Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/)
-   -   dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/614936-dilekleri-bonusuyla-gerceklesenler-burda-paylasalim.html)

cikin_emel 17-12-2010 09:33 PM

Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi

Alıntı:

teoman_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 783427)
hayal etmene gerek yok
ben gelebilirim wave44

Ayy çok güldüm yaa y789 Daha önce çekimi çok düşündüm ama hiç denemedim bu sayfaları okudukça deneme isteğim arttı galiba bende deneyeceğim ve başaracağıma inanıyorum uy897

frezya 18-12-2010 04:18 PM

Alıntı:

teoman_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 783427)
hayal etmene gerek yok
ben gelebilirim wave44

girlhahaSüpersiniz ya:) Ödeme yapmak için bankaya gittim,sırada bekliyoruz,arkadaşım beklediğinden fazla yatırman gerekirse fln dedi.Ben de olumsuz düşünme yüksek fiyat söyleyeceğine daha düşük söylesene,olumlu ol,olumlu ol,dedim.Sonra da ellerimi açıp,bi kaç kez 'şu kadar yatırayım' dedim,güldük.Parayı yatırırken bankacı, 'şu kadar yatırayım' dediğim paradan bi kaç lira daha düşük söyleyince(o da bonusu oldu),acaba hata mı var diye tekrar sordum ama yok yok hata falan değil,çekim yasasının ta kendisiymiş:)Ben şaşkın,arkadaş şaşkın çıktık bankadangirlhaha

sineff 18-12-2010 08:37 PM

gecen sonbahardi sanirim, bir musterim bana kuantumdan bahsetti, bunlari herkese anlatmadigini, bende potansiyel gordugunu ve benim bunu hakettigimi falan soylemisti. hem soyledikleri hosuma gitmisti, cunku bu musteri kendi kendine o kadar mutlu ve huzurlu, keyifli gorunuyordu, hem de hadi canim demistim ki cunku benim bundan 5 -6 ay oncesine kadar ne bu tarz seyler konusunda bilgim ve inancim hic yoktu. bana ufak bi sey imgelememi onu ayrintili bisekilde hayal etmemi soylemisti, dedigine gore evren bana onu gonderecekti. dedigini yaptim ve inancim olmadigi icin belki, unuttum gitti. gecen sene tam bu zamanlar imgelememden 2 ay kadar sonra o imgeledigim kirmizi kupa bana baska bir musteriden hediye olarak gelmisti. ben de yalandan acip bakmis sonra geri kutusuna koymustum. sonra yaz geldi, o kuantumdan bahseden musterimin bana verdigi kitap tavsiyelerinden bi tanesini alisveris merkezinde baska musterilerimi beklerken satin aldim. kuantum dusunce teknigi.. derken o kitabi okurken o imgeledigim sey geldi aklima. heh heh olmadi tabi ben de ise yaramaz boyle seyler diye dusundum. neden sonra cook baska bi gun durup duruken gecen kis bu zamanlar baska musterimin bana hediye ettigi o kupa aklima geldi, eve donunce onu bulmak icin baya bi cirpindiktan sonra, balkondaki dolapta, posetin ve kutusunun icindeki kupayi buldum, rengi konusunda suphelerim vardi, kirmizimiydi acaba diye tereddutteydim. imgeledikten iki ay sonra evren bana yollamisti o kirmizi kupayi ama ben bunu 9 ay sonra anlayabildim. cikardim kutusundan, mevsim yazdi bir soguk kahve yaptim da onunla ictim. cok degisik ve hos olmustu. simdi 7 aydir kuantumdan haberim var ve 5 aydir duzenli telkin dinliyorum. aslina bakarsaniz bi daha imgeleme duzgunce yapmadim, olumlamalar yapiyorum daha ziyade ancak, gercekten bu yolla biseylerin olmasini saglamak cok zevkli, insana guven de veriyor o nedenle ben de ufak tefek birseyler yapmaya devam etmeye karar verdim. herkese bol sanslar :))

frezya 19-12-2010 03:24 PM

Uzun süredir görüşemediğim bir arkadaşım vardı,bi kaç kez aradığını imgeleyip,sonra da 'neden aramıyor acaba' diye düşünüp durdum.Kesin 'neden' diye sorduğumdan aramıyor dedim kendi kendime.Ve akşam tlf çaldığını,aradığını,konuştuğumuzu,hatta tlf açar açmaz ne diyeceğini imgeledim.Sonra da başka şeylerle meşgul olup düşünmemeye çalıştım.Öğlen tlf çaldı,baktım arıyor,tlf açınca da aynen imgelediğim cümleyi kurdugirlhaha Seni seviyorum çekim yasası iyi ki varsın956k

