![]() |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz uzun bir aradan sonra tekrar merhaba, arasıra uğruyordum ama selam vermeden gidiyordum(ne kadar ayıp etmişim) ama telkinleri dinlemeyi asla bırakmadım. hayatımda ki değişiklikler harika. sadece erteleme alışkanlığımdan vazgeçemedim. hepinizi seviyorum, iyi ki varsınız ve iyi ki ben sizi farketmişim :) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz grup messenger adresi nasıl çalışıyor ekledim, çevrim içi gözüküyor ama nasıl çalıştığını kestiremedim..bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi? |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Titreşim yolluyorsunuz gelen daveti kabul ediyorsunuz o zaman grupta birileri online ise (ki çok fazla kişi olmuyor ama herkes girerse aynı anda olur tabi size bağlı arkadaşlar) orada konuşabiliyorsunuz konuşulanları okuyabiliyorsunuz. Yani aynı sohbet odası gibi. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Alıntı:
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz size bağlı derken hayatım değişti sitesinde arkadaşımız olanlarımı kastediyosunuz benim hiç kayıtlı arkadaşım yok |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Selamlar bende buraya yeni geldim hosgeldim :) Dün internette hoplayip ziplarken cekirdek inanc diye bir kavramla karsilastim bugün buraya üye olmamla olaylar silsilesi devam ediyor... Su anda bir kediyle yazisiyorum:)) isin ilginc yaniysa köpeklerden korkarim ve kedileride sevmem! Evet evet biliyorum cekirdek inanclarimdan biride bu farkettim hemen bunun icin sonraki haftasonu solugu hayvanat bahcesinde alcam, kedi köpek kurt ne varsa sarilicam:) sonum hayir olsun!!! Gelismeleri bildiririm tabii merak eden olursa:)) Tekrar merhabalar ve güzel günler dileklerimle... |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz aramıza hoşgeldiniz..deneyiminizi merakla bekliyoruz :)) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merak eden olmaz mı hiç? İstediğiniz değişimleri en güzel şekilde yaşamanız dileğimle aramıza hoş geldiniz. Her şey sevmekle başlar aslında. Fark etmez canlı ya da cansız. Sevgi ile güzelleşsin hayatımız. :)) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhabalar ben pınar.sitede mp3 indirme ile ilgili sorun var.Hiçbiri indirilemiyor.yardımlarınızı bekliyorum.teşekkürler.sevgiler |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:18 PM. |