![]() |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Arkadaşlar bu nasıl oluyor.Ben de imgeledim hem de uzun süredir yarın tekrar gideceğim bakalım olacak mı bu işe geçen yıldan beri uğraşıyorum.Gideli 5 defa oldu.İş dediğim de ben devlet yurdunda kalıyorum.Yüksek ücretli yurtlara çıkmak istiyorum fakat yurtta kalanlar bilir o yurtalrın çıkması zordur çünkü torpi gerekir benim de öyle torpilim yok bu zamana kadar da hiç torpili denemedim hiçbir işimde ama yüksek ücretli yurda çıkmayı çok istiyorum çünkü devlet yurdunda ders çalışamıyorum çsler çok dolu oluyor odada gir çıkanın ardı arkası kesilmiyor benim bölümüm de ağır düzenli ders çaışma isteyen bir bölüm sürekli okumam araştırma yapmam gerekiyor lütfen bana yardım edin özellikle bengüsu sen çünkü sen bunu başaranlardan birisin bana yardım edin ne yapmalıyım aslında gözümün önünde imgeliyorum orada olduğumu ama sonra gidiyorum adam boş yer yok diyor.Allaha hergün dua ediyorum olsun diye sürekli olarak inanıyorum inancımı kaybetmiyorum ama gene de daha olmadı ama kafaya koydum er ya da geç olacak.Acaba yanlış mı dua ediyorum.Diyorum ki:Allahım nolursun seyran yüksek ücretli kız öğrenci yurdunun tek kişilik tuvaleti banyosu içinde olan odasına bir an önce geçeyim bunu bi yere de yazdım hergün namazlarımda düzenli olarak da dua ediyorum bekliyorum umutla sizce nerede hata yapıyorum söyleyin bana çok değşik bi soru oldu ama çaresiz kaldım. |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Alıntı:
yüksek ücretli kız yurdunda bir odanın boşaldığını oraya taşındığını imgele.bu gerçekleşse çok mutlu olursun değilmi o duygu durumunu yaşa hisset dokun...bu gerçekleşene kadar asla asla olumsuz düşünme yazdıklarını tekrar oku olumsuz cümleleri çıkar.sevgiyle mutlu kaly789 |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Yazdıklarından cesaret alarak bu çekim gücünü başaracağıma daha çok inanıyorum Bengusu. Az önce bir imgeleme yaptım.İmgelemem gerçeğe dönüşmek için yolda ve ben imgelememin gerçek olmasını seçiyorum,kabul ediyorum.neseli56 |
|
|
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Bana nasıl yapmam gerektiğini özetleyebilir misiniz dostlar? |
imgelemeye gelince onu da bildiğim kadarıyla anlatiim, mesela ailenin seni aramasını istiyosun ya, telefonunun çaldığını imgele tel45xo sesi duy sonra telefonda annenin sesini duy, sana nasılsın kızım dediğini duy, öyle güzel hayalini kur ki o anı yaşa ve mutlu ol, aradığı an nası mutlu hissediceksen öyle hisset:zpzp:, sonra da bunu yaptığını unut gitsin başka şeylerle meşgul olmıya devam et, ama acaba arıycaklar mı diye düşünme, çünkü arıycaklar inan..sung66 istediğin gibi bi arkadaşın olması için de böyle imgeleme yapabilirsin, yani hayal gücünü kullan canım, göreceksin çok eğlenceli, bunu yaparken eğlenmene bak, acaba olur mu olmaz mı diye düşünme, biraz rahat ol, ve hiçbi istediğim olmuyo neden acaba falan gibi düşünceleri kafandan çıkarmalısın canım, bunun içinde duygularından arınmalı ve anı yaşamalısın.. |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi 1. olay geçen gün mınıbuse bindim ve gezmeye gıdıoruz. camlar acık ve cereyan yapıor kalktım camın bırazını kapattım o kalabalıkta ..tamamını kapatamadıgım için engelleyemedım tabi.bende direk baş agrısı yapıor .ve basım agrımaya baSlamadı ..gunum berbat gecıcektı..o arada imgeledım :) vew cengaver gıbı bır kız kalktı camı kpattı .hemde tam imgeledıgım kız ...nasıl mutlu oldum nasıl mutlu oldum anlatamam... 