Sultan 20-12-2010 12:16 PM

ne güzel paylaşımlar olmuş....
her kesin dileklerinin bonusuyla gerçekleşin...
sevgiyle mutlu kalın

Sultan 20-12-2010 01:14 PM

bir arkadaşım geldi paraya ihtiyacı varmış...elimdekini verdim ...ama çok lazım....
beraber istediği kadar miktarın geldiğini rahatladığını mutlu olduğunu imgeledik....
saat 12 ye beş var....bankadan arkadaşımı aradılar...smil56kredi faizi düştü eski kredinizi kapatıp yeni kredi istermisiniz diye söyledikleri rakam bizim istediğimiz rakam...
dostumu gördüğüme sevindim....onun işinin hallolması bonusu oldu.
sevgiyle bol bonuslu kalın y789

Sultan 23-12-2010 09:09 AM

okumayı çok istediğim bir kitap var...bütün şehirdeki kitapçılara baktım yok...sipariş vermem gerekecek.nüfus cüzdanımdaki doğum tarihim 25 aralık....o kitabin bana geldiğini istediğim bilgileri okuduğumu imgeledim....
akşam eve gittiğimde eşim çok sevdiğim çikolatalardan almış arkadaşımda doğum günüm için o benim istediğim kitabı almış.buda bonusu....
yeni yılda her kesin dileklerinin bonusuyla gerçekleşeceği bir yıl diliyorum.
sevgiyle mutlu ve keyifli kalın.... y789

pimpinella anisum 23-12-2010 10:12 AM

Sultancım ben de,,Keziah Jones' un, Liquid Sunshine albümünü bulamıyorum,,birlikte imgeleyelim mi?

daktilo 23-12-2010 10:36 AM

ya hepinizin başından geçenler süper bende denemek istiyorum.hayırlısı...

daktilo 23-12-2010 10:39 AM

durun aklıma geldi şimdi eşim bi iş için konyaya gitti gece dönecek ona hiç söylemedim . konyanın meşhur yağlı gevreğini imgeleyim bakalım gelecek mi? :) size yazarım.

Sultan 23-12-2010 10:39 AM

Alıntı:

güneş1304 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 784099)
Sultancım ben de,,Keziah Jones' un, Liquid Sunshine albümünü bulamıyorum,,birlikte imgeleyelim mi?

tamam güzelim beraber imgeleyelim adrese teslim gelsin....

Alıntı:

daktilo Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 784108)
ya hepinizin başından geçenler süper bende denemek istiyorum.hayırlısı...

dene güzelim dileklerini gönder adrese teslim gelsin....y789

iyiniyet 23-12-2010 12:26 PM

Alıntı:

Sultan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 784111)
tamam güzelim beraber imgeleyelim adrese teslim gelsin....

dene güzelim dileklerini gönder adrese teslim gelsin....y789

bende mali krizde sattığım cheroke jeepim gelsin diyorum.alk78

frezya 24-12-2010 09:26 PM

Dün öğleden sonra 2 kişiyi geçirdim aklımdan.Biriyle ne zamandır görüşmedik diye,diğerini de arayayım diye.İlk düşündüğüm kişi bir kaç saat sonra aradı konuştuk,arayıp konuşmak istediğim kişi de akşam oturmaya geldi,gelmesi bonusu oldu:))Hem muhabbet ettik hem de görmüş oldum...girlhaha

matri 24-12-2010 11:41 PM

evrene mutluluk mesajlari gondermek istedim, sanirim yanlis yontem kullandim :), sali aksami ksk-bursa macindan cikan ksk taraftarlari arabami cok fena benzetmisler.. silecekler, cukurlar...
bu site sayesinde sanirim, hic kizmadim... daha sakin davranabiliyorum. tesekkurler, hayatimdegisti forum uyeleri.

süpper 25-12-2010 02:05 AM

notlarımı arkadaşta unutmuştum, sabah uyandım. naapcam diye düşünürken, keşke ders iptal fln olsa dedim.
hoca gelmicekmiş :))
bonusu da uyumak mı oldu ne =))

arca 25-12-2010 03:02 PM

Alıntı:

daktilo Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 784110)
durun aklıma geldi şimdi eşim bi iş için konyaya gitti gece dönecek ona hiç söylemedim . konyanın meşhur yağlı gevreğini imgeleyim bakalım gelecek mi? :) size yazarım.

