Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/)
-   -   dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/614936-dilekleri-bonusuyla-gerceklesenler-burda-paylasalim.html)

yelda_k 15-06-2011 08:32 PM

Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım

Alıntı:

sipsirine Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 800633)
Adana'ya tayin olmayı diliyorum orada ailem ve sevdiklerimle birlikte sağlıklı mutlu huzurlu bir hayat yaşamayı bu harikalarla işimi daha da çok severek çalışmayı seçiyorum.

sendemi tain :)

bende aynen ölee tayin istiyorum .y789.en kısa sürede evren bize döner inşallahh

Pappatya 17-06-2011 03:30 PM

Birkaç gün önce çekim yasasıyla ilgili çok güzel bi örnek yaşadım onu paylaşmak istiyorum smil56
Yakın bi akrabamızın düğünü vardı ve ben uzun zamandır elbise arıyordum, bir hafta kala hala elbise bulamamıştım. Çok beğendiğim bir elbise vardı ama başka rengini istiyordum sonra imgeledim elbisemin beni beklediğini herkesin çok beğendiğini hayal ettim sesleri duyduum y789
birkaç gün geçti zaman azalıyordu ve mağazaya gidip geliyordum sürekli hiç gelişme yoktu.
Artık umudumun tükendiği son gün önünden geçerken öylesine bir bakayım dedim veeeee evet işte orada duruyordu tam da istediğim renkti ve bedeni tam bana göreydi sadece bi tane vardııı y789
Ve bu benim ilk çekim yasası deneyimimdi, kesinlikle çalışıyor krzm67
Ve tabii Sultan Ablaya sonsuuz teşekkürler iyi ki varsınızzz t678

prenses1 17-06-2011 03:58 PM

Alıntı:

Pappatya Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 800780)
Birkaç gün önce çekim yasasıyla ilgili çok güzel bi örnek yaşadım onu paylaşmak istiyorum smil56
Yakın bi akrabamızın düğünü vardı ve ben uzun zamandır elbise arıyordum, bir hafta kala hala elbise bulamamıştım. Çok beğendiğim bir elbise vardı ama başka rengini istiyordum sonra imgeledim elbisemin beni beklediğini herkesin çok beğendiğini hayal ettim sesleri duyduum y789
birkaç gün geçti zaman azalıyordu ve mağazaya gidip geliyordum sürekli hiç gelişme yoktu.
Artık umudumun tükendiği son gün önünden geçerken öylesine bir bakayım dedim veeeee evet işte orada duruyordu tam da istediğim renkti ve bedeni tam bana göreydi sadece bi tane vardııı y789
Ve bu benim ilk çekim yasası deneyimimdi, kesinlikle çalışıyor krzm67
Ve tabii Sultan Ablaya sonsuuz teşekkürler iyi ki varsınızzz t678

çok sevindim senin adına..bende sultanın paylaşımlarından öğrenmiştim çekim yasasını benimkilerde bonusuyla geliyor.sevgi ve ışıkla kalın

prenses1 17-06-2011 04:19 PM

sabah hafta sonu arkadaşlarımla beraber geçirmeyi düşündüm.uzun zamandır görmediğim sohbetlerini özlediğim arkadaşlarla buluşmayı imgeledim.öğleden sonra arkadaşlardan biri aradı.yarın toplanıyoruz işin yoksa sende gel diye.süper.şimdide harika bir tatil imgeliyorum yakında paylaşırım burda..sevgiyle ve ışıkla kalın.

