![]() |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım Geçenlerde pluto ya ait bir masa üstü resmine rastladım bütün gezegenler ona kötü kötü bakıyolardı :) Acaba neden böyle diye düşündüm. Ne istiyolardı o minikten? :) Şimdi national da pluto nun gezegen olmaktan çıkarıldığı anlatılıyor kapsamlı olarak. Küçük bütün gezegenlerden :) Böylece bir merakım daha giderilmiş oldu. Şükürler olsun . Farkında mı olmaya başladım artık ne nedir ne bilim :) |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım bende tam ihtiyacım olan bilgiye rastladım bir kitapta ..biri bana bir soru sormuştu. yardım istemişti..kendimi çok yetersiz hissetmiştim..sonra başka biri aslında giden erkek yoktur diye bir kitap önerdi..aaaaaaa birde ne göreyimm..cevap kitabın iç sayfalarında bas bas bağırıyor..bilgiyi çağırdım oda geldi şükürler olsunn.. bonusu muu? hem bilgi geldi hemde bilgiyi çalğırınca geleceğini öğrendim..şükürler olsun.. |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım arkadaşlar herkese merhaba ben bir bebeğimin olmasını çok istiyorum.bir yıl önce bir düşüğüm oldu ve hala bebek sahibi olamadım sağlıksal olarak bi sıkıntımız yok.hamile kalabilmem için nasıl bir imgeleme yapmalıyım?şimdiden teşekkür ederim sevgilerimle. |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım bende aynı süreçten geçtim. ve şimdi bir kızım var. düşüğüm olduğumda en büyük hatam kendimi suçlamak oldu. eğer böyle bir durumun varsa önce onu temizle ..sonra düzene güven..onun geleceği zaman belli sadece o geldiğinde sen hazır ol.. ruhen onu doyurmayı dile. serbest bırakma tekniği hakkında yazılar okumanı tavsiye ederim. çünkü bu süreçte öğrendim ki bebek sahibi olamayanların çoğunun isteme konusunda sorunları yok.. tek sorun kontrol altına almak isteyip düzene güvenmemek..serbest bırakamamak.. güzel haberlerinizi bekliyoruz..sevgiler.. |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım Alıntı:
|
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım Peynirciden içeri girerken gözüme sarma ilişti, içimden geçirdim, eve geldik, kuzenim sarma yapalım mı? Dedi. Yaptık , yedik :) Uzun zamandır farklı bi deterjan kutusu arıyordum (boya kutusu görünümlü olmayan cinsinden :) ) bir markete girdiğimde çamaşır makinası resimli, renkli bir deterjan kutusuna rastladım , aldım :) Bankada sıra yoktu, numarayı aldık,önümüzde 1 kişi vardı :) Asansöre binip üst kata çıkacaktım. Koridoru geçtim sola asansörlere döndüm beklemeden, adımımı durdurmadan asansöre bindim, direk önümde açıldı kapı ve gideceğim kata basılmıştı ve asansör bomboştu ve içinden inen kimse de yoktu :) |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım Yine aklimdan gecen bir sorunun cevabini buldum. Sukurler olsun. |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım şı süpermen tshıtlerinden istiyordumm ne zamandır düzgün bişe denk gelmedi almam içinn..sonra arkadaşım aradı hangi beden giydiğimi sordu birde baktımm kii istediğim süpermenn tshırtünü almıışşş:)))) şükürlerr evrennn... |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım Dilekler bonusuyla falan gerçekleşiyo maşallah da, gerçekleştiğinde burun kıvırıyo muyuz acaba? Kendimi örnek veriyorum: Aklımdan kiraz olsa da yesem diye geçirdim, sonra Allah'a şükür duam kabul oldu. Gittiğim bir yerde kiraz ikram edildi ve ben yemedim! Acaba hayattaki fırsatları