![]() |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım sevgilimle tekrar barışmak istiyorum ve bunun için çekim yasasını kullanmayı denedim... izmire geldiğinde ortak arkadaşımızın evinde sürpriz bi şekilde çağırılıp ve bi anda onu görmek istiyordum bunun için olumlamalar yaptım gece yatarken herşeyi hayal ettim gerçekmiş gibi davrandım hissettim onu gördüğümdeki kalp çarpıntım o eve giderken ki yokuşu merdiveni yorulmamıı vs.... 2 gün öncee arkadaşım msj attı hemen bize gel diyee ilk başta aklıma gelmedi hazırlanıp çıkana kadarr çıktığımda bi anda hayal ettiklerim aklıma geldi vee herşey tekrar gözümünden geçtii tbi heycanlandımm :)) otobüse binişim inişim karşıdan karşıya geçişim o yokuşu çıkışım merdivenlerde yorulmam tamda hayalimdeki gibiydi sanki dejavu gbiydi o derece... kapıya geldiğimde açıldı içeri girdim beklediğim kişii yoktuu:( ama arkadaşlarımın oturma yerine kadar hayal ettiğim herşey aynıydıı hepsini birbir yaşaddım bu kadar güçlü bi çekim hiç yaşamamışştım ve sanırımm esas istediğimde gerçekleşicek bu kadar yaklaşmışkeen bırakmak olmazz:))) |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım Ben de okumak icin new yorka gitmeyi cok ama cok istiyorum. bunun icin olumlama da yapıyorum. her gece hayal ediyorum cok heyecanlanıyorum vs. nasıl gerceklesecegini bilmiyorum ama bir şekilde gerceklesecegini biliyorum. bazen umutsuzluga kapılsam da |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım bence dileğini tam olarak iste.olurmu olmaz mı diye düşünmeden iste.inan öyle güzel mucizelerle gerçekleşiyorki yüzünde kocaman bir gülümseme ile sadece bakakalıyorsun.bol bonuslu güzel günlere .sevgi ve ışıkla kalın |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım Alıntı:
|
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım Tamam evren nasıl yardım edecegini bilir , dediginiz gibi endiselenmeyecegim ve cok cok tesekkür ederim gerçeklesince yazacagım cok sagolun |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım Altı ay öncesinde üniversiteye başvurduğumda sıralamaya dahi girememiştim.O gün söz verdim kendi kendime ben bu üniversitenin kapısından içeri mutlaka gireceğim dedim. Altı ay sonra üniversiteye hem de yüksek bir sırada girmeyi başardım.Her şey o kadar kolay oldu ki ben de şaşırdım.Aynı puanla başvurmuştum.Çok mutluyum arkadaşlar. Her ne istiyorsak gerçekten o dileğin gerçekleşmesine ihtiyaç duymak,şiddetle arzulamak gerekiyormuş. |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım Gözünüz aydın. Tebrikler. 25889 |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım arkadaşlar bi kaç gündür facete kız kulesi ve adalar yazmak istiyodum ama bi türlü fırsat bulup yazamadım yazsam mı yazmasammı falan derken aklımdan geçiyo tabi bişe oluyo kız kulesi ve adalar diyorum bende güzel bi anlamı olduğu için.. girdim face bir baktım ki arkadaşlarımdan biri kendi durumuna yazmış kız kulesi ve adalar diyee ki hiç sohbet etmişliğimiz yok saçma şeyler yazan insanın durumunda bi anda görünce şok oldum tabi demekki gerçekten çok düşünmüşüm bişeyi çooook çook istemekle olmuyoo sadece iste rahat bırak arada aklına gelir ozaman hatırla sürekli aklında tutmak için kendini zorlama bu örnekte de yaşadığım gibi seviyorum kendimi ve bana verilen herşeyi şükrediyorum kii güzellikleri görebiliyorumm ;)) |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım Çok şükür bugünleri de gördük. Daha önce buraya üniversiteye kabul edilmemi yazmıştım.Onun sırrı çözülmemişken olaylar zinciri beni öyle bir sürükledi ki hayalini kurduğum memleketime tayinim çıktı.Bugün görev yerim belli oldu.Tam gönlümden geçen yer evime çok yakın. Arkadaşlar gönülden isteyin,dilekleriniz er ya da geç gerçekleşiyor.O kadar mutluyum ki mutluluktan ağlıyorum.İnşallah hepinizin gönlünün muradı olur hayatta. Sevgiyle kalın. |
endişe freeeeeeeeeeeeeey789 zaten her şey 'OL' demekle yaratılmadı mı? Bize imkansız gibi görünen şeyler Allah için sadece OL demekten ibarettir bilirsiniz.O halde Rabbimize güvenmek en güzeli956k |
|