prenses1 17-06-2011 04:20 PM

Alıntı:

yelda_k Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 800634)
sendemi tain :)

bende aynen ölee tayin istiyorum .y789.en kısa sürede evren bize döner inşallahh

istediğiniz yere tayininizin çıkması dileklerimle...
actionsmile

prenses1 28-06-2011 01:36 PM

uzun zamandır tatile gitmeyi istiyorum.dinlenmek kendime zaman ayırmak istiyorum.işyerinden izin alamıyorum.işler yoğun.işyerinden izin aldığımı ,harika bir yere tatile gittiğimi,yüzdüğümü dinlendiğimi imgeledim.bu gün arkadaşım senin işlerede ben bakarım sen izin alabilirsin dedi.kuzenimde arayıp tatil için beklediğini söyledi.izin almak süper oldu.kuzenimde bonusu.her kesin dilekleri bonusuyla gerçekleşsin sevgi ve ışıkla kalın

oOo_papatya 28-06-2011 02:38 PM

Bu konudaki hemen hemen tüm yorumlari okudum :) cok keyif aldim...

Bende bir süredir cekim yapmaktayim fakat pek paylasmisligim yok...

Bugün 3 dilegim birden gerceklesti =) onun mutlulugunu yasiyorum suan... sizlerlede paylasmak istedim =)

1: gectigimiz hafta ingilizce sinavim vardi, bi hayli zordu ve benim icin cok ic acici gecmemisti fakat ben herseye ragmen pozitif bir not alacagimi imgeledim, ve arasira "acaba"lara takilsamda aldiris etmeden enerjimi olumlu sekilde yüksek tutmaya calistim veee bugün sinav notum aciklandi ve sükürler olsunkiii pozitif bir notla dersi gectim :)

2: bugün bir arkadasim otobüsle gelecekti ve ben onu otobüs duraginda karsilayacaktim, söyle bir imgeleme yaptim: yürüyorum ve otobüs tam karsimdan geciyor... ve gercektende imgeledigim gibi hayalimdeki gibi oldu... hani bir sahneyi ikinci kez yasamis gibi oluruz ya -bu duruma dejà vu denir- iste öyle yasamis gibi hissettim... otobüsü görünce kendi kendime gülümsedim ve basarili olduguma sevindim :)

3: pc basindayken siteye ugramak geldi aklima... Icimden "bonusuyla gerceklesen dilekler" konusuna bir göz atsam diye gecirdim, sonrada "amaaan bosver simdi arayip durcam" diye düsünürken birde ne göreyiiiiim =) konu son mesaj atilan listesinde :) mutlu oldum ve bugünkü yasadigim güzel olaylari sizinle paylasmak istedim :)

herkese bol bonus mutlu günler diliyorum

prenses1 29-06-2011 04:25 PM

Alıntı:

oOo_papatya Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 801572)
Bu konudaki hemen hemen tüm yorumlari okudum :) cok keyif aldim...

Bende bir süredir cekim yapmaktayim fakat pek paylasmisligim yok...

Bugün 3 dilegim birden gerceklesti =) onun mutlulugunu yasiyorum suan... sizlerlede paylasmak istedim =)

1: gectigimiz hafta ingilizce sinavim vardi, bi hayli zordu ve benim icin cok ic acici gecmemisti fakat ben herseye ragmen pozitif bir not alacagimi imgeledim, ve arasira "acaba"lara takilsamda aldiris etmeden enerjimi olumlu sekilde yüksek tutmaya calistim veee bugün sinav notum aciklandi ve sükürler olsunkiii pozitif bir notla dersi gectim :)

2: bugün bir arkadasim otobüsle gelecekti ve ben onu otobüs duraginda karsilayacaktim, söyle bir imgeleme yaptim: yürüyorum ve otobüs tam karsimdan geciyor... ve gercektende imgeledigim gibi hayalimdeki gibi oldu... hani bir sahneyi ikinci kez yasamis gibi oluruz ya -bu duruma dejà vu denir- iste öyle yasamis gibi hissettim... otobüsü görünce kendi kendime gülümsedim ve basarili olduguma sevindim :)

