Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=42)
-   -   site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=227259)

Işıldayan Safir 28-04-2012 10:31 AM

Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz

Hayatım Değişti Msn Grup Adresi:

group1159186@groupsim.com

yenihayatım 03-05-2012 09:36 PM

uzun bir aradan sonra tekrar merhaba, arasıra uğruyordum ama selam vermeden gidiyordum(ne kadar ayıp etmişim) ama telkinleri dinlemeyi asla bırakmadım. hayatımda ki değişiklikler harika. sadece erteleme alışkanlığımdan vazgeçemedim. hepinizi seviyorum, iyi ki varsınız ve iyi ki ben sizi farketmişim :)

sezgi17 04-05-2012 10:18 AM

grup messenger adresi nasıl çalışıyor ekledim, çevrim içi gözüküyor ama nasıl çalıştığını kestiremedim..bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi?

sweeet 04-05-2012 11:16 AM

Titreşim yolluyorsunuz gelen daveti kabul ediyorsunuz o zaman grupta birileri online ise (ki çok fazla kişi olmuyor ama herkes girerse aynı anda olur tabi size bağlı arkadaşlar) orada konuşabiliyorsunuz konuşulanları okuyabiliyorsunuz. Yani aynı sohbet odası gibi.

sweeet 04-05-2012 11:31 AM

Alıntı:

yenihayatım Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 823628)
uzun bir aradan sonra tekrar merhaba, arasıra uğruyordum ama selam vermeden gidiyordum(ne kadar ayıp etmişim) ama telkinleri dinlemeyi asla bırakmadım. hayatımda ki değişiklikler harika. sadece erteleme alışkanlığımdan vazgeçemedim. hepinizi seviyorum, iyi ki varsınız ve iyi ki ben sizi farketmişim :)

Siz de iyi ki varsınız. Daha sık gelin, daha çok paylaşımda bulunun lütfen. Belki yaşadığınız değişimler başka insanların değişimi için ilham olur, onlara cesaret verir.

sezgi17 04-05-2012 11:43 AM

size bağlı derken hayatım değişti sitesinde arkadaşımız olanlarımı kastediyosunuz benim hiç kayıtlı arkadaşım yok

mustafa74 06-05-2012 05:07 PM

Selamlar bende buraya yeni geldim hosgeldim :) Dün internette hoplayip ziplarken cekirdek inanc diye bir kavramla karsilastim bugün buraya üye olmamla olaylar silsilesi devam ediyor...
Su anda bir kediyle yazisiyorum:)) isin ilginc yaniysa köpeklerden korkarim ve kedileride sevmem! Evet evet biliyorum cekirdek inanclarimdan biride bu farkettim hemen bunun icin sonraki haftasonu solugu hayvanat bahcesinde alcam, kedi köpek kurt ne varsa sarilicam:) sonum hayir olsun!!!
Gelismeleri bildiririm tabii merak eden olursa:))
Tekrar merhabalar ve güzel günler dileklerimle...

sezgi17 07-05-2012 03:57 PM

aramıza hoşgeldiniz..deneyiminizi merakla bekliyoruz :))

sweeet 07-05-2012 04:09 PM

Merak eden olmaz mı hiç? İstediğiniz değişimleri en güzel şekilde yaşamanız dileğimle aramıza hoş geldiniz. Her şey sevmekle başlar aslında. Fark etmez canlı ya da cansız. Sevgi ile güzelleşsin hayatımız. :))

pirnar 29-07-2012 04:30 PM

merhabalar ben pınar.sitede mp3 indirme ile ilgili sorun var.Hiçbiri indirilemiyor.yardımlarınızı bekliyorum.teşekkürler.sevgiler

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:18 PM.