![]() |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Alıntı:
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz herkes ama herkes hoş gelmiş sevincli |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz happy6hoşbulduk şekerim hoşbulduk |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz selam pisimbat , bende aranıza yeni katıldım,hoşbulduk. Eminim şu andan itibaren herşey daha güzel olacak..... |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz yaz tatili sebebi ile bir süre yokum arkadaşlar ben yokken kendinize iyi bakın sevincliyeni gelenler ve gelecek olanlara selam olsun cat56 nizden .gezecegüm yüzeceğim sevincli |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz uzun zamandır ilgimi çeken bir konuydu.. quantum touch.. insan aurası.. enerji noktaları ve SECRET felsefesi derken derken ... bu ritmotrans a ulaştım:) evet inanıyorum... çinkü islam inancında da " güzel ve iyi düşünmenin iyilik yapmanın verdiği huzurdan bahsedilir... bu da bilimsel hali.... evet inanıyorum.. artık olumlu düşünüyorum ve buradan kendi eksik özelliğime ait bir CD sipariş ettim... hadi bakalım... :) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz güzel karşılama için teşekkürler:)yeni hayatıma start verdim herşey güzel olacak:) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz herkese selam bende yeni üyeyim |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Hoşgeldiniz. actionsmile |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Selam bende yeni üyeyim. Aranıza hoşgeldim.. happy6 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:34 PM. |