3: pc basindayken siteye ugramak geldi aklima... Icimden "bonusuyla gerceklesen dilekler" konusuna bir göz atsam diye gecirdim, sonrada "amaaan bosver simdi arayip durcam" diye düsünürken birde ne göreyiiiiim =) konu son mesaj atilan listesinde :) mutlu oldum ve bugünkü yasadigim güzel olaylari sizinle paylasmak istedim :)

herkese bol bonus mutlu günler diliyorum

harikasın bu bölümün aktif olmasını çok istiyorum.dileği gerçekleşenler paylaşsın bizimde bu konuyla ilgili farkındalığımız artsın. herkese bol bonuslu günler diliyorumactionsmile

papatyagibiyaşamak 29-06-2011 09:01 PM

Merhaba prenses1 merhaba arkadşlar, evrenden nasıl torpiili olunur peki?.. Bende senin gibi olmak isityorum prenses1, bu sırrı benimle paylaşmak isteyen biri var mı acaba?..

Berilce 30-06-2011 10:57 AM

Evrenden torpilli olduğunuzu zaten bilerek, özel olduğunuzu hisserek kim ne derse desin, ne düşünürse düşünsün,
,diğer insanlarla ve evrendeki her şeyle bağlı olduğunuzu unutmayarak, torpilli olursunuz...

Berilce 30-06-2011 11:01 AM

Ben arabada mutlaka Radyo dinlerim bazen evde de, severim Radyoyu,
geçenlerde bir Radyo yayınından sözederken, Radyoyu sevdiğimi söyledim.
Bir kaç gün sonra bir arkadaşım bana şık bir radyo hediye etti, tam bir çekim oldu yani...

prenses1 30-06-2011 11:19 AM

Alıntı:

papatyagibiyaşamak Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 801737)
Merhaba prenses1 merhaba arkadşlar, evrenden nasıl torpiili olunur peki?.. Bende senin gibi olmak isityorum prenses1, bu sırrı benimle paylaşmak isteyen biri var mı acaba?..

sultandan öğrendiğim kadarıyla her dileginizi sahip olduğunuzda nasıl hissederseniz o duygu durumuna girerek isteyin.o mutlu ruh haliyle istediğiniz her şey gerçekleşiyor.
sevgi ve ışıkla kalınsmil56

MarEspEraNZa 30-06-2011 11:34 AM

bunu bende yapabilirim evet denemek istiyorummmmmmm

senarist 30-06-2011 11:54 AM

Ben denemek istediğimde beceremiyorum bu dilekleri çekme işini.Aklımdan çıkıyor sonra tamamen çaba harcamadığım zaman çekebiliyorum..ne yapıcam,bilmiyorum.

prenses1 30-06-2011 11:57 AM

Alıntı:

senarist Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 801768)
Ben denemek istediğimde beceremiyorum bu dilekleri çekme işini.Aklımdan çıkıyor sonra tamamen çaba harcamadığım zaman çekebiliyorum..ne yapıcam,bilmiyorum.

Alıntı:

Sultan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 773139)
canım benim dileğimi gönderiyorum adrese teslim geliyor.ben dileğimi isterken sanki olmuş,sanki gerçekleşmiş her kesin harika süpersin dediklerini duyuyorum.hani insanlar istedikleri olunca ayaklarım yerden kesildi der ya aynen öyle o zaman dileğimi enerjiyle doldurup gönderiyorum adrese teslim bonusuyla geliyor.yalnız ben dileğimi gönderdikten sonra dileği beklemeye değil yaşamaya devam ediyorum.iyi ki varsınız bol bonuslu bir gün olsuny789

ben sultan gibi istiyorummmpartysmiley

MarEspEraNZa 30-06-2011 12:08 PM

bir araba istiyorum ve bir anahtarlık alarak işe başlamak iyi fikir olabilir
ya da daha iyi bir iş

takıldığım yerde yardım isterim sizden :)

