![]() |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Bu telkinlerin olumlamaların yani paylaşımların çoğu yabancı dilden çeviri ama bizim kendimize entegre etmemizde bencede bir sakınca yok..zihnimizlede daha uyumlu olur böylelikle.. |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Alıntı:
|
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi he he he olayı derin anlatmayacağım ama yakınımın düğününe elbiseyi çekim yasası ile buldum ve aldım |
|
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Bende Nesira ya katılıyorum. Aslında ben kitaplarda falan okuyunca evren, büyük güç gibi kelimelerin Allah olduğunu sanıyordum. Direk neden Allah demezler diye düşünürdüm. sevincli Sırf telkinlerde değil son dönemlerde Melek lerden de yardım isteniyor. Bunda bişi yok gibi görünse de sanki biraz okuyunca Allahı bir kenara itip direk meleklerden istemeye götürüyor gibi bir düşünce oluşuyor. Biz isteyeceğimizi direk Allah tan isteriz. Araya bir şey koymayız. Allah bize ister melek gönderir ister başka bişi. Ama direk meleklerden isteyince Allahı bir kenara bırakıp direk melekten medet umuyormuşuz gibi geliyor. Ben meleklere ve Allahın bütün yarattıklarına inanıyorum. Ve meleklerinde bize yardım ettiklerinede inanıyorum. ama hepsi Allahın izni ile oluyor. Meleklerden yardım istemek çok güzel. Bir iki deneyimim oldu. Ama önce Allahtan istiyorum. Allahın izni ile meleklerden de yardım istiyorum. Böylelikle vicdanım rahat istiyorum. Herşey Allahın izni ile oluyor çünkü. umarım doğru yapıyorumdur. blook |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi nesiraya katılıorum ama hala otutturamadığım şeyler var kafamdaaa. tabiki şirkk affedilmeyecek günahlardann .burda birine yorum yaparken allahın izniyle dersekkde siteyi dini yöne çekmiş oluruzz ve ben böle bişeydede istememm ,yaptığım yorumun kimsede şirk etkisi oluşturmasınıda istemem eee ben şimdi napıcamm... ben siteye üye olduktan sonraa bu aklıma geldii ve olumlama cümlelerimi değiştirdimm . yıllardırdaa hep bu şeklide değiştirerek kullnıyorumm. ama gerçekten isterdimm okuduğum kitaplardaa evren yerine Alllahın adının geçmesinii... |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Ben bu konu hakkındaki fikirleirmi açarken biraz tereddütlüydüm.ama bundan rahatsızlık duyan ne kadar çok arkadaş varmış..iyiki değinmişim bu konuya.hem kendim rahatladım hemde yalnız olmadığımı gördüm..956kblissy |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi allah kelimesini kullanmak siteyi dini yöne çekmez arkadaşlar bence bizlerin ilk önce bir kaç yıldır beynimize yerleştirilen bu suçluluk duygusundan kurtulmamız lazım yaradanın adını kullanmak nasıl bir kısıtlama kabul eder. nedense bu bizim ülkemizde olan bir yargılama!? lady di'nin oğlunun düğün törenini izlediniz mi? hangi sözde aydın kilisede evlenme töreni yapmak ilahi söylemek yobazlıktır gericiliktir dedi? bu site için gerçekten olumlu şeyler düşünüyorum ama kendi adıma kısıtlama istemiyorum nasıl ki bir üye taoculukla ilgili bazı kavramlardan bahsedebiliyorsa ben de islamiyetle ilgili gerçeklerden bahsedebilmeliyim. napıcaz haktan bahsetmek varken batıla geri dönüş mü yapacağız. dün gece erken uyanmayı dinledim ve çok şükür bayağı bir erken uyandım yarın sabah neler olacak bakacağız. faydasını görebileceğimiz bir yöntem yani hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum. sanırım burda olanlar merak değil ihtiyaç yüzünden burdalar ben buraya ihtiyaç duyuyorum ve faydalı olacağına inanmak inançlarımı zedelemeden bu işe devam etmek istiyorum. amin..... |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Dini bir tartışmaya yol açmak istemiyorum ancak hem sitedeki bilgilerden faydalanıp hem de bir müslüman olarak inancımı zedelemeden yoluma devam etmek ve kendimi geliştirmek istiyorum diyen arkadaşlara nacizane bir tavsiyem olacak: Muhammed Bozdağ'ın "İstemenin Esrarı" ve "Ruhsal Zeka" adlı kitaplarını okumanızı şiddetle öneriyorum. Bu kitapları okuduğunuzda, hem kimden nasıl ve ne zaman isteyeceğinizi öğrenecek hem de isteklerinizin gerçekleşmemesinin ardındaki sırrı keşfedeceksiniz... Selamlar actionsmile |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi teşekkür ederim en kısa zamanda kitapları bulup okuyacağım |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Yeni eviniz hayirli ugurlu olsun insallah 956k daha nice arzularinizin olmasi dilegiyle. y789 |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi olmadıı ama ben umudumu kaybetmeden istemeye devam ediyorumm.. taki burdan gidene kadarrr :) |