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım secret kitabını okuyalı üç yıl oluyor.bu üç yıl içinde istediğim büyük küçük bir çok şey oldu.ha gerçi bonusuyla gerçekleşmedi istediğim ne ise o oldu :)şimdi olmasını istediğim birkaç şey daha var olunca yazacağım.bu siteye üye olalı yaklaşık 2,5 sene oldu.pek paylaşımda bulunmadım izleyici olmayı tercih ettim.bundan sonra gerçekleşen isteklerimi yazacağım. |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım parayla ilgili sorunlar yaşadım.tavan ve taban yaptığım günler çok oldu.ya çok param var yada hiç yoktu.bununla ilgili çekirdek inancı bulup çözdükten sonra rahatladım.4000Tl ihtiyacım vardı.parayla ilgili güzel duygular hissettim.bu miktardaki paranın bana geldiğini geldiğinde neler yaptığımı hissettim.kredide alamıyordum.sultanın dediği gibi yapıp enerjile doldurup serbest bıraktım.bir gün sonra kredi kartımın olduğu bankadan aradılar .istersem limitim dahilinde 18 ayda ödemek üzere 4300Tl alabileceğimi söylediler..süper.duygu durumu tam değiştiğinde bütün dileklerin gerçekleşip adrese teslim geliyor.sevgi ve ışıkla kalın... |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım aylardır imgelediğim ve dua ettiğim şey dün oldu... ve tamda imgelediğim arkadaşlarla aynı ortamda bulunarak imgelemiştim dün olmayacak şekilde habersizce eski sevgilimle aynı ortamda bulundukk tabikide birbirimizle konuşmadık bakmadım ama o bi kaç kez bakarken arkilerim görmüş gayet rahat davrandı ama o gelince benim gidecğimi düşündüü bense oturdum arkadaşlarımla sohbet ettim bende gayet rahatttım burdaki bonus olan olaysaa çook zavallı bi durumdaydıı ister hareketleriyle olsun ister görünüşüyle olsun arkadaşlarımın hepsi yüzüne çook değiştiği bu halini hiç beğenmediklerini söyledii... bense hala şaşkınlık içindeyimm nasıl oldu aynı ortamda bulunduk acaba ne düşündü falan istediğim şey gerçkten karşıma geçip pişmanım demesii bugün bu olduysa yarında o olacak... Allah'a şükürler olsun kiii o ol diyince oluyorr çünkü hiç beklenmedik ikimizinden birbirinden haberi olmadığı bi anda karşılaştık aynı ortam oturduk istersekk inanırsak oluyoor çünkü bu imkansız gibi bişeydii kimse hiç bi konuda umudunu kırmasın diye bu kadar anlaattımm |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım ben ehliyet alalı çok oldu.ehliyet cüzdanımda bir kimlik olarak kaldı.araba kullanan arkadaşlarıma bakıp imrendim.bende kullanabilseydim diye.baktım geç kalmış da sayılmam.arabaya bindiğimi hareket etiğimi çok güzel araba kullandığımı imgeleyip serbest bıraktım.bu arada düş panoma yeşil küçük bir arabanın resmini astım.arkadaşlar durup dururken ehliyetimiz var.araba kullanmıyoruz hadi ders alıp kullanalım dediler.bende onlara katıldım.daha onlarla çalışmaya başlamadım arkadaşım beni piste götürdü.arabasını verdi hadi bir dene bakalım diye.arabayı alıp orda bir saat çalıştım .ben dileğimi istedikten sonra bunlar arka arkaya gelmeye başladı.arkadaşım arabasını verdi.diğer arkadaşlar benide dahil edip kursa yazıldık.isteyin gerçekleşiyor.bol bonuslu günler diliyorum.sevgi ve ışıkla kalın.:)smil56 |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım sayın sultan abla.çok kötü günler yaşıyorum,bundan daha dibi olamasım Allah'ım öğrenciyim...diyeceğim o ki derslerimi aksatmadan emeğimle para kazanacağım bir iş istiyorum.nasıl yapmalıyım. |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım ben de ruh eşimi yani müstakbel karımı istiyorum.. 15 martta 30 olacağım... bakalım ne olacak... çok istiyorum ama... belki bir evlilik müjdesi ile gelirim size.. inşallah diyelim size.. |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım Calistigim isyerinde bundan yaklasik 1 hafta once, bolum arkadasima 1 buket kirmizi gul geldi... Ben de o gun soyle imgeledim `` 1 adet pembe gul olsa keske direk goturup anneme hediye ederdim``....ve 2 saat sonra is yerimize disridan gelen bir arkadas elinde pembe gul ile cikip geldi, bu da senin olsun dedi:) Sok oldum alik alik baktim ve gulu anneme aksaminda verdim:) Sadece isteyin, tum enerjinizle ve bilin ki onu alacaksiniz...partysmiley |
|
|
