Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/)
-   -   dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/614936-dilekleri-bonusuyla-gerceklesenler-burda-paylasalim.html)

gülücan 01-05-2011 01:47 PM

Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi

Bu telkinlerin olumlamaların yani paylaşımların çoğu yabancı dilden çeviri ama bizim kendimize entegre etmemizde bencede bir sakınca yok..zihnimizlede daha uyumlu olur böylelikle..

house 01-05-2011 03:11 PM

Alıntı:

Nesira Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 797525)
'Evren' kelimesi vicdanına ağır gelen arkadaşlar doğru yoldalar...

Eskisi gibi tartışmak istemiyorum bu konuyu, fakat burada Allah'a ait vasıfların bir çoğu evrene isnat edilmekte ve şirke düşülmektedir. Bir ilahiyatçı olarak bunu belirtme sorumluluğum mevcut. Birileri kızsın ya da alınsın, doğruyu söylemek zorundayım.

Şu da bilinsin, konuya dışarıdan bakmıyorum, bu sitedeki hemen herşeyi ezbere bilen biriyim.

'Evren' kelimesini tam da bu anlamda, ilahi sıfatlarla kullanmak Budizm ve Hinduizm'in marifetidir. Oysa biz gerçek ilahı, Rabb'imizi tanıyoruz, tek olduğunu biliyoruz. Biz son ilahi dinin, İslamiyet'in mensuplarıyız.. Onların taptığı Evren'e tapmamıza, nimetleri evrenden beklememize hiç gerek yok, BİZ ONLARDAN DEĞİLİZ.

İlla ki evren diyeceksek, Allah'ın yarattığı evrene ilahi sıfatlar yükleyerek değil, dua edip neticesinde Rabb'imizin duamıza cevabını evrendeki herhangi birşeyi vesile kılarak verdiğini/vereceğini DÜŞÜNMEMİZ, SÖYLEMEMİZ ve öyle YAZMAMIZ gerekmektedir.

Ben Allah'a inanıyorum ama burada yazarken evren yazıyorum diyenler de bilsinler ki, şirkteler.. Bilsinler ki tek bir insanın dahi şirke düşmesine sebep olacak cümleler yazarlarsa, çok büyük sorumluluk altında kalırlar...

Oh, rahatladım..y789

Herkese sevgiler...

Bence çok doğru söylemişsiniz ve bu tartışmaya son nokta konmuş bende katıldığımı söylemekle beraber şunuda eklemek isterim bu konuyla ilgili daha önce yaptığım yorumlardada şunu önemle vurguladımki hepimiz inançlı insanlarız çok şükür ben kimse kendini gühana giriyorum sanıp çok fazla suclamasın diye hepimizin zaten evren derken bile onu Rabbimiz olarak tahayyül ettiğimizi sölemiştim zaten kimse bence evreni Allah'tan ayrı tutup onu ayrı bir güç olarak görmemiştir ben buna inanıyorum yoksa neden içimiz rahat etmedide tartıştık bu konuyu? ben zaten tedirginlikten pek evren lafını kullanmazdım ama tabi evreni yaratanda Allah sonuçta bunu hepimiz biliyoruz siizin açıklamanız son nokta olmuş bence teşekkürler bundan sonra mümkün mertebe olumlamalarımızı yaparken ve dilek dilerken Rabbimizi analım hepimizin gönlü rahat olmuş olur böylece ama ben gene ısrarla sunu vurguluyorumki evren kelimesini kullanmış olanlar lütfen kendilerini kötü hissetmesinler ben eminimki hiç birinin amacı şirk koşmak değildi henüz geç değil içine sinmeyenler Rabbinden istesin o yönde olumlama yapsın sevgilergirlhaha

evder 03-05-2011 04:12 PM

he he he olayı derin anlatmayacağım ama yakınımın düğününe elbiseyi çekim yasası ile buldum ve aldım

umut73 03-05-2011 04:26 PM

Alıntı:

Nesira Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 797525)
'Evren' kelimesi vicdanına ağır gelen arkadaşlar doğru yoldalar...

Eskisi gibi tartışmak istemiyorum bu konuyu, fakat burada Allah'a ait vasıfların bir çoğu evrene isnat edilmekte ve şirke düşülmektedir. Bir ilahiyatçı olarak bunu belirtme sorumluluğum mevcut. Birileri kızsın ya da alınsın, doğruyu söylemek zorundayım.

Şu da bilinsin, konuya dışarıdan bakmıyorum, bu sitedeki hemen herşeyi ezbere bilen biriyim.

