![]() |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhaba, Dünden beri sitenizi ve paylaşımlarınızı inceliyorum. Hepsi çok samimi görünüyor. Teşekkürler. Sormak istediğim, telkinlerin tüm versiyonlarına ulaşmak artık mümkün değil mi acaba? Maalesef linklerin çoğu çalışmıyor. Sevgiler, |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhaba ben oguzhan |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhaba, Benim karşıma ansızın ve çokta ihtiyacım olduğu bir dönem çıkması mucizem.. Merakla takip edecegim. Sevgiyle... |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Hos geldiniz foruma... keyifli forumlar... |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Evet, burası sıcak bir yuva gibidir. Bir şekilde mutlaka biri size cevap verir. Hatta bazı arkadaşlar, yazıp sonra çıkıp gidiyorlar. Ben öyle ki yıllar sonra bile o kişinin derdini paylaşan çözüm arayan insanlar gördüm. Evet, burası güzel bir yer. Burası, sevgiyi, iyiliği ve dertlerinizi paylaşabileceğiniz bir yer. Ne zaman gelirseniz gelin, bir dosta rastlar yolunuz. Sevgimle |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz tereddütlerim vardı başlangıçta, ama zamanla benm tüm o önyargılarımı kırdı bu site, takipteyim.. yalnız telkinlerden bi kısmı hariç çoğunluğu cd set şeklinde satılıyor galiba?* bilgisi olan var mı?.. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Bende geldim ama henüz forumu çözemedim :( |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Alıntı:
Öğrenemedim |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Sırf bu konuyu okudum diye kayıt oldum. :) İnşallah devamlı sağlam dostluklar yaşarız burada.. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Alıntı:
Benim burada tanışıp özel hayatta da dostluğumu devam ettirdiğim insanlar var. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:40 AM. |