da böyle farkında olmadan ya da gurur vb. şeylere takılarak kaçırıyo muyuz? Muhakkak ben kaçırmışımdır diye düşünüyorum ve her zamanki gibi şükürler olsun ki artık farkındayım |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım ben hiç bişey anlamadım bu topikten. dilekler ve bonus ne demek? hy789 yani ilk sayfaya baktım acıklama da yoktu utananadam |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım selamlar... bana yardımcı olursanız sevineceğim. Temmuz 15 te DGS sınavım var,sınavdan çok yüksek alıyorum ve ben Marmara üniversitesini imgeliyorum şimdi bunu nasıl imgelemeliyim.çok çok önemli benim için lütfen bir cevap..saygılar |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım İmkanın varsa kazanmak istediğin bölümü ziyaret et, sınıflarını dolaş, kantinde bir çay iç, orada öğrenciymişsin gibi hisset. Hissetmek imgelemekten daha faydalı olabilir. Sınavında başarılar dilerim. Sevgiler. |
Tüm dilekleriniz en hayırlı şekilde bonuslarıyla gerçekleşsin. Sevgiler. |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım hayatta ne istediysem benim için hayırlıysa mutlaka gerçekleşti.bazen dileklerimizin hemen gerçekleşmesini istiyoruz.gerçekleşmeyincede bu işe yaramadı diye düşünüyoruz.her şeyin bir zamanı var.hepimizin dilekleri kapıya geldiğinde onu farkedip kaçırmayalım.ttli3 |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım Dört yıldır çekim yasasını uygulamaya çalışıyorum,bu zaman süresi içinde yirmi sekiz isteğim gerçekleşti.bazı isteklerim çok çabuk oldu ben bile şaşırdım bazılarının gerçekleşmesi yıllar aldı. bazı dileklerimin gerçekleşmesinin uzun zaman almasının sebebinin bazen umutsuzluğa kapılıp ''olmayacak,nasıl olacak ki,bu biraz zor olur'' dememden kaynaklandığını düşünüyorum.bundan sonra istediğim herşey için;çok basit birşey hemen olur demeye başlayacağım.bakalım sonuç ne olacak? |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım istediğim bir şey daha gerçekleşti.at binmek istiyordum ne zamandır izmir'de nerde ata binilir diye araştırmalar yapıyordum bir yer bulmuştum ama gitmek nasip olmamıştı bir türlü.bayramda ailecek bir hava alalım diye gezmeye çıktık meğer gittiğimiz yerde at varmış çok sık gittiğim bir yerdi, önceden at falan yoktu orda, yeni gelmiş ilk at binme deneyimimi yaşamış oldum.demek ki bir şeyi isteyince gerçekten oluyormuş benim isteklerim gerçekleşiyorsa başkalarının istekleride mutlaka gerçekleşir.kimse umudunu yitirmesin. |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım merhaba arkadaşlar.sitenin uzun zamandır takipçisiyim.çekim yasasını daha öncedende arastıryordum.hiç deneme yapmamıştım.çok sıkıntılı oldugum bir gün rahatlamak amaçlı bir deneme yapmak istedim.erkek arkadasım eğitim için yurt dışına gitti ve biz ayrılmıştık.oyle bunaldm ki ağlamaya basladım.o an işyerinde bulunmak bile istemiyordum.durdum gözlerimi kapadım ve bir dilek diledim.şuan bu ortamda bulunmak istemediğimi ve annemin yanında yazlıkta olduğumun hayalini kurdum.kafamı toparlamak için buna çok ihtiyacım vardı.senem dolmamasına rağmen iznimi kullanmıştım.imkansız görünüyordu ama ben imkansızı aklmdan silip sadece orda oldugumun hayalini kurdum.ve işime devam ettim.dışardaydım bir telefon geldi.arayan muhasebe elemanıydı.firmaya gelip izin kağıdınızı imzalarmısınız.bu hafta isteyen elemanları patron izin kullandırıyor.inanamadımmmm.