|
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım haklısınn canımcımm yaaa...ogün daha karamsardım ama bugun tam gazz emin adımlarlaa dilemeye devam ediyorummm |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım aaaaaa konunun adı nezamn değiştiii? |
|
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım hergün biraz daha yaklaşmakk istiyorumm isteklerimee.. aslında bi korku var içimde ama ben yinedeeee isteklerimden eminimm |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım Öyleyse gerçekleştirmeye başla. Umarım isteklerine ulaşırsın yelda, ben inanıyorum buna. :) |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım Alıntı:
inşallah canımcım o kadar çok istiyorumki bunuu..umarım hepimizin isteklerii gerçeklşirrrr |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım İnşallah... |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım Konuya yaptıkları doğru yorumlardan ötürü tüm arkadaşlara teşekkürler ediyorum. Ayrıca yaseminist'e de teşekkürler.. Benim daha evvel bu sitede tavsiye ettiğim, hatta yer yer alıntılar verdiğim Ruhsal Zeka kitabını bir kez daha gündeme getirmekle çok iyi yapmışsın. O kitabı okuyan arkadaşlar, aradıkları her ama her şeyi orada 'iç rahatlığıyla' bulabileceklerdir. Birşey daha söyleyeyim mi ? Dileklerin bonusuyla gerçekleşmesi için Sultancığım'ın burada anlattığı tüm metotların, dinimizdeki tek kelimeyle karşılığı: TEVEKKÜL. Bence şunu, mutlaka bir deneyin.. Uğraşın ama başarın, başaracağınızı görün. Ne istiyorsanız, kendi kendinize, 'Şunu istiyorum.. ve Rabb'imin bunu bana hayırlarla birlikte vereceğinden eminim. Çünkü O benim tek sahibim. 'Dua ederken vereceğime inanın' diyor. Vereceğine inanıyorum, çünkü O'na güveniyorum ve çünkü Allah kendine güvenenin güvenini asla boşa çıkarmaz!' deyin ve bu söylediğinize gönülden, şüphesiz inanın.. "O'na yaslanın..." Bakın bakalım sonuç ne oluyor... superxy |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım burayı seviyorum iyi ki varsınız allah hepimizin dileklerini kabul etsin hepinizi çoook seviyorum |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım bende burayı seviyorum gerçekten iyiki varsınız |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım ben küçükken madımak yemeyi çok severdim.hala seviyorum ama onu bulmak pek mümkün olmuyor...akşam yemeğinde olsada yesek diye düşündüm..saat on gibi çok sevdiğim bir arkadaş elinde pastayla odama geldi.uzun zamandır görmemiştim...onu görmek güzeldi.actionsmileakşama doğru eşim aradı akşama yemek hazırlama ben madımak aldım diye ...buda bonus oldu.her istediğinizin her istediğiniz zaman gerçekleşmesi harika bir duygu..bol bonuslu bir hafta sonu olsun...y789 |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım Merhaba Sultan ve tüm arkadaşlar, Bu foruma yeni üye oldum ve hala paylaşımlarınızı okumayı bitiremedim. Okudukça daha pozitif düşündüğümü itiraf etmeliyim. Benim de bonusuyla gerçekleşmesini istediğim bir dileğim var. Anne olmayı ,sağlıkla yavrumu kucağıma almayı diliyorum. Yaşım ilerlediği için ve bir bebeğimi de kaybettiğim için zaman zaman endişeye düşüyorum. Dün eşim tüp bebekçi bir doktor arkadaşıyla görüşüp tüp bebeğe başlamamız gerektiğini söyledi. Ama ben bunu istemiyorum. Bir sürü hormonla kendimi şişirmek istemiyorum. Bir kere doğal yoldan hamile kaldım bir kere daha neden olmasın ? Nasıl olumlama yapmam konusunda yardımcı olursanız sevinirim. |