'Evren' kelimesini tam da bu anlamda, ilahi sıfatlarla kullanmak Budizm ve Hinduizm'in marifetidir. Oysa biz gerçek ilahı, Rabb'imizi tanıyoruz, tek olduğunu biliyoruz. Biz son ilahi dinin, İslamiyet'in mensuplarıyız.. Onların taptığı Evren'e tapmamıza, nimetleri evrenden beklememize hiç gerek yok, BİZ ONLARDAN DEĞİLİZ.

İlla ki evren diyeceksek, Allah'ın yarattığı evrene ilahi sıfatlar yükleyerek değil, dua edip neticesinde Rabb'imizin duamıza cevabını evrendeki herhangi birşeyi vesile kılarak verdiğini/vereceğini DÜŞÜNMEMİZ, SÖYLEMEMİZ ve öyle YAZMAMIZ gerekmektedir.

Ben Allah'a inanıyorum ama burada yazarken evren yazıyorum diyenler de bilsinler ki, şirkteler.. Bilsinler ki tek bir insanın dahi şirke düşmesine sebep olacak cümleler yazarlarsa, çok büyük sorumluluk altında kalırlar...

Oh, rahatladım..y789

Herkese sevgiler...

söylediklerinizin hepsi doğru eğer telkinlerde evren ya da farklı tabirler kullanılıyorsa ki dediğiniz gibi hepsi yabancı kaynaklı hepsini benim için çöpe atmak gerekecek inanın şirk niyete falan bakmaz. şirk şirktir benim niyetim iyi bu kelimeyi şirk niyetiyle demedim o yüzden şirk olmaz demek yanlış o zaman kavramların manası da kalmamış olur. oysaki kavramlar önemlidir telkinlerde yapılan olumlamalardan da anlaşılacağı gibi. bu şuna benziyor ben beynime şunu yapma derken olumlu bir şey yapmasını istediğim için diyorum yoksa amacım olumsuz cümle kullanmak değil o da anlasın yapmasını istediğim şeyin doğrusu olduğunu eee olumuyor işte beyin olumsuz kelimelerden hoşlanmıyor madem sadece niyet değil yöntem de çok ama çok önemli.

elisya 03-05-2011 05:18 PM

Bende Nesira ya katılıyorum.

Aslında ben kitaplarda falan okuyunca evren, büyük güç gibi kelimelerin Allah olduğunu sanıyordum. Direk neden Allah demezler diye düşünürdüm. sevincli

Sırf telkinlerde değil son dönemlerde Melek lerden de yardım isteniyor.
Bunda bişi yok gibi görünse de sanki biraz okuyunca Allahı bir kenara itip direk meleklerden istemeye götürüyor gibi bir düşünce oluşuyor.
Biz isteyeceğimizi direk Allah tan isteriz. Araya bir şey koymayız.
Allah bize ister melek gönderir ister başka bişi.
Ama direk meleklerden isteyince Allahı bir kenara bırakıp direk melekten medet umuyormuşuz gibi geliyor.
Ben meleklere ve Allahın bütün yarattıklarına inanıyorum. Ve meleklerinde bize yardım ettiklerinede inanıyorum. ama hepsi Allahın izni ile oluyor.
Meleklerden yardım istemek çok güzel. Bir iki deneyimim oldu. Ama önce Allahtan istiyorum. Allahın izni ile meleklerden de yardım istiyorum.

Böylelikle vicdanım rahat istiyorum. Herşey Allahın izni ile oluyor çünkü.

umarım doğru yapıyorumdur. blook

yelda_k 03-05-2011 07:10 PM

nesiraya katılıorum ama hala otutturamadığım şeyler var kafamdaaa.

tabiki şirkk affedilmeyecek günahlardann .burda birine yorum yaparken allahın izniyle dersekkde siteyi dini yöne çekmiş oluruzz ve ben böle bişeydede istememm ,yaptığım yorumun kimsede şirk etkisi oluşturmasınıda istemem eee ben şimdi napıcamm...

ben siteye üye olduktan sonraa bu aklıma geldii ve olumlama cümlelerimi değiştirdimm .

yıllardırdaa hep bu şeklide değiştirerek kullnıyorumm.

ama gerçekten isterdimm okuduğum kitaplardaa evren yerine Alllahın adının geçmesinii...