gülücan 30-06-2011 02:34 PM

merhaba arkadaşlar ..bende biriki bişey yazayım..konuştuğunuz cümlelere kelimelere dikkat ediniz ..çünkü söylediğiniz her cümle dua niteliği taşır deniliyor..gerçekten öyle..her konuştuğumuz biz farkında olalaım yada olmayalım kayıt altına alınıyor..bilinçsiz söylediğimiz öfke anında öylesine ağzımızdan çkan sözcükler bile değerlendirmeye alınıyor ve zamanı geldiğinde karşışığını buluyor..ne kadar kıymetliyiz ne kadar önemliyiz ki düşünün asla hiçbir sözümüz karşışıksız bırakılmıyor..bu benim için çok etkileyici..dileklerimizi dileyip olmasını bekliyoruzya ben de yaşadığım bir olaydan yola çıkarak şunu söyleyebilirimki sanırım dileği diledikten sonra gerçekleşeceğine inanarak özgür bırakmak lazım..8 yıl önce dilemiş olduğumuz dileğimiz bir süre önce kendini gerçekleştirdi..mucize yanii.ben artık düşünmüyorken onun zamanı gemişyi ve gerçekleştiii..iş tevekkülde allaha teslimiyette yanii..ona inanaıp güvenelim..bizim için en iyi zamanı o taktir eder..herşeyin başı inanç arkadaşlar..tecrübeyle sabittir..güzel günler diliyorumm..

oOo_papatya 30-06-2011 10:03 PM

Alıntı:

prenses1 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 801717)
harikasın bu bölümün aktif olmasını çok istiyorum.dileği gerçekleşenler paylaşsın bizimde bu konuyla ilgili farkındalığımız artsın. herkese bol bonuslu günler diliyorumactionsmile

evet prenses1 =) bende bu bölümün aktif kalmasindan yanayim dogrusu :) okumasi cok ayri bir keyif smileydance

badee 01-07-2011 12:50 AM

selamlar uzun aradan sonra tekrar fırsat bulup girdim veee buranın bana iyi geldiğini anladımm:)) bu süreçte dilediğim ne varsa ufak şeylerin hepsi gerçekleştii süper bişeydii şükürler olsun ki evrennimm işliyor;)bu aralar çok istediğim bişe var kağıdada yazdım kaldırdım arada hayalde kuruyorum ki evreni ne kadar sevdiğimi anlasın:))şaka bir tarafaa istediğim güzel hayırlı dileğimi düşününce içim kıpır kıpır oluyor bi tuhaf oluyo heycanlanıyor dahada çabuk olsun istiyorum sanırım nedeni nedir sizcee?? evren işliyor yakın zamanda sunar istediğimii:)şükranlarımı iletiyorum ki iyiki güzel şeyler yaşıyoruz yaşatabiliyoruzz...

Pappatya 01-07-2011 04:12 PM

Geçen gün tv izlerken aklıma bir şarkı takılmıştı (Nil Karaibrahimgil- Hakkında her şeyi duymak istiyorum), şimdi çıksa da dinlesem diyordum. Sonra aklıma geldi hadi bi imgeleyeyim dedim girlhaha Düşündüm işte kanalı değiştiriyormuşum karşıma çıkıyormuş falan, şarkıyı duydum hayalimde y789 Sonra bir tuşa bastım ve tataaaaaaam 956k şarkımı da dinlemiş oldum y789

Bir de geçen gün küçük kuzenimle konuşuyordum 7 yaşında :) "Biz abimle kağıda bisiklet, bilgisayar, scooter çizmiştik, sonra bi köprüden geçerken onları suya attık şimdi hepsi de bizim oldu" dedi gerçekten de son zamanlarda almışlardı hepsini 956k Sonra öğrendim ki hani hıdırellezde yazıp,çizip gül dalına bağlanır, gömülür vs. ya, teyzemler de suya atmış :) ve teyzemin dediğine göre her yıl çizdikleri sonradan gerçek oluyormuş, hatta teyzem de çiziyormuş ve hepsinin çizdikleri birkaç ay içinde ellerindeee 956k
Duyunca çok şaşırdım, yazmanın, çizmenin de nasıl etkili olduğunu bizzat görmüş oldum dostlar smil56

