaçgün sonra arkadaşm yanıma geldi ve çikoloata tanıtımı yaptığını söyledi bir poşet çikolata verdi:)
ve bi yerden alacağım vardı keşke şuaralar verse lazım dedim ve ertesi gün arkadaşım vereceğini söyledi:)
mümin sekmanın kitbını alıcaktım kararsız kalmıştım araştırdım falan yarın sipariş vereyim dedim ama mümin sekmanıda merak ediyordum ve o akşam beyaz showa konuk oldu:)....şunuda öğrendim ama gerçekten istemek önemli öyle olunca mutlaka oluyor...yaşamıma çektiklerim için mutluyum devam edelimm:D
RABBİM sana şükürler olsun.. SİMİT senide unutmuyorum:))

bluegirlx 24-04-2011 06:38 PM

hiç tanımadığım birinden bir konuda yardım istedim hem yardım geldi , hemde beni bugün bir seminere davet etti..isteğim ve kafamdaki sorular karşılandı..şükürler olsun..

cernn 24-04-2011 09:45 PM

Arkadaşlar sabırsızlıkla beklediğim paylaşma zamanı geldi f678h oldu valla. İnsan istediği gibi bir ilişkiyi hayatına çekebiliyormuş. İlişkimde istemediğim şeylerden yakınıp duruyordum, yine kara kara düşünürken yaptığım hatayı farkettim ve istemediklerimin bir listesini yapıp karşılarına o durumları olumlu hale çeviren yani istersem olabilecek şekillerinde yazdım inanana kadar.Zaten gerçekmiş böyle bir sevgilim varmış gibi. Ertesi gün tam da tersini hissettirecek şeyler yaşadım,kendimi berbat hissettim ama bu defa her zaman ki gibi şikayete başlamadım. Yine listemi yaptım, moralim düzelinceye kadar, inanana kadar ve ertesi gün yeni biriyle tanıştım, listemdeki her cümlenin karşılığındaki gibi biriyle hemde 8977 Demek ki önemli olan isteğimizin büyüklüğü, küçüklüğü değilmiş. Ben daha çok bu duruma takılıyordum ama önemli olan gerçekten istememiz ve çok inanmamızmış. isteklerin büyüklüğünün değil inançların büyüklüğünün önemi ,bu yıllardır okudum, hep duydum ve artık deneyimledim.
O zaman gelsin yeni istekler blissy

bluegirlx 24-04-2011 10:05 PM

çok sevdim başarı hikayenii..biz istemediklerimize odaklanınca ne istediğimizi anlatamıyoruz ki..birde karşımızdakilere kaygılarımızı yanısıtınca onlarda olası problemleri çıkarmaya başlıyorlar..çözüm çok net..

badee 24-04-2011 10:46 PM

evet isteklerimizin büyüklüğü veya küçüklüğü ile ilgisi yok önemli olan inanmak ve gerçekten istemek:)ayrıca şunuda öğrendim ben önceden kötü bişe oldğunda hemen şikayet ederdim dert yapardım ama öyle değilim şuanda biliyorum ki istediğim ztn olacak sadece biraz sabır göstermem gerekiyor ve umutsuzluğa kapılmıyorum..SİMİT hepimize isteklerimizi veriyor ve bundan mutluyuz:))

bluegirlx 25-04-2011 12:16 AM

bugün daha önce de dinlediğim çok güzel bir hikaye dinledim.sizlerlede paylaşmak isterimm..

Köyün birinde bir yaşlı adam varmış. Çok fakirmiş ama Kral bile onu kıskanırmış... Öyle dillere destan bir beyaz atı varmış ki, Kral bu at için ihtiyara nerdeyse hazinesinin tamamını teklif etmiş ama adam satmaya yanaşmamış..
"Bu at, bir at değil benim için; bir dost, insan dostunu satar mı" dermiş hep. Bir sabah kalkmışlar ki, at yok. Köylü ihtiyarın başına toplanmış: "Seni ihtiyar bunak, bu atı sana bırakmayacakları, çalacakları belliydi. Krala satsaydın, ömrünün sonuna kadar beyler gibi yaşardın. Şimdi ne paran var, ne de atın" demişler...

