![]() |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz hoşgeldiikk iyiki geldik :)) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz herkes hoş ve sefa geldi yaz ayları sebebi ile pek yazamıyorum gezmelerde yüzmelerdeyimde efm :)) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz hoşbulduk:) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz HERKESE MERHABA. Açıkcası geçerken uğradım. sitenin mahiyeti hakkında tam bir bigim yok. ama merak uyandırıcı bir site. umarım aktif bir şekilde faydalanırım.dusun2 |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhaba, ismim meral sitenin ismini bir tv programında duydum. Şimdilik bir inceleyeyim, ayrıntılı olarak daha sonra yazarım ^-^ |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhaba arkadaşlar.Herkese günaydın.Aranıza yeni katıldım.Şimdiden zevk almaya başladım bile ben :) Her şey için teşekkürler. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgelmişler... Sevgiyle kalın. actionsmile |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz HERKESE SELAMLAR... |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz 3 yıl aradan sonra tekrar merhaba sevgili hayatım değiştii:)herkes bıraktığım gibi burda :) ne güzell. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Selam,y789 sitenizden, bir dostumun tavsiye ile haberdar oldum. Henüz çok yeni olmama rağmen bendeki değişikliği hissetmeye ve kendime olan güvenimi yeniden kazanmaya başladım. Hayatımın, sitenizle, eskisinden daha güzel ve başarılı olacağına inanıyorum. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:56 AM. |