gülücan 03-05-2011 09:46 PM

Ben bu konu hakkındaki fikirleirmi açarken biraz tereddütlüydüm.ama bundan rahatsızlık duyan ne kadar çok arkadaş varmış..iyiki değinmişim bu konuya.hem kendim rahatladım hemde yalnız olmadığımı gördüm..956kblissy

umut73 04-05-2011 10:32 AM

allah kelimesini kullanmak siteyi dini yöne çekmez arkadaşlar bence bizlerin ilk önce bir kaç yıldır beynimize yerleştirilen bu suçluluk duygusundan kurtulmamız lazım yaradanın adını kullanmak nasıl bir kısıtlama kabul eder. nedense bu bizim ülkemizde olan bir yargılama!?

lady di'nin oğlunun düğün törenini izlediniz mi? hangi sözde aydın kilisede evlenme töreni yapmak ilahi söylemek yobazlıktır gericiliktir dedi?

bu site için gerçekten olumlu şeyler düşünüyorum ama kendi adıma kısıtlama istemiyorum nasıl ki bir üye taoculukla ilgili bazı kavramlardan bahsedebiliyorsa ben de islamiyetle ilgili gerçeklerden bahsedebilmeliyim. napıcaz haktan bahsetmek varken batıla geri dönüş mü yapacağız.

dün gece erken uyanmayı dinledim ve çok şükür bayağı bir erken uyandım yarın sabah neler olacak bakacağız. faydasını görebileceğimiz bir yöntem yani hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum. sanırım burda olanlar merak değil ihtiyaç yüzünden burdalar ben buraya ihtiyaç duyuyorum ve faydalı olacağına inanmak inançlarımı zedelemeden bu işe devam etmek istiyorum. amin.....

yaseminist 04-05-2011 12:56 PM

Dini bir tartışmaya yol açmak istemiyorum ancak hem sitedeki bilgilerden faydalanıp hem de bir müslüman olarak inancımı zedelemeden yoluma devam etmek ve kendimi geliştirmek istiyorum diyen arkadaşlara nacizane bir tavsiyem olacak:
Muhammed Bozdağ'ın "İstemenin Esrarı" ve "Ruhsal Zeka" adlı kitaplarını okumanızı şiddetle öneriyorum. Bu kitapları okuduğunuzda, hem kimden nasıl ve ne zaman isteyeceğinizi öğrenecek hem de isteklerinizin gerçekleşmemesinin ardındaki sırrı keşfedeceksiniz...

Selamlar actionsmile

umut73 04-05-2011 01:34 PM

teşekkür ederim en kısa zamanda kitapları bulup okuyacağım

Nazife_p 04-05-2011 04:47 PM

Yeni eviniz hayirli ugurlu olsun insallah 956k daha nice arzularinizin olmasi dilegiyle. y789

yelda_k 04-05-2011 07:00 PM

olmadıı ama ben umudumu kaybetmeden istemeye devam ediyorumm..
taki burdan gidene kadarrr :)

house 04-05-2011 07:45 PM

Alıntı:

yelda_k Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 797789)
olmadıı ama ben umudumu kaybetmeden istemeye devam ediyorumm..
taki burdan gidene kadarrr :)

olmadı deme olmadı demeeeeeeesevincliolumsuzluk yok öyle bir inanacaksın ki olacağına hemen olsun en ufak bi şüphe bile duyma canım sakıngirlhaha

yelda_k 06-05-2011 06:39 PM

Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım

haklısınn canımcımm yaaa...ogün daha karamsardım ama bugun tam gazz emin adımlarlaa dilemeye devam ediyorummm

yelda_k 06-05-2011 06:57 PM

aaaaaa konunun adı nezamn değiştiii?

papatyagibiyaşamak 06-05-2011 07:10 PM

Alıntı:

yaseminist Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 797764)
Dini bir tartışmaya yol açmak istemiyorum ancak hem sitedeki bilgilerden faydalanıp hem de bir müslüman olarak inancımı zedelemeden yoluma devam etmek ve kendimi geliştirmek istiyorum diyen arkadaşlara nacizane bir tavsiyem olacak:
Muhammed Bozdağ'ın "İstemenin Esrarı" ve "Ruhsal Zeka" adlı kitaplarını okumanızı şiddetle öneriyorum. Bu kitapları okuduğunuzda, hem kimden nasıl ve ne zaman isteyeceğinizi öğrenecek hem de isteklerinizin gerçekleşmemesinin ardındaki sırrı keşfedeceksiniz...