Sevgiyle kalın, bol bonuslu günlerrr blissy

Pappatya 01-07-2011 04:28 PM

Bu arada the secret sitesinde evrensel bankadan boş çek buldum arkadaşlar y789

http://images.thesecret.tv/the-secret-check.pdf

Bunu yazdırıp üstünü doldurup imgeleme panomuza asabiliriz, ya da gözümüzün önünde bir yerlere koyarız vs vs. Güzel bir şey f678h

gülücan 02-07-2011 11:13 PM

bugün dileği bonusuyla gerçekleşen yokmu?bu başlık heeeeppp aktif olsun ama..

ogretmen 02-07-2011 11:23 PM

gülücan ve tüm arkadaşlarlar hepinize tekrar merhabalar .bencede bu başlık hep aktif olsun gerçi ben kendi açtığım konunun altında anlatmıştım deneyimi mi ama sanırım buraya yazmak uygun olacak .geçen ay son final sınavlarından çıktım ve kötü geçmişti ben her sorana iyi değildi kötüydü gibi şeyler söylüyordum.sonra kendi kendime niye öyle diyorum iyi diyeyim ki iyi olsun demeye karar verdim ve uyguladım finaller açıklandığında tüm derslerden geçtiğimi gördüm.darısı kpss ye inşallah hep birlikte :)

senarist 04-07-2011 12:42 PM

tatile çıkmayı hayal etmiştim bir an çok istedim hayırlısıyla 16'sında gidiyorum.
bir şeye odaklanıp sonra unutmak en güzeli..
ancak benim çok istediğim bir şey var aylardır ağlayarak dua ediyorum artık o kadar çok istiyorum bütün hayatımı etkileyecek bir şey ama gel gör ki çekemiyorum..

bir de her şeyiyle imgelemek lazımmış bunu öğrendim ben tatili hayal ederken arabada çalan şarkı bile beynimin için yankılanıyordu.

bilgendilo 04-07-2011 04:01 PM

Alıntı:

prenses1 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 801557)
uzun zamandır tatile gitmeyi istiyorum.dinlenmek kendime zaman ayırmak istiyorum.işyerinden izin alamıyorum.işler yoğun.işyerinden izin aldığımı ,harika bir yere tatile gittiğimi,yüzdüğümü dinlendiğimi imgeledim.bu gün arkadaşım senin işlerede ben bakarım sen izin alabilirsin dedi.kuzenimde arayıp tatil için beklediğini söyledi.izin almak süper oldu.kuzenimde bonusu.her kesin dilekleri bonusuyla gerçekleşsin sevgi ve ışıkla kalın

yaaaaaaaaaaa benim de böyle bi dileğim vardı, ama ben imkansız olduğunu düşündüğüm için izin alamadım, şimdi işi bırakıp gitmeye karar verdim :(

gülücan 04-07-2011 04:09 PM

heyy harika..tatii hayal etmek bile güzel..bende denizi ve havuzu çok özledim..bendeeee::)

rieuse 11-07-2011 04:01 PM

Herkese kucak dolusu selam,sevgi,saygı....
O kadar mutluyum ki sizinle paylaşmayı kendime bir borç bildim.Bir ay önce tüp bebek tedavisine gerek kalmadan doğal yolla hamile kalmak istediğimi yazmıştım.Szi de güzel mesajlarınızla bana yol göstermiştiniz.Çekim yasasını sizin yazdıklarınıza göre uygulamayı çok başaramasam da pozitf olmayı,kendimi hamile gibi hissetmeyi denedim.Hatta hamile kadın fotoğraflarına kendi fotomu monte edip günlerce seyrettim.Ve bu beni olağaüstü mutlu etti.Dileğimi yazıya döktüm ve her gün yatmadan önce imgeledim.Ve başardım partysmiley Bugün güzel sonucu aldım; HAMİLEYİM.Oysa ki tüp bebek için 12 temmuza randevu bile almıştık.
Her şey için sonsuz teşekkürler.Şimdi de hamileliğimin sağlıklı devam etmesi için çekim yasasını uygulamaya devam edeceğim.
Önce kendimiz inanmamız gerekiyormuş bu çok doğru.Herkesin hayallerinin bonusuyla gerçekleşmesi dileğiyle...