Geldi mi gevrek?.......

minnoş27 28-12-2010 12:41 AM

selam arkdaşlar.benim de çekim yasası ile ilgili bazı tecrübelerim var.başta tesadüf mü diyordum ama artık bilinçli yapıyorum.
bir gece geyik olsun diye üç kız arkadaş toplandık sessiz bi ortamda el ele tutuşup gözlerimizi kapadık ve her birimiz yaşamak istediği bir günü anlattı.bir kişi anlatırken diğerimizde anlattığnı hayal edip ona sorular sorduk.anları yaşamış ve mutlu olmuş gibi anlattık.sonra şükredip gözlerimizi açtık gülüştük.ben ayrıldığım erkek arkdaşımla romantik bir gün hayal etmiştim.şaraplar danslar aşk sözcükleri şımatılma ilgi :) ama ayrıydık gerçeğini yaşamak biraz uzaktı.ama 1 ay olmadan öyle bir gün yaşadım.sonra her birimiz yaşayınca dikkatimizi çekti ::) daha buna benzer bi sürü çekimler yaptım oldu çok şükür.

daktilo 28-12-2010 01:10 AM

ya arkadaşlar özür dilerim yazıyom yazıyom siliniyo bi sıkıntı var galiba..
neyse
açıklıyorum gevrek gelmedi.
neyi yanlış yaptım ki. :)

mavi günlük 28-12-2010 01:35 AM

Başkaları için de çekim yasası kullanılabilir mi bilmiyorum. Sanki olmaması lazım, çünkü insanların hepsi birbirleri için güzel şeyler istemeyebilir.

Dolayısıyla anlatacağım olayın çekim yasası ile ilgisi var mı bilmiyorum ama yaşadığım bir olay akıllara zarar. Bir kuzenim var. Sorumluluk sahibi, içten, sevimli, güzel, başarılı ve daha pek çok güzel özelliği yanında benim için çok özel biri. Ama yavrumun aşktan ve evlilikten yana bir türlü yüzü gülmemişti.

Bir gün televizyon izlerken kuzenimin çalıştığı şirketin başka bir şehirdeki çalışanlarından birinin bir programda konuk olduğunu gördüm. İşiyle ilgili konularda sorulan soruları cevaplıyordu. İşte dedim kendi kendime, kuzenim bu adamla evlenmeli... Nedense çok yakıştırmıştım birbirlerine...

Aradan bir altı ay kadar zaman geçti geçmedi, sevgili kuzenim bana biriyle evliliğin eşiğinde olduğunu söyledi. Heyecanla anlatmasını istedim tabii... :) O da bana resmini göstermek istedi. İnternetten resmini bir açtı ki ne göreyim? Anlayacağınız gibi benim altı ay kadar önce tvde görüp kendisine yakıştırdığım o gençti resimlerdeki. üstelik de o proğram sırasında tvden çekilmiş bir resim de vardı. Alt yazılar falan aynen o günkü gibi...

Tanışalı çok uzun bir zaman olmamış. Öenmli olan şu ki altı aydan kısa bir süredir tanışıyorlarmış. Şirketin bazı seminer vb. programlarında rastlaşmışlar birkaç kez ve tanışıp görüşmeye devam etmişler.