2. olay kupon biriktiriyorum ..gazete alamaya gıttım bırde ne göreyım alacagım gazete bıtmış ve dıger gazete alacagımm yer 15 dk uzaklıkta hemn imgeledım .ve sonuç içeri girip bakkalcı gazete okuyor. sordum varmı dıe.adamda evet bı tane kaldı ben okuyorum ama buyrun alın dedı ... bir sevınç hemn aldım ... 3.olay bi arkadasım uzun zamndır benı aramıyordu .imgeledım :) ve akşam beni aradı sohbet ettik ..ban kırılmış bu yuzden aramıyormuş .yaty geçiş yaptıgıma cok kızmış (sınıf arkadasımdı )...bonusuda bana hak verdi .... bunlar belki tesadüf belki degıl ..ama ben evrene guvenıyorum :) ve ne istersem bana allahın iznıyle geri dönecegıne inanıyorum |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Bengusu k8908k8908k8908 |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi çok sevdiğim birine acilen para lazım oldu. ben o paranın bir şekilde bizi bulduğunu imgeledim. işyerinde arkadaşlar balık aldılar .. bende eşimin hamsi aldığını düşündüm...akşama hamsi yediğimizi... ve günlük işlere daldım.... akşam eve giderken tel.eşim aradı... gelirken pide al hamsi tava yapacağız dedi....smil56 saat 8 gibi arayan arkadaşımla konuşurken arkadaşıma lazım olan parayı verebileceğini söyledi buda bonus oldu.y789 |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Geçen gün arkadaşım bize gelecekti. Gelirken marketten su almasını rica ettim. Bir süre sonra aklıma Halley istediğim de geldi. Bengusunun karnabahar olayını hatırladım. Gözümde halley ambalajını canlandırdım. Arkadaşımı aradım halley için. Napıyosun nerdesin dedim, kasadayım dedi. Kasada olduğunu söyleyince ben de içimden neyse boşver diye düşündüm. Tamam deyip kapattım telefonu. Arkadaşım geldi, poşetleri mutfağa götürdük. Bi baktım poşetin içinde Halley var. Bu olayla ilgili bir sorum var. Arkadaşım büyük ihtimalle ben imgeleme yapmadan önce aldı halleyleri, çünkü ben aradığımda ödeme yapıyordu. Bu durum imgeleme oluyor mu? Yoksa bir tesadüf mü? |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Çok sevdiğim ama 3,5 yıldır küs olduğum bir tanıdığımın beni aramasını istiyorum. Onu çok özledim. Olumsuz enerji vermek istemiyorum ama henüz çekim yasasını çalıştıramadım. Ne önerirsiniz? Nasıl başarırım çekmeyi? dusun2 |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi bugun arkadasımla konusurken bırınden bahsettık ve asla onu gormek ıstemıyorum.allh yazdıysa bozsun falan dedık bı an onu gordugumu dusundum vee daha cok sarstı onu gorme fikri ..15 dk gectıı bırde baktımki karsımdaaa .. farkında olmadan imgelemişim ... |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Üzgünüm. Düşündüğüm, imgelediğim, umut ettiğim hiçbir şey gerçekleşmiyor benim. Bugün de zaten yine, yeni bir hayal kırıklığına uğradım. |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi az önce profiterol yerken bu konu aklıma geldi. dün bir internet sitesinde malum profit erol esprisini görüp canım profiterol çekmişti. bugün de babam profiterol getirmiş. işin ilginç olanı bu isteğimi bitirdikten sonra hatırlamış olmam :) bunun gibi çok şey yaşadım ve fazladan çaba da göstermiyorum gerçekleşmesi için. istiyorum unutuyorum kısa bir süre sonra hepsi olmasa da bazıları gerçekleşiyor. mesela 5 ay önce dijital kamera isterken isteğimden 1.5 ay sonra dijital kamera hediye edilmesi gibi. bu isteklerimi kimseyle paylaşmamış olmama rağmen gerçekleşti tıpkı profiterol gibi :) birşey daha ekleyeyim. çalışmak istediğim şirketi düşünmüştüm bir keresinde. 4 yıl sonra bir şekilde kendimi orada çalışırken buldum bu da ayrı bir olay :) yapmak istediğim yeni bir işle ilgili para kazanmak istiyordum. 2 hafta önce de sürpriz bir şekilde teklif geldi kimseye söylemediğim halde. oradan alacağım parayla birkaç şey yapmak istiyorum. doğru adımları attıktan sonra gerçekleşeceğine eminim. bazen düşünüyorum acaba uykuda sayıklıyorum da beni duyuyorlar mı diye :) |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Sayıklıyor musun bilmiyorum ama duydukları kesin... |