Selamlar actionsmile

Yaseminist, çok teşekkür ederim önerdiğin kitaplar için.. :) Muhaamed bozdağ gerçekten bu konuda oldukça iyi, ve o söylediğin iki kitabını da okumamıştım, bu yeni aldığım kitap bitince, senin söylediğin kitapları okuyacağım, teşekkür ederim tekrar... actionsmile

yelda_k 07-05-2011 07:24 PM

hergün biraz daha yaklaşmakk istiyorumm isteklerimee..
aslında bi korku var içimde ama ben yinedeeee isteklerimden eminimm

papatyagibiyaşamak 07-05-2011 07:31 PM

Öyleyse gerçekleştirmeye başla. Umarım isteklerine ulaşırsın yelda, ben inanıyorum buna. :)

yelda_k 07-05-2011 07:33 PM

Alıntı:

papatyagibiyaşamak Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 798031)
Öyleyse gerçekleştirmeye başla. Umarım isteklerine ulaşırsın yelda, ben inanıyorum buna. :)

inşallah canımcım o kadar çok istiyorumki bunuu..umarım hepimizin isteklerii gerçeklşirrrr

papatyagibiyaşamak 07-05-2011 08:24 PM

İnşallah...

Nesira 11-05-2011 03:02 AM

Konuya yaptıkları doğru yorumlardan ötürü tüm arkadaşlara teşekkürler ediyorum.

Ayrıca yaseminist'e de teşekkürler.. Benim daha evvel bu sitede tavsiye ettiğim, hatta yer yer alıntılar verdiğim Ruhsal Zeka kitabını bir kez daha gündeme getirmekle çok iyi yapmışsın. O kitabı okuyan arkadaşlar, aradıkları her ama her şeyi orada 'iç rahatlığıyla' bulabileceklerdir.

Birşey daha söyleyeyim mi ?

Dileklerin bonusuyla gerçekleşmesi için Sultancığım'ın burada anlattığı tüm metotların, dinimizdeki tek kelimeyle karşılığı: TEVEKKÜL.

Bence şunu, mutlaka bir deneyin.. Uğraşın ama başarın, başaracağınızı görün.

Ne istiyorsanız, kendi kendinize, 'Şunu istiyorum.. ve Rabb'imin bunu bana hayırlarla birlikte vereceğinden eminim. Çünkü O benim tek sahibim. 'Dua ederken vereceğime inanın' diyor. Vereceğine inanıyorum, çünkü O'na güveniyorum ve çünkü Allah kendine güvenenin güvenini asla boşa çıkarmaz!' deyin ve bu söylediğinize gönülden, şüphesiz inanın.. "O'na yaslanın..."

Bakın bakalım sonuç ne oluyor... superxy

umut73 11-05-2011 10:57 AM

burayı seviyorum iyi ki varsınız allah hepimizin dileklerini kabul etsin hepinizi çoook seviyorum

evder 11-05-2011 11:27 AM

bende burayı seviyorum gerçekten iyiki varsınız

Sultan 27-05-2011 10:16 AM

ben küçükken madımak yemeyi çok severdim.hala seviyorum ama onu bulmak pek mümkün olmuyor...akşam yemeğinde olsada yesek diye düşündüm..saat on gibi çok sevdiğim bir arkadaş elinde pastayla odama geldi.uzun zamandır görmemiştim...onu görmek güzeldi.actionsmileakşama doğru eşim aradı akşama yemek hazırlama ben madımak aldım diye ...buda bonus oldu.her istediğinizin her istediğiniz zaman gerçekleşmesi harika bir duygu..bol bonuslu bir hafta sonu olsun...y789

rieuse 28-05-2011 01:58 PM

Merhaba Sultan ve tüm arkadaşlar,
Bu foruma yeni üye oldum ve hala paylaşımlarınızı okumayı bitiremedim. Okudukça daha pozitif düşündüğümü itiraf etmeliyim.
Benim de bonusuyla gerçekleşmesini istediğim bir dileğim var.
Anne olmayı ,sağlıkla yavrumu kucağıma almayı diliyorum. Yaşım ilerlediği için ve bir bebeğimi de kaybettiğim için zaman zaman endişeye düşüyorum. Dün eşim tüp bebekçi bir doktor arkadaşıyla görüşüp tüp bebeğe başlamamız gerektiğini söyledi. Ama ben bunu istemiyorum. Bir sürü hormonla kendimi şişirmek istemiyorum. Bir kere doğal yoldan hamile kaldım bir kere daha neden olmasın ?
Nasıl olumlama yapmam konusunda yardımcı olursanız sevinirim.