Kendinizi hamile kalmış hayal edin , güzel bir hamilelik geçirdiğinizi , içinizde sevgiyle bebeğinizi büyüttüğünüzü sonrasında güzel bir doğumla kucağınıza aldığınızı düşünün , gerçek olmuş gibi . Buna kendinizi inandırmanız lazım. Gerisi gelecektir. Güzel haberlerinizi merakla bekliyor olacağım , gülekalın :) |
Alıntı:
sevgiyle mutlu kalın.. bol bonuslu bir hafta diliyorumy789 |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım tez vakitte bebeğinize kavuşmanızz dileğiyleee |
Alıntı:
Alıntı:
|
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım bu gün arkadaşımın gösünde bir kitle olduğunu söyleyince üzüldüm. hemen duygu durumumu değiştirdim. onun beni aradığını, doktorun ona sacede yağ bezesi dediğini bana keyifle anlattığını imgeledim. sonucu bekliyorum.. bonusuyla gelecek biliyorum. sevgi ve ışıkla kalın::) |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım arkadaşım aradı.memoğrafi çekilmiş. doktor onların yağ bezesi olduğunu söylemiş.derin bir nefes aldık.actionsmile çok sevindim.öğle arası arkadaşlarımla beraber süpriz bir yemeğe çıktık oda günün bonusu oldu. bütün dilekler bonusuyla gerçekleşsin. sevgiyle ve ışıkla kalınsmil56 |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım uzun zaman önce kırıldığım bir arkadaşım vardı.bir cesaretimi toplayıp onunla konuşamadım.belki hata bendeydi belki onda..enerji kanallarımın tıkanmasını istemedim.onunla bir şekilde karşılaştığımızı konuştuğumuzu duygularımızı karşılıklı paylaştığımızı imgeledim.bu gün onu gördüm.üç gün önce düşünmüştüm.bir birimize selam verme konusunda tereddüt ettik.ama ilk adımı ben attım.oturup konuştuk.birbirimizden karşılıklı özür diledik.bonusuda eski dostu geri kazanmak oldu.sevgiyle ve ışıkla kalınttli3ttli3 |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım hiç gitmediğim ülkelere gidebilme oraları gezip görebilme keşfedebilme farklı kültürdeki birçok insanla tanışıp onlarla dost olabilmeyi istiyorum..hımm giderken yanımda sevdiklerimide götürüyorum..istediğimiz kadar kalıp geri dönüyoruz..inanılmaz güzelliklere şahit oluyorum..güzel paylaşımlarımız oluyor..bunlar bana çok şey katıyor..ufkum genişliyor..sonra üni.de istediğim tam benlik kendimi gerçekleştirebileceğim bir bölümü başarıyla tamamalayıp yeni iş alanıma geçiyorum..çevremde gülüp konuşabileceğimiz birbirimize birşeyler katıp birşeyler öğretebileceğimiz birdolu insan var.hepsiyle uyum içindeyim..hayal ettiğimden daha fazla getirisi var bana..maddi ve manevi..maneviyatımıda ihmal etmiyorum tabi maneviyattada kendimi iyi noktalarda hayal ediyorum.mutluluk neşe hareket canlılık güzel paylaşımlar..hayatın nabzı yanımda atıyor..mutluyum huzurluyum..gülüyorum eğleniyorum..ve hayat dolu dolu.. |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım biraz önce eşimi araytıp gelirken bana bir günlük almasını istedim..oda trafik yoğun sonra alayım dedi..ama ben günlüğümü şimdi istiyorum ve gelirken günlükle gelsin istiyorum..inanıyorum ve imgeliyorum..getirince burayada yazıcam tamam:)günlüğüm yoldaaa.... |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım günlüğüm yoldaaa geldi gelecek..heyecanlandım bak şimdi..ne yapsam ne yazsam nerden başlasam acabaaa... |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım Hayyırlı olsun günlüğün gülücan, güzel şeyler yazacağını umud ediyorum, :) ... |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım ezanlarda okunuyorrrr. burdan biran önce kurtulmayı seçiyorumm. 657 olmayı seçiyorum. şartsız kabul edilmesini seöi yorumm... |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım sevgili dostlar ben ne yazıkki imgeleme yapmakta zorlanıyorum sanki hayal kurma yeteneğimi kaybetmiş gibiyim bişey imgelemeye kalksam tam aksi şeyler aklıma geliyo yapamıyorum oysa çok önceleri ne güzel hayallerim vardı ve onları yaşardım bu durum beni çok rahatsız ediyor ne yapmalıyım.niyet etmek ve o niyete tutunmak olurmu? |
|
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım Adana'ya tayin olmayı diliyorum orada ailem ve sevdiklerimle birlikte sağlıklı mutlu huzurlu bir hayat yaşamayı bu harikalarla işimi daha da çok severek çalışmayı seçiyorum. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:04 AM. |