|
|
arkadaşım tesadüf diye bişi yoktur, bu yaptığın tam bi imgelemedir ve fizikçiler tarafından kabul görmüş olan Einstein'ın izafiyet teorisene göre zaman diye de bişi yoktur.. bilgim dahilinde sorunu yanıtsız bırakmamak istedimy789 sevgilersapkal89 |
|
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Arkadaşım,sen yakında muzlu gofret yedin mi ,yoksa piyasadan kalktı mı dedi.Ben de yemedim bilmiyorum ki;ama çok severim dedim.Aradan iki gün geçti.Beğendiğim bir çanta vardı...almaya gittim.Kasaya para ödemek için geldiğimde,kasiyer muzlu gofret yiyormuş ister miisn dedi.Aldım:)) Demek ki gofrette senin de kısmetin varmış dedi:) |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi keşke bulunduğum şehirde iyi bir reiki master bulsam bunu öyle çok istiyorum ki anlatamam... |
Ama ben genede evrene dileğimi gönderiyorum. ve en uygun zamanda ve en uygun koşulda bana geleceğine inanıyorum. Çünkü çekim yasası işliyor. Bunu her seferinde daha çok anlıyorum. Bundan 2 yada 3 hafta once meleklerle ilgili bir yazı okumuştum. tam da o sıralarda televizyonda bi bayanda çok hoş melek figürü olan bir kolye vardı. Bayıldım. Ve evrene melek kolyesi istediğimi gönderdim. arada bir de hatırlayıp gene imgeleyerek melek kolyesi aldığımı hayal ettim. Bayram öncesi rastgele bayram alışverişi yapmak için işten çıktım. Ayaklarım beni bi alışveriş merkezine götürdü. Birden bi AVM nin önünde buldum kendimi. :) halbuki oraya gitmek hiç aklıma gelmemişti. Veee oranın en alt katında geçici olarak el işi kolye, küpe ve bilezik satan bir dizi masalar kurulmuştu. Hah.. sevincli Bide ne göreyim.. bir sürü melek kolyeleri var tezgahta, içlerinden en beğendiğimi ve keseme uygun olanı hemen aldım. Sonrada kendi burcumun taşı olan ay taşı da aldım yanında.. Buda bonusu oldu.. y789 Zevkle takıyorum şimdi. Çok güzel bir melek kolyem oldu.. harika... Ben artık ne istersem önce imgeliyorum, sonrada olacağına inanıyorum. sonrası zaten o karşınıza çıkıyor sizin bir şekilde.. actionsmile |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi ciddeen çok küçük bir şey ama olduğu için çok mutlu eden bir olay olduğundan dolayı sizinle paylaşmak istedim ve belki anlattıkça daha da çoğalır.. dün bir şarkı tutmuştum ama üşenmiştim kendi müzik klasörümde bulmaya ama rasgele modda çalıyordu tüm müziklerim işte.. bir şarkı sonra istediğim şarkı çıktı.. bugün de yine sabah bir şarkı dinlemek istemiştim ama bir türlür nete girme fırsatım olmadı hem de girdiğimde de unutmuştum şarkıyı bir baktım arkadaşım facebookta şarkıyı paylaşmış..