İhtiyar: "Karar vermek için acele etmeyin" demiş. "Sadece at kayıp" deyin, "Çünkü gerçek bu. Ondan ötesi sizin yorumunuz ve verdiğiniz karar. Atımın kaybolması, bir talihsizlik mi, yoksa bir şans mı? Bunu henüz bilmiyoruz. Çünkü bu olay henüz bir başlangıç. Arkasının nasıl geleceğini kimse bilemez."
Köylüler ihtiyar bunağa kahkahalarla gülmüşler. Aradan 15 gün geçmeden at, bir gece ansızın dönmüş... Meğer çalınmamış, dağlara gitmiş kendi kendine. Dönerken de, vadideki 12 vahşi atı peşine takıp getirmiş. Bunu gören köylüler toplanıp ihtiyardan özür dilemişler.
"Babalık" demişler, "Sen haklı çıktın. Atının kaybolması bir talihsizlik değil adeta bir devlet kuşu oldu senin için, şimdi bir at sürün var.."

"Karar vermek için gene acele ediyorsunuz" demiş ihtiyar. "Sadece atın geri döndüğünü söyleyin. Bilinen gerçek sadece bu. Ondan ötesinin ne getireceğini henüz bilmiyoruz. Bu daha başlangıç.
Birinci cümlenin birinci kelimesini okur okumaz kitap hakkında nasıl fikir yürütebilirsiniz?"

Köylüler bu defa açıkça ihtiyarla dalga geçmemişler, ama içlerinden "Bu herif sahiden geri zekalı" diye geçirmişler... Bir hafta geçmeden, vahşi atları terbiye etmeye çalışan ihtiyarın tek oğlu attan düşmüş ve ayağını kırmış. Evin geçimini temin eden oğul şimdi uzun zaman yatakta kalacakmış. Köylüler gene gelmişler ihtiyara. "Bir kez daha haklı çıktın" demişler.
"Bu atlar yüzünden tek oğlun, bacağını uzun süre kullanamayacak. Oysa sana bakacak başkası da yok. Şimdi eskisinden daha fakir, daha zavallı olacaksın" demişler. İhtiyar "Siz erken karar verme hastalığına tutulmuşsunuz" diye cevap vermiş.
"O kadar acele etmeyin. Oğlum bacağını kırdı. Gerçek bu. Ötesi sizin verdiğiniz karar. Ama acaba ne kadar doğru. Hayat böyle küçük parçalar halinde gelir ve ondan sonra neler olacağı size asla bildirilmez."

Birkaç hafta sonra, düşmanlar kat kat büyük bir ordu ile saldırmış. Kral son bir ümitle eli silah tutan bütün gençleri askere çağırmış. Köye gelen görevliler, ihtiyarın kırık bacaklı oğlu dışında bütün gençleri askere almışlar. Köyü matem sarmış. Çünkü savaşın
kazanılmasına imkân yokmuş, giden gençlerin sonunda ya öleceğini ya da esir düşeceğini herkes biliyormuş.

Köylüler, gene ihtiyara gelmişler... "Gene haklı olduğun ortaya çıktı" demişler. "Oğlunun bacağı kırık, ama hiç değilse yanında. Oysa bizimkiler, belki asla köye dönemeyecekler. Oğlunun bacağının kırılması, talihsizlik değil, şansmış meğer..."
"Siz erken karar vermeye devam edin" demiş, ihtiyar. "Oysa ne olacağını kimseler bilemez. Bilinen bir tek gerçek var. Benim oğlum yanımda, sizinkiler askerde... Ama bunların hangisinin talih, hangisinin şnssızlık olduğunu sadece Allah biliyor."
Lao Tzu, öyküsünü şu nasihatle tamamlamış:
"Acele karar vermeyin. Hayatın küçük bir dilimine bakıp tamamı hakkında karar vermekten kaçının. Karar; aklın durması halidir.
Karar verdiniz mi, akıl düşünmeyi, dolayısı ile gelişmeyi durdurur.
Buna rağmen akıl, insanı daima karara zorlar. Çünkü gelişme halinde olmak tehlikelidir ve insanı huzursuz yapar. Oysa gezi asla sona ermez. Bir yol biterken yenisi başlar. Bir kapı kapanırken, başkası açılır. Bir hedefe ulaşırsınız ve daha yüksek bir hedefin hemen
oracıkta olduğunu görürsünüz."