Iyi ki varsiniz |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım tv.bir dizi seyrediyordum.benim gibi esmer olan bayan kremint rengi bir kazak giymiş.çok beğendim kazağı böyle bir kazağım olsun diye düşündüm.ertesi gün işyerindeki arkadaşım internetten iki tane standart ölçüde kazak almış.kremint rengi olan diğerinden biraz daha küçük.arkadaşım tam bana göre olan kazağı bu sana yeni yıl hediyem olsun deyip bana hediye etti.sevincli istedğim her şeyi kendime çeken büyük bir mıknatısım ben... bol bonuslu günlere...blissy |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım HArika, devamini bekliyoruz.... |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım cumartesi akşam arkadaşımın doğum günü idi.ona hazırlanırken keşke havuçlu tatlıda yapsam diye düşündüm.yetiştiremeyeceğime karar verdim.akşam süpriz yapacaktık arkadaşıma.arkadaşım geldiğinde elinde havuçlu tatlı vardı .sen seversin diye yapıp getirdim dedi.o süpriz doğum gününe çok sevindi.bende havuçlu tatlıya...aklımdan geçirdiğim her şeyin gerçekleşmesi muhteşem..evet ben istediğimi hayatıma çeken büyük bir mıknatısım...:) |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım prenses selam, su miknatisindan bizede bulastir beee :))) |
Sen ozel bir calismami yapiyorsun bakalim, paylas bizimle y789 Imrendim simdi ustustede olmaz ki ama:) Saka maka her istedigin olmaya devam etsin insallah.... |
Alıntı:
|
|
|
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım geçenlerde şu bemix bepanthene ve evigen saça iyi gelen ampullerden krıyordumki aklıma arkadaşımın elimi çok kötü kestim sen nasıl kırıyorsun bunları yorumu geldi ve tam kırarken birde ne olsun parmağım kan revan içinde bende elimi kestim:)) ahh çekim yasası vah çekim yasası malesef elimi kestm senin yüzünden:)) |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım dün sabah işe giderken bu gün hayatımda farklı şeyler olsun.süprizler birbiri ardına beni bulsun,diyerek yürürken iş yerinin hemen yakınına şık bir lokanta açılmış.dizaynı falan çok güzel..orda yemek yediğimi düşünerek iş yerine gittim..öğleye doğru uzun zamandır çok yoğun çalıştığı için göremediğim bir arkadaşım geldi...izinliymiş..öğle yemeğini iş yerinin yanında ki yeni açılan lokantada yiyelim diye...bütün dileklerimi hayatıma çeken büyük bir mıknatısım..:) |
|
kendime bir saat almak istiyordum.çok sık olsun fiyatı da uygun olsun diyordum..her yeri dolaştım amma istediğim gibi bir saat bulamadım.indirimli 300 edüşüyorlardı.internette bir alış veriş sitesinde bir saat gördüm.529 tl ve indirime girmişti.159 tl üstelikte taksit yapıyorlardı.hem şık hem idtediğim model ve istediğim fiyata oldu.ben bütün istediklerimi hayatıma çeken bir mıknatısım...actionsmile |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım Ne kadar hizli ilerliyor gercekten sabirsizlanmaya basladim sonuclarini hayatima cekmek icin...Ilham melegim benim:) |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım evde bazı değişiklikler yaptım.bazı eşyaları değiştirdim.birde avize almak istiyorum.şu kristal toplardan sarkan...eve pozitif enerji dağıtacağını düşündüm.bir süre sonra alırım diye düşündüm...ve istediğimi unuttum.bundan bir hafta sonra akşama arkadaşım geldi.elinde kocaman bir kutu...sana yeni yıl hediyesi aldım dedi.açtım baktım ve şok oldum..o kristal toplar sarkan avize...olurmu olmaz mı diye düşünmeden istediğim her şey gerçekleşiyor...bütün istediklerimi hayatıma çeken bir mıknatısım ttli3 |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım küçük bir bilgisay istiyordum bana ait olacak..ama şu an onun için ayırdığım bir para yok.ben gümüş gri bir bilgisayarım olduğunu,istediğim resimleri şarkıları dinlediğimi imgeleyip serbest bıraktım...bir kaç gün sonra ağbim aradı kendime alırken birtanede sana küçük bilgisayar aldım diye....blissyrengi ne diye sordum? gümüş gri...olurmu olmazmı diye düşünmediğim her şeye sahibim.bütün dileklerimi kendimec çeken bir mıknatısım ben..sevgiyle..ttli3ttli3ttli3 |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım prenses lütfen benim içinde imgeleme yap 956k |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım Uzun yıllar süren, çok bedbaht bir dönemden çıktım. Belki de hayatımda ilk kez bir şeyler diliyorum, gerçek anlamda istiyorum. Sizinle paylaşacağım olan biteni, herkese sevgiler, dileklerinizin gerçekleşmesi dileğimle. |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım prenses1 çok güzelll şeyler bunlarr hepimiz mıknatısız oldu olacakklar eminim :)) |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:29 PM. |