gülücan 11-07-2011 05:28 PM

vaaaaavv süperrr..hayırlı olsun arkadaşım kutlarımmm..

evder 11-07-2011 05:31 PM

süperrrrr hayırlı hamilelikler diliyorummmmmmmm

beautysea 13-07-2011 06:34 PM

harihaa,tebrikkler..
ben de buraya birgün işe girdiğimi mutlu hissettğimi yazsamblissy

Işıldayan Safir 13-07-2011 07:51 PM

Alıntı:

rieuse Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 802603)
O kadar mutluyum ki sizinle paylaşmayı kendime bir borç bildim.Bir ay önce tüp bebek tedavisine gerek kalmadan doğal yolla hamile kalmak istediğimi yazmıştım.Szi de güzel mesajlarınızla bana yol göstermiştiniz.Çekim yasasını sizin yazdıklarınıza göre uygulamayı çok başaramasam da pozitf olmayı,kendimi hamile gibi hissetmeyi denedim.Hatta hamile kadın fotoğraflarına kendi fotomu monte edip günlerce seyrettim.Ve bu beni olağaüstü mutlu etti.Dileğimi yazıya döktüm ve her gün yatmadan önce imgeledim.Ve başardım partysmiley Bugün güzel sonucu aldım; HAMİLEYİM.Oysa ki tüp bebek için 12 temmuza randevu bile almıştık.
Her şey için sonsuz teşekkürler.Şimdi de hamileliğimin sağlıklı devam etmesi için çekim yasasını uygulamaya devam edeceğim.
Önce kendimiz inanmamız gerekiyormuş bu çok doğru.Herkesin hayallerinin bonusuyla gerçekleşmesi dileğiyle...

Hayırlı olsun. Bebeğinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza almanız dileğiyle.

Sevgiler... actionsmile

oOo_papatya 13-07-2011 09:41 PM

Alıntı:

bu güzel mutlu haberi bizimle paylastigin icin tesekkürler :) hayirli olsun, Allah bebegini saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah :)

Es'inle ve Bebeginle saglikli ve mutlu günler diliyorum, ayrica hamileliginin coook Mutlu gecmesini diliyorum =) Mutlu bir Bebegin dünyaya gelmesini diliyorum :)

yelda_k 13-07-2011 11:02 PM

öle korkular oluştuki içimde öle bir sıkıntı sanki ruhumuu bağlayı içimden çekiolar gibi.çokk korkuyorum korkularımı bastıramıyorum .korkularımı bastırmama yardım ettt .

korktugum yere çalışmaya göndermesinler.bunun stresine kapıldım .olumsuzz enerji yaymak istemiyorum.neolur rabbim bana bu konuda yardım et onayla istediklerimi hayatıma nasip eylee.
enm kısa sürede bu evden kurtulup yeni ev arkadaşı nasip eyleeeeeeeee

aciz kulun :(

oOo_papatya 13-07-2011 11:16 PM

Alıntı:

yelda_k Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 802787)
öle korkular oluştuki içimde öle bir sıkıntı sanki ruhumuu bağlayı içimden çekiolar gibi.çokk korkuyorum korkularımı bastıramıyorum .korkularımı bastırmama yardım ettt .

korktugum yere çalışmaya göndermesinler.bunun stresine kapıldım .olumsuzz enerji yaymak istemiyorum.neolur rabbim bana bu konuda yardım et onayla istediklerimi hayatıma nasip eylee.
enm kısa sürede bu evden kurtulup yeni ev arkadaşı nasip eyleeeeeeeee

aciz kulun :(

yelda_k Allah yardimcin olsun canim, insallah diledigin en güzel sekilde olur...