badee 25-04-2011 12:47 AM

bluegrilx bu hikayeyi daha 3-4 gün önce okumuştum çook hoşuma gitmişti ve çok güzel bi anlamı vardı şimdi burada bikez de senin paylaşımla okumak daha güzel bi durum oldu:D

esgi 25-04-2011 01:08 AM

Şöyle bir durum var. İnsan evrendeki bilinç çok katmanlı. Zihnimizde mevcut olan bilinç ve bilinçaltı dışında bilinçler de var. Mesela öz bilinç, evrensel bilinç. Burada evrensel bilinç yaratıcı, Allah...
Yani sen dileğini bilinçaltın aracılığıyla evrensel bilince iletiyorsun o da bunu kendi yöntemiyle gerçek kılıyor.
Bu durumda korkmanı gerektirecek birşey yok.
Sen zaten yine Allah'tan istiyorsun. Bunu sadece dua şeklinde yapmıyorsun. İsteğini net bir şekilde belirtiyorsun.
Ben olumlamalarımda evren kelimesini pek kullanmam zaten :)

cernn 26-04-2011 12:55 PM

Arkadaşlar merhaba, fikirlerinize ihtiyacım var. İlişki durumlarını hallettim ama maddi istekleri çekmede takılıyorum yani ucu paraya dayalı durumlar. İnanmak için küçük bir şey istiyorum mesela okumak istediğim bir kitap yada yiyecek filan ama içimden geçen düşünce hap aynı "çok istiyorsan gidip al" . Parayla sahip olunabilecek şeylerin kendiliğinden bana gelebileceğine bir türlü inandıramıyorum kendimi. İstediğim ne olursa olsun içimdeki bu ses kaybolmuyor. Sizce ne yapabilirim.

seta* 26-04-2011 01:02 PM

ben mutlu ve huzurlu olmak istiyorum
neden hep tersi oluyor?

yelda_k 26-04-2011 09:14 PM

uzaklaşıp güzell bir hayat kurmayıııı istiyorum seçiyorum onaylıyorummmmmm..
o semte gitmeyii seçiyorumm

evder 28-04-2011 01:28 PM

yine ufak denemeler yaptım onlarda geçekleşti buraya yazınca gerçekten farkındalık artıyor hemen yazayım ben işe giderken 1 saatten fazla servisteyim ve sabahları servisye uyumayı çok severim ve yanımda kimse oturmazsa çok güze olur:)ve burda sanırım bir kişi demişti yanıma şu kişi oturmasın demişti o ismi düşündüğü için oturmuştu bende yanımın boş olmasını düşündüm ve ogün tek gittimve aynı gün hava güneşliydi ama yağmur yağarken çok mutlu olurum ve bunları düşündüm ve bi r yağmur yağdı anlatamam bu kadar dememiştim ama ...yanında bir bardak çay da bonusu oldu oldukça yazacağım buraya teşekkürler evren

bussraster 28-04-2011 05:43 PM

inanamıyorummmmmmmmmmmm yaaaa inanamıyorummm
daha doğrusu İNANIYORUMMMMMMMsevinclisevincli
1 2 aydır bilgisayarımda haya panom dosyasına resmini kaydettiğim evinnn
şimdi ta kendisine sahip oluyorummmmmmmmmmmmmblissyblissy
yarım saattir
hop hopluyorum ofisteee görenler bi daha bakıyo bu kız deli mi diye
y789y789

sizi çok seviyorum
bu siteyi çok seviyorum
sultan ablayı çok seviyorummm
iyi varsınızzzzzs456s456s456
ve şükürler olsunnnnnnnnn

gülücan 28-04-2011 06:06 PM

Bu harika..tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun arkadaşım..benim de yeni bir ev hayalim var..ama henüz resim falan yok:)yani bakmaya başlamadım..ayy çok güzel ya..nekadardır hayalindi..çok bekledinmii.tebrikler tekrar adına sevindiimm..956k:zpzp:

bussraster 28-04-2011 06:17 PM

ev uzun zamandan beri hayalimdi
fakat bu evin resmini 2 ay önce hayal panoma yerleştirdim
darısı senin başına inşallaaaahhhhhhhhhh ;)