şarkı eski bir şarkıydı o yüzden çok sevindim valla gördüğüme : ) darısı diğer dileklerimin başına : ) evrenin iyi dileklerimi gerçekleştirmesini seçiyorum : ) teşekkür ediyorum.. |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Benim en sevdiğim sebze kereviz. Annem de harika zeytinyağlı kereviz yapar. Eve giderken otobüste annemin kereviz yapmış olduğunu, hep beraber yediğimizi imgeledim. Akşam eve geldiğimde mutfağa girdim, yemeklere baktım, fasulye vardı. y789 |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Benim bir mini bir de normal bilgisayarım var. Sevgilim de çalışıyor ve ona bilgisayar lazım oluyor. Sabit konumda çalışmadığı için sevgilime mini netbook almak istiyordum ama maddi imkanlarım henüz buna izin vermiyor. Sonra benim kendi küçük bilgisayarımı vermeye karar verdim. Eve gidince bilgisayarımı veririm diye planlıyordum (eve de yarın gidiyorum). Az önce sevgilim bana mesaj attı, işyeri ona küçük notebook alacakmış girlhaha |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Ben 6 yaşındaki kuzenime güzel oyuncaklar almayı çok seviyorum. Bir komşumuzun evinde ilahi söyleyerek yürüyen bir deve gördüm. Nereden aldıklarını sordum ben de kuzenime almak istiyorum dedim. Demek ki farketmeden imgelemişim çünkü o zamanlar çekim yasasını bilmiyordum. BUralarda satılmıyor galiba bize hacdan geldi dedi.Üzüldüm. Aradan birkaç ay geçti. Dün dayım hacdan geldi. Kuzenime sürpriz oyuncak deve getirmiş. Çekim yasasına inancım her geçen gün artıyor. |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi dün akşam yardıma o kadar cok ihyicaım vardıki.okulun sitesıne gırdım..ve hiç kimse yoktu normalde kesin 20 kişi oluodu.. üniversitenin sohbet köşesi bu .(kimsee kimseyi tanımıor) anında imgeledim ve siteye biri girdi tabi hiç tanımıorum oda mezun olmuş ve süper bılgısaayr bılgısıne sahip .ve aylardır gırmedıgı sıteye bı bakıyım dıyor ve siteye gırıor.. sonra konuştuk ve bana anlattı o kadar cok sabırla anlattıki.sistemi nasıl kurmam gerektıgını falan falan . sonra bana uzaktan kontrol eedersem daha dogru olur dedi.başka çarem olmadıgı ıçın terettut etsemde kabul ettim . ve ıp numaramı verdım . imgeledim tabi yinee onun cok ii oldugunu hiç art niyeti olmadıgını bılgısaayrıma zarar vermeyecegını faln .. sonra bana süper yardımcı oldu... akşam sıteye o benım ımgelemm sayesınde geldii.ben buna ınanıyorum ... bonusu solıyım :) sistemı kurmakla kalmadı .ödevımıde yaptı.. hiç tanımadıgı bırıne 4 saatını ayırıp yardım etti ..ona nasıl tesekkur etsem azzdırr.. ewren sana seslenıyorum bugun onunda bı yardıma ihtıyacı olursa ne olur ona yardım edecek bırılerını çıkart karşısına:) ve bugun ödevımı teslim ettim .dıger turlu sınıfta kalıcaktım .benı sınıfta kalmaktan kurtardı |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi ablamn begendıği bişeyi almak ıstıyodum..ama evdekilerden cok fazla mıktar para aldıgım halde yınede yetmedi.. utandım daha fazla isteyemedım..biriktireyim dedim..sonra bugun uzun zamndır gıymedıgım pantolonu yeni kazagımla denedim.elimi cebıme bı attımki. PARA çıktı hemde tam lazım olan miktar kadar .aslında hiç ole kota para bırakma gıbı bı huyum yoktur.ama olmuş işte girlhaha bonusu söylüyorum ..2 lirada fazladan para çıktı.oda benim dolmuş param y789 |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi canım çikolata istiyordu..