şok oldum o an ve mutluluktan havalara uçtumm.işler çok yoğun değildi.ramazanda olduğu için böyle bişey dusunmus sevgili patronumuz:)))bonusuda iznimin bayramla birleşmesi oldu.10 gün tatil yaptım:)) bir dileğim daha gerçekleşti hatta çekim yasası benm ruh halimi değiştirdi.artk herşeye olumlu bakıyorum.bir tek şu varkı birdaha denemelerimde başarılı olamadım.ama olumsuzluga kapılmıyorum.denemeye devam.tüm dileklerinizin gerçek olmasını diliyorumm:)) |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım Çok muhteşem bir deneyim olmuş. Paylaştığınız için teşekkürler. Diğer isteklerinizin de en hayırlı şekilde gerçekleşmesini dilerim. Sevgiler. |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım sükür her istedigim gerceklesiyor.. düsünüyorum, heves ediyorum, biraz nasil olur ne olur ne sekil olur diyorum, sonrada hayatimin yogunlugundan unutup gidiyorum sonra istedigim ve arzuladigim vakit dolmadan gerceklesmis öyle hatirliyorum.. Sükürler bana bunca nimeti verene.. Sükürler beni seven Yaradanima.. Sükürler gerceklesen güzel dileklerime... |
|
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım Böyle yapmak hayatınızdaki bolluk ve bereket akışını bozar. Eğer birşeyi gerçekten istediyseniz o sizin olduğunda keyfini çıkararak hayatınıza sevgiyle kabul edersiniz ister bu kiraz olsun ister aradığınız iş. Dikkat etmekte fayda var. Sevgiler. |
|
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım beyaz bir araba siparişi verdim gerçekleşince sizinle paylaşırım.. ttli3 ttli3 |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım ben bi kaç ay önce elime kağıt kalem alıp nasıl bir arkadaş istediğimi yazdım cinsiyetini, ne yapmak istediğimi hatta şurada şunu yapalım burada bunu yiyelim yazdım sonra kağıdı yaktım serbest bırakmak içinmişş biyerde okumuştum aradan 20 gün geçti sanırım biriyle tanıştım arkadaş olduk o kağıtta yazanların hepsi gerçekleşti en ince ayrıntısına kadar :) |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım hayatınızda olmasını istemediklerinizi fark edin. olmasını istediklerinizi düşünün.. sahip olduğunuzu hissedin.. şükredin..istediğiniz her şey bonusuyla gerçekleşir..ttli3 |
|
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım bede çok merak ettim nasıl yapıcaz açıklarmısın |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım mesela ben kağıda pıer lotide (cafe) oturalım sonra sinemaya gidelim sonra kahve içelim diye yazdım aynen öyle oldu sırasıyla. |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım Diğerleri de gerçekleşsin inşallah sırasıyla ;) Teşekkürler. |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım gri metalik renk bir arabam var artık.derty isteyin olurmu olmazmı demeden. bu hafta sonu kullanmaya başlayacağım.arabam park yerinde onu kullanmamı bekliyor :) bütün herkesin dilekleri bonusuyla gerçekleşsin :)hpm2 |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım herşey imgelemede bitiyor aslında ben dün bana mesaj atmasını istediğim biri vardı ona odaklandım ben odada tamamen farklı bişiyle oyalanırken bu kişi bana mesaj atıyor o an nasıl heyecanlancağımı dizlerimin titreyeceğini soluk alışverişimin hızlanacağını düşündüm ve düşünürken bunları yaşadım yavaş yavaş ve bunu hiç ummadığım bi saatte olarak düşündüm. ve geldik bugüne biraz önce yani saat gece 3 te mesaj geldi tabi