Sen icini ferah tut ve önce Allah'a güven sonra icindeki sese ;)

Dileginin oldugunda nasil hissedecegini düsün ve gülümse, gözlerini kapat ve hayal et gercekten o ani yasiyormussun gibi... Eminim sende biliyorsunki olumsuzluga kapilmamak gerekiyor ama insaniz ve korkularimizdan dolayi olumsuzluga kolayca kapilabiliyoruz buda bizim en zayif noktamiz oluyor burada... Seytana sans vermemelisin ;)

Rahatlamayi basaracagina eminim sende dileginin en güzel sekilde gerceklesecegine emin ol O0

Istersen önce korkutugun seyleri bir kagida yazip sonrada dilegini ayrintilariyla yaz ve dilek kagidini uyumadan önce defalarca oku, umarim yardimci olur ;)

Mutlulukla kal

prenses1 13-07-2011 11:41 PM

Alıntı:

çok sevindim.isteyim tüm dilekler bonusuyla gerçekleşiyor:))))))))))

yelda_k 13-07-2011 11:48 PM

Alıntı:

oOo_papatya Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 802789)
yelda_k Allah yardimcin olsun canim, insallah diledigin en güzel sekilde olur...

Sen icini ferah tut ve önce Allah'a güven sonra icindeki sese ;)

Dileginin oldugunda nasil hissedecegini düsün ve gülümse, gözlerini kapat ve hayal et gercekten o ani yasiyormussun gibi... Eminim sende biliyorsunki olumsuzluga kapilmamak gerekiyor ama insaniz ve korkularimizdan dolayi olumsuzluga kolayca kapilabiliyoruz buda bizim en zayif noktamiz oluyor burada... Seytana sans vermemelisin ;)

Rahatlamayi basaracagina eminim sende dileginin en güzel sekilde gerceklesecegine emin ol O0

Istersen önce korkutugun seyleri bir kagida yazip sonrada dilegini ayrintilariyla yaz ve dilek kagidini uyumadan önce defalarca oku, umarim yardimci olur ;)

Mutlulukla kal

elimden gelmior maleseff.yarın işe gidicem ve uyumak istemiorum .düşünmekten yoruldum .
3 haftam zehir olcakk offf .
teşekkürler desteğin içi.n kibb

oOo_papatya 14-07-2011 12:25 AM

Alıntı:

yelda_k Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 802793)
elimden gelmior maleseff.yarın işe gidicem ve uyumak istemiorum .düşünmekten yoruldum .
3 haftam zehir olcakk offf .
teşekkürler desteğin içi.n kibb

Düsünme ozaman sadece en güzelini hayal et, hayalinin korkundan daha büyük oldugunu unutma...

Rica ederim, birazda olsa yardimci olabildiysem ne mutluO0

Berilce 14-07-2011 11:57 AM

Sanırım bu da çekim yasası, en güzelinden... Teyzemi çok göresim gelmişti, Antalya'da
yaşıyor kendisi, bir gün önce telefonla konuştum gelemeyeceğini söyledi, biraz da hasta gibiydi,
üzüldüm. Akşam bir kaç saat sonra teyzemin kızı ona bir sürpriz yaparak uçak bileti almış, bu gün
akşama geliyor, çok güzel bir her oldu bu benim için, galiba isteyip sonra kabule ve fazlaca da ısrar
etmeyerek bekleme modunda kalmamız gerekiyor...O0

bilgendilo 14-07-2011 12:35 PM

Alıntı:

buno çok çok sevindim seni tebrik ediyorum, sağlıklı bi hamilelik geçiriceğene ve ii bi annne olacağına yürekten inanıyorum, ayrıca da başarılarının devamını diliyorum, bu müthiş bişiy sevincli

prenses1 18-07-2011 10:14 AM

Alıntı:

prenses1 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 801557)

harika bir tatil geçirdim.istediğimiz her şeyin bonusuyla gerçekleşeceğini bilmek çok güzel..bol bonuslu güzel günlere..
sevgi ve ışıkla kalın:)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:06 PM.