öğle tatilinde çıkıp alayım diye düşündüm...sonrada çikolatının bana geldiğini düşündüm...bir saat sonra arkadaşım hollandada yaşıyordu beni ziyarete geldi...onu gördüğüme çok sevindim.bonusuda sevgili bengusu koca bir paket çikolata... sevgiyle gülerek kalın |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi bugun evrene okadar cok ımgeleme yaptımki sayısını bıle unuttum ..aama zamna yaptıgım imgeleme gercek oldu .evren dılegımı boş cevırmedii |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi ben de imgelememi yaptım fakat burda olmadı olmuyo şukadar denedim diyen arkadaşlar beni çok olumsuz etkiliyo. benim dileğimin de çok zor imkansız tarafları var ve aklıma hep o kısımlar geliyo. nasıl aşıcam. nasıl bu kadar zorluk geçecek, hayal bile edemiyorum. çıkar yol bulamıyorum. en iyisi durumumun o kısımlarını düşünmüyorum, sadece istediğim şeyi düşünüyorum. bi şekilde olduğunu hayal ediyorum. lütfen dileği olmayanlara bi umit verelim. bizim de ümidimiz kaybolmasın. evrene yolluyorum dileğimi, dileğimin imkansız yanlarını düşünmüyorum, bi şekilde gerçekleşecek. gerçekleştiğini hayal ediyorum. herşeyin evrenin gücüyle aşılabilceğini düşünüyorum. dileğim yolda. oluyo. hazırlanıyo. şuandan itibaren gerçekleşene kadar tekrar düşünmicem bu konuyu, aklıma getirmicem. gelirse o hayalimdeki resmi görücem. doğru mu yapıyorum??? gerçekleşince buraya yazıcam.. herkese bol şans.... |
|
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Benim içimden geçenler otomatiğe bağlamış gibi oluyor Bengüsucum, İçimden ah şimdi bu olay şöyle sonuçlansaydı, Aman ne olur bu olay beni etkilemesin, Ay inşallah ......... olur dediğim her şey istediğim şekilde gerçekleşiyor. Harika bir şeyy!!!! Evrene her gün şükrediyorum. Onun hep bizim yanımızda olduğunu görmemi sağladığın için çok teşekkür ederim canım benimmmmm!!!! Seni iyi ki tanıdım, İyi ki varsın birtanem!!!! Seni sevgiyle kucaklıyorum!!!! cat56 |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi benimde dileklerim bonusuyla ard arda gerçekleşiyor. bu bölümü okumak ,çekim yasasıyla ilgili gerçekleşen dileklerimi yazmak farkındalığımı artırıyor... bu bölüm için gerçekleşen dilekleri bizimle paylaştığın için ve pozitifliğin için teşekkürler bengusu ... iyi ki varsın ... sevgiyle gülerek kalactionsmile |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi teşekkürler arkadaşlar... sizde iyi ki varsınız... sevgiyle mutlu kalıny789 |
doğru söylüyorsun işin nasıl olacağı zorlukları benim sorunum değil. evren bi şekilde çözer. ben dileğimi yaşıyorum şuan ve çok mutluyum :) çünkü dileğim yolda :) bana yeni bi bakış açısı öğrettiğiniz yeni bi hayat felsefesi benimsettiğiniz için teşekkür ederim bengisucum. belki de bu bi tesadüf değil, dileğim olsun diye evren beni bu siteyle tanıştırdı!!! |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Dün markete kuru kayısı almak için gittim. Kayısılara baktım ama pek iyi değildi, hiç içime sinmedi. "Keşke Malatya'dan getirtebilsem" diye düşündüm. Bugün bir arkadaşım beni ziyarete geldi. "Sana kuru kayısı, pestil vs getirdim, Malatya'dan geldi" dedi. Çok sevindim :) |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi vay anasını beeeeeeeee :) süper süperrr |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi bugün dilediğim kısa vadeli tüm şeyler oldu. yemek bitmişti canım bi tabak daha istiyodu. misafir geldi yeniden yapıldı aynı yemek. komik gelicek belki size ama başarılabildiğinin göstergesi benim için. böyle birkaç şey daha oldu. ufak tefek.. inşallah büyük dileğim de olacak ve yazıcam buraya. sanki olmuş gibi mutluyum. defterime yazdım... yeni yıla dileğim gerçekleşmiş hayatımda herşey yoluna girmiş olarak gireceğim. herşey çok güzel olmaya başladı bile. hayatım çok değişti bir günde bile. iyliği güzelliği her dileği isteği çekiyorum. hayatta en büyük isteğimin tüm sevdiklerimin yanımda olması. çok mu? değil. veya çoksa çok ;)) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:22 PM. |