![]() |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz selamlar hayat kime güzel:) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Selamlar hayat isteyen herkes için güzel olabilir bence. Bakmaktan çok görmesini bilene güzel hayat. Hoşgeldiniz aramıza. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Alıntı:
Hayat tum Hayatim degisti uyelerine guzellll....u859 |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhaba.hoşbulduk :) ben yeni üye odum.tesadüfen bu siteyle karşılaştım.inceledim biraz.çok ilgimi çekti ve hayecenlandırdı beni açıkcası.ücretsiz telkinlerden indirdm hemen, dinlemeye başladım bile.bilmiyorum tam olarak kimlerle irtibatta olmalıyım herkes birbirini tanıyor yorumlar yıkılıyo ama bende içlerine girerim yawaş yawas die umuyorum.mesela şu olumlamamlar nedir? üyelere kimler veriyo da yazıyolarmış fln? şimdiden teşekkürler |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Aramıza hoşgeldiniz. Bence yorumları okudukça tanırsınız buradaki insanları. Bazılarının değişim günlükleri ya da paylaştığı hikayeleri var. Siz de paylaşımda bulunursanız biz de sizi yavaş yavaş tanırız elbet. Hiç yabancılık çekmeye gerek yok siz şimdiden forumun bir parçasısınız zaten. İyi ki varsınız. Tekrar hoşgeldiniz. :)) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz forumun messenger adresi niye çevrımdışı ? |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Yoo şuanda online. Arada bir öyle olduğunu ben de gördüm de ama genelde bir sorun yok. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz artık ben de varım |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz forumun messenger adresi ne ? :) .. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:54 PM. |