gülücan 28-04-2011 06:34 PM

girlhahateşekkür edrim iyi temennin için..ben de şöyle güzell büyük bir ev istiyorum..hımm mutfağıda kocaman olsun..yoksa dublexmi olsa tam karar veremedim..ama biran önce taşınmak istiyorum istediğim eve..senin ev nasıl?aa birde balkonuda önemli tabii..güneşte alsın..kafamda tamam şekli şemali ama bir resmi yokdusun2resim bulmalıyım hemen..956k

frezya 28-04-2011 07:08 PM

Ayy çok güzel haber bu bussraster:)25889 Allah mutlu,huzurlu oturmayı nasip etsin inşallah canım blissy Ben de ev kararımı iyice bi netleştirip resmini bulabilsem hayal tablomu hazırlayacağım ama hala ortada bişi yok,en kısa zamanda yapayım.Bu arada seninkinin yanında küçük tabi ama dün bi ark. aramasını imgelemiştim ve aynen imgelediğim gibi oldu girlhaha

bussraster 28-04-2011 09:33 PM

küçük şeyler oluşturuyo zaten benim için byük oluşumları
yani küçükleri başaramasaydım büyükleri için adım atıcak
inanca sahip olamazdık değil mi. sonsuz başarılar canım sana bana hepimize

yelda_k 28-04-2011 10:09 PM

15 mayıs 2011u son seçiyorum sonrasında ise istediğim yerde olmayı mutlu olmayı seçip onaylayıp evrene yolluyorummmm

Sultan 29-04-2011 10:26 PM

Alıntı:

bussraster Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 797185)
inanamıyorummmmmmmmmmmm yaaaa inanamıyorummm
daha doğrusu İNANIYORUMMMMMMMsevinclisevincli
1 2 aydır bilgisayarımda haya panom dosyasına resmini kaydettiğim evinnn
şimdi ta kendisine sahip oluyorummmmmmmmmmmmmblissyblissy
yarım saattir
hop hopluyorum ofisteee görenler bi daha bakıyo bu kız deli mi diye
y789y789

bu siteyi çok seviyorum
sultan ablayı çok seviyorummm
iyi varsınızzzzzs456s456s456
ve şükürler olsunnnnnnnnn

sizi çok seviyorum
harikasın seni kutluyorum.
bol bonuslu bir hafta sonu diliyorum
sevgiyle mutlu kalın
y789

Nesira 01-05-2011 02:04 AM

'Evren' kelimesi vicdanına ağır gelen arkadaşlar doğru yoldalar...

Eskisi gibi tartışmak istemiyorum bu konuyu, fakat burada Allah'a ait vasıfların bir çoğu evrene isnat edilmekte ve şirke düşülmektedir. Bir ilahiyatçı olarak bunu belirtme sorumluluğum mevcut. Birileri kızsın ya da alınsın, doğruyu söylemek zorundayım.

Şu da bilinsin, konuya dışarıdan bakmıyorum, bu sitedeki hemen herşeyi ezbere bilen biriyim.

'Evren' kelimesini tam da bu anlamda, ilahi sıfatlarla kullanmak Budizm ve Hinduizm'in marifetidir. Oysa biz gerçek ilahı, Rabb'imizi tanıyoruz, tek olduğunu biliyoruz. Biz son ilahi dinin, İslamiyet'in mensuplarıyız.. Onların taptığı Evren'e tapmamıza, nimetleri evrenden beklememize hiç gerek yok, BİZ ONLARDAN DEĞİLİZ.

İlla ki evren diyeceksek, Allah'ın yarattığı evrene ilahi sıfatlar yükleyerek değil, dua edip neticesinde Rabb'imizin duamıza cevabını evrendeki herhangi birşeyi vesile kılarak verdiğini/vereceğini DÜŞÜNMEMİZ, SÖYLEMEMİZ ve öyle YAZMAMIZ gerekmektedir.

Ben Allah'a inanıyorum ama burada yazarken evren yazıyorum diyenler de bilsinler ki, şirkteler.. Bilsinler ki tek bir insanın dahi şirke düşmesine sebep olacak cümleler yazarlarsa, çok büyük sorumluluk altında kalırlar...

Oh, rahatladım..y789

Herkese sevgiler...

thejojuk 01-05-2011 02:07 AM

gerçegi dile getirdiğin için tşk.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:04 AM.