bigokyanus 29-05-2011 04:41 PM

Alıntı:

rieuse Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 799519)
Bu foruma yeni üye oldum ve hala paylaşımlarınızı okumayı bitiremedim. Okudukça daha pozitif düşündüğümü itiraf etmeliyim.
Anne olmayı ,sağlıkla yavrumu kucağıma almayı diliyorum. Yaşım ilerlediği için ve bir bebeğimi de kaybettiğim için zaman zaman endişeye düşüyorum. Dün eşim tüp bebekçi bir doktor arkadaşıyla görüşüp tüp bebeğe başlamamız gerektiğini söyledi. Ama ben bunu istemiyorum. Bir sürü hormonla kendimi şişirmek istemiyorum. Bir kere doğal yoldan hamile kaldım bir kere daha neden olmasın ?

Olumsuz düşünceleri bir kere kafanızdan atın , ben anne olacağınıza , yavrunuzu mutluluk ve sağlıkla kucağınıza alacağınıza inanıyorum , e siz de inandığınıza göre başka şeye gerek yok bence :)

Kendinizi hamile kalmış hayal edin , güzel bir hamilelik geçirdiğinizi , içinizde sevgiyle bebeğinizi büyüttüğünüzü sonrasında güzel bir doğumla kucağınıza aldığınızı düşünün , gerçek olmuş gibi . Buna kendinizi inandırmanız lazım. Gerisi gelecektir.
Güzel haberlerinizi merakla bekliyor olacağım , gülekalın :)

Sultan 29-05-2011 09:59 PM

Alıntı:

rieuse Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 799519)

Alıntı:

bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 799557)
Olumsuz düşünceleri bir kere kafanızdan atın , ben anne olacağınıza , yavrunuzu mutluluk ve sağlıkla kucağınıza alacağınıza inanıyorum , e siz de inandığınıza göre başka şeye gerek yok bence :)

Kendinizi hamile kalmış hayal edin , güzel bir hamilelik geçirdiğinizi , içinizde sevgiyle bebeğinizi büyüttüğünüzü sonrasında güzel bir doğumla kucağınıza aldığınızı düşünün , gerçek olmuş gibi . Buna kendinizi inandırmanız lazım. Gerisi gelecektir.

evet canım bende bigokyanusa katılıyorum.kendini hamile kalmış imgele.çocuğun doğduğunu ,,ağladığını duyduğunu ,kokusunu hissettigini,kucağına aldığını.
sevgiyle mutlu kalın..
bol bonuslu bir hafta diliyorum
y789

yelda_k 29-05-2011 11:47 PM

tez vakitte bebeğinize kavuşmanızz dileğiyleee

rieuse 30-05-2011 12:29 AM

Alıntı:

yelda_k Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 799578)
tez vakitte bebeğinize kavuşmanızz dileğiyleee

Alıntı:

Sultan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 799570)
evet canım bende bigokyanusa katılıyorum.kendini hamile kalmış imgele.çocuğun doğduğunu ,,ağladığını duyduğunu ,kokusunu hissettigini,kucağına aldığını.
sevgiyle mutlu kalın..
bol bonuslu bir hafta diliyorumy789

Alıntı:

bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 799557)

Hepinize çooook teşekkür ederim. Şimdiden yüzümü güldürdünüz :)956k

prenses1 09-06-2011 08:36 AM

bu gün arkadaşımın gösünde bir kitle olduğunu söyleyince üzüldüm.
hemen duygu durumumu değiştirdim.
onun beni aradığını, doktorun ona sacede yağ bezesi dediğini bana keyifle anlattığını imgeledim.
sonucu bekliyorum..
bonusuyla gelecek biliyorum.
sevgi ve ışıkla kalın::)

prenses1 09-06-2011 02:20 PM

arkadaşım aradı.memoğrafi çekilmiş.
doktor onların yağ bezesi olduğunu söylemiş.derin bir nefes aldık.actionsmile
çok sevindim.öğle arası arkadaşlarımla beraber süpriz bir yemeğe çıktık oda günün bonusu oldu.
bütün dilekler bonusuyla gerçekleşsin.
sevgiyle ve ışıkla kalınsmil56