duymak istediğim şeyler değildi sıradan bi mesajdı ama ben konuya değil mesaja odaklanmıştım zaten hayatta hiçbişey tesadüf değil şu an şu dakika herkes olması gereken yerde santim şaşmadan ben çok mutluyum şu an inşallah daha da güzel şeyler yazarım buraya ,sizlerinkide okurum sevgiler |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım uzun zamandır görmediğim bir arkadaşım vardı.onu özlemiştim.buraya geldiğini onunla sohbet ettiğimi imgeldim.aradan bir gün geçti bu hafta sonu müsaitmisin seni görmeye geleceğim diye aradı.sevinclisüper.bütün istediklerini hayatına çeken dev bir mıknatısım ben :) sevgiyle bol bonuslu güzel günlere...ttli3 ttli3 |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım kaç gündür bende bu sayfayı takip ediyorum çekim yasasına sonuna kadar inanıyorum çok şükür benimde dileklerim gerçekleşti bunları okurken bnde küçük şeyden başladım bugün çilek istedi canım markete gittim ama almadım başka bi yerden gelmesini istedim hergün takıldığımız bi cafeye gittik her zaman yediğimiz tatlıdan istedik normalde meyve koymazlardı yanına ama bugün şık dursun diye çilek koymuşlardı :) çekim yasası iştee :)))) |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım arkadaşlar aslında bu konuyla alakalı yeni konu açmak istedim ama konu açma kısmını bulamadım bu sefer kaybolmuş.yine bir hüsran günümdeyim 1.5 yıldır her ay aynı hüsranı yaşadığım gündeyim.hamile kalamıyorum.1,f yıl önce düşük yaşadım sonrasında tekrar hamile kalamdım denemediğim yöntem kalmadı aşılama iğne ilaç hiç bir sorun yok ama olmuyoragl34 doktorum en son istersen tüp bebek yapalım dedi ama biz bi sorun olmadığı için beklemeye karar verdik.hiçbişeyden zevk alamaz oldum çevremde olup biten onca güzel şeyi görmezden gelip sadece bebeğe odaklanmış durumdayım.Allahım beni affetsin dua bile etmek gelmiyo içimden buda beni dahada kötü duygulara itiyor.çevremde hep hamile ve bebekler.her ay aynı olumsuz sonuçla karşılaştığım gün o günü zehir ediyorum kendimede eşimede.ne yapsam hangi yolu denesemde olmadı telkinler yaptım olmadı.doktorum düşünme olur diyo ama zaman geçtikçe kafamdan atmak yerine tarsm tersi dahada saplantılı bir şekilde takıyorum bu konuya.sanki bidaha hiç çocuğum olmucakmış hissine kapılıp boğuluyorum resmen.yakın zamanda bi tanıdığımın çok ileri bir yaşta istemeden hamile kaldığını duydum ve 2 çocuğuda var ağlayıp duruyo istemiyo bebeği.diyorum ben bu kadar isterken istemeyen insanlar hamile kalıyo Allahm beni affetsin isyan etmiş gibi oluyorum4897 rüyalarımda bebeğimin olduğunu hamile kaldığımı görüyorum sonra sabah uyandığımda inanılmaz üzülüyorum hepsi rüyayı diye.arkadaşlar ne yapıcağımı bilemiyorum biliyorum vakti zamanı gelmeden olmaz hiçbişey ama ben b bekleme zamanında sanki kendimide beklemeye almış gibiyim.kusura bakmayın bu kadar uzun yazdım ama eşimle bile konuşamıyorum artık bu konuyu çünkü üzülüyo ve kafama tatktığım için çok sinirleniyo.benim gibi olupta bebeğine kavuşan varmı yada bunun kısa sürede olmaı için bi formülü varmı?yani falcıya falan gidiyim diyyorum artık belki kafam rahatlar diye. |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım arkadaşım merhaba..evet bende senin hissettiklerine benzer şeyler hissettim yaşadım.