Kuzenim çok mutlu. Gözleri mutluluk saçıyor. Damat adayı da öyle belli ki... Dilerim çok mutlu olurlar. :)

Şimdi teyzem kızı başka şehre gideceği için üzülüyor. Suçluluk duysam mı dersiniz?

delimanyak 29-12-2010 01:55 PM

sanırım bilmeden yapıyorum ben çekim yasasını.. : )

pazartesi günü söylemesi ayıptır tv de görünce canım kabak tatlısı çekmişti.. aah dedim anneme söyleyim de yapsın.. dün komşu kabak tatlısı getirdi : )

teşekkür ederim çekim yasası.. ben anlattıkça daha çok çekim yasası gerçekleştiriyorum farkındalığım daha çok artıyooor : )

bir de bu aralar kimi düşünsem uzun zamandır konuşmadığım birini bana mesaj atıyor hal hatır ediyoor : ) hayırdır inşallaahh..

darısı diğer dileklerimin başına.. amiin...

yelda_k 29-12-2010 03:49 PM

eminim artık everen hayatta herşeyi verirsinn..emin olarak istiyorum bendeee.
hiç korkmadan terettursuzz istiyorumm.sabahlarıı uyandıgımda bugun evren bana nasıl bir süpriz hazırlayacak die bekliorummm ..vede süprizleri gülümseyerek bekliorum..
mutluyumm
mutluyuzzz
mutluu

Alice in Wonderland 29-12-2010 05:54 PM

evren senden bu akşam güzel bir telefon bekliyorum. hadi hadi bilirsin sen işini bekliorum :)

süpper 29-12-2010 07:31 PM

evrenden dileklerimi bekliyorum... eminim olacak. olduğunda da yazıcam. çok uzun zaman oldu. diileğimi söylemedim olmadan.
ama inanıyorum... bu yüzden mutluyum. istediğim herşey oluyor ufak tefek.
büyükler de olmaya başlıyor.
kimse umudunu kaybetmesin.

teoman_ 29-12-2010 07:43 PM

bugün servis beklerken servisin gecikeceğini düşündüm
yarım saat geç geldi
ağaç gibi bekledim sigrt56 sigrt56

Alice in Wonderland 30-12-2010 10:04 AM

evren dün dileğimi yerine getirmedi dunk56

bugün tekrar diliyorum.

Eyy Canım Evrennn bugün bitmeden bana çok güzel bir telefon görüşmesi yaşat ve çok güzel bir haber ihsan eyle y789krzm67

Sultan 30-12-2010 10:41 AM

merhaba arkadaşlar
yeni yılda her kesin gönlünden geçen dilekler,istekler bonusuyla adresinize teslim gelsin.....
bütün dilekleriniz gerçekleşmek için bekliyor.
yapmanız gereken sadece istemek....
sevgiyle mutlu kalıny789

yelda_k 30-12-2010 11:32 AM

ablacım güzel dileklerin için teşekkür ederimm..evreni senin sayende ögrendimmm benn.bunu niçinn evrenden sanada gulumseme payı istıyorummmm

Sultan 30-12-2010 02:39 PM

Alıntı:

yelda_k Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 784864)
ablacım güzel dileklerin için teşekkür ederimm..evreni senin sayende ögrendimmm benn.bunu niçinn evrenden sanada gulumseme payı istıyorummmm

çok teşekkür ederim yeldacığım...
yeni yılda yüzünden kocaman gülümseme eksik olmasıny789

Sultan 31-12-2010 10:16 AM

yine bir kitap krizi yaşadım.şehirdeki tüm kitapçıları aradım...yok..
canımda kabak tatlısı çekti.kabak tatlısını çok severim...ikisinede sahip olduğumu imgeledim...kızımın çok korktuğu matematik snavınında iyi geçtiğini imgeledim....
iş çıkışı eve giderken ankaradan arkadaşım aradı..kitapçıyı dolaşıyordum sen geldin aklıma dedi.bende aradığım kitabın ismini söyledim bakarmısın diye ...iki tane kalmış benim için aldı.sevincli
akşam eve gittiğimde kızm matematik snavından iyi not aldığını söyledi havalarda uçuyordu..sevincli
saat sekiz gibi arkadaşım elinde kabak tatlısıyla geldi..bizde adettir yeni yıla girerken kabak tatlısı yenir dedi..smil56
bütün her kesin gönlünden geçen tüm dilekler yeni yılda bonusuyla kapınıza teslim gelsin..
sevgiyle mutlu kalın arkadaşlary789

aybükem 31-12-2010 11:33 AM

2011 herkes için bol bonuslu olsun...
sevgiler...