prenses1 10-06-2011 04:04 PM

uzun zaman önce kırıldığım bir arkadaşım vardı.bir cesaretimi toplayıp onunla konuşamadım.belki hata bendeydi belki onda..enerji kanallarımın tıkanmasını istemedim.onunla bir şekilde karşılaştığımızı konuştuğumuzu duygularımızı karşılıklı paylaştığımızı imgeledim.bu gün onu gördüm.üç gün önce düşünmüştüm.bir birimize selam verme konusunda tereddüt ettik.ama ilk adımı ben attım.oturup konuştuk.birbirimizden karşılıklı özür diledik.bonusuda eski dostu geri kazanmak oldu.sevgiyle ve ışıkla kalınttli3ttli3

gülücan 11-06-2011 02:22 PM

hiç gitmediğim ülkelere gidebilme oraları gezip görebilme keşfedebilme farklı kültürdeki birçok insanla tanışıp onlarla dost olabilmeyi istiyorum..hımm giderken yanımda sevdiklerimide götürüyorum..istediğimiz kadar kalıp geri dönüyoruz..inanılmaz güzelliklere şahit oluyorum..güzel paylaşımlarımız oluyor..bunlar bana çok şey katıyor..ufkum genişliyor..sonra üni.de istediğim tam benlik kendimi gerçekleştirebileceğim bir bölümü başarıyla tamamalayıp yeni iş alanıma geçiyorum..çevremde gülüp konuşabileceğimiz birbirimize birşeyler katıp birşeyler öğretebileceğimiz birdolu insan var.hepsiyle uyum içindeyim..hayal ettiğimden daha fazla getirisi var bana..maddi ve manevi..maneviyatımıda ihmal etmiyorum tabi maneviyattada kendimi iyi noktalarda hayal ediyorum.mutluluk neşe hareket canlılık güzel paylaşımlar..hayatın nabzı yanımda atıyor..mutluyum huzurluyum..gülüyorum eğleniyorum..ve hayat dolu dolu..

gülücan 11-06-2011 02:27 PM

biraz önce eşimi araytıp gelirken bana bir günlük almasını istedim..oda trafik yoğun sonra alayım dedi..ama ben günlüğümü şimdi istiyorum ve gelirken günlükle gelsin istiyorum..inanıyorum ve imgeliyorum..getirince burayada yazıcam tamam:)günlüğüm yoldaaa....

gülücan 12-06-2011 03:13 PM

günlüğüm yoldaaa geldi gelecek..heyecanlandım bak şimdi..ne yapsam ne yazsam nerden başlasam acabaaa...

papatyagibiyaşamak 12-06-2011 07:05 PM

Hayyırlı olsun günlüğün gülücan, güzel şeyler yazacağını umud ediyorum, :) ...

yelda_k 12-06-2011 10:53 PM

ezanlarda okunuyorrrr.
burdan biran önce kurtulmayı seçiyorumm.
657 olmayı seçiyorum.
şartsız kabul edilmesini seöi yorumm...

beyaz kebuter 13-06-2011 12:57 AM

sevgili dostlar ben ne yazıkki imgeleme yapmakta zorlanıyorum sanki hayal kurma yeteneğimi kaybetmiş gibiyim bişey imgelemeye kalksam tam aksi şeyler aklıma geliyo yapamıyorum oysa çok önceleri ne güzel hayallerim vardı ve onları yaşardım bu durum beni çok rahatsız ediyor ne yapmalıyım.niyet etmek ve o niyete tutunmak olurmu?

prenses1 13-06-2011 08:30 AM

Alıntı:

beyaz kebuter Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 800384)
sevgili dostlar ben ne yazıkki imgeleme yapmakta zorlanıyorum sanki hayal kurma yeteneğimi kaybetmiş gibiyim bişey imgelemeye kalksam tam aksi şeyler aklıma geliyo yapamıyorum oysa çok önceleri ne güzel hayallerim vardı ve onları yaşardım bu durum beni çok rahatsız ediyor ne yapmalıyım.niyet etmek ve o niyete tutunmak olurmu?

bence dileğinizi isterken mış gibi yapın.sanki olmuş sanki gerçekleşmiş.hayal kurarken aklınıza başka bir şey gelsede önemli değil o düşüncelerin akmasına izin verip tekrar hayalinize dönün.bir süre sonra güzel hayal kurarsınız sevgiyle ve ışıkla kalınactionsmile

sipsirine 15-06-2011 08:29 PM

Adana'ya tayin olmayı diliyorum orada ailem ve sevdiklerimle birlikte sağlıklı mutlu huzurlu bir hayat yaşamayı bu harikalarla işimi daha da çok severek çalışmayı seçiyorum.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:04 AM.