![]() |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhaba bu ses dosyaları için teşekkürler. Aklımda bişey var ben bu ses dosyalarını mp3 muzıklerımın ıcıne gızleyerek atsam yararlansam ne guzel olur dıye dusundum .Ya da onerdıgınız bır program var mı? |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Hoş geldiniz.Ben bir iki kere yaptım ama genelde arkadaşlar iki ayrı player ile açıp birinde telkini kısık bir sesle diğerinde müziği açıp yüksek sesle dinliyorlarmış.Ben bazen youtube'da video izliyorum. Program için bir öneride bulunamayacağım. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhabalar |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Size de merhaba hoş geldiniz , safa getirdiniz. Arada bazen cümleleri değiştirmek güzel oluyor. sevincli |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhaba herkese |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Kendimw ugrasam orada neler olup bittigini bi cozsemsmil56 iste ben varya ben beni kimseler tutamazy789 Kendim sana soz veriyorum:)seni bulacam:) Ozaman bnde hosgeldin deyip konu acicam sevincli Merhaba ehlen ve sehlengulensmiley |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Teşekkürederim |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhaba Protein bazlı kan değerleriné göre beslenip 15 kg verip 15 kg alan bi bayanım. Özellikle bu Kilo verme telkinini merak ettiğim için aramızdayım. 4 kedim ve sınırsız sokak kedim var. Saygılarımla |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Hoş geldiniz. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Ben daha önce de buraya uyeydim simdi ise yeni kilo verme telkini için tekrar üye oldum. Hoş bulduk |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:36 AM. |