çok fazla yoğunlaşabiliyor insan.birde çevreden soranlar varsa hala bişi yokmu diye insanı iyice strese sokarlar..bunun çetelesini tutan teyzeler vardır.kim bekar kim evlendi kimin çocuğu yok neden;)lütfen tatlı canını sıkma.sende yazmışsın vakti zamanı var diye.olmadı tüp bebek denersiniz..teknoloji okadar ilerlediki..ama rabbim nasip ettikten sonra oluyo.çokk şükür allahıma..dünyanın en güzel şeyleri.şimdi sen sosyalliğini yaşa gez toz.bu sinema senin şu tiyatro benim..uykunu al kitap oku..akşam eşimle dolaş falan filan.çünkü bebişin olunca gece beşik sallayıp gündüzde koşturacaksın..sonrada bu yazdıklarımızı okur tebessüm edersin artıkınn:) |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım Bu kişiye özel telkinler bölümünde hamilelikle ilgili telkin var. Acaba onu mu deneseniz. Merak ettim kaç yıllık evlisiniz? ben 17, 18 yıl sonra çocuğu olan insanlar duydum. İmtihan işte bu da sizin imtihanınız. O çocuk istemeden çocuğu olan insanın da öyle bir imtihanı var. Hikmetinden sual olunmaz derdi lisede ki edebiyat hocam. Çok severdim bu sözünü. Allah yardımcınız olsun. Bir de zikirlere baş vurabilirsin. Yıllar öncesinde bir arkadaşım vardı. Çocuğu olmuyordu. Öyle ki tüp bebekleri bile olmuyordu. Benim bir tanıdığım vardı. Adına hacıanne diyorlardı. Ona götürdüm onu. O da arkadaşıma bir sürü dua ve sureler verdi kurandan bunu okuyacaksınız dedi. Sonra eşin şöyle bir yere gidiyor, oraya gitmesin kötü oranın enerjisi felan dedi. Arkadaşım 40 gün sonra aradı beni " Hamileyim Allah senden razı olsun " deyince ben çok şaşırdım. Neden ki? dedim.Meğer okutmuş dualarını.Fakat her hocaya güven olmaz çok iyi araştırın. Etraf şarlatan dolu. Kolay gelsin. Allah gönlünüze göre versin. |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım Konu çok hoş. Ben de yazayım :D Yaşım 21. Okulmuş, dersmiş, sınavmış iyice bıkmıştım ama yaz tatilinin ortasında oturup KPSS çalışmaya başlamıştım. Çalışırken bir ara başımı kaldırmış ve penceren dışarıda tam karşımda, gökyüzünde süzülen bir uçurtma görmüştüm. Aklıma kendi çocukluğum gelmişti, hayatım boyunca hiç uçurtma uçurmamıştım, kendimi bildim bileli evde kitaplarım başında okuyup duruyordum. Gözlerim dolmuştu, tarifi imkansız bir ruh hali içinde başımı önüme eğip ders çalışmaya devam etmeye çalıştım ama aklım hala uçurtmadaydı. Ancak duruma hiç takılmadım, yani "Lanet olsun, ben böyle şeyler hiç yaşayamadım, berbat bir çocukluğum oldu." gibi şeyler söylemedim. Ertesi gün cep telefonuma inanılmaz alakasız ve gerçek olamayacak kadar garip bir anda bir arkadaşımdan şu mesaj geldi: "Kanka uçurtma aldım gel uçuralım : )" :D İnsan böyle anlarda içinizde en gizli yerlerde olanları dahi bilen ve sizi sürekli seven bir yaratıcının olduğuna daha çok inanıyor. |
3 farklı doktora gitmişler üçü de sizin çocuğunuz olmaz demiş. SONUÇ: Önce ABLAM sonra da BEN :D Hem de tüp müp falan değiliz, tamamen doğal :D (Benden önce bir çocuk da düşük yapmış üstelik.) Yani bu tamamen takdir-i ilahi. Annem doktorlar olmaz diyince falcıya, büyücüye gitmiş. Kadın önünde diz çöktürmüş ve "Senin için hazırladığım elmayı ye, sonra tekrar gel." demiş. Annem elmayı almış ve eve dönmüş. Gece rüyasında sürekli kustuğunu ve "Sen kime diz çöküyorsun?" gibisinden şeyler duyduğunu görmüş. Uyandığında çok pişman olmuş ve tekrar çağırdığı halde kadına gitmemiş. Babamla namaz kılıp dua etmeye başlamışlar ve....blissyt678blissy |
|
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:24 AM. |