Alice in Wonderland 31-12-2010 11:33 AM

hangi kitap o sultancım :)

delimanyak 31-12-2010 01:16 PM

Alıntı:

Sultan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 784935)
yine bir kitap krizi yaşadım.şehirdeki tüm kitapçıları aradım...yok..
canımda kabak tatlısı çekti.kabak tatlısını çok severim...ikisinede sahip olduğumu imgeledim...kızımın çok korktuğu matematik snavınında iyi geçtiğini imgeledim....
iş çıkışı eve giderken ankaradan arkadaşım aradı..kitapçıyı dolaşıyordum sen geldin aklıma dedi.bende aradığım kitabın ismini söyledim bakarmısın diye ...iki tane kalmış benim için aldı.sevincli
akşam eve gittiğimde kızm matematik snavından iyi not aldığını söyledi havalarda uçuyordu..sevincli
saat sekiz gibi arkadaşım elinde kabak tatlısıyla geldi..bizde adettir yeni yıla girerken kabak tatlısı yenir dedi..smil56
bütün her kesin gönlünden geçen tüm dilekler yeni yılda bonusuyla kapınıza teslim gelsin..
sevgiyle mutlu kalın arkadaşlary789

bayılıyorum gerçekleşen dileklerinizi okumaya.. kendi dileklerim gerçekleşmiş gbi çok seviniyorum..

daha çok yazın daha çok dileğiniz gerçekleşssiiinn : )

kabak tatlısı benim için de gönderilmişti evrenden : ) : ) ama ben imgeleme yapmmaıştım hiç : )

sevgiler.. mutlu yıllar dilerim..

Alice in Wonderland 31-12-2010 02:27 PM

:zpzp::zpzp::zpzp:AYYYY iki gündür evren bana telefon gelsin çok sevineyim diyip durdum ve bugün o beklediğim telefon aniden geldi:zpzp::zpzp::zpzp: ay çok mutluyum yaşasın evren yaşasın ben y789

Alice in Wonderland 31-12-2010 02:32 PM

Alıntı:

Alice in Wonderland Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 784846)
evren dün dileğimi yerine getirmedi dunk56

bugün tekrar diliyorum.

Eyy Canım Evrennn bugün bitmeden bana çok güzel bir telefon görüşmesi yaşat ve çok güzel bir haber ihsan eyle y789krzm67

başardın alice 25889 başardın 25889:zpzp::zpzp::zpzp::zpzp::zpzp:

daktilo 02-01-2011 01:34 AM

yaw bunu bir ben mi yapamıyorum acaba:))))))

tnuhlar 02-01-2011 11:14 PM

merak etme bende yapamıyorum:))

Sultan 03-01-2011 09:09 AM

Alıntı:

daktilo Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 785125)
yaw bunu bir ben mi yapamıyorum acaba:))))))

bunu bende artık yapıyorum diye cümleyi değiştirmelisin canım...

Alıntı:

tnuhlar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 785215)
merak etme bende yapamıyorum:))

artık bende yapabiliyorum olmalı cümle....ne dersiniz...
yeni yılda her kese bol bonuslu günler diliyorum.
sevgiyle mutlu kalıny789

Alice in Wonderland 03-01-2011 09:31 AM

yaptım yaptım 956k
zoru başardım 956k
güçlü durdum 956k
kazandım 956k
evren 2011 in ilk günü bana tüm güzellikleri verdi956k
isteyin ama içten isteyin ve olumlu olun inanın olmakta956k

Sultan 03-01-2011 10:00 PM

kardeşim iş arıyordu.ama istediği gibi bir iş bulamıyordu.onun tam istediği gibi bir iş bulduğunu çok sevindiğini mutlu olduğunu imgeleyip serbest bıraktım.yeni yılın ilk iş gönü birinin işi kabul etmemesiyle boşalan kadroya kardeşim kabul edildi.oda bende havalara uçtu.yeni yıl bize bol bonusuyla geldi.iş tam kardeşimin istediği gibi olması tam bir bonus....
yeni yılda herşey herkesin gönlünce güzel olsun.
sevgiylee mutlu kalın.y789

tnuhlar 04-01-2011 10:18 AM

harikasın sultan....bir de benim yerime imgeleme yaparmısın:)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:33 PM.