![]() |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz eşinizin annesi sizinlemi kalıyor?sizi neden istemiyor?eşinizle diyaloğunuz nasıl?yani konuyu daha açarsanız sorunları tesbit edebilirsek belki çözüm önerilerinde bulunabiliriz.. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Alıntı:
Sevgiler. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz sorunlarınızı bizimle burada paylaşabileceğiniz kadar yazın..bizim sunacağımız çözüm yolları sizi tatmin etmezse bir psikoloğa başvurun..hakkınızda hayırlı olan sizin için gerçekleşecektir.. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhaba :) ben de aranıza yeni katıldım ve daha şimdiden birçok şey öğrendim :) herkese çok çok teşekkürler ve selamlar :))))))))) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Hoşgeldiniz. actionsmile |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Bende Ankara'dan aranıza yeni katıldım.Uzun zamandır siteyi takip ediyordum lakin üye olmak bugüne kısmetmiş.Sevgiler ve saygılarımla herkese merhabalar. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Herkese merhabalar :) istanbulda 25 yaşındayım ve hala öğrenciyim birincisini 3. sınıfta bıraktım ikinci üniversitemden de çok memnun değilim açıkçası kendi yüksek önceliklerimi ve istediğimi bilme konusunda sorunlar yaşıyorum ... hedefimde istikrarlı olmak istiyor ve gerçek başarıyı artık yaşamak istiyorum..forumu bir süredir takip ediyorum, paylaşımları çok beğendim herkesin emeğine sağlık :) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz kimse hoşbulmamış yine de saolun |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Hoşgeldiniz. actionsmile |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhaba pisimbat hoşbulduk. bir kaç gündür sitede dolaşıyor tanımaya çalışıyorum . sıcak bir hoşgeldin mesajı görmek beni çok mutlu etti teşekkürler arkadaşım... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:57 AM. |